Vizitator kataleya77 Reputație: 0 Postat Mai 26, 2019 Partajează Postat Mai 26, 2019 Domnisoara este chiar superba,am vizitat-o si eu de doua ori,o sa mai trec pe la ea daca reusesc.Este foarte placuta chiar isi da interesul sa te simti bine.Din punctul meu de vedere 10 pe linie si locul ei ar trebui sa fie la top,mai ales ca intentioneaza sa ramana la clujMultumesc frumos!Te pup 😘🤗 te mai astept Link spre comentariu
Vizitator kataleya77 Reputație: 0 Postat Mai 27, 2019 Partajează Postat Mai 27, 2019 Buna dimineata dragutilor ! 😘Voi ramane in Cluj pana joi inclusiv.Va puuuup 😘😠Sa aveti o saptamana frumoasa!🤗 Link spre comentariu
pif2017 Reputație: 4802 Postat Mai 28, 2019 Telefon: Iobag (incet) in fuga Oras:Orașul Comoară Telefon: Iobag (incet) in fuga Oras:Orașul Comoară Partajează Postat Mai 28, 2019 Astazi este despre Kataleya. Va spun drept nu stiam ca numele vine de la o floare. Si inca ce floare !!! Orhidee! Azi am cules o astfel de floare, si va spun drept sunt de-a dreptul incantat ca am cunoscut-o pe aceasta domnisoara. Este de o finete rar intalnita, placuta si foarte amabila. Se spune ca frumusetea vine din interior. La Kataleya se manifesta si la exterior, plenar chiar. Vizita mea la ea a fost o relaxare si o desfatare perfecta. Tot ce pot sa spun este ca imi pare rau ca nu am cunoscut-o mai demult. Dar niciodata nu-i tarziu. Notele care desi sunt subietive sunt 10 (zece) pe linie. Sunt sigur ca sunt in asentiment si cu alti membrii , care o cunosc , ca merita sa fie la top.Pacat ca ne v-a parasi curand , cu promiosiunea ca v-a reveni. Si eu promit ca ne vom mai revedea . Happy Hunting !! 4 Link spre comentariu
pif2017 Reputație: 4802 Postat Mai 28, 2019 Telefon: Iobag (incet) in fuga Oras:Orașul Comoară Telefon: Iobag (incet) in fuga Oras:Orașul Comoară Partajează Postat Mai 28, 2019 O floare pentru Kataleya !! 2 Link spre comentariu
horatiu1977 Reputație: 289 Postat Mai 28, 2019 Oras:cluj Oras:cluj Partajează Postat Mai 28, 2019 Si eu am cunoscut-o si nu am decat note de 10 pentru ea. E o fata foarte faina. Plus ca iubeste cainii! 2 Link spre comentariu
mclaren Reputație: 90 Postat Mai 28, 2019 Oras:cluj napoca Oras:cluj napoca Partajează Postat Mai 28, 2019 O propun si eu pentru top. Fata asta chiar merita! 2 Link spre comentariu
Vizitator kataleya77 Reputație: 0 Postat Mai 28, 2019 Partajează Postat Mai 28, 2019 Astazi este despre Kataleya. Va spun drept nu stiam ca numele vine de la o floare. Si inca ce floare !!! Orhidee! Azi am cules o astfel de floare, si va spun drept sunt de-a dreptul incantat ca am cunoscut-o pe aceasta domnisoara. Este de o finete rar intalnita, placuta si foarte amabila. Se spune ca frumusetea vine din interior. La Kataleya se manifesta si la exterior, plenar chiar. Vizita mea la ea a fost o relaxare si o desfatare perfecta. Tot ce pot sa spun este ca imi pare rau ca nu am cunoscut-o mai demult. Dar niciodata nu-i tarziu. Notele care desi sunt subietive sunt 10 (zece) pe linie. Sunt sigur ca sunt in asentiment si cu alti membrii , care o cunosc , ca merita sa fie la top.Pacat ca ne v-a parasi curand , cu promiosiunea ca v-a reveni. Si eu promit ca ne vom mai revedea . Happy Hunting !! Esti un scump! Multumesc frumos!! 😘😘😘Revin cu siguranta 🤗 Link spre comentariu
Vizitator kataleya77 Reputație: 0 Postat Mai 28, 2019 Partajează Postat Mai 28, 2019 @horatiu1977 Daaa, si pisicileeee :))Multumesc, apreciez 😘 @mclaren Te pup cu drag😘 Link spre comentariu
max4u75 Reputație: 63 Postat Mai 28, 2019 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Mai 28, 2019 Cu siguranta, oricine i-a trcut pragul acestei superbe domnisoare, nu are decat cuvinte de lauda. Eu unul am sa o vizitez oridecate ori voi avea ocazia si sper sa-i placa atat de mult la Cluj, incat sa nu ne mai paraseasca. E intradevar o floare rara! 2 Link spre comentariu
razvan18 Reputație: 0 Postat Mai 29, 2019 Partajează Postat Mai 29, 2019 Buna Kateleya:), duminica esti in Cluj:)? 1 Link spre comentariu
Vizitator kataleya77 Reputație: 0 Postat Mai 29, 2019 Partajează Postat Mai 29, 2019 Cu siguranta, oricine i-a trcut pragul acestei superbe domnisoare, nu are decat cuvinte de lauda. Eu unul am sa o vizitez oridecate ori voi avea ocazia si sper sa-i placa atat de mult la Cluj, incat sa nu ne mai paraseasca. E intradevar o floare rara!Esti un draguuut!Multumesc!Pupici 😘😘😘😘 P.S: @Razvan, plec maine dupa-amiaza. Te pup 😘😘😘 Link spre comentariu
baboui Reputație: 29 Postat Mai 29, 2019 Partajează Postat Mai 29, 2019 Orice piedestal, daca-l inalti prea mult, se prabuseste. Link spre comentariu
max4u75 Reputație: 63 Postat Mai 29, 2019 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Mai 29, 2019 Posibil... Mai ales daca se gaseste cineva care sa scurme la baza lui. Dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa recunosti ceva frumos cand il intalnesti si sa pui in evidenta ceea ce ti-a incantat privirea si simturile. Pentru mine Kataleya este o fata deosebita care face foarte bine ceea ce face si, asa cum am spus, iti incanta privirea si simturile. Asta o face sa fie o floare rara, care raspandeste o mireasma placuta 1 Link spre comentariu
max4u75 Reputație: 63 Postat Mai 29, 2019 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Mai 29, 2019 Kataleya draga, iti multumesc mult si pentru experienta de azi( a fost una de neuitat), iti doresc drum bun pe maine si sa mai vii pe la Cluj cat mai curand. Te pup! 1 Link spre comentariu
Vizitator kataleya77 Reputație: 0 Postat Mai 30, 2019 Partajează Postat Mai 30, 2019 Kataleya draga, iti multumesc mult si pentru experienta de azi( a fost una de neuitat), iti doresc drum bun pe maine si sa mai vii pe la Cluj cat mai curand. Te pup! Te pup dragutule 😘😘😘Multumesc 😊 P.S: Aveti grija de sufletele si trupurile voastre scumpilor ! Va pup si va imbratisez 😘😘😘Cu siguranta revin 😊 Addicted to Cluj, sunteti deosebiti! Link spre comentariu
Vizitator tiru7 Reputație: 0 Postat Mai 30, 2019 Partajează Postat Mai 30, 2019 O iei înspre alte locuri sau doar puțină odihna? :D Link spre comentariu
Vizitator anymu_ Reputație: 0 Postat Mai 30, 2019 Partajează Postat Mai 30, 2019 O iei înspre alte locuri sau doar puțină odihna? :DOdihnă, prietene :) se hodinește, cum e vorba pe la noi :))) 1 Link spre comentariu
maximusm75 Reputație: 181 Postat Mai 30, 2019 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Partajează Postat Mai 30, 2019 pizda NU generaliza! nu toti pe aici sunt tarani in plm! si nici FAKERI! du-te-n plm de jigodie pe site-ul tau taranesc si baga 'hodineste':))))))))))))). si jeb! si toate taranismele tale. P.S. ba pua , o recenzie FAKE?:)))))Odihnă, prietene :) se hodinește, cum e vorba pe la noi :))) Link spre comentariu
Vizitator anymu_ Reputație: 0 Postat Mai 31, 2019 Partajează Postat Mai 31, 2019 Explicații careva la papagalul acesta ce înseamnă țărănism sau mai bine îi desenați, pentru a înțelege :), nu mai chef de el, e expirat. Link spre comentariu
maximusm75 Reputație: 181 Postat Mai 31, 2019 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Partajează Postat Mai 31, 2019 :))) le dai tu 'divident' daca fac asta?:))) du-te ma-n plm de sugaci ce esti! a trebuit sa editezi ce ai scris analfabetu pulii:)))))))). esti doar o pizda proasta tarane! ma pis pe tine si pe ma-ta! P.S. pizda astept urmatoarea recenzie FAKE! :)))))))Explicații careva la papagalul acesta ce înseamnă țărănism sau mai bine îi desenați, pentru a înțelege :), nu mai chef de el, e expirat. Link spre comentariu
Vizitator anymu_ Reputație: 0 Postat Mai 31, 2019 Partajează Postat Mai 31, 2019 Link spre comentariu
juan lozano Reputație: 13 Postat Iunie 5, 2019 Oras:cluj Oras:cluj Partajează Postat Iunie 5, 2019 Când revii? Link spre comentariu
porares78 Reputație: 19 Postat Iunie 7, 2019 Partajează Postat Iunie 7, 2019 Cum bine a zis "juan lozano" :CÂND REVII? Link spre comentariu
pif2017 Reputație: 4802 Postat Iunie 7, 2019 Telefon: Iobag (incet) in fuga Oras:Orașul Comoară Telefon: Iobag (incet) in fuga Oras:Orașul Comoară Partajează Postat Iunie 7, 2019 Kataleya, dupa cum vezi , Clujul cam sufera dupa tine. Nu ai mila de noi?? 1 Link spre comentariu
max4u75 Reputație: 63 Postat Iulie 14, 2019 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Iulie 14, 2019 Te pup dragutule Multumesc P.S: Aveti grija de sufletele si trupurile voastre scumpilor ! Va pup si va imbratisez Cu siguranta revin Addicted to Cluj, sunteti deosebiti!Oare cand revii pe la Cluj, Kataleya? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum