Vizitator the abomination Reputație: 0 Postat Februarie 28, 2019 Postat Februarie 28, 2019 Pe site-ul asta sigur cineva va avea ideea de a inlocui droizii cu papusi gonflabile... Si apropo, cei care vreti sa va jucati de-a cavalerii Jedi, se gasesc prezervative fosforescente, o sa va vedeti "sabia" stralucind in intuneric, habar n-aveti ce spectacol iese!!! să se vadă care are Șforța mai mare :)))) 2
evaforyou Reputație: 22137 Postat Februarie 28, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Postat Februarie 28, 2019 să se vadă care are Șforța mai mare :)))) May the 4th be with you!! 1
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Februarie 28, 2019 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Februarie 28, 2019 nu e chiar ce spui tu acolo. Palpatine-Darth Sidious, era un geniu Sith. El reușea să anticipeze cu acuratețe evenimentele ce vor urma. Armata de clone a fost inițial comandată de Maestrul Jedi Syfo-Dias, care și el, la rândul lui, a "văzut" ce se va intampla. Numai ca Sidious l-a dibuit la timp și l-a "matrasit", apoi l-a trimis pe Dooku sa continue negocierile (ca Syfo-Dias), aducând drept model pe mandalorianul Jango Fett. Care a fost de fapt motivul pentru care a continuat Sidious acest proiect? De fapt, două motive.-ascensiunea Părții Intunecate(mereu e nevoie de un război pt asa ceva)-mișcarea de geniu prin ascunderea în secvența ADN a ordinului 66,adică matrasirea tuturor cavalerilor Jedi,dupa ce le-ar fi câștigat încrederea oarbă luptând cot la cot, ceea ce s-a și întâmplat.Funcția de cancelar a venit de fapt ca picata din cer, de care a profitat din plin. Nu se aștepta ca regina Amidala sa scape de pe Naboo. Funcția de cancelar suprem i-a ușurat foarte mult sarcina, având acces la informații, chiar și din interiorul Republicii, implicit acțiunile Ordinului Jedi. Ce-i aici, e departe. Lipsesc droizii din tabloul ăsta :)))Wtf dude :) star wars fan? 3
Vizitator the abomination Reputație: 0 Postat Februarie 28, 2019 Postat Februarie 28, 2019 May the 4th be with you!! Thanks, same! :) Wtf dude :) star wars fan?yea, star wars,supernatural, stargate :)Jaffa, kree! :)))) 1
evaforyou Reputație: 22137 Postat Martie 1, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Postat Martie 1, 2019 Thanks, same! :) yea, star wars,supernatural, stargate :)Jaffa, kree! :)))) Dar de filmele Marvel ce zici? Eu una astept cu nerabdare si noul sezon Games of Thrones! Oricum, Star Wars ramane number one, a fost primul film Sf vazut la cinema cand eram mica
peitho Reputație: 1046 Postat Martie 1, 2019 Oras:hai să ne însingurăm împreună! Oras:hai să ne însingurăm împreună! Postat Martie 1, 2019 Thanks, same! :) yea, star wars,supernatural, stargate :)Jaffa, kree! :)))) ooooooooooo, am renuntat la supernatural dupa 3-4 sezoane, ca si la heroes si cred ca mai sunt cateva...putine le-am dus la bun sfarsit!dar star trek preambulat de mironov si cetateanu alalalt la tvr, ramane etalon!alea cu cremenali nu-ti placE? :) 1
peitho Reputație: 1046 Postat Martie 1, 2019 Oras:hai să ne însingurăm împreună! Oras:hai să ne însingurăm împreună! Postat Martie 1, 2019 abominabilule,raman fan al tetralogiei Alien! (cre) ca am si acu neste fantezii cu wigourney, pe care as alerga-o prin coridoarele aia sa-i arat "creasta" de elien :))))))))))))) 1
copilulurozkendra Reputație: 2137 Postat Martie 1, 2019 Telefon: [email protected] Oras:sincity Telefon: [email protected] Oras:sincity Postat Martie 1, 2019 abominabilule,raman fan al tetralogiei Alien! (cre) ca am si acu neste fantezii cu wigourney, pe care as alerga-o prin coridoarele aia sa-i arat "creasta" de elien :))))))))))))) e prea aţâţată zic io, imi place maxim Daeneryshttp://www.hbo.ro/siteimages/articleimages/53000/53899_-_254.jpg 3
aristidemsc Reputație: -56 Postat Martie 1, 2019 Oras:Văscăuți Oras:Văscăuți Postat Martie 1, 2019 e prea aţâţată zic io, imi place maxim Daeneryshttp://www.hbo.ro/siteimages/articleimages/53000/53899_-_254.jpg Nu e rea, dar ... Imi place mai mult Lagertha. Alt serial ;) 1 10
copilulurozkendra Reputație: 2137 Postat Martie 1, 2019 Telefon: [email protected] Oras:sincity Telefon: [email protected] Oras:sincity Postat Martie 1, 2019 Nu e rea, dar ... Imi place mai mult Lagertha. Alt serial ;) hmm Ragnar Lodbrok's wifeuMpic cam constipata dupe gusturile mele https://lgbtfansdeservebetter.com/static/uploads/2017/05/Lagertha-Katheryn-Winnick.png da` m-as inmuia o data :) )) 2
aristidemsc Reputație: -56 Postat Martie 1, 2019 Oras:Văscăuți Oras:Văscăuți Postat Martie 1, 2019 hmm Ragnar Lodbrok's wifeuMpic cam constipata dupe gusturile mele https://lgbtfansdeservebetter.com/static/uploads/2017/05/Lagertha-Katheryn-Winnick.png da` m-as inmuia o data :) )) Îhî, am vazut-o de curând in "Polar"....M-aș inmuia de mai multe ori ;) 1 10
evaforyou Reputație: 22137 Postat Martie 1, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Postat Martie 1, 2019 ÃŽhî, am vazut-o de curând in "Polar"....M-aș inmuia de mai multe ori ;) Aveti grija ce va doriti, ca poate se indeplinaste... la cum arata domnita si ce facea prin filme... va inmoaie fara sa transpire macar😀😀😀
copilulurozkendra Reputație: 2137 Postat Martie 1, 2019 Telefon: [email protected] Oras:sincity Telefon: [email protected] Oras:sincity Postat Martie 1, 2019 Aveti grija ce va doriti, ca poate se indeplinaste... la cum arata domnita si ce facea prin filme... va inmoaie fara sa transpire macarne predam ce plm, sa ne ia prizonieri =))
katran Reputație: 1093 Postat Martie 1, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 1, 2019 Hmm ... nici o " poveste " SF ecranizata pana acu' n-ajunge din urma universul Dune ... din punctul meu de vedere , Dune este etalonul SF-ului , pe langa Fundatia lui Asimov ... pacat ca nu sunt capabili sa faca un film serios cu personajele si povestea imaginata de Frank Herbert ... incepand cu seria Jihadului Butlerian pana la Canonicat ... Star Wars , Alien , Marvel ... eye candy , tunuri financiare , povesti usor de digerat si inteles , sa nu care cumva sa te puna sa gandesti ... e periculos ! Stai frumos in fotoliu cu berea in mana dupa o zi de munca , si privesti " spectacolul " ... violenta , limbaj licentios , replici usor de memorat , poveste simpla , fara surprize ... bleah . Just my two cents !!!
el cule miskin Reputație: -59 Postat Martie 1, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Martie 1, 2019 Stai calm, ca tu oi fi un mare fan al lui Kurosawa sau cititor de Borges.Tu esti un papa-lapte semipensionat 2
katran Reputație: 1093 Postat Martie 1, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 1, 2019 Stai calm, ca tu oi fi un mare fan al lui Kurosawa sau cititor de Borges.Tu esti un papa-lapte semipensionat Mai du-te dracului , bai meduza flescaita ... cauta atentie in alta parte . Cand citeam eu Kurosawa , tu probabil visai sa emigrezi ... lasule !!!
el cule miskin Reputație: -59 Postat Martie 1, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Martie 1, 2019 Prost te-a mai facut.Kurosawa a fost regizor, scenarist si producator de filme.Ce :) mea ai citit, mocofane? 2
Vizitator the abomination Reputație: 0 Postat Martie 1, 2019 Postat Martie 1, 2019 Dar de filmele Marvel ce zici? Eu una astept cu nerabdare si noul sezon Games of Thrones! Oricum, Star Wars ramane number one, a fost primul film Sf vazut la cinema cand eram mica când vedem star wars? :D ooooooooooo, am renuntat la supernatural dupa 3-4 sezoane, ca si la heroes si cred ca mai sunt cateva...putine le-am dus la bun sfarsit!dar star trek preambulat de mironov si cetateanu alalalt la tvr, ramane etalon!alea cu cremenali nu-ti placE? :) și acum ma mai uit la Captain Power and the soldiers of The future. Ma fascina Soaron, robotul ăla de zbura, avea cap de pasăre. abominabilule,raman fan al tetralogiei Alien! (cre) ca am si acu neste fantezii cu wigourney, pe care as alerga-o prin coridoarele aia sa-i arat "creasta" de elien :)))))))))))))din serie, mai mult mi-a plăcut resurrection.
evaforyou Reputație: 22137 Postat Martie 1, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Postat Martie 1, 2019 Hmm ... nici o " poveste " SF ecranizata pana acu' n-ajunge din urma universul Dune ... din punctul meu de vedere , Dune este etalonul SF-ului , pe langa Fundatia lui Asimov ... pacat ca nu sunt capabili sa faca un film serios cu personajele si povestea imaginata de Frank Herbert ... incepand cu seria Jihadului Butlerian pana la Canonicat ... Star Wars , Alien , Marvel ... eye candy , tunuri financiare , povesti usor de digerat si inteles , sa nu care cumva sa te puna sa gandesti ... e periculos ! Stai frumos in fotoliu cu berea in mana dupa o zi de munca , si privesti " spectacolul " ... violenta , limbaj licentios , replici usor de memorat , poveste simpla , fara surprize ... bleah . Just my two cents !!! Iti dau dreptate in privinta lui Asimov si a lui Herbert, dupa ce am citit cartile nici un film n-a fost pe-aproape... Am colectiile integrale in biblioteca si le recitesc cu placere. Insa cu Star Wars si restul, nu te aprob! Eu revad aceste filme cu ochi de copil, am nevoie din cand in cand sa ma bucur exact ca un copil, si nu neaparat sa ma gandesc tot timpul la gravele probleme ale omenirii😀 Daca tu ai pierdut complet acea parte de copil din tine, e cam trist.... 1
katran Reputație: 1093 Postat Martie 1, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 1, 2019 Prost te-a mai facut.Kurosawa a fost regizor, scenarist si producator de filme.Ce :) mea ai citit, mocofane? Vaca incaltata ... Kurosawa a scris ... este ca n-ai vazut vreodata un script ( evident , tradus ... ca n-am pretentia c-as citi ideograme kanji ) de-al lui ? Mai umblam si noi prin lume , bai mundanezule parlit ... da' nu batem toba pe-un forum de tarfe , tantalaule ...
katran Reputație: 1093 Postat Martie 1, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 1, 2019 Daca tu ai pierdut complet acea parte de copil din tine, e cam trist.... Nesemnificativ ... era doar o parere personala , nu am pretentii de trend-setter . Nu mai sunt copil de vreo 40 de ani ... Evident , mi-am pierdut candoarea , sau alte asemenea . N-are importanta , nu cred ca o sa-mi pierd somnul din cauza asta . cheers.
el cule miskin Reputație: -59 Postat Martie 1, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Martie 1, 2019 Stai calm, ai citit tu scripturile lu' Kurosawa, cum am fost eu pe Luna. Sa ma pis pe tine de taran clonat. 2
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Martie 1, 2019 Postat Martie 1, 2019 Stai calm, ai citit tu scripturile lu' Kurosawa, cum am fost eu pe Luna. Sa ma pis pe tine de taran clonat.Miskinel vezi ca azi e 1 Martie.Chinezul vrea atentie dar va sta bine impreuna.Anul asta sa nu fii refuzat din nou.....inearca cu un inel cu diamant.Tine-l bine de mana Sconcsule =))
katran Reputație: 1093 Postat Martie 1, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 1, 2019 Stai calm, ai citit tu scripturile lu' Kurosawa, cum am fost eu pe Luna. Sa ma pis pe tine de taran clonat. Sunt calm , bai basina rasuflata ... esti mai putin interesant decat o balega uscata . Zat !!!
solaris oly Reputație: 20 Postat Martie 1, 2019 Postat Martie 1, 2019 Prost te-a mai facut.Kurosawa a fost regizor, scenarist si producator de filme.Ce :) mea ai citit, mocofane?De Tarkovski ai "citit" ceva?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum