Sari la conținut

Otrepe proaste

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Contributia mea nu te priveste, cat despre a ta e clara, nada ! Raspunde la intrebarea care ti-am adresat-o la lucs !

Contribuția fiecăruia privește pe ceilalți, mai ales când emiți judecați de valoare sau critici. Până la dovada unei contribuții cât-de-cât, nu este altceva din partea ta, decât fariseism. Practic; ești un troll și pus pe scandal și fără talent, iar opiniile tale sunt evident, neluate în seamă. Userii se ghidează după apirtul și contribuția efectivă, nu după flame-urile și mizeriile postate de distruși ca tine. Adică, fac distincția între userul cu zeci de recenzii, care sunt cotate cu peste 20 de lik-uri și un neica-nimeni ca tine. Că îți/vă place, au ba, asta e realitatea! Și oricât v-ați chinui voi, ăștia câțiva flaușați, nu veți reuși să schimbați situația. Și asta e marea voastră dramă existențială:practic, sunteți ca veverița aia care aleargă în cușca rotundă.
  • Like 2
  • Minus 3
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Contribuția fiecăruia privește pe ceilalți, mai ales când emiți judecați de valoare sau critici. Până la dovada unei contribuții cât-de-cât, nu este altceva din partea ta, decât fariseism. Practic; ești un troll și pus pe scandal și fără talent, iar opiniile tale sunt evident, neluate în seamă. Userii se ghidează după apirtul și contribuția efectivă, nu după flame-urile și mizeriile postate de distruși ca tine. Adică, fac distincția între userul cu zeci de recenzii, care sunt cotate cu peste 20 de lik-uri și un neica-nimeni ca tine. Că îți/vă place, au ba, asta e realitatea! Și oricât v-ați chinui voi, ăștia câțiva flaușați, nu veți reuși să schimbați situația. Și asta e marea voastră dramă existențială:practic, sunteți ca veverița aia care aleargă în cușca rotundă.

Sferică, rotundă sau plată. .

Ideea e că eu am cheia!😎😜

• Like 2
  • Minus 1
Vizitator the abomination
Reputație: 0
Postat

Ideea e că eu am cheia!

:)))))

Și clanța cine o are? :)))))

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Cel care are o mână disponibilă, liberă!:)
  • Minus 1
Postat

Cel care are o mână disponibilă, liberă!:)

:)))))))))
  • Oras:Bucuresti
Postat

Si cusca "plata" cum ar fi? E adevarat ca atunci ca vi se duce sangele in "clanta"... ganditi mai putin, este?  :laugh2

• Like 1
Postat

Si cusca "plata" cum ar fi? E adevarat ca atunci ca vi se duce sangele in "clanta"... ganditi mai putin, este?  :laugh2

e ăla din ochi :))))
Postat

e ăla din ochi :))))

Rezolva problema si repeta ca nu am inteles care e treaba cu ochiul...  :laugh2

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Plată...nu mai e cușcă.

Mă asteptam să nu-mi facă careva această remarcă, de obicei nu se observă ce strecor printre cuvinte....

• Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Mă alerga pe topice si a scris aici, am putea sa ne rezumam doar la unul...

• Minus 1
Postat

nu se spune ca dragostea e oarbă? :))))
Postat

Mă alerga pe topice si a scris aici, am putea sa ne rezumam doar la unul...

pe care topic te împiedici? :))))
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

pe care topic te împiedici? :))))

Sa vedem...n-am terminat încă!

Tu? ☺)

• Minus 1
Postat

Sa vedem...n-am terminat încă!

Tu? ☺)

Păi vezi? Cine pe cine aleargă de fapt :))))
Postat

Ideea e că eu am cheia!

Culcă-te!

Fără clanță veața ie pustiu! Am zis!
  • Like 2
  • Minus 3
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Păi vezi? Cine pe cine aleargă de fapt :))))

E doar o invitatie, sunt o gazda bună...

"We are on this journey"-asa zice cântecul.

• Minus 1
Postat

Fără clanță veața ie pustiu! Am zis!

:laugh2 ;)

Aia e nefututa ca sta acasa, ala o fi in delegatie... :laugh2

Laba, faceti laba!  :laugh2

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Presupui ca e asa...Daca e contrariul vorbelor tale Amada?

• Minus 1
Postat

Nu mai schimba subiectul si raspunde la ce te-am intrebat ! Stai linistit ca am sute de recenzii pe acest site si in nici una din ele nu am mintit sau le-am facut la comanda ca tine !  Tu pui etichete la toti utilizatorii pentru ca doar asa iti poti justifica existenta simplista. Raspunde la ce te-am intrebat si nu mai mancat cacat !

• Like 3
Postat

Nu mai schimba subiectul si raspunde la ce te-am intrebat ! Stai linistit ca am sute de recenzii pe acest site si in nici una din ele nu am mintit sau le-am facut la comanda ca tine !  Tu pui etichete la toti utilizatorii pentru ca doar asa iti poti justifica existenta simplista. Raspunde la ce te-am intrebat si nu mai mancat cacat !

Nu știu, bă, la ce întrebare să răspund și oricum, răspund când vrea pula mea, cui vrea pula mea, nu unui terchea-berchea ca tine! Capisci?

Cât despre așa-zisele tale recenzii, cât timp nu îți devoalezi identitatea sub care le-ai făcut, ele nu există! Ți-e rușine, sau teamă, de te ascunzi? Chiar nu-ți dai seama cât de penibil și lipsit de credibilitate ești?  :laugh2

Vai de cozonacul tău, debilule!

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Presupui ca e asa...Daca e contrariul vorbelor tale Amada?

Era sa spun ce presupun eu...

Nu-ti caut postarea in care spui ca nu te-ai mai futut de o luna si mai stai una pe dreapta.

Eu am spus asta?

Nu știu, bă, la ce întrebare să răspund și oricum, răspund când vrea pula mea, cui vrea pula mea, nu unui terchea-berchea ca tine! Capisci?

cand ai sa recunosti ca esti cel mai **spam editat** de pe acest site ?

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Era sa spun ce presupun eu...

Nu-ti caut postarea in care spui ca nu te-ai mai futut de o luna si mai stai una pe dreapta.

Eu am spus asta?

Iarăși ai înțeles doar ce-ți convine ...

Contrar înseamnă că eu îmi fac l... și el sta in casa. Eu iarăși am primit invitatie sa plec la Bruxelles...

post-143417-0-59109200-1551740726_thumb.png

• Minus 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.