Sari la conținut

Liber la discuti pentru fani Carlitei!

Vizitator carladristor

Postări Recomandate

• Oras:undeva
Postat

Altceva mai sti ? Muista e ma-ta si sorta , nu te-am injurat destul inseamna :)))))  . eu nu mai ma cert virtual daca ai pula vino la mine sa ne certam , asa pot sa iti fut si una in gura aia stramba :)

Auzi fai moartea pasiunii, poate te fute si pe tine kiki! :laugh2

• Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Sa-l duca cineva pe asta la doctor , ca iar a dat in spasme pe aici ....chiar si unul din tovarasii lui .

Postat

Sa-l duca cineva pe asta la doctor , ca iar a dat in spasme pe aici ....chiar si unul din tovarasii lui .

Inca speri la pizda nespalata pe gratis SOBOLANE?! :slap2

Vizitator carladristor
Reputație: 0
Postat

Inca speri la pizda nespalata pe gratis SOBOLANE?! :slap2

Ne-am cacat pe tine destul . Vino maine sa ne pisam pe tine . Azi ai avut recompensa
  • Like 1
  • Minus 1
Postat

Ne-am cacat pe tine destul . Vino maine sa ne pisam pe tine . Azi ai avut recompensa

Te-ai spalat si tu? :laugh2 Vezi ca ai sloboz in par si esti nebarbierita! :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

Up, în plm!

• Like 3
Vizitator carladristor
Postat

nu te lasi deloc=)))))

Up, în plm!

• Minus 1
Vizitator carladristor
Postat

m-am pisat pe tine :) 

Te-ai spalat si tu? :laugh2 Vezi ca ai sloboz in par si esti nebarbierita! :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Minus 1
Vizitator carladristor
Postat

sa vorbeasca , de aia se numesc prosti =))))))))))

Carlo te vorbeste baietii de rau la coltul blocului

• Minus 1
  • Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA
Postat

sa vorbeasca , de aia se numesc prosti =))))))))))

Normal ca sunt prosti,ca n-au școala,valori morale si cultura ta.Nu si-au tocit coatele pe băncile facultăților ca sa ajungă la nivelul tău.

• Like 2
Vizitator carladristor
Postat

sa ma pis pe tine si pe doamna ma-ta , zdreanta e tactu ,sorta, ma-ta familia ta ca te-a educat asa , nu ai tupeu sa vi sa ma pis pe tine ? atunci stai in sloboz cuminte

Te-ai spalat fai zdreanta? :laugh2

• Minus 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

sa ma pis pe tine si pe doamna ma-ta , zdreanta e tactu ,sorta, ma-ta familia ta ca te-a educat asa , nu ai tupeu sa vi sa ma pis pe tine ? atunci stai in sloboz cuminte

Carla, mai usor cu familia. ;)

• Like 5
Postat

Carla, mai usor cu familia. ;)

Pe ala cand injura de familie , de ce nu l-ai criticat vreodata ? Sau pe Picoaie , cand aplica perverse 

Nu te-am vazut . Sincer.  Deci poti sa  stai mai bine pe bancuta ta  , decat sa faci pe interesanta  si sa aplici verticalitatea asta diferentiat si doar anumitor persoane.

Cearta mea cu jegosul asta de Advanced  , tot de la injuraturi de mama / familie  a plecat initial , si sustinuta/promovata permanent  de lepra Picoaie , fara a avea intentia vreodata sa-si ceara scuze , fiindca a gresit inca de acum 2 ani

Postat

Pe ala cand injura de familie , de ce nu l-ai criticat vreodata ? Sau pe Picoaie , cand aplica perverse 

Nu te-am vazut . Sincer.  Deci poti sa  stai mai bine pe bancuta ta  , decat sa faci pe interesanta  si sa aplici verticalitatea asta diferentiat si doar anumitor persoane.

Cearta mea cu jegosul asta de Advanced  , tot de la injuraturi de mama / familie  a plecat initial , si sustinuta/promovata permanent  de lepra Picoaie , fara a avea intentia vreodata sa-si ceara scuze , fiindca a gresit inca de acum 2 ani

Te-am simtit in urina, treci unde vorbeam cu tine. ;)

• Like 3
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Te-am simtit in urina, treci unde vorbeam cu tine. ;)

Lasă-l!  :laugh2

• Like 2
  • Minus 4
Postat

EU doar te-am bagat in pizda ma-tii tarane

Ahahahahhahahaha

• Like 2
Postat

minti ca o pizda proasta SOBOLANE! Am avut discutii din momentul in care am refuzat sa iti dau date personale despre un alt user bulangiule.

• Like 1
Postat

pentru limba romana apasa tasta 1! Dupa aceea poti si injura jegoaso! :laugh2

• Like 3
Postat

Carla te iubim / Că ca tine nu găsim!

• Like 4
  • Minus 4

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...