machucambo Reputație: -974 Postat Aprilie 3, 2019 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Aprilie 3, 2019 Stii , ma duc cand vreau eu , coaiele mele ce esti , dar e o idee buna..hai nb impotent mic , traitor pe forum, gura mare pentru pissingul de seara...haaaai...Bravo! Dai dovadă de tărie de caracter, muistule pasiv. Îți mai umplu gâții și mâine. 1
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Aprilie 3, 2019 Postat Aprilie 3, 2019 Stii , ma duc cand vreau eu , coaiele mele ce esti , dar e o idee buna..hai nb impotent mic , traitor pe forum, gura mare pentru pissingul de seara...haaaai...Dinooooooo Aici ai ramas? Eu intre timp am terminat cu ma-ta. Ai facut frumos,bravo.... nu ne-ai deranjat Baga-mi-as pula in inima ta sa ma porti mereu la suflet de maine imi zici TATI Ahahahahahaha =)) 1
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Aprilie 3, 2019 Postat Aprilie 3, 2019 Hai ca esti baiat bazat. Veteranule :)))))) Azi ai fost tarfa mea.... Mi-as in ma-ta ;) Merci de apreciere...din pacate nu ti pot spune decat marsh in sloboz)Dinooooo unde ai citit apreciere in ce am scris eu ? Dumnezeu cu mila ce tampit esti ....cica merci de apreciere..... =)) Ba prosti de astia ca tine se mai fabrica ??? Ai de pula mea:))))) (lua-mi-ai ticu-n gura) 1
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 4, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 4, 2019 Pulache, tu, care ești un rectiliniu și un congruent, cam de ce morții mă-tii îl injuri? Prost ești, bă.Vezi bre, că nu toți au făcut liceul și nu știu matematică! Așa am pățit și eu când i-am făcut pe unii "convergenți". :laugh2 2 2
dinoz Reputație: 681 Postat Aprilie 4, 2019 Oras:craiova Oras:craiova Postat Aprilie 4, 2019 Vezi bre, că nu toți au făcut liceul și nu știu matematică! Așa am pățit și eu când i-am făcut pe unii "convergenți". :laugh2Nea Picoane , te am jignit eu vreodata ?? Matale esti un intelectual rasat , profesor universitar , nu ca cocalarii astia ( cacofonie intentionata )...Nu vezi ca asta le e rostul . in a injura de mame si a mascari aici?..Asta i viata lor...Cum sa te amesteci , fie si virtual , in cloaca lor ?P.S...Daca e ,va trimit actele de studii , nea picoane...
dinoz Reputație: 681 Postat Aprilie 4, 2019 Oras:craiova Oras:craiova Postat Aprilie 4, 2019 Dinooooooo Aici ai ramas? Eu intre timp am terminat cu ma-ta. Ai facut frumos,bravo.... nu ne-ai deranjat Baga-mi-as pula in inima ta sa ma porti mereu la suflet de maine imi zici TATI Ahahahahahaha =))Ce poante obosite , de bosorog...anii 80....macar ti am aflat varsta, te n gatul tau de pizda mica))))
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 4, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 4, 2019 Nea Picoane , te am jignit eu vreodata ?? Matale esti un intelectual rasat , profesor universitar , nu ca cocalarii astia ( cacofonie intentionata )...Nu vezi ca asta le e rostul . in a injura de mame si a mascari aici?..Asta i viata lor...Cum sa te amesteci , fie si virtual , in cloaca lor ?P.S...Daca e ,va trimit actele de studii , nea picoane... >dinoz<Serious Contributor>Serious Contributor<434 postsJoined:21 March 2015Reputation:268Locatie:craiova Văd.Posted Yesterday, 01:46machucambo, on 04 Apr 2019 - 12:12 AM, said:De mă-ta îl înjuri, pyzdoyule? Să-ți iau fățău-n pulă de-am auzit așa ceva.Reciteste , pitecantropule (iti explic dupa ce nseamna)..e vorba de distinsa doamna ma ta , tara mi as coaiele pe fatza ta) 1 2
dinoz Reputație: 681 Postat Aprilie 4, 2019 Oras:craiova Oras:craiova Postat Aprilie 4, 2019 >dinoz<Serious Contributor>Serious Contributor<434 postsJoined:21 March 2015Reputation:268Locatie:craiova Văd.Posted Yesterday, 01:46machucambo, on 04 Apr 2019 - 12:12 AM, said:Reciteste , pitecantropule (iti explic dupa ce nseamna)..e vorba de distinsa doamna ma ta , tara mi as coaiele pe fatza ta) Ati avut bunavointa, Don Picon sa cititi si ce a dus la aceasta reactie ? Oare matale n ai aruncat cu o mana de laturi spre cel ce te mproscase cu oala plina ?...Cu stima...
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 4, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 4, 2019 Ati avut bunavointa, Don Picon sa cititi si ce a dus la aceasta reactie ? Oare matale n ai aruncat cu o mana de laturi spre cel ce te mproscase cu oala plina ?...Cu stima... Între o mână de lături și înjurături de mamă, e o distanță, totuși. Și dacă tot o faci, nu mai spune că ... .Nu vezi ca asta le e rostul . in a injura de mame si a mascari aici?..Asta i viata lor... Cât despre postarea la care te-ai referit, a fost o glumă în continuarea celei ... matematice a lui nea Machu și nu s-a referit neapărat la tine, ci mai mult la alți cetitori, pentru că nu ești singurul care cetește pe aici și știm cam ce grad de ... incultură au unii și nu m-am putut abține! Dar, dacă asta te face să dorni mai bine la noapte, primește scuzele mele! 1 2
dinoz Reputație: 681 Postat Aprilie 4, 2019 Oras:craiova Oras:craiova Postat Aprilie 4, 2019 Între o mână de lături și înjurături de mamă, e o distanță, totuși. Și dacă tot o faci, nu mai spune că ... .Nu vezi ca asta le e rostul . in a injura de mame si a mascari aici?..Asta i viata lor... Cât despre postarea la care te-ai referit, a fost o glumă în continuarea celei ... matematice a lui nea Machu și nu s-a referit neapărat la tine, ci mai mult la alți cetitori, pentru că nu ești singurul care cetește pe aici și știm cam ce grad de ... incultură au unii și nu m-am putut abține! Dar, dacă asta te face să dorni mai bine la noapte, primește scuzele mele!Chapeau....
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Aprilie 4, 2019 Postat Aprilie 4, 2019 Ce poante obosite , de bosorog...anii 80....macar ti am aflat varsta, te n gatul tau de pizda mica))))Dinooooo Stiai ca dinozaurii ca tine aveau creierul mic cat o nuca? :)))) Azi am scos-o pe ma-ta la plimbare. De maine o bagam pe centura si pe ea..Vedem cat produce batrana. SI acum la final cum imi spuneai si ieri mai zi si azi :merci de apreciere. =)) Acum sterge-te la gurita si ridica-te. Ai de pula mea =))
dinoz Reputație: 681 Postat Aprilie 4, 2019 Oras:craiova Oras:craiova Postat Aprilie 4, 2019 Dinooooo Stiai ca dinozaurii ca tine aveau creierul mic cat o nuca? :)))) Azi am scos-o pe ma-ta la plimbare. De maine o bagam pe centura si pe ea..Vedem cat produce batrana. SI acum la final cum imi spuneai si ieri mai zi si azi :merci de apreciere. =)) Acum sterge-te la gurita si ridica-te. Ai de pula mea =))Sinistra otreapa mai esti , dar deh..asta i viata ta , in rest care ar mai fi viata ta..deschizi topic sa jignesti femei..esti obsedat de mame , futi din gura ,trist ba....trist...
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Aprilie 5, 2019 Postat Aprilie 5, 2019 Sinistra otreapa mai esti , dar deh..asta i viata ta , in rest care ar mai fi viata ta..deschizi topic sa jignesti femei..esti obsedat de mame , futi din gura ,trist ba....trist...AI uitat sa zici merci de apreciere Da stiu sunt monstrul de pe nimfomane.Si cu asta o mai fut o data pe ma-ta. Azi am o idee.Sa nu se simta ma-ta singura o scot si pe bunica-ta la produs. Sa vedem cum se descurca Ahahahahahhahaha =))
zero__tolerance Reputație: 463 Postat Aprilie 5, 2019 Oras:Ping 3 Ms Oras:Ping 3 Ms Postat Aprilie 5, 2019 Auzi la nenea ăsta, cică Machu. Băă, mie mi te adresezi ori cu Macho, ori îmi spui pe nume : Mișel! :))) Hai mă tataie, mai iartă și tu, mi s-a părut aberație literară chestia cu convergența, e punctul meu de vedere. Nu e nicio dramă și am lămurit-o, nu? Ce tot bați șaua ca să priceapă calul, ranchiunos mic, n-ai limită... ?? :))) În altă ordine de idei, roag-o pe Vis să se frece nițel la globul ei de cristal şi să ne spună ce vede în viitor despre ea și cealaltă matroană. Schimbă dependența de alcool pe altă dependență, sau ce? Respect ptr muierile ce iau decizii capabile la beție, îşi aduc aminte a doua zi ce şi-au propus şi se mai şi țin de cuvânt! :)))
copilulurozkendra Reputație: 2137 Postat Aprilie 5, 2019 Telefon: [email protected] Oras:sincity Telefon: [email protected] Oras:sincity Postat Aprilie 5, 2019 numai beţ 2
dinoz Reputație: 681 Postat Aprilie 6, 2019 Oras:craiova Oras:craiova Postat Aprilie 6, 2019 AI uitat sa zici merci de apreciere Da stiu sunt monstrul de pe nimfomane.Si cu asta o mai fut o data pe ma-ta. Azi am o idee.Sa nu se simta ma-ta singura o scot si pe bunica-ta la produs. Sa vedem cum se descurca Ahahahahahhahaha =)) Hai ba , cacatule , te n ma ta de obosit..sa ti iau tot arborele genealogic in pula si sa sfarsesc cu tine...
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Aprilie 6, 2019 Postat Aprilie 6, 2019 Hai ba , cacatule , te n ma ta de obosit..sa ti iau tot arborele genealogic in pula si sa sfarsesc cu tine...Slab... Sa stii ca bunica-ta produce mai bine decat ma-ta .Nu stiu ce sa fac Cred ca le tin pe amandoua totusi.Poate invata ma-ta ceva de la buna-ta . Ai uitat sa spui :MERCI DE APRECIERE Ai de pula mea :)))) 2
justitiaru Reputație: 1361 Postat Aprilie 6, 2019 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Aprilie 6, 2019 numai beţDoar consuma 1
dinoz Reputație: 681 Postat Aprilie 6, 2019 Oras:craiova Oras:craiova Postat Aprilie 6, 2019 Slab... Sa stii ca bunica-ta produce mai bine decat ma-ta .Nu stiu ce sa fac Cred ca le tin pe amandoua totusi.Poate invata ma-ta ceva de la buna-ta . Ai uitat sa spui :MERCI DE APRECIERE Ai de pula mea :))))Pizdo , te las , ca ne mai si distram azi..tu stai dreaku aici , unde ti e locul..))))
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Aprilie 6, 2019 Postat Aprilie 6, 2019 Pizdo , te las , ca ne mai si distram azi..tu stai dreaku aici , unde ti e locul..))))Eu am fost iesit azi scuze ca nu ti-am vazut raspunsul decat acumAcum voi merge s -o verific pe ma-ta si pe bunica-ta sa vad cat au produs
dinoz Reputație: 681 Postat Aprilie 6, 2019 Oras:craiova Oras:craiova Postat Aprilie 6, 2019 Eu am fost iesit azi scuze ca nu ti-am vazut raspunsul decat acumAcum voi merge s -o verific pe ma-ta si pe bunica-ta sa vad cat au produsTu iesit kakatule????Neeee , aici e viata ta muitza)))))
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Aprilie 7, 2019 Postat Aprilie 7, 2019 Tu iesit kakatule????Neeee , aici e viata ta muitza)))))Muitza?:)))))Cat sa fii de femeie sa scrii asta?Mai “multumesc pentru apreciere” ce esti.... tie nu prea iti placea de ma-ta daca tot insisti sa imi bag pula zilnic in ea.Dar asta e pe mine nu ma deranjeaza stai linistit.Deci fata mea aseara nu ti -am mai scris da batrana a scos putin.Trebuie sa invete ma-ta repede si din mers ca nu imi plac tarfele care nu scot bani.Sa vezi cum plangea pizda si se ruga de mine s-o mai fut.Dar eu am zis “nu” ca m-am gandit la tine baaaaTu vezi ce suflet am ?Bagami-as pula in plamanii tai Ahahahahahhaha :))))
dinoz Reputație: 681 Postat Aprilie 7, 2019 Oras:craiova Oras:craiova Postat Aprilie 7, 2019 Muitza? :)))))Cat sa fii de femeie sa scrii asta?Mai “multumesc pentru apreciere” ce esti.... tie nu prea iti placea de ma-ta daca tot insisti sa imi bag pula zilnic in ea.Dar asta e pe mine nu ma deranjeaza stai linistit.Deci fata mea aseara nu ti -am mai scris da batrana a scos putin.Trebuie sa invete ma-ta repede si din mers ca nu imi plac tarfele care nu scot bani.Sa vezi cum plangea pizda si se ruga de mine s-o mai fut.Dar eu am zis “nu” ca m-am gandit la tine baaaaTu vezi ce suflet am ?Bagami-as pula in plamanii taiAhahahahahhaha :))))Esti bolnav psihic , impotentule)))) , ce scenarii ai in cap....sunt convins ca ai putea sa mi iei pula deep rau de tot in gatul ala pirpiriu ,de asexuat....
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Aprilie 7, 2019 Postat Aprilie 7, 2019 Esti bolnav psihic , impotentule)))) , ce scenarii ai in cap....sunt convins ca ai putea sa mi iei pula deep rau de tot in gatul ala pirpiriu ,de asexuat....Lasand la o parte visele tale sa stii ca pe ma-ta chiar acum o fute in cur un sofer de camion.Sincer pe mine ma deranjeaza putin spre deloc atata timp cat batrana scoate banii.:))))))
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum