Sari la conținut

Annemona 0728398109 new

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

M-am programat pe whatsapp, mi-a raspuns destul de repede si am stabilit o intalnire peste cateva ore.

Locatia: 9 Blocul turn din Piata Natiunele Unite, colega cu Silvia_21. Patul bun, nu scartie, o oglinda in lateral pe usa de la dressing, curatenie, prosop curat, totul ok.

Anemona: 8.75 (9 la fata, 8.5 la corp) Trasaturi foarte frumoase la fata insa o strica putin forma dintilor incisivi, la corp e inalta 1.68, constitutie slim insa nu este tonifiata, picioare lungi, sani mari naturali superbi.

Atitudine: 9.5 Prietenoasa, sociabila, finuta, o companie placuta, nu foloseste limbuta la sarut, insa destul de afectuoasa si implicata, un GFE destul de bun.

OP: 8 Nu face deep, cam 8-10 cm, un sex oral protejat bun dar fara nimic deosebit pentru gustul meu

NP: 9.5 Se misca bine in LOT, stie sa isi scoata sanii in evidenta, se implica, geme frumos, saruta, strange in brate, pasionala in timpul sexului.

Desfasurarea actiunii:

Ma astepta in lenjerie intima si pe tocuri, mi-a placut de ea si a fost o surpriza placuta ca nu ma asteptam sa fie asa frumusica la fata.
 Dupa dus am revenit in camera de joaca, ne-am pupat putin, saruta doar cu buzele fara limbuta, m-am jucat cu sanii ei, m-a sarutat putin pe piept, abdomen, mi-a placut ca nu a trecut din prima la sex oral.
  Dupa ce mi-a pus un prezervativ a continuat cu putin sex oral, s-a asezat in lateral sa ma pot juca cu sanii ei. In lipsa de deep nu am insistat pe oral si am invitat-o pe ea deasupra sa ma futa si eu sa ii admir sanii.
    Se misca misto, cu variatii de ritm. Cand a inceput sa oboseasca am luat-o in brate si am futut-o eu. Imi placea cum statea lipita cu sanii de mine si gemea. Spre final s-a ridicat putin cu mainele pe pat si statea cabrata cu sanii in dreptul botului meu, m-a excitat tare pozitia in care statea si am finalizat in timp ce o sarutam pe sani. A fost fain 🥰
    Am mai facut un dus la plecare si asta a fost intalnirea 😊
    Cadoul a fost 200 lei pentru 30 de minute

Anemona mi-a facut placere sa te cunosc! Te pup 🤗😘
    Seara faina!

• Like 12
  • Inimioara 2

Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu!

• Telefon: 0700123123
  • Oras:Alexandria
  • Telefon: 0700123123
  • Oras:Alexandria
Postat

In ce zona ai locatia ? Multumesc

Postat

Salutare,

Am revizitat-o pe Anne asera, in jurul orei 20:00. A fost a doua intalnire, iar fata de prima, ea a fost mult mai dezghetata, mai calma si calda in acelasi timp. Este in continuare aceeasi fata extrem de frumoasa, cu un fizic de invidiat si un caracter de nota 20. Nu am intalnit pana acum pe cineva cu un corp atat de armonios si natural. Cei mai frumosi sani de care am avut placerea sa ma bucur, talie subtire, niste coapse si solduri perfectly curved, si un posterior pe care nu ai cum sa il ignori.

Ii face placere sa te asculte, sa te cunoasca si mai ales sa rada cu tine. Daca esti un tip amuzant si manierat, vei avea parte de o Anne foarte prietenoasa, cu zambetul larg si te vei simti ca si cum ai fi venit sa te vezi cu o amica draga.

Daca ar fi sa acord note pentru intalnirea cu ea, acestea ar fi:

10 - pentru companie si GFE - cel putin cu mine - aici rezultatul poate varia doar in functie de atitudinea fiecaruia

11 - pentru zambet - iti tresare inima cand o vezi zambind, lucru care m-a luat prin surprindere si la prima intalnire

10 - pentru aspect si igiena - o muza in adevaratul sens al cuvantului

9 - pentru actiunea in sine (5 cu indulgenta pentru prestatia mea precara, fiind obosit dupa o zi lunga la birou)

All in all, Anne este superba, carismatica si fun!

Merci frumos Anne pentru companie, te pup, si abia astept sa te revad.

Alex

• Like 4
  • Inimioara 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...