pizdicutz Reputație: 1461 Postat Martie 7, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 7, 2019 N-am înțeles. Un metru pe lungime, sau pe lățime? Si câți cm2 ? :) Intrebi cati cm2 are un metru? :girlyPe circumferinta inmultit cu numarul de intari = 1 metru. Altfel pe lungime... ejaculare precoce! :laugh2 Ptiu, am stricat si topicul asta. :slap2 1
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Martie 7, 2019 Postat Martie 7, 2019 Intrebi cati cm2 are un metru? :girlyPe circumferinta inmultit cu numarul de intari = 1 metru. Altfel pe lungime... ejaculare precoce! :laugh2 Ptiu, am stricat si topicul asta. :slap2Nu mai obosi ca sa citesc aceasta "știre" . 1m2 = 104 cm2 :)
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Martie 7, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 7, 2019 Nu mai obosi ca sa citesc aceasta "știre" . 1m2 = 104 cm2 :) Acum calculeaza suprafata din dotare, aproximativ. :)Apoi trecem la numarul intrarilor, viteza, si in final timpul... 1
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Martie 7, 2019 Postat Martie 7, 2019 Acum calculeaza suprafata din dotare, aproximativ. :)Apoi trecem la numarul intrarilor, viteza, si in final timpul...Cu scuze, doar prostii :)
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Martie 7, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 7, 2019 Cu scuze, doar prostii :)Asa e, nu-ti place sa gandesti, mai bine mai tragi o limba virtuala, de toata libidinosenia, unei "printese". :) 1
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Martie 7, 2019 Postat Martie 7, 2019 Asa e, nu-ti place sa gandesti, mai bine mai tragi o limba virtuala, de toata libidinosenia, unei "printese". :)Mda, gândesc mai rar. :)
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Martie 7, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 7, 2019 Mda, gândesc mai rar. :)Sarcasm de 2 bani.Dupa ce te laudai cu marimea... pus la calculat suprafata, ai ramas intimidat, sa-mi spui ca este o prostie, desi initial prosteste intrebai de lungimi si latimi... :) 1
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Martie 7, 2019 Postat Martie 7, 2019 Sarcasm de 2 bani.Dupa ce te laudai cu marimea... pus la calculat suprafata, ai ramas intimidat, sa-mi spui ca este o prostie, desi initial prosteste intrebai de lungimi si latimi.Doamna draga, nu m-am evidențiat cu dimensiuni. Din contra, m-am declarat sincer "mic gros"
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Martie 7, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 7, 2019 Doamna draga, nu m-am evidențiat cu dimensiuni. Din contra, m-am declarat sincer "mic gros" Stiu, imi amintesc si cum te scaldai in complimentul unei "printese"... :)
tuicarul Reputație: -222 Postat Martie 8, 2019 Oras:Peste tot in UE Oras:Peste tot in UE Postat Martie 8, 2019 Un metru?! :laugh2 :slap2Ori e prea mult, ori e cu ejaculare precoce... :laugh2 Cere-i parerea si lu "vis" sa vezi ce spune ;) 1
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Martie 8, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 8, 2019 Cere-i parerea si lu "vis" sa vezi ce spune ;) :laugh2 Despre un amarat de metru? :laugh2Acolo nu mai fac nici autostrazile fatza... Sa fie 17 ani aproximativ de prostitutie... :pope 2
picon Reputație: 1046 Postat Martie 9, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 9, 2019 Acum calculeaza suprafata din dotare, aproximativ. :)Apoi trecem la numarul intrarilor, viteza, si in final timpul...Ai uitat de coeficientul de frecare, unghiul de atac și accelarația Coriolis. :laugh2 2 2
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Martie 9, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 9, 2019 Ai uitat de coeficientul de frecare, unghiul de atac și accelarația Coriolis. :laugh2 :laugh2 A renuntat la un calcul simplu, vrei sa fac fizica? :laugh2Retardatul zicea ca ii place matematica, nu putea calcula banii de cumparaturi... Complicate sunt caile geniilor! :laugh2Postasera o problema si i-am spus ca rezultatul este negativ, nu poate ajunge vulpea inaintea ratei... Ba daaaaaa! Pai, demonstreaza, arata-mi concret cum ai calculat? Am zis ca poate nu-mi dau eu seama. A inceput sa tipe la mine! Dovezi oha! :laugh2 :slap2(Postasera unii pe net ca nu stiu din ce motiv viteza ratei s-ar mari, plm, conditia era simpla. ;) ) 1
tudor07 Reputație: 900 Postat Martie 9, 2019 Oras:13 Septwmbrie Oras:13 Septwmbrie Postat Martie 9, 2019 :iagree
zero_tolerance Reputație: 116 Postat Martie 10, 2019 Oras:Ping trei ms Oras:Ping trei ms Postat Martie 10, 2019 ... Acum daca Eu doresc sa se liberalizeze sexul platit ..sa fie legal...Cum atrag atentia guvernului....??? ar trebui sa fac laba in Piata Victorie la ora 19 cu 5 televiziuni de fata...? Aripa tânără TSD vrea să le spună adio la dealeri şi peştalăi şi la obscenități în Piața Victoriei... :)))) https://m.evz.ro/psd-legalizare-prostitutie-parteneriat.html
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Martie 15, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 15, 2019 Gata protestu'? :) 2
Vizitator jack k Reputație: 0 Postat Martie 15, 2019 Postat Martie 15, 2019 Da, acum se întoarce lumea la treabă.
Administrator pisicuts Reputație: 114575 Postat Martie 15, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Autor Administrator Postat Martie 15, 2019 Gata protestu'? :) amada sper ca ai tinut cont de mesajul pe care l-am scris!
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Martie 15, 2019 Postat Martie 15, 2019 amada sper ca ai tinut cont de mesajul pe care l-am scris! A protestat si Amandina de la 15.15 la 15.30 ( nu a mai baut apa ) :laugh2 :laugh2
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Martie 15, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 15, 2019 amada sper ca ai tinut cont de mesajul pe care l-am scris! Care din ele? :) A protestat si Amandina de la 15.15 la 15.30 ( nu a mai baut apa ) :laugh2 :laugh2 La ce activitate am avut aici ultimele 2 zile... Sa prelungesc protestul? :)
secretpenis Reputație: 185 Postat Martie 15, 2019 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Martie 15, 2019 15 15 15
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Martie 15, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 15, 2019 amada sper ca ai tinut cont de mesajul pe care l-am scris! Observi si tu cati useri reali mai fac trafic? Scoate jucatorii procentuali, te asigur ca o sa ai multi, cu mai mic procent, dar per total mai important.Sau isca flame-uri cum stii tu. ;)Nu mai am ce sa citesc si nu toata tara este cretina. Sau tu crezi altceva?Deschizi si vezi vesnicii bolnavi... Vis, Miky, Pisulica, Siana (nu am nimic cu ea, dar intretine trollii), trollli haiosi pe care ii lasam in amuzament, dar nu tu, tu tii mizerii... :)Citeste atent ce am scris, in curand traficul o sa fie facut numai de tine daca o mai tii asa. N-ai decat. ;) 2
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Martie 15, 2019 Postat Martie 15, 2019 Amada, sunt real, fac recenzii, protestez si mai si fut, ca masina de cusut 2 2
Vizitator basescu 2015 Reputație: 0 Postat Martie 15, 2019 Postat Martie 15, 2019 Observi si tu cati useri reali mai fac trafic? Scoate jucatorii procentuali, te asigur ca o sa ai multi, cu mai mic procent, dar per total mai important.Sau isca flame-uri cum stii tu. ;)Nu mai am ce sa citesc si nu toata tara este cretina. Sau tu crezi altceva?Deschizi si vezi vesnicii bolnavi... Vis, Miky, Pisulica, Siana (nu am nimic cu ea, dar intretine trollii), trollli haiosi pe care ii lasam in amuzament, dar nu tu, tu tii mizerii... :)Citeste atent ce am scris, in curand traficul o sa fie facut numai de tine daca o mai tii asa. N-ai decat. ;)ahahahaha
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Martie 15, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 15, 2019 Amada, sunt real, fac recenzii, protestez si mai si fut, ca masina de cusut Si ce relevanta are? Cat la suta? Felul in care futi... sa fim seriosi, nu prea mai futi, iti scalzi ochii... :) ahahahaha Nu am spus ceva amuzant, si tu esti pe lista celor pe care eu personal banam.Mortii mamii? Asta este trend-ul site-ului? Ok.Sa fie tiganie, pune o manea, Pisi stiu ca pune botul la cei din etnia lui care il sug din fund... :)Iubire, tine tot asa! ;) 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum