Obsedatul IV Reputație: 0 Postat Mai 16, 2013 Oras:Amsterdam Oras:Amsterdam Postat Mai 16, 2013 Stimate Doamne, Domnisoare (care sunteti, ca limbajul nu indica acest lucru) si Domni, S-a luat decizia ca moderatorul Ciocan sa fie ajutat sa se retraga. Eu, personal, am revenit pe forum pentru a-i multumi pentru prodigioasa activitate si a-i ura sa faca lucruri mai bune si mai utile decat moderarea acestui forum. Stima!
vyypuss Reputație: -425 Postat Mai 16, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Desert Telefon: [email protected] Oras:Desert Postat Mai 16, 2013 Sa imi bag pula daca TU nu esti cel mai CINIC om de pe pamant ........ WELCOME BACK
blondynekiss Reputație: -472 Postat Mai 16, 2013 Oras:.... Oras:.... Postat Mai 16, 2013 Welcome back!
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Mai 16, 2013 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Mai 16, 2013 Bine ai revenit frate gramadar. Eu unul inca refuz sa cred povestea asta. Daca cel mai integru moderator este impins sa faca asta ma intreb care mai este scopul forumului sau mai bine zis dedesubturile lui.
gt007 Reputație: 1014 Postat Mai 16, 2013 Oras:Here Oras:Here Postat Mai 16, 2013 Inca sper sa nu fie adevarat!Atat!
chris73 Reputație: 3808 Postat Mai 16, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 16, 2013 Si eu sper sa nu fie adevarat!
Afriq Reputație: 1265 Postat Mai 16, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Mai 16, 2013 1 Aprilie a trecut demult totusi...
Administrator pisicuts Reputație: 114391 Postat Mai 16, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Mai 16, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=FVAGiB2VNM8&feature=player_embedded
Obsedatul IV Reputație: 0 Postat Mai 16, 2013 Oras:Amsterdam Oras:Amsterdam Autor Postat Mai 16, 2013 Maestre pisicuts, Maria (a nu se confunda cu numele) Voastra Rozalie, multumesc pentru urare dar sa refuzati o invitatie la bere gratuita nu a fost o dovada de sange in instalatie. Prin urmare, cu adanc respect si cea mai inalta consideratie, de cate ori voi trece prin fata blocului in care locuiti, de la munca spre casa, voi scoate mana pe geam pentru a va saluta. Cu stima, Troll-ul de serviciu
SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Mai 16, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Postat Mai 16, 2013 S-a luat decizia ca moderatorul Ciocan sa fie ajutat sa se retraga.Asta e cea mai hidoasa gluma pe 2013.............in rest,toata stima
moxul Reputație: 86 Postat Mai 16, 2013 Postat Mai 16, 2013 eu nu inteleg care e scopul deschiderii acestui topic... in profilul Ciocanului exista o adresa de mail. ea poate fi folosita pentru adresarea multumirilor. daca se pregateste o mazilire a Ciocanului, aceeasi adresa poate fi folosita pentru a fi pus in tema. daca Ciocanul este deja in tema cu evenimentele, din cate l-am vazut aici, eu cred ca ar prefera sa "se retraga" cu demnitate fara cancanul, osanalele sau compasiunea aduse de diversi pe un astfel de topic. daca mesajul topicului este altul decat cel exprimat direct sau daca exista orice alta ipoteza care sa justifice existenta topicului astuia, io chiar as fi curios sa aflu.
SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Mai 16, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Postat Mai 16, 2013 eu nu inteleg care e scopul deschiderii acestui topic... daca mesajul topicului este altul decat cel exprimat direct sau daca exista orice alta ipoteza care sa justifice existenta topicului astuia, io chiar as fi curios sa aflu.frate moxul....acest topic e cu bataie lunga............aici se bate `saua ca sa priceapa iapa`...................
moxul Reputație: 86 Postat Mai 16, 2013 Postat Mai 16, 2013 Da-o-n S de iapa ca ati umplut-o de sange cat o tot bateti cu atatea insinuari si abureli. eu mereu cand am avut ceva de spus am spus-o si mi-am asumat-o, asa cum au facut-o si cei de curand banati. spneti frate daca aveti ceva de spus, lasati seile si iepele
Afriq Reputație: 1265 Postat Mai 16, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Mai 16, 2013 :clapp
SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Mai 16, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Postat Mai 16, 2013 Da-o-n S de iapa ca ati umplut-o de sange cat o tot bateti cu atatea insinuari si abureli. eu mereu cand am avut ceva de spus am spus-o si mi-am asumat-o, asa cum au facut-o si cei de curand banati. spneti frate daca aveti ceva de spus, lasati seile si iepeleExact fix asta zic si eu..............si spune bre pe romaneste...da-o-n sange de iapa....ca asa e,ai perfecta dreptate pt altii e mai usor sa vorbeasca `sagetile` pt ei...................doar asa le poate ramane cazierul curat....asta daca intelegi ce vreau a spune?!?
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 16, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 16, 2013 Anunt foarte important!!!! Echipa de moderatori a site-ului va informeaza ca toate zvonurile cu privire la decizia de fortare a colegului nostru Ciocan de a-si da demisia din functia de moderator sint nefondate si nu au nici o baza reala. Pe aceasta cale se baneaza userul Obsedatul IV pentru informatii false.
SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Mai 16, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Postat Mai 16, 2013 Anunt foarte important!!!! Echipa de moderatori a site-ului va informeaza ca toate zvonurile cu privire la decizia de fortare a colegului nostru Ciocan de a-si da demisia din functia de moderator sint nefondate si nu au nici o baza reala. Pe aceasta cale se baneaza userul Obsedatul IV pentru informatii false.SIMPLU..........STIAM
songoku Reputație: 809 Postat Mai 16, 2013 Oras:Undeva aproape Oras:Undeva aproape Postat Mai 16, 2013 eu nu inteleg care e scopul deschiderii acestui topic... in profilul Ciocanului exista o adresa de mail. ea poate fi folosita pentru adresarea multumirilor. daca se pregateste o mazilire a Ciocanului, aceeasi adresa poate fi folosita pentru a fi pus in tema. daca Ciocanul este deja in tema cu evenimentele, din cate l-am vazut aici, eu cred ca ar prefera sa "se retraga" cu demnitate fara cancanul, osanalele sau compasiunea aduse de diversi pe un astfel de topic. daca mesajul topicului este altul decat cel exprimat direct sau daca exista orice alta ipoteza care sa justifice existenta topicului astuia, io chiar as fi curios sa aflu.
raffaello Reputație: -6838 Postat Mai 16, 2013 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Mai 16, 2013 Nu ati gasit alta scuza pt banarea lui @obsedatu ? Ma gandeam ca sunteti mai inventivi!
chris73 Reputație: 3808 Postat Mai 16, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 16, 2013 S-a dat jos militaria din pod, asta este, si asa nu satisfacusem stagiul militar Uite ca n-am scapat! Adevarul este ca situatia scapase rau de sub control si se impuneau masuri drastice...E un fel de stare de urgenta dar ar trebui sa fie temporara, pana la relaxarea atmosferei, nu-i asa?
ovii Reputație: 185 Postat Mai 16, 2013 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Mai 16, 2013 Mai nene Obsedatu'...cand voiam sa-ti trag si io niste pupaturi ( pe frunte...nu te gandi la altceva )...iar te-au banat astia ?Baga-mi-as...trage-mi-as...suge-mi-as ( degetul mare de la mana )...astea-s considerate injuraturi ?
raffaello Reputație: -6838 Postat Mai 16, 2013 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Mai 16, 2013 Te inseli Chriss. E altceva
chris73 Reputație: 3808 Postat Mai 16, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 16, 2013 Da banuiesc ca e un fel de reconfigurare a zonelor de influenta
Administrator pisicuts Reputație: 114391 Postat Mai 16, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Mai 16, 2013 Da-o-n S de iapa ca ati umplut-o de sange cat o tot bateti cu atatea insinuari si abureli. eu mereu cand am avut ceva de spus am spus-o si mi-am asumat-o, asa cum au facut-o si cei de curand banati. spneti frate daca aveti ceva de spus, lasati seile si iepele trolling = ban permanent.Enjoy:wave
Administrator pisicuts Reputație: 114391 Postat Mai 16, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Mai 16, 2013 ovii idem de la clujcontinuam
Postări Recomandate