Sari la conținut

Liber la discuti pentru fani Carlitei!

Vizitator carladristor

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Să vină Păulică pă toping!

• Like 2
  • Minus 3
  • Oras:CCCP
Postat

ia sa vezi tu ca pipilica va revenii si cacarla tot va creste in dimensiuni....

Postat

.daca voi inca mai credeti ca slobozita de carla nu are peste si astea de aici nu intretin dragostea vietii lor pana la urmatoarea...aveti ceva la cap...pana si alea cu da si mie pt copil ca ti o iau pana la cotor in gat...aveau vrajeala mai buna ...hai ce dracu ca fut din 2004.

Vizitator carladristor
Reputație: 0
Postat

haha urmatorul vei fi tu :)

.daca voi inca mai credeti ca slobozita de carla nu are peste si astea de aici nu intretin dragostea vietii lor pana la urmatoarea...aveti ceva la cap...pana si alea cu da si mie pt copil ca ti o iau pana la cotor in gat...aveau vrajeala mai buna ...hai ce dracu ca fut din 2004.

• Minus 1
Postat

ala se lauda ca fute din 2004 dar eu ce sa ma zic Iepulila ca tot fut si muiesc din 1995?:)))

oricum carla nu e ce trebuie nici ca servicii nici ca si corp

Vizitator carladristor
Postat

asa si ? care ar fi problem ta?

limbajul este unul specific din Tanganu,Ilfov

• Minus 1
Vizitator carladristor
Postat

Vezi ca te fac pestele meu dragule si asa am nevoie de protectie :) ce zici te bagi ?

• Minus 1
Vizitator carladristor
Postat

Am ramas fara capacul ala pe care stai cu curul pe wc, ce zici te bagi ? :laugh2 :laugh2 :laugh2

Iar ai furat net de la vecinu ? vai de tine

• Minus 1
Vizitator carladristor
Postat

Esti prea prost  ma pis pe tine si pe Tanganu tau de boschetar  ba daca tot aveti asa sange online aveti ma si real pisam-as pe voi de ratati ! va certati cu mn online  veniti sa ma pis pe voi  de sus :) 

monstru din dristor(de fapt este din Ilfov Tanganu) cum este supranumita mai nou sta pe langa sun platza

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

E forta  Carlita ...ii  joca intre picioare  pe toti smardoii electronici  ...unu' nu-i sta in cale  =))

• Oras:Ucea
Postat

Da, îi “joca”, imbecilule. Ai cucerit-o șj p-asta? Lua-mi-ai “pomba”-ntre gingii.

Boule! Destul de bineanteles.

Postat

Observ ca in ultima vreme  esti mai bolnav de nervi decat celalalt . De ce oare ?

As paria ca il urmezi la tron  aici in urmatoarea perioada  , Prea te vad omniprezent si agitat pe toate Topicele 

Postat

Observ ca in ultima vreme  esti mai bolnav de nervi decat celalalt . De ce oare ?

As paria ca il urmezi la tron  aici in urmatoarea perioada  , Prea te vad omniprezent si agitat pe toate Topicele

Mă vezi omniprezent, dobitocule? Asta-i impresia ta generală?

Vizitator carladristor
Postat

Nu dar chiar m-am saturat de ei  vad ca tot comenteaza pe aici , scrie numai tampeni si aberati  injura etc ! online sunt tari dar real sunt sobolani, despre ce vorbim .....

E forta  Carlita ...ii  joca intre picioare  pe toti smardoii electronici  ...unu' nu-i sta in cale  =))

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Cacarlita, e smechera ? Ma pis pe ea de ras nu alta. Daca te dai la ea sa vezi ce rapid pune mana e mobil si cheama pestele de pe palier.  O femeie mai de cacat ca Cacadrsitor chiar ca anu am vazut. Cum naiba ai ajuns din gara de nord sa stai in garsoniera ? Ai uitat ca mergeai pe 50 lei la Gara si plangeai mai tot timpul ? Intr-un trecut a mai activat si l amunci langa parcul ala de langa metrou. Dupa ce epsti luau banii la intrare si ajungeai cu cacadristor in pat, iti cerea si ea cica 10 lei asa de o tigara ceva. Cine stie casele de la munci si a fost pe acolo in trecut, sigur a dat de nasparlia asta.

Postat

Nu dar chiar m-am saturat de ei  vad ca tot comenteaza pe aici , scrie numai tampeni si aberati  injura etc ! online sunt tari dar real sunt sobolani, despre ce vorbim .....

Adevarul este ca ar suge-o si ei , dar nu le ofera nimeni bani ptr. asemenea serviciu

Multi chiar o fac (intre ei)  din obisnuinta ,  pe gratis ......si se ard la buba , fara a se mai feri de nimeni . N-ai observat ?

• Oras:undeva
  • Oras:undeva
Postat

Adevarul este ca ar suge-o si ei , dar nu le ofera nimeni bani ptr. asemenea serviciu

Multi chiar o fac (intre ei)  din obisnuinta ,  pe gratis ......si se ard la buba , fara a se mai feri de nimeni . N-ai observat ?

Tu chiar crezi ca primesti pizda pe de-a moca SOBOLANE?! :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:FALASTOACA
Postat

Tu chiar crezi ca primesti pizda pe de-a moca SOBOLANE?! :laugh2  :laugh2  :laugh2

Dupa umilinta cu Alesandra isi încearcă norocul cu Monstrul din Dristor.

Ai-de PLM

• Like 3

Postat

Esti prea prost  ma pis pe tine si pe Tanganu tau de boschetar  ba daca tot aveti asa sange online aveti ma si real pisam-as pe voi de ratati ! va certati cu mn online  veniti sa ma pis pe voi  de sus :)

Monstrule,cine se pisa online si cine face uro real?

• Like 2
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...