CB006 Reputație: 0 Postat Mai 15, 2013 Oras:CLUJ Oras:CLUJ Partajează Postat Mai 15, 2013 Hai gabriele, recunoaste ca scenariul a fost urmatorul: ai scapat dupa mine si ti-au iesit userele jbtf si jupanu CB (fostul user, cel abandonat, si cel nou), nici un secret pana aiciapoi ti-a dat acelasi IP cu alfa dog (apropo, asta are ceva postat ca-s curios cum scria; te rog scoate-mi 1-2 mesaje de ale lui, sa vad cum scrie macar ...) ... si mi l-ai pus in carcaapoi ai cautat dupa userele cu radacina cristibor ... si ti-a dat cristiborcea27 si mi l-ai pus si pe ala ! Astept, Link spre comentariu
CB006 Reputație: 0 Postat Mai 15, 2013 Oras:CLUJ Oras:CLUJ Partajează Postat Mai 15, 2013 Si ca sa-mi inchei pledoaria, Dupa ce se fac verificarile si se demonstreaza ca sunt nevinovat, vreau urmatoarele: 1. User-ul cristiborcea (ala din 2011) inapoi. Sa fie si fara culoare, si fara PM, ca nu stau pentru astfel de beneficii pe acest forum.2. Recunoasterea greselii lui gabriel (sunt dispus sa-l cred pe gabriel ca nu m-a vanat si doar ca a fost prost ... inspirat. Dupa imi retrag si eu apelativele din neamul bovinelor cu care l-am gratulat. Ofer in schimb1. Promisiunea ca-i las in amaru` lor pe Afriq si Xenia. Adica, in principiu nu voi mai intervenii pe DG in subiectele sensibile ale momentului (astea cu protectionism, guvidism modern s.a.). In principiu imi vad de treaba mea pe Cluj, unde cred ca n-am calcat veci pe bec. Desigur, atat timp cat si Afriq nu se baga pe Cluj si nu face prostii de astea http://nimfomane.com/forum/topic/12758-bruneta-inalta-foarte-draguta-0753895321/?p=142362 Link spre comentariu
Afriq Reputație: 1265 Postat Mai 15, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 15, 2013 Dragul meu... indiferent de variante, chiar te rog sa ma desconspiri... is curios la ce nivel de penibilitate poti sa ajungi. Varianta cu facut de cacao, vad ca mai intai te-ai umplut pe tine, banuiesc ca pentru exercitiu... Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114272 Postat Mai 15, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Mai 15, 2013 Gabriel a actionat dupa regulament fie ca s-a incurcat la un cont. Din pacate decizia e definitivaclosed. Link spre comentariu
Postări Recomandate