Sari la conținut

Postări Recomandate

Vizitator hotsexygina
Reputație: 0
Postat

Eu nu am sustinut ca ai avea ceva,doar am cerut ca tu sa ne spui ...si ma bucur enorm pt tine ca esti o fata curata pt ca vreau sa te vizitez cat mai curând...te pup Ginuta

😘ðŸ˜ðŸ™ˆâ—

Vizitator hotsexygina
Postat
post-287179-0-26289200-1585894985_thumb.jpg
Postat

E calibrata bine de tot,Ginuta.exact cum ii zice si numele...hotsexy.Dar curul asta e aur...mi-as baga pula si limba-n el pana la epuizare,a amandurora.Gina,scuza-mi limbajul direct,dar e tensiune mare-n bile,iar fundul tau e superb.Complimente!

Vizitator hotsexygina
Postat

Lamurire...intelegem ca ai avea tarife de online care se apropie bine de tot de cele pentru prestatii live cu toate cele pe care le oferi...

Come on! Buna, buna...dar asta-i supraevaluare! Not good! 😉

...

...

Mi ai cerut detalii în privat ??? Am mesaj standard cu prețurile pt cine face plata revolut/ paypal/ Cont bancar! Diferă la credit pe tel si cod public că așa sunt serviciile...și da dacă clientul are o anume preferință ...Pot cere extra de exemplu uro cum era și în semnătura mea ...

O zi faină !

Vizitator hotsexygina
Postat
post-287179-0-52215200-1585918992_thumb.jpg
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Lamurire...intelegem ca ai avea tarife de online care se apropie bine de tot de cele pentru prestatii live cu toate cele pe care le oferi...

Come on! Buna, buna...dar asta-i supraevaluare! Not good! 😉

Salut.

Cere-i fetei detalii pe Whatssapp.

Prețurile sunt foarte bune.

Chiar nu e nimic "OverPriced" din lista.

Eu am facut o sesiune cu Gina.

A fost FUN.

Prețul este accesibil.

Chiar e o reducere a prețului standard, în această perioadă.

Pentru diversitate, o oarecare interacțiune socială/sexuală ONLINE, e binevenită, având în vedere că suntem toți obligați să #stămaacasă.

Cel mai bine să vorbești cu ea. Să îi spui ce vrei. Sunt convins că nu o să îți facă o oferta care să nu renteze, financiar vorbind.

Postat

Era doar o constatare...nu dati cu pietre. Imi place Ginuta cum am spus (pozele de mai sus cu ea in gura sunt wow). Doar ca daca o ora de web ajunge la 200 de lei in conditiile in care pretul pe live e 250 si pui mana pe bunatatea asta de fata, imi pare cam...cu dichis.

Vizitator hotsexygina
Postat

Era doar o constatare...nu dati cu pietre. Imi place Ginuta cum am spus (pozele de mai sus cu ea in gura sunt wow). Doar ca daca o ora de web ajunge la 200 de lei in conditiile in care pretul pe live e 250 si pui mana pe bunatatea asta de fata, imi pare cam...cu dichis.[/quote

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Dacă tu îmi arăți mie unde am zis/scris eu suma asta 😱😱😱â—â—â—

ÃŽn primul rând ora live la mine este 200 nu 250 cum zici tu ...ajunge la 250/300 etc cu oricare din serviciile extra ! Nu știu ce ai de câștigat cu mesajul anterior însă prețurile mele web sunt infime...crede mă! Așa că ți Aș recomanda altă dată să te interesezi înainte de a scrie așa ceva!!!!

Vizitator hotsexygina
Postat

Salut.

Cere-i fetei detalii pe Whatssapp.

Prețurile sunt foarte bune.

Chiar nu e nimic "OverPriced" din lista.

Eu am facut o sesiune cu Gina.

A fost FUN.

Prețul este accesibil.

Chiar e o reducere a prețului standard, în această perioadă.

Pentru diversitate, o oarecare interacțiune socială/sexuală ONLINE, e binevenită, având în vedere că suntem toți obligați să #stămaacasă.

Cel mai bine să vorbești cu ea. Să îi spui ce vrei. Sunt convins că nu o să îți facă o oferta care să nu renteze, financiar vorbind.

â—â—â—😋😋😘😘😘💋Tks

Postat

glavan

Astazi, 10:40

De unde apar toate obositele astea...

O prostituata calumea numai gasesti.

Sper ca nu te referi la Gina...e o super femeie

Vizitator hotsexygina
Postat

...

Păi numai găsești...că alea țin la sănătatea lor , implicit la a voastră și rămân...safe !

Vizitator hotsexygina
Postat

glavan

Astazi, 10:40

Sper ca nu te referi la Gina...e o super femeie

post-287179-0-97118500-1586067429_thumb.jpg ...

😘â—😋

Vizitator hotsexygina
Postat
Bună! 

Avand in vedere situatia actuală legata de pandemia globala, am decis sa opresc, o vreme, intalnirile LIVE pentru binele si siguranta noastra, a tuturor. Asadar voi fi disponibilă doar pentru show web prin apel video pe Whatsapp. Mentionez ca nu imi voi expune chipul in cadrul acestor intalniri virtuale. Posibilitățile de plată sunt variate: Paypal/Revolut/Transfer Cont Bancar. Apelul video se va desfasura dupa confirmarea platii. Nu am o lista predefinita cu ceea ce ofer in cadrul show-ului asa ca nu mai cereti detalii legate de preturi inainte sa imi spuneti ce/cat doriti. Tarifele le stabilesc in functie de cerinte si durata show-ului pe care mi le comunicati pe Whatsapp.

Multa sanatate si #StaiAcasa !!!
HotSexyMILF 0762555779

Hello!

Taking into consideration the global pandemic situation, I decided that it is better to stop the LIVE meetings, with clients, in order to keep us safe and healthy. That is why I will be available only for web shows via video call on Whatsapp. During the web shows I will not expose my face. The show can be paid via Paypal, Revolut or Bank Transfer. I do not have a predefined list of shows and prices. First you need to tell me, on Whatsapp, how long you want the show to be and what do you want to have included in it. Only after that I can give you the price.

Stay safe and #StayHome !!!
HotSexyMILF 0762555779

post-287179-0-44172000-1585895168_thumb.jpg

Vizitator hotsexygina
Postat
post-287179-0-54025100-1586427106_thumb.jpg
  • Oras:București
  • Oras:București
Postat

Curiozitatea unui dilimache...

Ți-a cerut cineva o chestie de genul: Nu stau în casă, vreau să simt cureaua din semnătură pe anumite zone ale corpului.

post-287179-0-44172000-1585895168.jpg

Așa văd eu poza de mai sus: Dacă nu stai în casă, o să simți cureaua asta!

Postat

A fost un unchi de-al meu la ea acum o saptamana si azi a fost luat cu izoleta de Covid19. Nu știu daca a luat de la ea dar alte drumuri nu a mai făcut. Zic ca e bine sa aveti grija. La cati se perinda pe la curul ei riscul este pe măsură.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...