Sari la conținut

Annemona 0728398109 new

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Buna, demult imi doresc sa te vizitez, dar acum sunt si mai curios ca sa inteleg postarile astea contradictori. 

O sa incerc saptamana urmatoare in functie si de disponibilitatea ta . 

Postat
La 06.02.2021 la 13:59, Derscariu80 a spus:

Dar cu ce i-ai râgâit omului de i-ai mutat nasul din loc? Cu piftie?

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

• Oras:Buc
  • Oras:Buc
Postat
On 2/21/2021 at 9:58 PM, ady24m said:

Anemona, ești o curva ieftină plină de figuri, lasă-te de meserie .

Esti ofticat ca nu ti a râgâit ceapă în bot

Eu am sunat de vreo 5 ori azi, nu răspunde iar la mesaje da cu seen.

Asta lasa multe de spus legat de seriozitatea ei.

Poate ne explica de ce nu răspunde 

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
La 30.01.2021 la 0:52, georgianandrei a spus:

Sunt la a 3a vizita la ea.. insa ... Anne ... asta a fost ultima.. stii cine sunt... stiu ca poate te superi, insa poate fi un comentariu constructiv. Daca mananci inainte sa vin eu .. si nu poti face unele pozitii ca esti plina ... imi zici sa stiu la ce ma astept ca nu poti face anumite pozitii sau nu iei programare :)) si te speli pe dinti dupa ca mi-ai dat o suflu de am zis ca lesin :)) si de ce naiba pui mana la pizda in permanenta si nu o mai iei de acolo .. asa cum zicea un coleg mai sus ... nici eu nu sunt dotat  sa zici ca fac ana :)). Sa nu te suuperi pe mine dar piezi clienti care pot veni des la tine, astia care vin des aduc bani multi :)). Te pup. 

Cred ca duce mana la pizda doar sa te faca sa termini mai repede,am vazut ca devine obicei la unele,te strange sau te gadila sa mearga mai repede dar nu se gandesc ca unora le piere cheful asa.Cel putin asta e parerea mea

• Like 1
  • Telefon: smihalcea74
  • Oras:targoviste
  • Telefon: smihalcea74
  • Oras:targoviste
Postat
Acum 10 ore, awokeone10 a spus:

Cred ca duce mana la pizda doar sa te faca sa termini mai repede,am vazut ca devine obicei la unele,te strange sau te gadila sa mearga mai repede dar nu se gandesc ca unora le piere cheful asa.Cel putin asta e parerea mea

Agree! habar n-au (mai multe din ele) ca din contra, tocmai miscarile lente excita mai mult, important sa fie acel erotism, sa fie placerea. Nu accelerezi ca datul la pompa, ca se inmoaie jucaria! Ca sa innebunesti un barbat nu trebuie nici viteza, nici timp nici efort; daca ar stii ele cum sa se joace si ar asculta, deja de la prima ejaculare ar fi epuizat "oaspetele"

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 19 ore, smihalcea74 a spus:

Agree! habar n-au (mai multe din ele) ca din contra, tocmai miscarile lente excita mai mult, important sa fie acel erotism, sa fie placerea. Nu accelerezi ca datul la pompa, ca se inmoaie jucaria! Ca sa innebunesti un barbat nu trebuie nici viteza, nici timp nici efort; daca ar stii ele cum sa se joace si ar asculta, deja de la prima ejaculare ar fi epuizat "oaspetele"

Foarte corect,sunt de acord cu tine

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...