Sari la conținut

In atentia userului Jupan CB

Postări Recomandate

• Oras:CLUJ

Hai gabriele, recunoaste ca scenariul a fost urmatorul:

ai scapat dupa mine si ti-au iesit userele jbtf si jupanu CB (fostul user, cel abandonat, si cel nou), nici un secret pana aici

apoi ti-a dat acelasi IP cu alfa dog (apropo, asta are ceva postat ca-s curios cum scria; te rog scoate-mi 1-2 mesaje de ale lui, sa vad cum scrie macar ...) ... si mi l-ai pus in carca

apoi ai cautat dupa userele cu radacina cristibor ... si ti-a dat cristiborcea27 si mi l-ai pus si pe ala !

Astept,

Link spre comentariu

Si ca sa-mi inchei pledoaria, 

Dupa ce se fac verificarile si se demonstreaza ca sunt nevinovat, vreau urmatoarele:

1. User-ul cristiborcea (ala din 2011) inapoi. Sa fie si fara culoare, si fara PM, ca nu stau pentru astfel de beneficii pe acest forum.

2. Recunoasterea greselii lui gabriel (sunt dispus sa-l cred pe gabriel ca nu m-a vanat si doar ca a fost prost ... inspirat. Dupa imi retrag si eu apelativele din neamul bovinelor cu care l-am gratulat.

Ofer in schimb

1. Promisiunea ca-i las in amaru` lor pe Afriq si Xenia. Adica, in principiu nu voi mai intervenii pe DG in subiectele sensibile ale momentului (astea cu protectionism, guvidism modern s.a.). In principiu imi vad de treaba mea pe Cluj, unde cred ca n-am calcat veci pe bec. Desigur, atat timp cat si Afriq nu se baga pe Cluj si nu face prostii de astea http://nimfomane.com/forum/topic/12758-bruneta-inalta-foarte-draguta-0753895321/?p=142362 

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...