Sari la conținut

Imbecilitate in stare pura

Postări Recomandate

• Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Sa fiu...daca pinguinul cu fusta , @pulereaza , nu a chiulit astazi de la batut si indreptat tingiri , ori s-a invoit pe motiv ca sufera de "pula sculata" si a stat toata ziua pe aici , facand hora comuna cu toti pensionarii . Unde mai punem ca m-a intrecut in postari (continut)
S-a dus draq si ora aceea de evadare petrecuta la o curva pe 100 de lei si luna aceasta .
Macar eu am apucat sa fac cateva curse cu Maxi-Taxi-ul si am reusit sa scot mai mult de jumatate din salariul lui lunar

Postat

dativa in pula mea de distrusi va certati de dimineata ?

cat da distursi sa fiti ma ?

mai ales popa saracu luaias familia si pa loredana in pula 

Postat

Asta este o treaba cool.

Dar cand unul de la munte isi cumpara 10( zece) conturi SP adica 10x72= 720 Lei noi , care este poanta ?

Inteleg ca fara toaleta , mancare s.a.m.d. Nu poti sta...

Fara conturi SP da ?

Ce face muntele din unii..credeam ca totul este bio pe acolo...inclusiv gandirea

Saracie !!! ...banii nu au fost o problema  la mine de ani de zile .Daca erai putin destept iti dadeai seama , dar nu esti deloc. .

De cand te intereseaza pe ce ii cheltuiesc altii , de parca ar fi ai tai , sau de parca eu tin cont pe ce iti cheltuiesti tu mizeria ta de salariu

valoare 300 , prostule , ca au fost mult mai putine , daca tot te  interesa atat si faceai deja calculul  :)

• Oras:FALASTOACA
Postat

dativa in pula mea de distrusi va certati de dimineata ?

cat da distursi sa fiti ma ?

Mare dreptate ai.Imi aduc aminte când tu te certai cu Ines 24/24 si io ma distram pe banii tai cu tanya la SPA.

Tuva-n gura de orfani.

PS,Vezi ca imi mai trebuiesc 487 euroi pentru biletul de tratament la Sovata

• Like 1
  • Oras:undeva
Postat

Saracie !!! ...banii nu au fost o problema  la mine de ani de zile .Daca erai putin destept iti dadeai seama , dar nu esti deloc. .

De cand te intereseaza pe ce ii cheltuiesc altii , de parca ar fi ai tai , sau de parca eu tin cont pe ce iti cheltuiesti tu mizeria ta de salariu

valoare 300 , prostule , ca au fost mult mai putine , daca tot te  interesa atat si faceai deja calculul  :)

SOBOLANE falit, mai mananci mult cacat pe aici?

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Sa fiu...daca pinguinul cu fusta , @pulereaza , nu a chiulit astazi de la batut si indreptat tingiri , ori s-a invoit pe motiv ca sufera de "pula sculata" si a stat toata ziua pe aici , facand hora comuna cu toti pensionarii . Unde mai punem ca m-a intrecut in postari (continut)

S-a dus draq si ora aceea de evadare petrecuta la o curva pe 100 de lei si luna aceasta .

Macar eu am apucat sa fac cateva curse cu Maxi-Taxi-ul si am reusit sa scot mai mult de jumatate din salariul lui lunar

Intr-n singur lucru nu te intrece nimeni SOBOLANE! In prostie si idiotenie ... ma mir cum de mai esti in stare sa ... respiri! :laugh2

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Da-te ma in plm ca "am Doftorate ...ce stii tu d'astea  ....si ma bag cu botul la **spam editat** una-doua  , plus ca ma mai intorc o data , ca mi-a placut  mult savarina , chiar daca avea deja multi km in bord " 

* mai este si un vreo , lasat la misto  , ca stiam ca apare corectorul meu personal  sa-mi dea o limba pe coaie

Bă, prostule, nu pentru, ci contra!   a promova si sustine  minciuna , anarhia ,  infractiunile , **spam editat**ia, proxenetismul si santajul , ptr. care  contra cărora eu am avut intotdeauna un cuvant de spus 

Futu-te-n gât de român și patriot, handicapat și semianalfabet! Ai comis toate, absolut toate cele înșiruite de tine, cretinule, infractorule, dementule!

• Like 5
  • Minus 2
Postat

Mare dreptate ai.Imi aduc aminte când tu te certai cu Ines 24/24 si io ma distram pe banii tai cu tanya la SPA.

Tuva-n gura de orfani.

PS,Vezi ca imi mai trebuiesc 487 euroi pentru biletul de tratament la Sovata

te distrai cu ma-ta la spa si eu dadeam in loredana ca in bonus

• Oras:Bucuresti
Postat

Atmosfera incinsa pe aici...de ce oare?

Conteaza tariful pe cont SP , conteaza mai ales numarul.

10 SP uri....ca sa te faci de kakao....la mare arta.

Asta da performanta.

Plus picanterii de genul " ce plm ", vai , vai ce obscen !

Sunt profund miscat in sens dinamic si axiologic cand citesc refularile unuia care ....care....este de plans.

Postat

Asa este,au fost mai putine :laugh2

Te-n gura de schizofrenic

post-285578-0-89445600-1552567806_thumb.png

• Like 3
Vizitator basescu 2015
Reputație: 0
Postat

Tot pe barosaneala ?!?

Postat

Tie chiar iti place sa stai in curul gol langa pula sculata.

• Like 1
Postat

Oh da, banii nu au fost o problema.

Observ ca Miky Stiuletel are o obsesie cu salariile altora. Oare pentru ca e somer si pentru ca munceste cu ziua la cate o baba din sat?

• Like 4
Postat

Ce de bosorogi constipati , care plang pe la usa unor pustoaice (unele chiar **spam editat**e) s-au adunat  doar pe o singura pagina

2 zile ti-au trebuit Pulereaza sa indrepti o aripa facuta de dauna totala , si tot degeaba  :)

Postat

Ce de bosorogi constipati , care plang pe la usa unor pustoaice (unele chiar **spam editat**e) s-au adunat  doar pe o singura pagina

2 zile ti-au trebuit Pulereaza sa indrepti o aripa facuta de dauna totala , si tot degeaba  :)

Eu imi beau cafeaua,tu sugi pula pe forum

post-4015-0-53979900-1523897802.jpg

• Like 2
Postat

Eu imi beau cafeaua,tu sugi pula pe forum

post-4015-0-53979900-1523897802.jpg

Toate bune si frumoase ☺

Ce te faci daca vine @Miky , doar este de la munte din zona....pe nesimtite si iti face o surpriza ?

• Like 2
  • Minus 3
Postat

Toate bune si frumoase ☺

Ce te faci daca vine @Miky , doar este de la munte din zona....pe nesimtite si iti face o surpriza ?

Crezi ca o sa-mi fure brățara de haur de 24k si 850 gr?

• Like 2
Postat

Mai degraba  iti  toarna  apa  rece  cu gheata....

Sau iti  face  cinste cu o bere  rece de  racire  si o vodca de  incalzire, totul va fi bine si armonios ! :laugh2 :thinking :icecream

• Like 2
  • Minus 3
Postat

Ai tu o fixatie cu ideea asta de ciocaneala pe tabla.

Ti-a futut nevasta vreun tinichigiu sau vreun tigan d-ala cu mustati care monteaza acoperisuri?

Hai weekend placut iti doresc, manca-mi-ai pula! 

• Like 4
Postat

Ai tu o fixatie cu ideea asta de ciocaneala pe tabla.

Ti-a futut nevasta vreun tinichigiu sau vreun tigan d-ala cu mustati care monteaza acoperisuri?

Hai weekend placut iti doresc, manca-mi-ai pula! 

Este divorțat de 3 ani,după doar 2 ani de căsnicie :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...