vistantric Reputație: -3413 Postat Martie 6, 2019 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Martie 6, 2019 TU de cate ori ai reactionat ma desteapta cand era nedreptate pe forum????????????????????????????????? Ca in afara de aiurelile ce le tot vomiti pe aici eu nu te-am vazut intervenind decat daca era NUMELE sau reputatia TA in joc. Dai tu lectii la altii cum ar fi bine sa faca pai daca e sa te masuram cu ale tale cuvinte TU esti unul din cele mai mari INFRACTORI pe forum si de o rautate fara limite.Ca nesimtita vad ca esti Acționez cu finețe, lucru necunoscut de tine și nu ai cum să vezi influența mea ca pentru tine sau nivelul tău...e SF. 😠Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Martie 7, 2019 Partajează Postat Martie 7, 2019 Acționez cu finețe, lucru necunoscut de tine și nu ai cum să vezi influența mea ca pentru tine sau nivelul tău...e SF. Si altii au actionat cu finete tarfa,aproape FIECARE membru de pe forum ti-a luat apararea macar o data. I-ai multumit la careva???? CU finete fa ca esti doamna ce pizda ta corect? Umple-te-ar legistu cu ceare el mai bun taratura pulii ce esti Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Martie 7, 2019 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Martie 7, 2019 Problema e alta, aceasta e lamurita deja...am zis de la inceput ca nu imi voi forma preferinte in mod public pentru ca...am amanți si nu vreau sa ma cunoasca mai mult decat le permit eu.Problema e alta...voi nu ma plătiți si nici nu aveti cum sa vedeti cum fac eu si ce anume pentru ca nu meritati încă intr-atat.Ajutorul si-l poate erija oricine pentru a cauta apoi motive sa fie băgat in seama si apoi sa înjure.Pe apa sîmbetei tot binele facut...daca asa respect aveti fata de voi, iti declar ca mie nu-mi trebuie sa se pună nimeni in cap în vreo situație ce ma priveste.Hai pa, gata...trec la film sa nu port un monolog aici si sa vb. in gol din lipsa de ocupație.Autocritică...voi va faceți din cand? Mi-ar placea sa vad cum suna.Prea multe dulcegarii am vazut pe forum in ultimul timp si nu se păstrează un echilibru, iar Frumosul devine fad. Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Martie 7, 2019 Partajează Postat Martie 7, 2019 Problema e alta, ...BLA BLA BLANo cam atat au citit 99,99% din userii de pe site din ce ai scris. Sugi,pula Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Martie 7, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Martie 7, 2019 Nu se pun silicoane la bube. 2 3 Link spre comentariu
thecat Reputație: 10279 Postat Martie 7, 2019 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Partajează Postat Martie 7, 2019 @Nobel ? Cine e , ma , si mormolocul asta ? Sau @TheCat , care sta zilnic parsiveste, , gata pregatit , cu punga de seminte in mana sa mai asculte o barfa si sa se amuze , ca probabil asta i-o fi si singura desfatare a vietii lui zilnice . In viata reala am avut si eu contacte/colaborari cu ardeleni , mai ales prin zona Brasovului , si inca am , dar nu tin minte sa fi fost atat de indaratnici (sau cel putin , nu in contact direct cu mine ) si cu o lipsa totala de atitudine corecta . Astia fac natia de ras , pe langa faptul de a nu avea niciun har. Am mai zis asta, mai de mult, but still... greu mai suntem de multumit, noi romanii...Daca intri pe aici frecvent, citind si postand mereu... huoo, veata ta e forumu', de ce citesti si postezi mereu?Daca intri frecvent, doar citind, dar postand mai rar... huoo, de ce doar citesti spargand seminte, si nu postezi?Daca intri rar... huoo, pai fwte-te-ar Stalin, tu vii rar pe aici si nu contribui, da' iti permiti sa emiti opinii? Ce-i aici, bar de negri?Nicicum nu-i bine :) @Miky: din umilul meu punct de vedere, normal ca ma amuz citind unele chestii ce se scriu pe acest forum. Dincolo de faptul ca mai gasesc informatii utile din domeniu, amuzamentul asta e unul din putinele motive care ma mai fac sa fiu prezent "prin zona". (ca fapt divers, nu-mi plac semintele... si nu sunt "ardelean" nativ, doar locuiesc pe aici) Din pura curiozitate (evident, nu esti obligat sa raspunzi) - motivele / scopul prezentei tale pe aici, care ar fi? :) Problema e alta, aceasta e lamurita deja...am zis de la inceput ca nu imi voi forma preferinte in mod public pentru ca...am amanți si nu vreau sa ma cunoasca mai mult decat le permit eu.Problema e alta...voi nu ma plătiți si nici nu aveti cum sa vedeti cum fac eu si ce anume pentru ca nu meritati încă intr-atat.Ajutorul si-l poate erija oricine pentru a cauta apoi motive sa fie băgat in seama si apoi sa înjure.Pe apa sîmbetei tot binele facut...daca asa respect aveti fata de voi, iti declar ca mie nu-mi trebuie sa se pună nimeni in cap în vreo situație ce ma priveste.Hai pa, gata...trec la film sa nu port un monolog aici si sa vb. in gol din lipsa de ocupație.Autocritică...voi va faceți din cand?Mi-ar placea sa vad cum suna.Prea multe dulcegarii am vazut pe forum in ultimul timp si nu se păstrează un echilibru, iar Frumosul devine fad. Indubitabil..!! (vazand situatia meandrelor concretului printr-un gard ceva mai deschis al portii® , vorba unui clasic in viata ;)) 1 Link spre comentariu
georgepetrescianu-gmail-com Reputație: 13 Postat Martie 7, 2019 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Martie 7, 2019 Eu cred ca nu are rost sa isi puna silicoane pt ca orucm pluteste si fara ele pt ca are capul gol :laugh2 1 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Martie 7, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Martie 7, 2019 Am mai zis asta, mai de mult, but still... greu mai suntem de multumit, noi romanii...Daca intri pe aici frecvent, citind si postand mereu... huoo, veata ta e forumu', de ce citesti si postezi mereu?Daca intri frecvent, doar citind, dar postand mai rar... huoo, de ce doar citesti spargand seminte, si nu postezi?Daca intri rar... huoo, pai fwte-te-ar Stalin, tu vii rar pe aici si nu contribui, da' iti permiti sa emiti opinii? Ce-i aici, bar de negri?Nicicum nu-i bine :) @Miky: din umilul meu punct de vedere, normal ca ma amuz citind unele chestii ce se scriu pe acest forum. Dincolo de faptul ca mai gasesc informatii utile din domeniu, amuzamentul asta e unul din putinele motive care ma mai fac sa fiu prezent "prin zona". (ca fapt divers, nu-mi plac semintele... si nu sunt "ardelean" nativ, doar locuiesc pe aici) Din pura curiozitate (evident, nu esti obligat sa raspunzi) - motivele / scopul prezentei tale pe aici, care ar fi? :) Indubitabil..!! (vazand situatia meandrelor concretului printr-un gard ceva mai deschis al portii® , vorba unui clasic in viata ;))koiki este umil prin deffinitie, un SOBOLAN stiuletar! :laugh2 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Martie 7, 2019 Partajează Postat Martie 7, 2019 Am mai zis asta, mai de mult, but still... greu mai suntem de multumit, noi romanii...Daca intri pe aici frecvent, citind si postand mereu... huoo, veata ta e forumu', de ce citesti si postezi mereu?Daca intri frecvent, doar citind, dar postand mai rar... huoo, de ce doar citesti spargand seminte, si nu postezi?Daca intri rar... huoo, pai fwte-te-ar Stalin, tu vii rar pe aici si nu contribui, da' iti permiti sa emiti opinii? Ce-i aici, bar de negri?Nicicum nu-i bine :) @Miky: din umilul meu punct de vedere, normal ca ma amuz citind unele chestii ce se scriu pe acest forum. Dincolo de faptul ca mai gasesc informatii utile din domeniu, amuzamentul asta e unul din putinele motive care ma mai fac sa fiu prezent "prin zona". (ca fapt divers, nu-mi plac semintele... si nu sunt "ardelean" nativ, doar locuiesc pe aici) Din pura curiozitate (evident, nu esti obligat sa raspunzi) - motivele / scopul prezentei tale pe aici, care ar fi? :) Indubitabil..!! (vazand situatia meandrelor concretului printr-un gard ceva mai deschis al portii® , vorba unui clasic in viata ;))Lasa-l pe Miky nenicule the cat n-are rost ca el nu vede diferenta intre tine si el.Cat despre vis debil ... Link spre comentariu
indragostitul Reputație: 660 Postat Martie 8, 2019 Oras:in paradis Oras:in paradis Partajează Postat Martie 8, 2019 No cam atat au citit 99,99% din userii de pe site din ce ai scris. Sugi,pulaJur ca exact atat am citit :)) 1 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Martie 8, 2019 Partajează Postat Martie 8, 2019 Jur ca exact atat am citit :))Stai linistit.Nimeni nu citeste pe visdebil mai mult ca i se impotriveste creierul. Aberatiile nu le poate citi nimeni ca nu au sens creierul spune "sari mai departe" =)) =)) =)) Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Martie 8, 2019 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Martie 8, 2019 Dacă ne facem prezența rar se umfla cativa in pene cu înjurături pestrițe, e unguentul lor, in acest mod isi uita nereusitele in viața.E speranța lor...crezând ca pot domina pe cei care-i depăsesc cu mult in inteligenta si suflet. Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Martie 8, 2019 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Martie 8, 2019 Bună dimineața! :) 1 Link spre comentariu
Vizitator the abomination Reputație: 0 Postat Martie 8, 2019 Partajează Postat Martie 8, 2019 https://i.imgur.com/0snecpk.gif 1 Link spre comentariu
georgepetrescianu-gmail-com Reputație: 13 Postat Martie 8, 2019 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Martie 8, 2019 Bună dimineața! :)Neata cap visule !******Va rog sa imi menționați in mesajele voastre ca pot reveni cu un raspuns si in ce interval de timp, altfel eu nu îmi permit sa deranjez decat in cele 10 minute care urmează după apelul vostru. Nu vreau sa fie vreun deranj sau sa fac confuzii...si stiti ca am telefonul pe "tăcute" cand mă pregătesc pentru o intalnire si in trimpul ei, noaptea si deseori diminețile.Întâlnirile le fac cu aproximație intre orele 14.30/15 si 22/22.30....iar uneori in noapte târziu doar cu anumiți cunoscuți.Preturile sunt...200 lei pentru 40 de minute250 de lei o ora/o oră si cevaIn aceste preturi sunt incluse momentele de intimitate si îmbrăcare.Dusul, ceai suc sau cafea...sunt momente oferite din partea mea pentru a asigura un anume confort.Actul sexual cuprinde...sex oral cu finalizare orală, sex normal si cunnilingus.Se poate discuta pentru mici fantezii si fetish-uri. *************** Preturile sunt...200 lei pentru 40 de minute250 de lei o ora/o oră si cevaIn aceste preturi sunt incluse momentele de intimitate si îmbrăcare. Adica 200 lei 8-10 minute maxim ? Ce naiba tragi pe cur ? Cum pu*a mea sa platesca cineva pe asa cev babusco ? La multi ani ! Iti pot trimite 1 dolar pe mobil ca sa iti iei ceva de ei ? :laugh2 :laugh2 :laugh2 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Martie 8, 2019 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Martie 8, 2019 Neata cap visule !******Va rog sa imi menționați in mesajele voastre ca pot reveni cu un raspuns si in ce interval de timp, altfel eu nu îmi permit sa deranjez decat in cele 10 minute care urmează după apelul vostru. Nu vreau sa fie vreun deranj sau sa fac confuzii...si stiti ca am telefonul pe "tăcute" cand mă pregătesc pentru o intalnire si in trimpul ei, noaptea si deseori diminețile.Întâlnirile le fac cu aproximație intre orele 14.30/15 si 22/22.30....iar uneori in noapte târziu doar cu anumiți cunoscuți.Preturile sunt...200 lei pentru 40 de minute250 de lei o ora/o oră si cevaIn aceste preturi sunt incluse momentele de intimitate si îmbrăcare.Dusul, ceai suc sau cafea...sunt momente oferite din partea mea pentru a asigura un anume confort.Actul sexual cuprinde...sex oral cu finalizare orală, sex normal si cunnilingus.Se poate discuta pentru mici fantezii si fetish-uri. *************** Preturile sunt...200 lei pentru 40 de minute250 de lei o ora/o oră si cevaIn aceste preturi sunt incluse momentele de intimitate si îmbrăcare. Adica 200 lei 8-10 minute maxim ? Ce naiba tragi pe cur ? Cum pu*a mea sa platesca cineva pe asa cev babusco ? La multi ani ! Iti pot trimite 1 dolar pe mobil ca sa iti iei ceva de ei ? :laugh2 :laugh2 :laugh2Am un amant care n-a reușit să îmi trimită pe acest număr credit intr-adevar...sau nu vrea pentru ca știe ce fac.Se oftică și îi e teamă de ceea ce fac, și mi-a zis ca nu îmi înțelege stilul...ca nu e de mine această activitate, el mă vede ca fiind o firavă.Are foarte mulți bani dar cred ca se zgârceste să îmi ofere pentru ceva cu care nu e de acord...Faptul că îi vine să comenteze acțiunile mele din propria viață...dovedește ca dacă îl las, risca să își depășească atribuțiile de amant.Cel din București nu are tupeul să facă așa ceva, e diferență între ei de patru ani...pe cel din Vâlcea îl cunosc de aproape 10 ani!Deci puteți să faceți donații și la o anumită sumă premiez pe doi dintre voi cu o invitație la un ceai, donațiile se fac o dată pe săptămână. Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Martie 8, 2019 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Martie 8, 2019 https://i.imgur.com/0snecpk.gifAm zis ca îmi văd de viață dar ca voi da un bună dimineața aici pentru ca îmi place să citesc recenzii... ;) Link spre comentariu
Vizitator romuzica Reputație: 0 Postat Martie 8, 2019 Partajează Postat Martie 8, 2019 Nu-i trebuie, nu are nevoie. Nu toate femeile au nevoie de silicoane si tunning estetic pentru a arata bine. Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Martie 8, 2019 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Martie 8, 2019 Am un amant care n-a reușit să îmi trimită pe acest număr credit intr-adevar...sau nu vrea pentru ca știe ce fac.Se oftică și îi e teamă de ceea ce fac, și mi-a zis ca nu îmi înțelege stilul...ca nu e de mine această activitate, el mă vede ca fiind o firavă.Are foarte mulți bani dar cred ca se zgârceste să îmi ofere pentru ceva cu care nu e de acord...Faptul că îi vine să comenteze acțiunile mele din propria viață...dovedește ca dacă îl las, risca să își depășească atribuțiile de amant.Cel din București nu are tupeul să facă așa ceva, e diferență între ei de patru ani...pe cel din Vâlcea îl cunosc de aproape 10 ani!Deci puteți să faceți donații și la o anumită sumă premiez pe doi dintre voi cu o invitație la un ceai, donațiile se fac o dată pe săptămână.Miloagă 1 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Martie 8, 2019 Partajează Postat Martie 8, 2019 Daca la drogata asta 40 min costa 200 si o ora si ceva costa 250 inseamna ca 25-30 min costa 50 lei?Asta stie cate minute are o ora?aproape inca o data cele 40 minute e cu 50 lei mai mult?Astea sunt idei de supermarket?????Daca sta cineva 2 ore costa 100 lei la 3 h 50 lei si daca stai toata ziua e 1 leu???? Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Martie 8, 2019 Partajează Postat Martie 8, 2019 Dacă ne facem prezența rar se umfla cativa in pene cu înjurături pestrițe, e unguentul lor, in acest mod isi uita nereusitele in viața.E speranța lor...crezând ca pot domina pe cei care-i depăsesc cu mult in inteligenta si suflet.A zis nenicu machucambo ca trebuie sa iti zic frumos.BineUite iti zic frumos Scumpa mica a lu Dmx ,minunatie soarele meu cel stralucitor nu vrei tu sa-mi sugi mie pula pana te inneci baga-ti-ai enspe mii de pule in curul ala a tau de hipopotam rozaliu ? 1 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Martie 8, 2019 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Martie 8, 2019 Nu-i trebuie, nu are nevoie. Nu toate femeile au nevoie de silicoane si tunning estetic pentru a arata bine.Asta nici de creier n-are nevoie. Pula meaa... 2 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Martie 8, 2019 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Martie 8, 2019 A zis nenicu machucambo ca trebuie sa iti zic frumos.BineUite iti zic frumos Scumpa mica a lu Dmx ,minunatie soarele meu cel stralucitor nu vrei tu sa-mi sugi mie pula pana te inneci baga-ti-ai enspe mii de pule in curul ala a tau de hipopotam rozaliu ?Se pare ca tu n-ai primit filmul francez recomandat de mine pe FB....!DACĂ îl vezi vei înțelege ce ți se întâmplă...Machu' ăla e isteț deoarece nu avea cum să știe decât dacă a agățat vreo amică de-a mea din listă! :)) Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Martie 8, 2019 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Martie 8, 2019 ....mii de pule in curul ala a tau de hipopotam rozaliu ?Nu mai e mare...e "curuleț" acum, și rotunjor pentru că de coapse nu pot să scap!Sunt slim, să zic așa...din cauza hidromasajului și exercițiilor de înot făcute înainte de a mă opera! Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Martie 8, 2019 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Martie 8, 2019 Daca la drogata asta 40 min costa 200 si o ora si ceva costa 250 inseamna ca 25-30 min costa 50 lei?Asta stie cate minute are o ora?aproape inca o data cele 40 minute e cu 50 lei mai mult?Astea sunt idei de supermarket?????Daca sta cineva 2 ore costa 100 lei la 3 h 50 lei si daca stai toata ziua e 1 leu????Prețurile sunt altele acum, mult mai diverse...! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum