Sari la conținut

TOP:Anemona 0757470185

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Telefon: 🙀
  • Oras:unde ma prinde noaptea
  • Telefon: 🙀
  • Oras:unde ma prinde noaptea

P.S. Anemona....te salut. pana nu am PM nu mai intru pe aici din respect pentru tine. :)!

Ma ia si pe mine poluarea...  :slap2  :laugh2  Ba Maximus cum ai ajuns la 83, ca parca nu de mult erai 7zeci si ceva? Nu le iei in ordine crescatoare? Scuze Beibi de offtopic da omu n-are PM. Is curios daca se stabilizeaza (coloreaza) inainte de a face suta :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Like 3
tpc-cr.jpg

Link spre comentariu
  • Oras:Pizdeia-locul fara baieti rai!:)))
  • Oras:Pizdeia-locul fara baieti rai!:)))

wtf? pfuuu.nici nu stiu ce sa zic . am ramas fara cuvinte. ba reemy. jos palaria! acu zic si eu ca nu e bine ca m-am atacat. dar ..io is mai nevricos asa din fire! sorry. numa de bine! 

RESPECT ba reemy!  :bow2  :hihat !

Scuze Ane pentru cele scrise mai sus de mine. Ști bine că te respect la fel de mult precum mă respecți și tu iar colegului Maximus îi cer scuze întrucât aveam cateva beri la bord și l-am confundat.
Încă odată scuze Maximus.
Săptămână faină la toti!

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Peste tot

Cine poate sa mute acest topic acolo unde ii este locul?

Adică la TOP???

Aceasta scumpa domnișoara meritat tot ce e mai bun!

Este o persoană nu am cuvinte sa pot sa o descriu.

Poate peste mii de ani apar si cuvinte care sa o poata caracteriza.

Te :* Ane!

Multumesc pentru vizita. Nu e nevoie de nici un top.

Te imbratisez  :kiss3  :kiss3

• Like 2
Link spre comentariu

Pune măcar strofele 99 și 100 să văd ce mi-a scăpat căci eu știam că Luceafărul are 98 de strofe.

Anne, stai calm, nu-ți polueze topicul ci doar ironizez un mâncător de parizer (sau salam) și de ouă de pește (cică caviar).

:bow Eu nu imi permit sa intru in discutiile voastre.  :bow

Te pup si te imbratisez  :kiss3

• Like 4
Link spre comentariu

:) BA am stat m-am scremut si nu am putut debita nici o poezie. am efectiv 'topit' 2 ruzi de salam cu icre de manciuria vegane si ...NADA. NIENTE. Anemona, iti dedic cele 100 de strofe ale Luceafarului. Le-a scris 'un tovaras'de al meu. Eminovici. Iarta-ma ca nu mi-a iesit. dar iti scriu niste randuri de proza. Mi-e dor de o vizita la tine. Cum ii e dor ursului de primavara. Dupa o iarna grea. Plm nu inteleg de ce ai parasit Clujul.Ba stai ca mi-am adus aminte. Ungurii astia din Mures am auzit ca is oameni faini. Dar vor Ardealul cica. :) uite cas-au ales cu o moldoveanca superbunaciune. Te salut Anemona. In viata asta s-a intalnit muntele cu Mahomed deci e imposibil sa nu te revad. Pana atunci teic cher. Ai pup iu!

Maximus Maximus. Unde iti este poza de la profil? Te reprezinta  :blushing2 .

Iti multumesc ca  nu m-ai uitat chiar daca a trecut mult timp de cand nu ne-am mai vazut   :bow  :bow  :bow

Imi doresc  sa ne revedem 

Cu drag si respect   ANE! 

• Like 2
Link spre comentariu

Daca ii urmaresti postarile lui Maximus iti dai seama ca asta e stilul lui caracteristic. Au glumit intre ei.
Doar o pupă  pe Anemona si vrea sa o viziteze chiar și pe cal daca e nevoie. 
O provoc pe Ane daca vine Maximus cu calul sa-i recite Luceafărul.  :laugh2  :laugh2

La cum il cunosc eu pe Maximus nu se multumeste doar sa recit o poezie  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 2
Link spre comentariu

Scuze Ane pentru cele scrise mai sus de mine. Ști bine că te respect la fel de mult precum mă respecți și tu iar colegului Maximus îi cer scuze întrucât aveam cateva beri la bord și l-am confundat.

Încă odată scuze Maximus.

Săptămână faină la toti!

:bow  :bow  :bow Te imbratisez!

• Like 2
Link spre comentariu

Ți-aș dărui

Ți-aș dărui stelele albastrului infinit,

Le-aș pune într-un buchet de roze,

Luceafărul speranței în zenit,

Să lumineze calea gingașelor mimoze.

Ți-aș dărui luna cu haina ei bălaie,

Să-ți lumineze chipul și sufletul tău pur,

Ți-aș dărui tot cerul cuprins de vâlvătaie

Și sufletu-mi ce arde, ți-aș dărui, îți jur.

Ți-aș dărui munții cu creste de smaralde,

Cu brazii lor semeți și florile de vis,

Comorile de aur și țărmurile calde,

Cu marea ce dansează în cercul ei deschis.

Dar poate-s prea slab să le adun pe toate

Și prea sărac că să le pot plăti,

Îți dau în schimb ce sufletul meu poate,

Te voi îndrăgi o viață, mereu din depărtare

PS.:Promit că nu o voi "comite" și a doua oară!

Iartă-mă dacă am fost prea îndrăzneț!

Iti multumesc ,  sper sa ne cunoastem intr-o zi. 

Cu respect ANE!

• Like 3
Link spre comentariu

Totuși să o respectăm pe Ane 

Am inteles de ce la ultima intalnire mai fugarit sus jos stanga dreapta   :boob  . Esti un Gladiator. Eu credeam ca doar Maximus este (poza o avea si el acum ceva timp in urma) .Daca am gresit imi cer scuze eu stiu ca tu tii la glume. :kiss3

Te pup si te imbratisez!

• Like 5
Link spre comentariu

Ma ia si pe mine poluarea...  :slap2  :laugh2  Ba Maximus cum ai ajuns la 83, ca parca nu de mult erai 7zeci si ceva? Nu le iei in ordine crescatoare? Scuze Beibi de offtopic da omu n-are PM. Is curios daca se stabilizeaza (coloreaza) inainte de a face suta :laugh2 :laugh2 :laugh2

Daca nu a fost cuminte  :laugh2  

• Like 3
Link spre comentariu
Vizitator vasileblej
Reputație: 0

Am inteles de ce la ultima intalnire mai fugarit sus jos stanga dreapta :boob . Esti un Gladiator. Eu credeam ca doar Maximus este (poza o avea si el acum ceva timp in urma) .Daca am gresit imi cer scuze eu stiu ca tu tii la glume. :kiss3

Te pup si te imbratisez!

Am avut demult acest vis, să fiu și eu gladiatorul tău, măcar un pic . Nu mi-am permis asta fără permisiune.. am primit și permisiunea și susținere :)

cat despre aia cu visele tale pentru cand cresti mare....te las. ca am vazut ca m-ai intrebat " Ma lasi ma?". Te las. deci daca asta e visul tau. Go for it! Chiar te sustin!...

Puneti poza aia de gladiator odata ca vad ca asta vrei. E a ta!

Sper să fac și eu pe a gladiatorul măcar un an. Sau până iarna viitoare când se trezește maximusm din hibernare. O sa mă țin și de sfatul lu de a fi bărbat. Maximusm! merg la Ane ca un gladiator dar fără cal. :)

Poate ajungi din nou pe la 170 de postări și iar o iei de la capăt și nici anu viitor nu îți mai pot da poza. :)

Bravo ba vasile! iti vine bine poza aia. Barbat adevarat. as is si eu. :).

Te rog ceva. Tine poza aia cat timp te simti barbat.

Link spre comentariu
Vizitator vasileblej

Informație gratuită: niciodată gladiatorii nu au luptat călare căci luptau în arenă. Aveau diferite specialități în ce privește armele, erau lupte unu la unu, în grup sau cu animale sălbatice și... erau o investiție, nu erau uciși așa de des cum se arată în filme. :)

Realizez că Anne a băgat frica în tine, te gândești să mergi la ea înarmat și, teoretic, antrenat. Să se limpezească cât de cât viitorul și la mine și iar pun Târgu Mureș pe GPS. :p

Asa am zis și eu, fără cal că nu are GPS :)

Colericule! O băgat spaimă , nu îți zic mai multe să nu îmi stric filmul. Vreau să mai torn un episod sau două. :)

Link spre comentariu
Vizitator reemy79

Daca ii urmaresti postarile lui Maximus iti dai seama ca asta e stilul lui caracteristic. Au glumit intre ei.

Doar o pupă pe Anemona si vrea sa o viziteze chiar și pe cal daca e nevoie.

O provoc pe Ane daca vine Maximus cu calul sa-i recite Luceafărul. :laugh2 :laugh2

Măi.. Unu cu unu fak două ðŸ˜

Că-i biclă.. Că-i cal sau perpedes se pare că trebuie să-mi schimb programul.

La Ane odată pe săptămână e prea puÅ£in..

..așa vecină să tot aibă fiecare 😉

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Pamant
  • Oras:Pamant

Am inteles de ce la ultima intalnire mai fugarit sus jos stanga dreapta   :boob  . Esti un Gladiator. Eu credeam ca doar Maximus este (poza o avea si el acum ceva timp in urma) .Daca am gresit imi cer scuze eu stiu ca tu tii la glume. :kiss3

Te pup si te imbratisez!

Mi-am amintit un banc scuze pentru offtopic.

Un tip grasut se hotaraste sa slabeasca. Cauta pe internet un program de slabire si solicita on-line de la o companie planul lor de pierdere in greutate 5kg in 5 zile, zicandu-si s-o ia mai usor.

A doua zi ii bate la usa o tipa la vreo 19 ani, superba atletica si doar incaltata in niste adidasi roz si avand un semn atarnat de gat.

Se prezinta ca un reprezentant al companiei online de pierdere in greutate si ii arata ce scrie pe semnul de la gatul sau: "Daca ma poti prinde, poti sa ma ai."

Fara niciun alt cuvant tipa se apuca sa fuga. Tipul dupa ea. Cativa kilometri mai tarziu, transpirat si obosit fleasca, el renunta la urmarire.

Aceeasi fata se prezinta la usa tipului in urmatoarele zile si acelasi lucru se intampla de fiecare data.

In a sasea zi, el se cantareste si constata incantat ca a pierdut 5 kg cum i s-a promis.

Se gandeste ca ar putea sa continue si sa piarda si mai mult din greutate si solicita programul de pierdere in greutate 10 kg in 5 zile de la aceeasi companie.

A doua zi ii bate la usa cea mai frumoasa femeie vazuta in viata lui. Ea nu poarta nimic, doar adidasi roz si un semn atarnat de gat pe care scria: "Daca ma poti prinde, poti sa ma ai." Si alergatura reincepe, ea in fata, el dupa ea. Femeia era atat de frumoasa incat omul nostru alearga dupa ea de ii iesea sufletul.

In urmatoarele patru zile, acelasi lucru se intampla. A sasea zi, tipul se cantareste si constata super multumit ca a mai pierdut 10 kg cum i s-a promis.

Decide sa scape odata pentru totdeauna de kg care le mai avea in plus si solicita programul de pierdere in greutate 20 kg/ 7 zile.

- Esti sigur? i se trimite un email. Acesta este cel mai riguros program al nostru.

- Absolut, raspunde el, nu m-am simtit atat de bine in viata mea. Si de data asta sunt sigur ca o prind.

A doua zi aude o bataie in usa, alearga fericit sa deschida, gandindu-se ce minunatie de femeie o sa vada, deschide usa si inlemneste.

In fata usii statea un ditamai masculul, incaltat doar cu o pereche de adidasi roz si cu un semn atarnat de gat pe care scria:

• Like 3
Link spre comentariu

Mi-am amintit un banc scuze pentru offtopic.

Un tip grasut se hotaraste sa slabeasca. Cauta pe internet un program de slabire si solicita on-line de la o companie planul lor de pierdere in greutate 5kg in 5 zile, zicandu-si s-o ia mai usor.

A doua zi ii bate la usa o tipa la vreo 19 ani, superba atletica si doar incaltata in niste adidasi roz si avand un semn atarnat de gat.

Se prezinta ca un reprezentant al companiei online de pierdere in greutate si ii arata ce scrie pe semnul de la gatul sau: "Daca ma poti prinde, poti sa ma ai."

Fara niciun alt cuvant tipa se apuca sa fuga. Tipul dupa ea. Cativa kilometri mai tarziu, transpirat si obosit fleasca, el renunta la urmarire.

Aceeasi fata se prezinta la usa tipului in urmatoarele zile si acelasi lucru se intampla de fiecare data.

In a sasea zi, el se cantareste si constata incantat ca a pierdut 5 kg cum i s-a promis.

Se gandeste ca ar putea sa continue si sa piarda si mai mult din greutate si solicita programul de pierdere in greutate 10 kg in 5 zile de la aceeasi companie.

A doua zi ii bate la usa cea mai frumoasa femeie vazuta in viata lui. Ea nu poarta nimic, doar adidasi roz si un semn atarnat de gat pe care scria: "Daca ma poti prinde, poti sa ma ai." Si alergatura reincepe, ea in fata, el dupa ea. Femeia era atat de frumoasa incat omul nostru alearga dupa ea de ii iesea sufletul.

In urmatoarele patru zile, acelasi lucru se intampla. A sasea zi, tipul se cantareste si constata super multumit ca a mai pierdut 10 kg cum i s-a promis.

Decide sa scape odata pentru totdeauna de kg care le mai avea in plus si solicita programul de pierdere in greutate 20 kg/ 7 zile.

- Esti sigur? i se trimite un email. Acesta este cel mai riguros program al nostru.

- Absolut, raspunde el, nu m-am simtit atat de bine in viata mea. Si de data asta sunt sigur ca o prind.

A doua zi aude o bataie in usa, alearga fericit sa deschida, gandindu-se ce minunatie de femeie o sa vada, deschide usa si inlemneste.

In fata usii statea un ditamai masculul, incaltat doar cu o pereche de adidasi roz si cu un semn atarnat de gat pe care scria:

Stiu unul mai fain  :slap2  :slap2   o sa ti-l spun in privat .  :girly..a dat raspunsul GEO  

• Like 3
Link spre comentariu

Informație gratuită: niciodată gladiatorii nu au luptat călare căci luptau în arenă. Aveau diferite specialități în ce privește armele, erau lupte unu la unu, în grup sau cu animale sălbatice și... erau o investiție, nu erau uciși așa de des cum se arată în filme. :)

Cu tot respectul pentru tine, ai mare dreptate pe vremuri asa erau gladiatorii. Dar vezi tu,Blej este un gladiator mai modern. El are "cai putere" si un pistol. Tot ce prinde impusca  :)  nu iarta nimic :)

• Like 6
Link spre comentariu

Am avut demult acest vis, să fiu și eu gladiatorul tău, măcar un pic . Nu mi-am permis asta fără permisiune.. am primit și permisiunea și susținere :)

Te astept cu mare drag, voi pregati eventual si o arena  :girly  :boob  

ps: Faina poza  :feet

• Like 3
Link spre comentariu

• Oras:Mures, Romania, Europa, Terra
  • Oras:Mures, Romania, Europa, Terra
Frumos raspuns cum de altfel răspunzi la toti la fel de frumos. 

Te pup Ane si abia astept sa ne revedem

• Like 3
Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...