Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Aprilie 3, 2019 Postat Aprilie 3, 2019 Despre Pisulica. Cand am revenit pe teritoriul Romaniei si am reinceput activitatea acest dement a ajuns la mine fapt ca l-am refuzat a inceput sa faca tot felul de scamatori ! A sunat programat plm am facut ce era necesar , a venit a intrat nu mi-am dat seama de la usa ca zbura de atunci , in fine a intrat l-am intrebat ce vrea sa faca a platit 1 hr pe vremea aia si zice ca vrea la dush zis si facut intra si cand iese intru eu , cand ies de acolo il gasesc in pat bai oameni buni omu asta are un furtun in stomac si o cutie din care reiese ca era sange , cand l-am vazut m-am speriat i-am dat bani inapoi si l-am dat afara , va jur ca imi era frica ca moare langa mine , in fine mi-am cerut scuze politicos si l-am zburat afara , cand a plecat de la mine acest individ a promis ca imi strica reputia zis si facut numai ca prostu nu reuseste , de aceea are boala pe mine , pe Ines si pe Betty ! Jeg uman asta face figuri si scrie pe aici din cauza asta ca a fost refuzat ! se lauda cu poze false ca e e l dar va spun eu ca este un bosorog la vreo 54 de ani cu furtunul in stomac ! Ps cerea fk si lui ii putea gura bagami-as pl in gura lui ! 2
condition Reputație: 7276 Postat Aprilie 3, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Aprilie 3, 2019 Despre Pisulica. Cand am revenit pe teritoriul Romaniei si am reinceput activitatea acest dement a ajuns la mine fapt ca l-am refuzat a inceput sa faca tot felul de scamatori ! A sunat programat plm am facut ce era necesar , a venit a intrat nu mi-am dat seama de la usa ca zbura de atunci , in fine a intrat l-am intrebat ce vrea sa faca a platit 1 hr pe vremea aia si zice ca vrea la dush zis si facut intra si cand iese intru eu , cand ies de acolo il gasesc in pat bai oameni buni omu asta are un furtun in stomac si o cutie din care reiese ca era sange , cand l-am vazut m-am speriat i-am dat bani inapoi si l-am dat afara , va jur ca imi era frica ca moare langa mine , in fine mi-am cerut scuze politicos si l-am zburat afara , cand a plecat de la mine acest individ a promis ca imi strica reputia zis si facut numai ca prostu nu reuseste , de aceea are boala pe mine , pe Ines si pe Betty ! Jeg uman asta face figuri si scrie pe aici din cauza asta ca a fost refuzat ! se lauda cu poze false ca e e l dar va spun eu ca este un bosorog la vreo 54 de ani cu furtunul in stomac ! Ps cerea fk si lui ii putea gura bagami-as pl in gura lui !Cand ai revenit pe teritoriul Romaniei? :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 Cacatul in care traiesti este tot aici, nu considera centura teritoriu strain! 3
condition Reputație: 7276 Postat Aprilie 3, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Aprilie 3, 2019 iar postezi poze cu mizeria in care traiesti zdreanta? 2
Vizitator romuzica Reputație: 0 Postat Aprilie 3, 2019 Postat Aprilie 3, 2019 Carla nu e bine asa ! Poate ca nici ceea ce fac ei nu este bine, dar nici ceea ce ai facut tu la ultimul post nu este bine. Acum 2-3 ani mai era un user care avea boala pe cativa, a deschis cateva topice cu "subiectul" din poze (si cu aceleasi poze) si a fost banat. Practic, tu le-ai dat un motiv sa ceara Motanului sa te baneze, si el o poate face, pentru ca de data asta nu prea are cum sa te mai scoata, este indreptatit sa o faca.Caterinca e una, asa ceva nu e caterinca, e muullttt prea jos. :( :no2 :no2E pacat ca se ajunge la asemenea chestii...Sa nu te superi, dar spuneai ca nu mai scrii nimic. De ce intretii balciul pe topic ? :( 3
machucambo Reputație: -974 Postat Aprilie 3, 2019 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Aprilie 3, 2019 Eu cred că nu s-a ajuns, nici pe departe, la potențialul maxim pe care îl promitea acest toping. Am băgat bani în semințe și flocirele, băăă, sunteți nebuni?!?! 3
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Aprilie 3, 2019 Postat Aprilie 3, 2019 Carla nu e bine asa ! Poate ca nici ceea ce fac ei nu este bine, dar nici ceea ce ai facut tu la ultimul post nu este bine. Acum 2-3 ani mai era un user care avea boala pe cativa, a deschis cateva topice cu "subiectul" din poze (si cu aceleasi poze) si a fost banat. Practic, tu le-ai dat un motiv sa ceara Motanului sa te baneze, si el o poate face, pentru ca de data asta nu prea are cum sa te mai scoata, este indreptatit sa o faca.Caterinca e una, asa ceva nu e caterinca, e muullttt prea jos. :( :no2 :no2E pacat ca se ajunge la asemenea chestii...Sa nu te superi, dar spuneai ca nu mai scrii nimic. De ce intretii balciul pe topic ? :( Pentru postarile alea am luat 1 warn . Ceea ce de azi nu ii mai bag in seama . Asta este nu iese ca ei :) ! Oftica lor este ca nu iau ban si atat . In curand se va inhide si topicele astea sa termine mizeria odata! 2
justitiaru Reputație: 1361 Postat Aprilie 3, 2019 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Aprilie 3, 2019 Pentru postarile alea am luat 1 warn . Ceea ce de azi nu ii mai bag in seama . Asta este nu iese ca ei :) ! Oftica lor este ca nu iau ban si atat . In curand se va inhide si topicele astea sa termine mizeria odata!De la un warn pana la banat nu mai e mult=)) 3
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Aprilie 3, 2019 Postat Aprilie 3, 2019 De la un warn pana la banat nu mai e mult=)) stai linistit ca nu te mai bag in seama :) o zi buna 2
justitiaru Reputație: 1361 Postat Aprilie 3, 2019 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Aprilie 3, 2019 stai linistit ca nu te mai bag in seama :) o zi bunaSe vede=))
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 3, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 3, 2019 Banati trebuia sa fi tu si restu gainarilor care strica topice si provoaca fetele :) ! Cucoană, eu zic să-ți vezi de lungul nasului! La ora actuală ai cel mai mizerabil mod de posta și de a te comporta pe forum dintre prestatoare. Toate aceste înjurături crunte, ar trebui în mod normal să ducă la banarea ta și trecerea la "de evitat". 2 2
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Aprilie 3, 2019 Postat Aprilie 3, 2019 Eu cred că nu s-a ajuns, nici pe departe, la potențialul maxim pe care îl promitea acest toping. Am băgat bani în semințe și flocirele, băăă, sunteți nebuni?!?!io am luat chipsuri 1
machucambo Reputație: -974 Postat Aprilie 3, 2019 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Aprilie 3, 2019 io am luat chipsuriPăi nu vezi, că cică s-o baneze pe prihănita asta, pula mea. 1
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Aprilie 3, 2019 Postat Aprilie 3, 2019 Păi nu vezi, că cică s-o baneze pe prihănita asta, pula mea.Nu se poate. E prea gingasa 1
justitiaru Reputație: 1361 Postat Aprilie 3, 2019 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Aprilie 3, 2019 Nu se poate. E prea gingasa=)) 2
justitiaru Reputație: 1361 Postat Aprilie 3, 2019 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Aprilie 3, 2019 io am luat chipsuriEu panica cu rosi si palizer=)) 3
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Aprilie 3, 2019 Postat Aprilie 3, 2019 Eu panica cu rosi si palizer =))da-i si ei maaaaa nu fi asa :laugh2 2
justitiaru Reputație: 1361 Postat Aprilie 3, 2019 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Aprilie 3, 2019 da-i si ei maaaaa nu fi asa :laugh2Ea mananca ceva mai bun ca mineDoar ai vazut poze postate cu asa mancare=)) 2
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Aprilie 3, 2019 Postat Aprilie 3, 2019 Ea mananca ceva mai bun că mineDoar ai vazut poze postate cu asa mancare =))nu stiu ce mananca stii ca o iubesc 2
justitiaru Reputație: 1361 Postat Aprilie 3, 2019 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Aprilie 3, 2019 nu stiu ce mananca stii ca o iubescMaxim știu=)) 2
copilulurozkendra Reputație: 2137 Postat Aprilie 3, 2019 Telefon: [email protected] Oras:sincity Telefon: [email protected] Oras:sincity Postat Aprilie 3, 2019 cand o bagam la top ? 1
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Aprilie 3, 2019 Postat Aprilie 3, 2019 cand o bagam la top ?top top top rusiniiiiiicaaaaaaa Ahahahahahaha 2
justitiaru Reputație: 1361 Postat Aprilie 3, 2019 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Aprilie 3, 2019 cand o bagam la top ?Curand=)) 2
justitiaru Reputație: 1361 Postat Aprilie 3, 2019 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Aprilie 3, 2019 top top top rusiniiiiiicaaaaaaa Ahahahahahaha=)) 2
condition Reputație: 7276 Postat Aprilie 3, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Aprilie 3, 2019 top top top rusiniiiiiicaaaaaaa AhahahahahahaCacarlita in actiune, poate o ajuta sa intre la top! :laugh2 Upsss, au bagat-o si astia la de evitat!https://youtu.be/QOiCu3yHW_E 1
Postări Recomandate