g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 19, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 19, 2013 Pai dragutule Alt_nume daca tot te-ai " spart " ca esti din Tulcea ia zi-ne si noua daca stii ceva despre aceasta domnisoara. http://nimfomane.com/forum/topic/5853-alexia-0734713343/
alt_nume5465656 Reputație: 25 Postat Mai 19, 2013 Oras:Unde? Oras:Unde? Postat Mai 19, 2013 La ce anume te asteptai Afriq? @Gabi nu m-am spart vericule. E o informatie doar nu-ti fa griji. N-am idee despre donsoara. Da-i un tel si vezi ce zice...esti la 40 min de noi daca esti din CT. Am vazut ca delta a stopat pescaria. Mai erau afara in parc (ciori cu guvid langa ele) chiar in fata la delta dar nu as recomanda. Este optiunea varianta de unde nu cred ca cineva le poate rasmuta. Uneori gasiti si ceva frumos. La intrare in TL faceti stanga spre zona industriala. Cartierul E3. Erau acolo acum 2 ani...poate s-au schimbat. O sa confirm cand ajung. Te rog Afriq termina-ti gandul. Mersi. ps edit: gabi acum am vazut ca fata cere 100 euro...wtf? sunt preturi pt turisti...indiferent cum arata.
annita1987 Reputație: 112 Postat Mai 19, 2013 Oras:Piatra Oras:Piatra Postat Mai 19, 2013 alt_nume...esti tare, frate! Si nu pot sa nu-ti dau dreptate partial: numai tu stii cate femei ai futut. Dar se pare ca tocmai aici e problema. Ar fi fost altceva daca am fi stiut si noi macar de cateva dintre ele. Te-am fi luat si noi mai in serios. Asa insa, doar sa vii dumneata si sa ne spui ca esti tanar si frumos si mare curvar si sa ne inveti pe cine sa credem si pe cine sa compatimim, asta nu prea da bine pe monitor, daca vrei sa pricepi.Esti un tip inteligent si citit, se vede asta, dar nu o lua ca pe un compliment, ca nu e cazul. O sa vezi si tu, sau cel putin asa sper, ca, atunci cand te maturizezi, ceea ce conteaza mai mult este caracterul, nu inteligenta.Nu o lua ca pe un atac la adresa ta, caci eu personal nu ma simt deloc atins de cele scrise de tine. Daca vrei sa te convingi de asta poti sa ma inviti la o bere, pe care o va plati cel mai batran dintre noi. Iti zic de pe acum, ca sa ai banii pregatiti.Dl magic nu e cazul sa va cramponati de mintea dl alt-nume,el are viziunile sale...trebuia sa-i raspundeti asa-Eu am ajuns la virsta X,acum problema este daca si TU o sa ajungi la virsta mea...fiecare zi adaugata la virsta este un cistig,nu o piedere!Scuze daca am postat aiurea,dar eu am o sensibilitate la stimabilul domn alt_nume !
alt_nume5465656 Reputație: 25 Postat Mai 19, 2013 Oras:Unde? Oras:Unde? Postat Mai 19, 2013 ...,dar eu am o sensibilitate la stimabilul domn alt_nume !Sentimentul e reciproc...doar ca sensibilitatea provocata de d-voastra e mai aproape de lacrimi in ochi. Va poop dulce si astept sarutul iute (nu rapid...dar cepist) inapoi
annita1987 Reputație: 112 Postat Mai 19, 2013 Oras:Piatra Oras:Piatra Postat Mai 19, 2013 Sentimentul e reciproc...doar ca sensibilitatea provocata de d-voastra e mai aproape de lacrimi in ochi. Va poop dulce si astept sarutul iute (nu rapid...dar cepist) inapoi Sincer,ma obosesti cu chestia asta cu ceapa,ceva mai nou prin mintea ta sclipitoare?Deja ai devenit desuet!
SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Mai 19, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Postat Mai 19, 2013 Deja ai devenit desuet!WOOOOOOOOOOOOW..................ia-ma Doamneeeeeeeeeeeee
annita1987 Reputație: 112 Postat Mai 19, 2013 Oras:Piatra Oras:Piatra Postat Mai 19, 2013 WOOOOOOOOOOOOW..................ia-ma Doamneeeeeeeeeeeee Stai calm,ca nu te ia....mai ai multe de invatat...sincer!La toate capitolele!
Clontosul Reputație: 535 Postat Mai 19, 2013 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Mai 19, 2013 WOOOOOOOOOOOOW..................ia-ma Doamneeeeeeeeeeeee Indubitabil!
SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Mai 19, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Postat Mai 19, 2013 Stai calm,ca nu te ia....mai ai multe de invatat...sincer!La toate capitolele!Lojic...omul cat traieste invata...asta in caz ca nu stiai....sau in caz ca te crezi atotstiutoare. Si io te tzuc!
SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Mai 19, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Postat Mai 19, 2013 Indubitabil!si irefutabil (annito...vezi ca nu face referire la futut cuvantul asta)
pisicipecreier Reputație: 37 Postat Mai 19, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Mai 19, 2013 Hm. Persuasiv!
annita1987 Reputație: 112 Postat Mai 19, 2013 Oras:Piatra Oras:Piatra Postat Mai 19, 2013 si irefutabil (annito...vezi ca nu face referire la futut cuvantul asta)Cred ca am numai vacante cita scoala ai tu adunata...!Apropo...mitocania si prostia te insotesc mereu sau numai pe aici te dai in barci?
SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Mai 19, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Postat Mai 19, 2013 Cred ca am numai vacante cita scoala ai tu adunata...!Apropo...mitocania si prostia te insotesc mereu sau numai pe aici te dai in barci? si io te iombesc...zau!
annita1987 Reputație: 112 Postat Mai 19, 2013 Oras:Piatra Oras:Piatra Postat Mai 19, 2013 si io te iombesc...zau! Ma plicitsesti cu aberatiile si prostia ta....imi cer scuze ca ti-am raspuns la mitocanii....!
SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Mai 19, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Postat Mai 19, 2013 Ma plicitsesti cu aberatiile si prostia ta....imi cer scuze ca ti-am raspuns la mitocanii....!Nu-i problema,stai linistita...doar ca http://www.youtube.com/watch?v=dRk-ursJuM8
ventrino Reputație: 955 Postat Mai 19, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Postat Mai 19, 2013 Cu dedicatie speciala pentru Anita si Sofisticatu'', dar mai ales pentru scumpa noastra Anita, esti "cuantica"
alt_nume5465656 Reputație: 25 Postat Mai 20, 2013 Oras:Unde? Oras:Unde? Postat Mai 20, 2013 Cred ca am numai vacante cita scoala ai tu adunata...!Apropo...mitocania si prostia te insotesc mereu sau numai pe aici te dai in barci?Anni daca ai vrut sa-i dai peste nas nu prea ti-a iesit. Tot ce-ai reusit sa faci e sa promovezi ideea ca tu ai foarte multe vacante lucru care nu-ti ajuta cauza. Mai scurteaza nitel unele vacante...poate ti-ar prinde bine
SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Mai 20, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Postat Mai 20, 2013 Anni daca ai vrut sa-i dai peste nas nu prea ti-a iesit. Tot ce-ai reusit sa faci e sa promovezi ideea ca tu ai foarte multe vacante lucru care nu-ti ajuta cauza. Mai scurteaza nitel unele vacante...poate ti-ar prinde bine frate alt_nume daca i-o spuneam eu,cu siguranta ma facea mitocan...mie oricum mi-e draga,chiar daca nu are notiunea tuturor cuvintelor....si ii doresc sincer, vacante cat mai lungi si cat mai dese. Annito...te tzuc dulce,lung si apasat soro ...si total dezinteresat
annita1987 Reputație: 112 Postat Mai 20, 2013 Oras:Piatra Oras:Piatra Postat Mai 20, 2013 frate alt_nume daca i-o spuneam eu,cu siguranta ma facea mitocan...mie oricum mi-e draga,chiar daca nu are notiunea tuturor cuvintelor....si ii doresc sincer, vacante cat mai lungi si cat mai dese. Annito...te tzuc dulce,lung si apasat soro ...si total dezinteresat Cei doi care au speriat ....forumul cu multa lor inteligenta...stiti foarte bine ce am spus si ceea ce inseamna....insa asta e stilul vostru de prost gust,atacati in haita,ca de ...atit puteti...!
annita1987 Reputație: 112 Postat Mai 20, 2013 Oras:Piatra Oras:Piatra Postat Mai 20, 2013 Hai Sofisticatu repede ce stai contacteaza-ti amicul si la atac pai? el s-a virit in .. camiloiului pentru tine hai sari ca doar de asta esti bun in rest esti in vacanta!
SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Mai 20, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Postat Mai 20, 2013 Cei doi care au speriat ....forumul cu multa lor inteligenta...stiti foarte bine ce am spus si ceea ce inseamna....insa asta e stilul vostru de prost gust,atacati in haita,ca de ...atit puteti...!Annito...soro,io te tzuc si tu zici ca te atac??? alt_nume te tzuca la fiecare comm si tu zici ca te ataca??? fara suparare...dar bag sama ca te cam ataci singura. Tzucu-te-as!
annita1987 Reputație: 112 Postat Mai 20, 2013 Oras:Piatra Oras:Piatra Postat Mai 20, 2013 Bravo,esti activ...pe forum...miine poimiine moderator sau mai stiu eu ce functii ca doar na esti prezent pe toate colturile dai sfaturi ca un intelept !
alt_nume5465656 Reputație: 25 Postat Mai 20, 2013 Oras:Unde? Oras:Unde? Postat Mai 20, 2013 Mai Anni mai cu mine inteleg, ca nu ma suporti, dar cu bietu' Sofi ce ai de-l bagi in aceeasi "haita"? Hai te poop si eu inapoi
SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Mai 20, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Postat Mai 20, 2013 Bravo,esti activ...pe forum...miine poimiine moderator sau mai stiu eu ce functii ca doar na esti prezent pe toate colturile dai sfaturi ca un intelept !Ca sa ma fac inteles...`iesclus`...sunt aici doar de `dragul` celora ca tine Mai Anni mai cu mine inteleg, ca nu ma suporti, dar cu bietu' Sofi ce ai de-l bagi in aceeasi "haita"?Simplu frate...ii place in `haita` dar nu stie cum sa ne-o spuna...ii place sa ne ia prin invaluire. Te tzuc Annita ...si inca un sfat,ca tot sunt eu sfatos....vezi ca si `oftica` e o boala...stai atenta si nu mai pune totul la suflet.
iobagul Reputație: 374 Postat Mai 20, 2013 Oras:Plantatie Oras:Plantatie Postat Mai 20, 2013 Vai de curu' si de maciuca mea... de ce ati fost in stare sa debitati... domnule alt_nume... Mister ai luat o rau pe aratura cu postarile matale ale categoriilor... in primul rand postarile matale "este" o mare ineptie... dar daca tot ai adus vorba hai sa dansam un pic... Fetele si nu tarfele cum le numesti matale sunt nevoite sa joace un rol in fiecare zi pentru fiecare animal dintre noi care le viziteaza. Faptul ca unii dintre noi (si nu ma refer la bosorogi, middle-30's, sau tinerei de care iti plac tie, ci la toti) amplifica un pic rolul jucat de fata si ne comportam civilizati si manierati (si nu varam teava in saraca fata sa ii spargem vaginul/curu'/gura ca niste tractoristi ambulanti ce suntem cand mergem la femei) arata ca poate avem o tzara de respect pentru ele. Poate sunteti cumva tensionat, sau aveti frustrari... Nu mai scoate arma si nu mai trage la intamplare... Sunt de acord cu colegul Gogu' pentru public execution si sanctiune din partea moderatorilor. Va recomand domnule alt_nume un reset al creierului si o revenire cat mai rapida cu picioarele pe pamant pana nu te faci de ras si mai mult... O zi buna! PS: Nu sunt bosorog sa stii. Poate doar la creierii capului.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum