Sari la conținut

Annemona 0728398109 new

Postări Recomandate

Reputație: 300
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Cum ultima mea recenzie la Anemona e din 2021 si vizite au fost multe de atunci, there we go:

Locatie - Piata Natiunile Unite, locuri de parcare destule in zona indiferent de ora. Pat in mintile lui, oglinda in camera de actiune, dar va vedeti si in dulapul de langa pat (n-are oglinda, dar e o culoare laminata). Si parca se vede mai misto actiunea acolo, culmea, decat in oglinda 😂

Anemona - nu doar ca mi se pare ca arata si mai bine de la an la an, dar e si o tipa smart, ceea ce am apreciat intotdeauna la ea. Nu a fost data sa nu plec cu o stare buna de la ea. In plus, are si o memorie buna si a tot retinut chestii pe care le-am vorbit de-a lungul anilor, lucru ce mi s-a parut impresionant (mai ales ca am vorbit si multe tampenii de care nici eu nu mai stiam 😂)

Igiena - mereu parfumata, cu manichiura si pedichiura facute, proaspat dusata si toate cele. 

OP - sincer, foarte rar m-am concentrat la ea pe oral daca e bun sau nu, ca de abia asteptam sa trecem la normal. Nu ca n-ar fi un oral bun, dar cand vezi sanii si fundul Anemonei, sa ma ierte Dumnezeu... 😌

NP - mereu a fost prezenta in actiune, pozitii s-au tot schimbat si nu am fost refuzat vreodata (fara sa cer si eu avioane, normal) si a reusit performanta grea de a fi singura persoana la care chiar sa imi placa ca mai zice uneori „baby”. M-am despartit in trecut de o tipa ca-mi zicea „baby” si la Anemona nu ca nu ma deranjeaza, dar imi si place, na belea 🤣🤣

Amenda - 250 lei / 30 de minute

De revenit e de la sine inteles ca am tot revenit de-a lungul timpului si ca o recomand. Spor la actiune sa aveti si mersi, Anemona, always a pleasure 🤗

• Inimioara 1
Reputație: 2760
Postat
10 hours ago, snatch said:

Cum ultima mea recenzie la Anemona e din 2021 si vizite au fost multe de atunci, there we go:

Locatie - Piata Natiunile Unite, locuri de parcare destule in zona indiferent de ora. Pat in mintile lui, oglinda in camera de actiune, dar va vedeti si in dulapul de langa pat (n-are oglinda, dar e o culoare laminata). Si parca se vede mai misto actiunea acolo, culmea, decat in oglinda 😂

Anemona - nu doar ca mi se pare ca arata si mai bine de la an la an, dar e si o tipa smart, ceea ce am apreciat intotdeauna la ea. Nu a fost data sa nu plec cu o stare buna de la ea. In plus, are si o memorie buna si a tot retinut chestii pe care le-am vorbit de-a lungul anilor, lucru ce mi s-a parut impresionant (mai ales ca am vorbit si multe tampenii de care nici eu nu mai stiam 😂)

Igiena - mereu parfumata, cu manichiura si pedichiura facute, proaspat dusata si toate cele. 

OP - sincer, foarte rar m-am concentrat la ea pe oral daca e bun sau nu, ca de abia asteptam sa trecem la normal. Nu ca n-ar fi un oral bun, dar cand vezi sanii si fundul Anemonei, sa ma ierte Dumnezeu... 😌

NP - mereu a fost prezenta in actiune, pozitii s-au tot schimbat si nu am fost refuzat vreodata (fara sa cer si eu avioane, normal) si a reusit performanta grea de a fi singura persoana la care chiar sa imi placa ca mai zice uneori „baby”. M-am despartit in trecut de o tipa ca-mi zicea „baby” si la Anemona nu ca nu ma deranjeaza, dar imi si place, na belea 🤣🤣

Amenda - 250 lei / 30 de minute

De revenit e de la sine inteles ca am tot revenit de-a lungul timpului si ca o recomand. Spor la actiune sa aveti si mersi, Anemona, always a pleasure 🤗

Mulțumesc frumos! 🤗

Postat

Ieșit de la anemona azi…programare făcută pe repede înainte din partea mea ca eram în zona 

locație : ca punct de reper este în centru,ușor de ajuns și puțin mai greu cu locurile de parcare…nu știam ca mai împarte apartamentul cu altcineva (un turn Off mare pt mine) de aceea am ales să plec după prima finalizare (inițial luasem 1h)..la baie avea mai multe geluri de duș dar apa care curgea din boilerul electric avea un miros urat de clocit…

Ca aspect ea arată bine la corp,chiar foarte bine, sâni mișto rău, fund ferm , la față nu este genul meu

GFE 0 câțiva pupici pe gât , au fost doar așa să nu mă simt prost :)) 

PSE 0 dar cred ca nu contează pt ca oricum nu specifica in anunțul ei ca ar oferi vreuna din ele

OP  7 , S a oprit după 1-2 minute , a fost unul clasic fără nimic deosebit…are o oglindă mică lângă pat în care te poți uita în timp ce ți o suge și te poți excita mental :))

NP 9 as zice, am incercat doar LOT pana am terminat eu, se vad mișto sânii și ea geme usor cat sa te facă sa te simți bine 

Per total nu pot sa zic ca m am simțit grăbit dar nici binevenit nu m am simțit. Am zis la sfârșit ca nu mai stau și a doua finalizare, mi a dat diferența de bani înapoi și am așteptat puțin să intre și colegul care era pe scară și venea la colega ei…..nu m am intersectat nici cu ea nici cu el.

si mai are o cățelușă de pază :)) pe care am observat o la sfârșit când să ies din casă foarte drăguță 🤪

Per îmi cam pare puțin rău așa de experiența având în vedere ca este si  la categoria top…nu pot sa spun ca o recomand sau nu dar eu unul nu mai revin 

• Like 1
  • Inimioara 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   1 member and 1 guest

• Creează nouă...