Vizitator hotsexygina Reputație: 0 Postat Martie 17, 2019 Postat Martie 17, 2019 Duminică plăcută !!! 😘
Vizitator hotsexygina Reputație: 0 Postat Martie 18, 2019 Postat Martie 18, 2019 Bună dimineața ! O săptămână frumoasă și plină de fantezii !!! 😘😘
Vizitator hotsexygina Reputație: 0 Postat Martie 22, 2019 Postat Martie 22, 2019 Weekend plăcut!!!😘😘😘
xxxford Reputație: 31 Postat Martie 22, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 22, 2019 O intrebare: accepti sa ti se faca anilingus? 🤔☺
rolexro Reputație: 2 Postat Martie 22, 2019 Oras:oriunde Oras:oriunde Postat Martie 22, 2019 Salutare. Am trecut si eu pe la Gina. Un oral de exceptie si o prezenta placuta. Ciocane tari!
djadja Reputație: 55 Postat Martie 27, 2019 Oras:Muntenia Oras:Muntenia Postat Martie 27, 2019 Bună ! Multumesc ! Îmi poți scrie pe what up te rog și stabilim acolo tot ce ai dori ! O zi frumoasa sa ai !ginuto, nu ai whatsap
Vizitator hotsexygina Reputație: 0 Postat Martie 27, 2019 Postat Martie 27, 2019 Bună! Ba da ! Pe nr ăsta de telefon !!!😘
Vizitator hotsexygina Reputație: 0 Postat Aprilie 1, 2019 Postat Aprilie 1, 2019 Bună dimineața!!! O săptămână frumoasă!!!😘
7uuupp Reputație: 4847 Postat Aprilie 1, 2019 Postat Aprilie 1, 2019 20190331_201433.jpg Bună dimineața!!! O săptămână frumoasă!!!Pune o poza sa vedem ce e de vazut...numai din lateral.Chiar ca nu ma incanta cand vad numai din acestea.
barosanu1 Reputație: 537 Postat Aprilie 2, 2019 Oras:Romania Oras:Romania Postat Aprilie 2, 2019 cum arata la fata ? ok , acceptabil sau vraiste ?
milmoi Reputație: 177 Postat Aprilie 7, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 7, 2019 plm arată 80% bine da căpușa aia de lângă pizda ma da înapoi....
Vizitator hotsexygina Reputație: 0 Postat Aprilie 16, 2019 Postat Aprilie 16, 2019 Bună dimineața!😘
Vizitator black_horse Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2019 Postat Aprilie 18, 2019 Bună, asta e prima mea recenzie, deci nu judecați din prima. Fiind cu treabă prin Bucuresti am vizitat-o pe Gina. Locația e destul de usor de gasit. Ajuns în locație am optat pt o reîmprospătare pt ca am mers direct de la serviciu. Baie curată cu destule geluri de duș, primit prosop curat. După duș am trecut la mângâieri si pe urma am ajuns in pat. Ea s-a pus deasupra mea lingandu-mă pe abdomen,piept și trecând după la un oral protejat executat foarte bine. La normal am început un misionar și am cerut poziția pe la spate unde fiind nefutut de 2 săptămâni am finalizat în caciulita. Per total eu o recomand pe Gina. Ca note nu ma pricep. P.S. scuze de intarziere, Gina. Te pupic.
nicu1111 Reputație: 13 Postat Aprilie 18, 2019 Postat Aprilie 18, 2019 fundelutul tau cere actiune, nu il pui si la bataie?
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2019 Postat Aprilie 18, 2019 cum arata la fata ? ok , acceptabil sau vraiste ?Da-mi pm sitz zik io
Vizitator hotsexygina Reputație: 0 Postat Aprilie 19, 2019 Postat Aprilie 19, 2019 Bună, asta e prima mea recenzie, deci nu judecați din prima. Fiind cu treabă prin Bucuresti am vizitat-o pe Gina. Locația e destul de usor de gasit. Ajuns în locație am optat pt o reîmprospătare pt ca am mers direct de la serviciu. Baie curată cu destule geluri de duș, primit prosop curat. După duș am trecut la mângâieri si pe urma am ajuns in pat. Ea s-a pus deasupra mea lingandu-mă pe abdomen,piept și trecând după la un oral protejat executat foarte bine. La normal am început un misionar și am cerut poziția pe la spate unde fiind nefutut de 2 săptămâni am finalizat în caciulita. Per total eu o recomand pe Gina. Ca note nu ma pricep. P.S. scuze de intarziere, Gina. Te pupic. Mulțumesc 😘 !
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Aprilie 19, 2019 Postat Aprilie 19, 2019 Bună, asta e prima mea recenzie, deci nu judecați din prima. Fiind cu treabă prin Bucuresti am vizitat-o pe Gina. Locația e destul de usor de gasit. Ajuns în locație am optat pt o reîmprospătare pt ca am mers direct de la serviciu. Baie curată cu destule geluri de duș, primit prosop curat. După duș am trecut la mângâieri si pe urma am ajuns in pat. Ea s-a pus deasupra mea lingandu-mă pe abdomen,piept și trecând după la un oral protejat executat foarte bine. La normal am început un misionar și am cerut poziția pe la spate unde fiind nefutut de 2 săptămâni am finalizat în caciulita. Per total eu o recomand pe Gina. Ca note nu ma pricep. P.S. scuze de intarziere, Gina. Te pupic.Ti-a cerut sa-i faci recenzie?
Vizitator black_horse Reputație: 0 Postat Aprilie 19, 2019 Postat Aprilie 19, 2019 Ti-a cerut sa-i faci recenzie? Nu, nu mi-a cerut. Gina e o fată finuta care stie cum sa se comporte cu clientul.
marian gheorghe Reputație: 24 Postat Aprilie 21, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 21, 2019 Daca nu adaugi analul in meniu, la 32 de ani ai tai nu te mai cauta nimeni
Vizitator hotsexygina Reputație: 0 Postat Aprilie 28, 2019 Postat Aprilie 28, 2019 😊😋Mini vacanță plăcută!
Vizitator xoxots Reputație: 0 Postat Aprilie 28, 2019 Postat Aprilie 28, 2019 daca mai sta o luna in pula se face mai buna
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum