Sari la conținut

!!

Vizitator

Postări Recomandate

• Vizitator a schimbat titlul în Raluca , noua in oras 0731263120
Vizitator NOMAD-E
Reputație: 0
Acum 52 minute, Ghandalf a spus:

Fratioare rezolva-ti problemele personale in alta parte, nu aici!

scuze, eu nu am stăpân, decat cerul.

Link spre comentariu
Vizitator NOMAD-E
Acum 39 minute, NOMAD-E a spus:

scuze, eu nu am stăpân, decat cerul.

P.S. AI VAZUT tu ALTE POSTARI  DECAT AICI ,VA ROG PE TOTI !!!!! de luni nu o sa mai  ,,,,,va las pe voi ,care nici nu stiți sa citiți

Link spre comentariu
Vizitator NOMAD-E

După câte bune, rele, noi în viața le trăim,. î-ti doresc ca lumina sfânta a acestei sărbători să-ți călăuzească pași, către cel mai fericit destin. 

Sărbători fericite!!! Raluca. 

Link spre comentariu
  • Oras:Floreasca
  • Oras:Floreasca
La 12.04.2023 la 14:09, raluca__ a spus:

Hei dragilor din pacate a trebuit sa schimb numărul de telefon 😔 Îmi pare rău pentru cei care au deja numarul meu … sper sa între aici si sa vadă 😔😔😔

NOUL MEU NR ESTE 0731263120

Confirm că nu te voi apela.

Baftă!

• Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Eu am apreciat tot timpul la Raluca că nu încearcă să bage micile trucuri pe care le mai vezi, auzi la concurență - de la modul în care discuți cu ea, până la lipsa gemetelor false, întâlnite în 9 din 10 cazuri (care, na, știi că-s false)) ). Cui îi place felul ăsta de a fi, bine; cui nu, are balta pește/pești)))

Faza că nu a spus că lipsește cu lunile, nu vad văd că ar fi o problemă, că doar nu ne stabilim concediul sau ne stabilim prioritățile in viață după programul ei. Atâta timp cât nu a promis ceva și după aia a dat țeapă, pentru mine, fata rămâne la favorite.

Așa că bine ai venit, Raluca.

Mickey ))

Link spre comentariu
Vizitator NOMAD-E

HEIII , SALUT ;; DRAGILOR ;;cum ne spunea

NU CRED CA AM FOST SINGURUL ,CARE SA REVAZUT CU RALUCA DUPA 101 ZILE,

LUMEA VAD CA TACE ,SI TACEREA ESTE UN RASPUNS,EU DUPA O ORA SI JUMATATE AM INTELES CA  M-AI AM DE ISPASIT O PEDEAPSA ,SPER SA FIE DE CIRCULATIE,PE DE ALTA PARTE EU MA BUCUR PENTRU EA, AU FOST 3 ANI FRUMOSI,PRIORITATILE SE SCHIMBA,SI ORICE A HOTARAT EA VA RAMANE MEREU ACOLO UNDEVA PENTRU MULTI DINTRE NOI! DIN 90 DE ZILE ;;;de pedeapsa;;; 32 AU TRECUT,poate scap cu avertisment ,SPERANTA NU DISPARE NICICAND! EU PREFER UN BUN VENIT DECAT UN BUN RAMAS!

Link spre comentariu

Vizitator NOMAD-E

Ma distrugi ușor încet, oare cât? pot sa aștept? poate o viata, și  încă una, ca tine este doar una,, TU,, 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...