anemona 0757470185 Reputație: 2729 Postat Aprilie 26, 2019 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Partajează Postat Aprilie 26, 2019 Foarte frumos ai zis totul, dar noi avem cea mai frumoasa gradina zoologica situata intr-o padure, din toata Romania vin sa o vada.Abia astept sa o vizitez :) :hug1 3 Link spre comentariu
anemona 0757470185 Reputație: 2729 Postat Aprilie 26, 2019 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Partajează Postat Aprilie 26, 2019 Din toamnă am vizitat-o si acasă şi în deplasare(mureş) :) Niciodată nu am reuşit să compun o recenzie pentru că nu îmi găseam cuvintele când vine vorba de ea...pot doar să vă spun că e o fată specială din toate punctele de vedere. Şi vă rog eu mult să aveți mare grijă de ea cât mai stă pe la voi...!Sărbători frumoase vă doresc, in mod special ție Ane, draga mea!Iti doresc un paste fericit !te imbratisez si te pup ! 4 Link spre comentariu
anemona 0757470185 Reputație: 2729 Postat Aprilie 26, 2019 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Partajează Postat Aprilie 26, 2019 Plus ca : Atunci cand am vizitat-o... A vorbit foarte frumos de Cluj si se vede ca clujenii au apreciat-o mult. Din fericire pentru noi, chiar daca ar vrea sa plece de la noi, nu prea are cum momentan are si alte treburi pe aici. Sarbatori fericite si sa ne bucuram de ea cat timp mai sta pe la noi! P.S.: Vorbeste frumos în general de toti oamenii. Si de Mures și de Cluj. Lucrurile nu depind doar de mine ,asa cum o parte din voi stiu asta . Va doresc sarbatori fericite ,alaturi de cei dragi voua !Multumesc pentru urari si pentru vorbele frumoase ! 5 Link spre comentariu
Vizitator reemy79 Reputație: 0 Postat Aprilie 26, 2019 Partajează Postat Aprilie 26, 2019 Tu ce crezi ? :girly :kiss3 ? Ce cred? O să-ti spun mai multe în particular la următoarea întâlnire 😉Cel puțin pe mine m-ai îmblânzit din prima doar cu ..câteva priviri și vorbe dulci 😘🤗 2 Link spre comentariu
fake agent Reputație: 3 Postat Aprilie 26, 2019 Oras:Tg. Mures Oras:Tg. Mures Partajează Postat Aprilie 26, 2019 Anemona,pana cand ne onorozi cu prezenta in mures?? The best Link spre comentariu
dani2dani75 Reputație: 54 Postat Aprilie 27, 2019 Partajează Postat Aprilie 27, 2019 Salut baieti mureseni,va spun asa pentru ca eu sunt clujean si vreau sa va relatez intalnirea mea cu frumoasa Anemona pe taramuri muresene,deci stabilit intalnirea ca la carte cu o zi inainte pentru azi (aici ane are multe plusuri de la mine)pentru punctualitate.despre ce s-a intamplat in dormitor pot doar zice ca Ane a fost la inaltime,nu fac multe comentarii pentru ca am recenzat fata pe forum sectiunea Cluj ,pentru cei care vor sa o vizitati eu o recomand cu caldura.Apropo mi-a zis ca dumineca si luni nu va lucra deci azi mai puteti profita.Multumesc Anemona pentru azi si pentru ca tot este Pastele eu iti urez Paste Fericit!!! 4 Link spre comentariu
elvispresli Reputație: 38 Postat Mai 2, 2019 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Mai 2, 2019 Salutare, futaciosilor!Ane este super femeie,vizitati-o pana aveti ocazia, garantie maxima ca plecati multumiti de la ea! Link spre comentariu
olymp Reputație: 396 Postat Mai 3, 2019 Telefon: 0000000000 Oras:timisoara Telefon: 0000000000 Oras:timisoara Autor Partajează Postat Mai 3, 2019 Am revizitat-o și eu pe Anemona. Pot spune ca de cand fata asta e in Mures imi tot gasesc motive sa ajung pe aici :))) 2 Link spre comentariu
Vizitator timydul Reputație: 0 Postat Mai 5, 2019 Partajează Postat Mai 5, 2019 Buna fata frumoasa,tot am asteptat sa revii in Cluj,dar cum se aude ca momentan nu ai cum,cum dorul e mare de tine,m-am gandit sa vin eu la Mures.Te-am sunat,dar fara nici un raspuns.. 1 Link spre comentariu
samsungj5 Reputație: 74 Postat Mai 6, 2019 Oras:Undeva in Romania Oras:Undeva in Romania Partajează Postat Mai 6, 2019 Salutare. Vreau sa va spun ca am reusit si eu sa ajung la frumoasa domnișoară intr-adevar se confirmă cele spuse de colegi mai in sus . M-am simțit super bine in compania ei stie meserie. Arată superb si mai ales sânii aceea siliconati superbi. Am avut parte de cel mai frumos oral de pana acuma si da cu siguranta o sa mai revin pe la ea cu prima ocazie . Te pup drăguț-o . Si multumesc ca mi-ai adus aminte de ochelarii ca altfel rămâneau la tine . 😄😄😄😘😘😘 3 Link spre comentariu
zoligabi69 Reputație: 461 Postat Mai 7, 2019 Oras:Tg Mures Oras:Tg Mures Partajează Postat Mai 7, 2019 Saptamana trecuta iar am vizitato pe Anemona, tot asa draguta , atenta si activa era! E genul de fata care si la a nustiu catea intalnire te surprinde cu ceva nou ceva excitant! Sper ca cad de curand o sa te revad, si mersi pt toate! Succese maxime! Link spre comentariu
lexxx1 Reputație: 150 Postat Mai 7, 2019 Oras:In lume Oras:In lume Partajează Postat Mai 7, 2019 Buna fata frumoasa,tot am asteptat sa revii in Cluj,dar cum se aude ca momentan nu ai cum,cum dorul e mare de tine,m-am gandit sa vin eu la Mures.Te-am sunat,dar fara nici un raspuns..Am trimis un pm degeaba .Nu răspunde Link spre comentariu
lexxx1 Reputație: 150 Postat Mai 7, 2019 Oras:In lume Oras:In lume Partajează Postat Mai 7, 2019 Salutare. Vreau sa va spun ca am reusit si eu sa ajung la frumoasa domnișoară intr-adevar se confirmă cele spuse de colegi mai in sus . M-am simțit super bine in compania ei stie meserie. Arată superb si mai ales sânii aceea siliconati superbi. Am avut parte de cel mai frumos oral de pana acuma si da cu siguranta o sa mai revin pe la ea cu prima ocazie . Te pup drăguț-o . Si multumesc ca mi-ai adus aminte de ochelarii ca altfel rămâneau la tine . Nu iubesc oralul protejat dar Ane ultima data când ne-am văzut ma uimit ce bine la făcut . Link spre comentariu
samsungj5 Reputație: 74 Postat Mai 7, 2019 Oras:Undeva in Romania Oras:Undeva in Romania Partajează Postat Mai 7, 2019 lexxx1 incearca cu un sms ca o sa reusesti sa dai mai repede de ea . poti specifica pana la ce ora te poate deranja si o sa vezi ca ai noroc. spor la ciocanit Link spre comentariu
vito_djen Reputație: 19 Postat Mai 8, 2019 Oras:Pe langa B Oras:Pe langa B Partajează Postat Mai 8, 2019 Am sunat si eu...ton de ocupat Ori a inchis tel...ori nu mai activeaza ? Link spre comentariu
samsungj5 Reputație: 74 Postat Mai 9, 2019 Oras:Undeva in Romania Oras:Undeva in Romania Partajează Postat Mai 9, 2019 Am sunat si eu...ton de ocupat Ori a inchis tel...ori nu mai activeaza ?Nu stiu ce sa zic dar iti zic sigur ca mai activeaza deoarece azi merg pe la ea, mi-am facut programare de ieri :) sa fiu sigur ca o mai prin prin oras. spor Link spre comentariu
veni vidi amavi Reputație: 153 Postat Mai 9, 2019 Oras:Undeva-n Ardeal Oras:Undeva-n Ardeal Partajează Postat Mai 9, 2019 lexxx1 incearca cu un sms ca o sa reusesti sa dai mai repede de ea . poti specifica pana la ce ora te poate deranja si o sa vezi ca ai noroc. spor la ciocanitEu zic că la ea te duci pentru răsfăț, nu pentru ciocănit...părerea mea.. 1 Link spre comentariu
samsungj5 Reputație: 74 Postat Mai 9, 2019 Oras:Undeva in Romania Oras:Undeva in Romania Partajează Postat Mai 9, 2019 Azi am avut parte si de răsfăț si de ciocănit si de ceva nou din partea ei. Într-adevăr da este de top . Te pup Ane. Ne mai revedem . Link spre comentariu
anemona 0757470185 Reputație: 2729 Postat Mai 10, 2019 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Partajează Postat Mai 10, 2019 Salut baieti mureseni,va spun asa pentru ca eu sunt clujean si vreau sa va relatez intalnirea mea cu frumoasa Anemona pe taramuri muresene,deci stabilit intalnirea ca la carte cu o zi inainte pentru azi (aici ane are multe plusuri de la mine)pentru punctualitate.despre ce s-a intamplat in dormitor pot doar zice ca Ane a fost la inaltime,nu fac multe comentarii pentru ca am recenzat fata pe forum sectiunea Cluj ,pentru cei care vor sa o vizitati eu o recomand :kiss3 multumesc !Salutare, futaciosilor!Ane este super ,vizitati-o pana aveti ocazia, garantie maxima ca plecati multumiti de la ea! :kiss3 multumesc ! 4 Link spre comentariu
anemona 0757470185 Reputație: 2729 Postat Mai 10, 2019 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Partajează Postat Mai 10, 2019 Salutare. Vreau sa va spun ca am reusit si eu sa ajung la frumoasa domnișoară intr-adevar se confirmă cele spuse de colegi mai in sus . M-am simțit super bine in compania ei stie meserie. Arată superb si mai ales sânii aceea siliconati superbi. Am avut parte de cel mai frumos oral protej de pana acuma si da cu siguranta o sa mai revin pe la ea cu prima ocazie . Te pup drăguț-o . Si multumesc ca mi-ai adus aminte de ochelarii ca altfel rămâneau la tine . multumesc :kiss3 3 Link spre comentariu
anemona 0757470185 Reputație: 2729 Postat Mai 10, 2019 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Partajează Postat Mai 10, 2019 Am revizitat-o și eu pe Anemona. Pot spune ca de cand fata asta e in Mures imi tot gasesc motive sa ajung pe aici :))) :girly ...te pup 3 Link spre comentariu
anemona 0757470185 Reputație: 2729 Postat Mai 10, 2019 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Partajează Postat Mai 10, 2019 Azi am avut parte si de răsfăț si de ciocănit si de ceva nou din partea ei. Într-adevăr da este de top . Te pup Ane. Ne mai revedem . :girly :girly te pup ! 3 Link spre comentariu
anemona 0757470185 Reputație: 2729 Postat Mai 12, 2019 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Partajează Postat Mai 12, 2019 Am avut si eu sansa sa o intalnesc pe "terminator" si tot ce pot spune este ca cei din Mures au mare noroc sa se bucure de prezenta ei aici! Notele mele sunt 10 pe linie la toate capitolele. Nu cred ca as putea sa-i gasesc vreun defect. va sugerez sa nu ratati o intalnire cu ea! Vorba aia.."nici nu stiti ce pierdeti oameni buni!" Multumesc Ane pt o seara minunata. Data viitoare sper ca vor fi alte circumstante in care nu voi fi presat de timp . :girly ...Te rog lasa-mi un sms pe telefon ,ai uitat ceva la mine. :girly 3 Link spre comentariu
anemona 0757470185 Reputație: 2729 Postat Mai 12, 2019 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Partajează Postat Mai 12, 2019 Saptamana trecuta iar am vizitato pe Anemona, tot asa draguta , atenta si activa era! E genul de fata care si la a nustiu catea intalnire te surprinde cu ceva nou ceva excitant! Sper ca cad de curand o sa te revad, si mersi pt toate! Succese maxime! :kiss3 3 Link spre comentariu
anemona 0757470185 Reputație: 2729 Postat Mai 12, 2019 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Partajează Postat Mai 12, 2019 Am avut si eu sansa sa o intalnesc pe "terminator" si tot ce pot spune este ca cei din Mures au mare noroc sa se bucure de prezenta ei aici! Notele mele sunt 10 pe linie la toate capitolele. Nu cred ca as putea sa-i gasesc vreun defect. va sugerez sa nu ratati o intalnire cu ea! Vorba aia.."nici nu stiti ce pierdeti oameni buni!" Multumesc Ane pt o seara minunata. Data viitoare sper ca vor fi alte circumstante in care nu voi fi presat de timp . :blushing2 lasa-mi un sms pe telefon ,ai uitat ceva la mine :blushing2 3 Link spre comentariu
Postări Recomandate