Sari la conținut

0735628319 - Studenta

Vizitator j0hnny_legend

Postări Recomandate

• Oras:Peste tot și nicăieri.
  • Oras:Peste tot și nicăieri.
Postat

Am înțeles, dar un număr se poate ? Ca sa pot da si eu de ea

Deci cu alte cuvinte...n'are rost... ðŸ˜ðŸ˜

• Oras:Bucuresti- Ploiesti
  • Oras:Bucuresti- Ploiesti
Postat

Nr din topic. În ultima perioada de timp vine cam la 2-3 săptămâni.

Postat

Eu am vizitat-o in trecut de cateva ori. Este o fata frumoasa, mignona brunetica care arata exact ca in poze. Stie sa inchege o conversatie placuta si este foarte vesela. Nu te grabeste, iar atitudinea denota profesionalism. De fiecare data OP NP protejat, la cerere. Chiar te intreaba cum doresti. Schimba pozitii la cerere si se pliaza pe moment. Cum draq stie ca vrei sa treci la alta pozitie nu stiu. Stie ce are de facut si nu pleci cu gustul amar pe care il ai plecand de la altele.

Locatie curata insa nu am avut prosop pus la dispozitie.

GFE 10

OP 9 cu tente de deep si atentie la vecini.

NP ar fi de 10 daca nu ar mai folosi atat lubrifiant

Locatie 7

Halat 100 35 min 

• Like 2
  • Oras:privat
Postat

Este aici azi si maine. Vine săptămânal si sta o zi, maxim doua.

Sunt curios la ce ora incepe programul  :help:  Eu am sunat pe 21, dimineata dupa ce a aparut anuntul, de pe la ora 9 pana pe la 11  :telephone  n-a raspuns deloc :(

• Like 2
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti
Postat

Sunt curios la ce ora incepe programul :help: Eu am sunat pe 21, dimineata dupa ce a aparut anuntul, de pe la ora 9 pana pe la 11 :telephone n-a raspuns deloc :(

Cel mai devreme am fost la ea la ora 10 si n-am fost primul, cred ca pe la 9 incepe. N-am intrebat-o.

• Like 8
Postat

Bai de mult ce ati laudat-o cum e ea de bine organizata ca studenta premianta si cum tine ea agenduta la indemana si cum noteaza ea sarguincios fiecare programare si cum le respecta cu minutiozitate..........de bine ce ati laudat-o -> MI-A DAT TEAPA, recte m-a programat la o ora (aleasa de ea, nu de mine!)... :dus2  :flowers2  :date si cand am ajuns...telefon inchis si tot inchis, mesajele nu intrau...au intrat dupa vreo ora/doua dar nici n-a mai raspuns la ele  :angry  :@  :rant 

Pai asa se procedeaza studentissima?  :hmmm 

• Like 5
  • Oras:Somewhere
  • Oras:Somewhere
Postat

Bai de mult ce ati laudat-o cum e ea de bine organizata ca studenta premianta si cum tine ea agenduta la indemana si cum noteaza ea sarguincios fiecare programare si cum le respecta cu minutiozitate..........de bine ce ati laudat-o -> MI-A DAT TEAPA, recte m-a programat la o ora (aleasa de ea, nu de mine!)... :dus2 :flowers2 :date si cand am ajuns...telefon inchis si tot inchis, mesajele nu intrau...au intrat dupa vreo ora/doua dar nici n-a mai raspuns la ele :angry :@ :rant

Pai asa se procedeaza studentissima? :hmmm

Mda... cam rushinik... :thinking

Poate a chemat-o eRectoru' la un examen oral de urgenta :laugh2

• Like 3
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Bai de mult ce ati laudat-o cum e ea de bine organizata ca studenta premianta si cum tine ea agenduta la indemana si cum noteaza ea sarguincios fiecare programare si cum le respecta cu minutiozitate..........de bine ce ati laudat-o -> MI-A DAT TEAPA, recte m-a programat la o ora (aleasa de ea, nu de mine!)... :dus2  :flowers2  :date si cand am ajuns...telefon inchis si tot inchis, mesajele nu intrau...au intrat dupa vreo ora/doua dar nici n-a mai raspuns la ele  :angry  :@  :rant 

Pai asa se procedeaza studentissima?  :hmmm 

De ce te miri ? Este prima data cand patesti asta ?

Intotdeauna este bine sa ai si Planul B, inclusiv C  :laugh2

• Like 3

Postat

De ce te miri ? Este prima data cand patesti asta ?

Intotdeauna este bine sa ai si Planul B, inclusiv C  :laugh2

Ai dreptate, chiar am activat...nu unul, ci doua planuri de urgenta! Ca sa ma racoresc bine...Unul din planuri a si parasit zona intre timp, a dat Ploiestiul pe Pitesti, n-am mai apucat s-o recenzez.

Dar, revenind la cursanta noastra, dupa cate au povestit baetii...ma si visam o programare intr-un carnetel, scrisa de o manuta priceputa de bursiera...si o mazgalitura in dreptul numarului de telefon, ceva ca o minge asa, cum i-ar sade bine unui golgheter - care da bine cu capu'.

..cand colo, GOGOSI, BALIVERNE :slap2  

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...