JP_MORGAN Reputație: 36 Postat Mai 30, 2023 Partajează Postat Mai 30, 2023 Fată, e unu' care zice mai sus că a fost pedepsit 90 de zile, au trecut 32, poate primește un avertisment......cam neclar totuși. Dă-i și tu o amnistie poate nu mai scrie aici. Da ? Hai bine, blondino. Bagă mare, ai de recuperat ! Link spre comentariu
JocelynEon Reputație: 11839 Postat Mai 30, 2023 Partajează Postat Mai 30, 2023 5 hours ago, raluca__ said: Numarul de telefon este cel din titlul topicului, iar preturile si serviciile sunt cele din semnatura.😘 0792419640 va astept cu drag. Pupicii 😋😘😘 🤷 Link spre comentariu
anonim01 Reputație: 310 Postat Iunie 3, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 3, 2023 Am fost și eu la donsoara. Locație centrală, curata, locuri de parcare suficiente. Fata e pe gustul meu, un corp proporționat bine, sânii sunt mișto, tari, rotunzi, erecți. Fund bombat, pasarica curata, gustoasă. Oralul, deși protejat, este bun, are un stil lent, care mie îmi place. La normal se mișcă bine, oftează o simți, e acolo cu tine. Note: Oral 8.5, dacă ar face și fără căciulita ar fi mai mare nota. Normal 9, Sâni 10 Fund 9.5 Păsărica 9 Gfe 8.8, rotunjim la 9 Masaj erotic 8 Per total o experiență bună, peste medie, la un preț foarte bun. Mi-ar fi plăcut mai multe sărutări pe corp, pe gat, un "teasing" mai intens. Am apreciat ca a dat ascultare sfaturilor si s-a pliat pe cerințele mele. La al doilea nr chiar s-a implicat manual și am finalizat peste tot gat, mâini, sâni, burtica, lenjerie. Își merită locul la top, servicii bune, implicare la un pret foarte bun, dar mai e loc de câteva îmbunătățiri. Recomand! 3 1 Link spre comentariu
Loverrboy Reputație: 221 Postat Iunie 11, 2023 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Partajează Postat Iunie 11, 2023 Superba Link spre comentariu
JocelynEon Reputație: 11839 Postat Iunie 14, 2023 Partajează Postat Iunie 14, 2023 19 hours ago, raluca__ said: Hei dragilor am o "veste buna" 🤭 Mi am facut WhatsApp 🙈😂 Asa ca va astept si pe WhatsApp si la telefon.😂🤭😘😘 👆👆👆 👏👏👏 👆👆👆 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum