themadking Reputație: -136 Postat Martie 8, 2019 Oras:Iron Throne Oras:Iron Throne Partajează Postat Martie 8, 2019 Nu are nici o legatura "dusul capului" cu fututul. Dimpotriva. Oricum, Newton a murit virgin. Nici R. Dawkins nu sta prea bine, mi-a spus mie :) . Ce e aia "femeie de familie"? O zdreanta care se agata de un prost sa-i distruga viata, ca-i e frica sa insire toti prostii posibil. De abia de la "familie" incepe josnicia lor. Cunosc MII de pizde, crede-ma. Nimfomane?! Absolut nici una. Fomiste josnice, dezaxate, santajiste si iresponsabile - 99.9% din ele. Iar cele 5, 6 care incercau sa se mentina in limita unei minime ratiuni au emigrat; oricum, le-am prins cu niste minciuni si o duplicitate (fata de salvatorii vietii lor zisi "soti") care m-a pus pe ganduri: sunt ticaloase sau le lasa spatiu de manevra alora sa se mai destepte, daca sunt capabili, inainte sa-i lase-n sapa de lemn? :laugh2 Foarte putini merg la prostituate. Majoritatea sunt dezgustati de ele si de simpa idee de a face sex contra avantaje materiale. Toti ne masturbam. Inclusiv tu. :girlyGrasule, iarta-ma ca imi permit sa ma bag in seama, spune'ne si noua, poate te ajuta-m, nu vrei putin .. sapun ? Si franghie ? Sau daca vrei tu in alt mod, de a parasii lumea asta, FA'O !!!NU NE MAI TAMPII CU PROSTIILE TALE, GEN LABA SI ALTE NAZBATII...DUTE NENE SI IATE DE MANA CU ... CU CINE VREI TU SI STAI ACOLO IN BANCA TA ... PA ! Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Martie 8, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Martie 8, 2019 mars in mm de avocat prost, facut franjuri de miky ! :X :laugh2 :laugh2 :laugh2 Link spre comentariu
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Martie 8, 2019 Oras:F Oras:F Partajează Postat Martie 8, 2019 Grasule, iarta-ma ca imi permit sa ma bag in seama, spune'ne si noua, poate te ajuta-m, nu vrei putin .. sapun ? Si franghie ? Sau daca vrei tu in alt mod, de a parasii lumea asta, FA'O !!!NU NE MAI TAMPII CU PROSTIILE TALE, GEN LABA SI ALTE NAZBATII...DUTE NENE SI IATE DE MANA CU ... CU CINE VREI TU SI STAI ACOLO IN BANCA TA ...PA !Ca daca nu, ce ai de gand sa faci?! Ai "fetite" la produs si vrei sa puna fraierii botu' la prosteala voastra? Nu mai merge, se prinde lumea ca nu mai e cazul sa se lase exploatata, prostita si jefuita de niste nulitati si jeguri doar ca ele pizda si voi, profitorii, "harneala" de 2 lei, cu "familie" "pentru viitor" si "copilasi". :laugh2 Mai da-te-n gatu' ma-tii! 2 Link spre comentariu
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Martie 8, 2019 Oras:Arkham Oras:Arkham Partajează Postat Martie 8, 2019 Ba da prost rau de tot e psihopatul indragostit lulea dupa Carina_. Nici Obregia nu il primeste :laugh2 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Martie 8, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Martie 8, 2019 Grasule, iarta-ma ca imi permit sa ma bag in seama, spune'ne si noua, poate te ajuta-m, nu vrei putin .. sapun ? Si franghie ? Sau daca vrei tu in alt mod, de a parasii lumea asta, FA'O !!!NU NE MAI TAMPII CU PROSTIILE TALE, GEN LABA SI ALTE NAZBATII...DUTE NENE SI IATE DE MANA CU ... CU CINE VREI TU SI STAI ACOLO IN BANCA TA ... PA !Pentru limba română apăsați tasta 1. 2 2 Link spre comentariu
Vizitator basescu 2015 Reputație: 0 Postat Martie 8, 2019 Partajează Postat Martie 8, 2019 hahahaha,ce pitic agramat, hahahaha =)))) Link spre comentariu
Vizitator thestupidking Reputație: 0 Postat Martie 8, 2019 Partajează Postat Martie 8, 2019 Grasule, iarta-ma ca imi permit sa ma bag in seama, spune'ne si noua, poate te ajuta-m, nu vrei putin .. sapun ? Si franghie ? Sau daca vrei tu in alt mod, de a parasii lumea asta, FA'O !!!NU NE MAI TAMPII CU PROSTIILE TALE, GEN LABA SI ALTE NAZBATII...DUTE NENE SI IATE DE MANA CU ... CU CINE VREI TU SI STAI ACOLO IN BANCA TA ...PA !ce faci piticule ? uite ce moaca de fraer ai Link spre comentariu
themadking Reputație: -136 Postat Martie 8, 2019 Oras:Iron Throne Oras:Iron Throne Partajează Postat Martie 8, 2019 Ca daca nu, ce ai de gand sa faci?! Ai "fetite" la produs si vrei sa puna fraierii botu' la prosteala voastra? Nu mai merge, se prinde lumea ca nu mai e cazul sa se lase exploatata, prostita si jefuita de niste nulitati si jeguri doar ca ele pizda si voi, profitorii, "harneala" de 2 lei, cu "familie" "pentru viitor" si "copilasi". :laugh2 Mai da-te-n gatu' ma-tii!Hopa ! Ai tupeu ! Raspunzi in nas ! Bineee, pentru cunoştința ta, nu am treaba cu navoadele, deci nu am pe cine sa"prostesc"cum faci tu prin multele prostii care le scrii aici, gen filme x3 si alte nebuneli... Ştii... Mama ta mai traieste ? Sau ai reusit, să ... Link spre comentariu
themadking Reputație: -136 Postat Martie 8, 2019 Oras:Iron Throne Oras:Iron Throne Partajează Postat Martie 8, 2019 Ba da prost rau de tot e psihopatul indragostit lulea dupa Carina_. Nici Obregia nu il primeste :laugh2Zdreanța forumului, iar te bagi in seama cu ... aia mică, a mea ? Nu te mai saturi ?Şi dacă, da, m-am indragostit de ... ,ce ea, nu merită ? Doar futută'n gât şi atât ?Prost sunt că ți-am raspuns.. 1 1 Link spre comentariu
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Martie 8, 2019 Oras:Arkham Oras:Arkham Partajează Postat Martie 8, 2019 Ba da prost rau de tot e psihopatul indragostit lulea dupa Carina_. Nici Obregia nu il primeste :laugh2 Zdreanța forumului, iar te bagi in seama cu ... aia mică, a mea ? Nu te mai saturi ?Şi dacă, da, m-am indragostit de ... ,ce ea, nu merită ? Doar futută'n gât şi atât ?Prost sunt că ți-am raspuns.. da, a fost dubla confirmare ! Link spre comentariu
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Martie 8, 2019 Oras:Arkham Oras:Arkham Partajează Postat Martie 8, 2019 ce faci piticule ? uite ce moaca de fraer ai cine e rujatul ? Link spre comentariu
themadking Reputație: -136 Postat Martie 8, 2019 Oras:Iron Throne Oras:Iron Throne Partajează Postat Martie 8, 2019 cine e rujatul ?Tu vorbeşti fă de ruj ? 1 1 Link spre comentariu
xoxomdma Reputație: -159 Postat Martie 8, 2019 Partajează Postat Martie 8, 2019 hahahahah el care sa imbraca in rochie se rujeaza si se duce la femei sa-l futa in cur AHHAHAHAAHFUTUTI HARLECHINU SI DANIELII MATII DA RUPT =)) 1 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Martie 8, 2019 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Martie 8, 2019 hahahaha,ce pitic agramat, hahahaha =))))Care dintre ei?Ceartă-i mă pe toți dacă tot îi ațâți mereu..! Link spre comentariu
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Martie 8, 2019 Oras:Arkham Oras:Arkham Partajează Postat Martie 8, 2019 cum e cu ob-urile alea ? mai ai gastrita ? Link spre comentariu
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Martie 8, 2019 Oras:Arkham Oras:Arkham Partajează Postat Martie 8, 2019 :laugh2 Link spre comentariu
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Martie 8, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 8, 2019 Nu are nici o legatura "dusul capului" cu fututul. Dimpotriva. Oricum, Newton a murit virgin. Nici R. Dawkins nu sta prea bine, mi-a spus mie :) . Ce e aia "femeie de familie"? O zdreanta care se agata de un prost sa-i distruga viata, ca-i e frica sa insire toti prostii posibil. De abia de la "familie" incepe josnicia lor. Cunosc MII de pizde, crede-ma. Nimfomane?! Absolut nici una. Fomiste josnice, dezaxate, santajiste si iresponsabile - 99.9% din ele. Iar cele 5, 6 care incercau sa se mentina in limita unei minime ratiuni au emigrat; oricum, le-am prins cu niste minciuni si o duplicitate (fata de salvatorii vietii lor zisi "soti") care m-a pus pe ganduri: sunt ticaloase sau le lasa spatiu de manevra alora sa se mai destepte, daca sunt capabili, inainte sa-i lase-n sapa de lemn? :laugh2 Foarte putini merg la prostituate. Majoritatea sunt dezgustati de ele si de simpa idee de a face sex contra avantaje materiale. Toti ne masturbam. Inclusiv tu. :girly Ai idei bolnave si nu intru in polemici cu tine sa le schimb, crezi ce vrei. Link spre comentariu
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Martie 8, 2019 Oras:F Oras:F Partajează Postat Martie 8, 2019 Ai idei bolnave si nu intru in polemici cu tine sa le schimb, crezi ce vrei.In lumea bolnava a domesticilor, ideile corecte par bolnave. Asa cum o lume de dementi care au impresia ca prin "rugaciune" intra in contact cu Stapanul din Ceruri sau alte aberatii are impresia ca este nebun cel care se mira de unde asemenea idei si cum poti crede asa ceva. :laugh2 Link spre comentariu
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Martie 8, 2019 Oras:F Oras:F Partajează Postat Martie 8, 2019 Mama ta mai traieste ? Sau ai reusit, să ...Oho, si produce la greu. Zeci de mii de iero pe luna. 1 Link spre comentariu
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Martie 8, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 8, 2019 In lumea bolnava a domesticilor, ideile corecte par bolnave. Asa cum o lume de dementi care au impresia ca prin "rugaciune" intra in contact cu Stapanul din Ceruri sau alte aberatii are impresia ca este nebun cel care se mira de unde asemenea idei si cum poti crede asa ceva. :laugh2 Nu vorbeam despre religie, aia este o spusa vara dovezi. Ce spui tu sunt aberatii generalizate grosolan.Lumea e plina de curve, inclusiv masculine, la figurat si la propriu, nu neg.Sa spui ca toti sunt la fel pentru ca te ajuta pe tine sa te detasezi de dorinte firesti... E treaba ta cum faci sa dormi linistit. 2 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Martie 8, 2019 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Martie 8, 2019 In lumea bolnava a domesticilor, ideile corecte par bolnave. Asa cum o lume de dementi care au impresia ca prin "rugaciune" intra in contact cu Stapanul din Ceruri sau alte aberatii are impresia ca este nebun cel care se mira de unde asemenea idei si cum poti crede asa ceva. :laugh2Un martor e considerat ca cel care are o dovadă, credința e mai mult decât știți voi... Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Martie 8, 2019 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Martie 8, 2019 Trăirile spirituale sunt subiect Tabu și fără ele nu poți considera ca știi Totul!E plin în scrierile lui Eliade și Eminescu de astfel de trăiri iar voi le adorați opera artistică, ei nu mai sunt debili, nebuni, stricați și gunoaie...și wc-uri!Cuvintele lor nu sunt cuvânt de bârfă pentru ca Ei nu se ridică din morți să va dea peste bot cu adevărul de față cu toată lumea.Vai de voi... Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Martie 8, 2019 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Martie 8, 2019 Trăirile spirituale sunt subiect Tabu și fără ele nu poți considera ca știi Totul!E plin în scrierile lui Eliade și Eminescu de astfel de trăiri iar voi le adorați opera artistică, ei nu mai sunt debili, nebuni, stricați și gunoaie...și wc-uri!Cuvintele lor nu sunt cuvânt de bârfă pentru ca Ei nu se ridică din morți să va dea peste bot cu adevărul de față cu toată lumea.Vai de voi...E și Eliade acu’. Ole! 3 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Martie 8, 2019 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Martie 8, 2019 E și Eliade acu’. Ole!Îmi permit...pentru ca am strămoși celebri! :) Link spre comentariu
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Martie 8, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 8, 2019 Trăirile spirituale sunt subiect Tabu și fără ele nu poți considera ca știi Totul!E plin în scrierile lui Eliade și Eminescu de astfel de trăiri iar voi le adorați opera artistică, ei nu mai sunt debili, nebuni, stricați și gunoaie...și wc-uri!Cuvintele lor nu sunt cuvânt de bârfă pentru ca Ei nu se ridică din morți să va dea peste bot cu adevărul de față cu toată lumea.Vai de voi... Trairile spirituale sunt secret si daca le ai stii totul?Scriitorii stiu adevarul absolut? Dar dacă vrei cu crezământSă te-ndrăgesc pe tine,Tu te coboară pe pământ,Fii muritor ca mine. 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate