Sari la conținut

Diana 0743978240

Postări Recomandate

• Telefon: 0743978240
  • Oras:Ardeal ❤️

Cam de la ora 16 as începe munca cel târziu ... din păcate stau marți și miercuri ca am sesiunea ...

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator pen_zen
Reputație: 0

Cam de la ora 16 as începe munca cel târziu ... din păcate stau marți și miercuri ca am sesiunea ...

Fata asa de tanara si deja profa examinatoare la faculta?

Sfatul meu: fara mila pe ei, cine nu stie sa vina la toamna  :)

Link spre comentariu

Fata asa de tanara si deja profa examinatoare la faculta?

Sfatul meu: fara mila pe ei, cine nu stie sa vina la toamna :)

Poate nu M-am exprimat eu bine îmi cer Scuze . Sunt in sesiune . Deci sunt încă studenta ...
  • Like 2
Link spre comentariu
Vizitator pen_zen
Reputație: 0

Poate nu M-am exprimat eu bine îmi cer Scuze . Sunt in sesiune . Deci sunt încă studenta ...

A fost o gluma. (mai reusita mai nereusita - nu 'sh

Te pup dulceatza :)

:hug1

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Telefon: 🙀
  • Oras:unde ma prinde noaptea
  • Telefon: 🙀
  • Oras:unde ma prinde noaptea

Vai ce frumos... studentica? Ce an? Sa stiu unde te incadrezi pe chart-ul de mai jos...

Pe forum am gasit-o... Evolutia studentelor in facultate :laugh2

post-179868-0-92363100-1559660020_thumb.jpg

M-ai excitat rau... :slap2 fii linistita. Nu direct, amintirile... In studentie aveam o colega "secretara". Era funny sa-i zic secretara pt ca de multe ori nici bani de tigari si cafea nu aveam, d'apoi de secretara. :laugh2  O poreclisem secretara pt ca scria frumos si imi furniza cursurile pe care eu nu le fercventam sau imi era lene sa scriu.  :snap Acuma mai scrieti la cursuri sau le luati de pe net? Normal ca am ajuns din prima sesiune sa-i platesc in natura serviciile. :blushing2  Prestam bine, dar nu foarte des ca aveam si alte treburi (alte preferate). Faza e ca "secretara" ma suna inainte de examene sa "repetam", sa o eliberez de stres si dezvoltase chiar o superstitie ca pt nota mare trebe sa si-o puna cu mine in seara dinainte. :innocent  Uneori era chiar ciudat, ca am futut-o si usa ei nu se putea incuia si mami lu secretara era acasa. :crazylove  In fine, sesiunea de vara din anu 2. Ma cheama secretara sa se-nfiga in norocoasa cheie franceza a lu' Impaler si io ocupat. :hmmm  Aia se supara, dar cum examenu oral era de la ora 13 promit ca merg dimineata sa-i rezolv superstitia si mergem impreuna la examen. Ba s-a dovedit ca secretara era mult mai horny dimineata :drool  ca intr-un numar de vreo 45 de min i-am dat 3 orgasme de o vazut stele verzi. Ea dupa primul o vrut sa... gata, dar nu m-am putut eu ridica, asa ca i-am aplicat primul nostru FK si am mai tinut-o sub mine pret de inca vreo doua orgasme.  Asta mica, de scria frumos era tare zen, avea pe fata un zambet tamp de "proaspat fututa si satisfacuta" ca mie imi era sa nu pice la examen. :cry2  Intra fata in fata mea si eu, desi nu-mi venea randul inca, ma inghesui urmatorul sa vad ce face, sa o trezesc din reverie daca-i cazul. In sala eram cate 5, trageai bilet si pana raspundeau aia patru din fata ta iti pregateai subiectul. Vine randul lu "secretara" si asta se ridica cu aceeasi moaca zambitoare si satisfacuta, cu o foaie pe care nu scrisese mai nimic, :hmmm  se pune la masa din fata profesorului. Asta se uita la ea, creca se mira de expresia ei, si-i zice: Auzi, fizionomia ta imi spune ca pierd vremea daca te ascult. Pt ca ai venit sa raspunzi atat de zambitoare si plina de incredere ai din oficiu 9. Daca vrei 10 te ascult, dar promit ca o sa incerc sa te si incurc. Asta 10 nu prea dadea de felul lui, asa ca "secretara" o acceptat fericita 9-le. :clap2 Cand imi aduc aminte ii mai trimit cate un sms si o intreb daca nu are emotii sau nu-i stresata, desi acum e maritata si are copil, imi raspunde de fiecare data. Nu stiu daca glumeste sau chiar mi-ar trage-o.

Deci Diana, cheia lu Impaler e inca dispusa sa inspire studente. Oficial nu am cum sa vin la tine ca-mi fut rau prestigiul de zgarcit. :hmmm Daca vrei sa atingi, pupi, invarti in broasca cheia norocoasa sa stii ca-s foarte impresionabil, :crazylove  mai ales de studente stresate... Bagi si tu un PM discret si rezolvam in taina examenul. Nu spunem la nimeni nimic. :innocent

... sa nu crezi ca fac misto de tine. Asa-s eu mai glumet. :innocent Ti-am zis povestea sa te mai eliberez de stres daca altfel n-am cum... :crazylove sa te fac sa zambesti.

Bafta la examene si pe aici in domeniul "personal entertainingului" :clapp

• Like 6
tpc-cr.jpg

Link spre comentariu

Am sunat.o ieri peste zi de vreo 3 ori fara succes si aseara dupa ora 22 si vreo 3 pahare de vin zic hai sa nai incerc si spre norocul meu zeii au tinut cu mine, imi raspunde si imi confirma ca ma poate primi in 30 min, fac un dus la mine rapid si merg sprea ea, locatia pe dacia vizavi cu tuning shop, urc sus apartament frumos singura in locatie, direct de la intrare ma primeste cu pupaturi imbratisari, stau 2 minute la un pahar de apa, iar ma saruta evident ca nu mai avem rabdare, las banii din proprie initiativa unde si raman fara sa ii numere, cat despre actiune exact ca si cu o iubita, amanta, se implica si ii si place cu siguranta nu intru in detalii pt ca as putea fi subiectiv dar a fost totul pe gustul meu, inclusiv ea fiind o femeie mai cu forme, notele undeva la 9,5 pe linie

De revenit cu siguranta

• Like 3
Link spre comentariu

Am sunat.o ieri peste zi de vreo 3 ori fara succes si aseara dupa ora 22 si vreo 3 pahare de vin zic hai sa nai incerc si spre norocul meu zeii au tinut cu mine, imi raspunde si imi confirma ca ma poate primi in 30 min, fac un dus la mine rapid si merg sprea ea, locatia pe dacia vizavi cu tuning shop, urc sus apartament frumos singura in locatie, direct de la intrare ma primeste cu pupaturi imbratisari, stau 2 minute la un pahar de apa, iar ma saruta evident ca nu mai avem rabdare, las banii din proprie initiativa unde si raman fara sa ii numere, cat despre actiune exact ca si cu o iubita, amanta, se implica si ii si place cu siguranta nu intru in detalii pt ca as putea fi subiectiv dar a fost totul pe gustul meu, inclusiv ea fiind o femeie mai cu forme, notele undeva la 9,5 pe linie

De revenit cu siguranta

A fost o plăcere sa te cunosc . Ești un bărbat minunat . Te sărut

Link spre comentariu
  • Oras:oradea
  • Oras:oradea

sunt scurt, nu mai mai vizitat/recenzat pe nimeni de ceva vreme...

DAR...Diana a fost absolut minunata. Locatie centrala renovata frumos, locuri de parcare usor de gasit, cat despre Diana - vizitati-o ca nu o sa va para rau. 

Sau...nu o vizitati ca o pastrez pentru mine...

Aspect Diana- 9+

Actiune 10+

Multumesc frumoaso !

• Like 4
Link spre comentariu

sunt scurt, nu mai mai vizitat/recenzat pe nimeni de ceva vreme...

DAR...Diana a fost absolut minunata. Locatie centrala renovata frumos, locuri de parcare usor de gasit, cat despre Diana - vizitati-o ca nu o sa va para rau.

Sau...nu o vizitati ca o pastrez pentru mine...

Aspect Diana- 9+

Actiune 10+

Multumesc frumoaso !

M-ai surprins din prima clipa . 10 la absolut tot Pt tine . Te sărut

Link spre comentariu
  • Oras:West Country
  • Oras:West Country

Greu de prins!!! Am sunat și eu dar nu a răspuns... Cu siguranță a fost ocupata, asta înseamnă că e o fata faina!! Sper sa mai ajungă pe la noi!!! :)...

• Like 2
Link spre comentariu

Diana dupa data de 14 iunie este vreo sansa sa fii in Timisoara?

Pe 14 din păcate nu voi lucra absolut nicăieri .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...