Sari la conținut

Nicole !

Vizitator cenzurat

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

Pune-i cratima daca vrei sa iasa feng-şui :)))))

Din start ai pierdut o serie de cateva zeci de clienti cizelati. Ok,noaptea o sa mai ai parte de cate un betivan,vreun injectat sau vreun fumator de sobolani care vrea sa-si verse "amarul" pe o pasarica frageda.

O sa fie topicul asta ca al izabelei92. Cand te retragi,cand apari ca si contul ala rosu costa.

Ce sa zic,spor si suptces! ;)

Nu o lua chiar asa ! easy....eu am motivele mele. fiecare le stie pe ale lui:)

• Minus 1
  • Oras:constanta
Postat

Pune-i cratima daca vrei sa iasa feng-ÅŸui :)))))

Din start ai pierdut o serie de cateva zeci de clienti cizelati. Ok,noaptea o sa mai ai parte de cate un betivan,vreun injectat sau vreun fumator de sobolani care vrea sa-si verse "amarul" pe o pasarica frageda.

O sa fie topicul asta ca al izabelei92. Cand te retragi,cand apari ca si contul ala rosu costa.

Ce sa zic,spor si suptces!;)

poate a vrut sa zica matale😂😂😂
  • Like 2
  • Minus 1
Postat

INCALL ( LA MINE ) : 150 - 1 fin, 250 - 1h ' 2FIN !!! OUTCALL (DEPLASARI STATIUNI ) : Discutam la tel in functie de distanta!!!

zici ca e taxi,in functie de distanta😂😂

La tara te deplasezi,sau nu iti plac taranii?

Dar vezi ca nu sunt orice taran,unul d-ala cu vaci,cu garaj,am vila cu piscina...😂😂😂

• Like 2
  • Minus 1
Postat

zici ca e taxi,in functie de distanta😂😂

Dar vezi ca nu sunt orice taran,unul d-ala cu vaci,cu garaj,am vila cu piscina...😂😂😂

zdreanta obosita da - ma doare-n pula de tine..o sa ti-o iei grav,cat de curand de la cineva ca prea iti dai aere de diva.

Ai grija cu deplasarea ca nu stii cand te fac sa te deplasezi ca proasta intr-un loc si ti-o iei grav la muie.da-te-n mortii ma-tii si numai semnaliza

• Like 1
  • Minus 1
Postat

zdreanta obosita da - ma doare-n pula de tine..o sa ti-o iei grav,cat de curand de la cineva ca prea iti dai aere de diva.

Ai grija cu deplasarea ca nu stii cand te fac sa te deplasezi ca proasta intr-un loc si ti-o iei grav la muie.da-te-n mortii ma-tii si numai semnaliza

Clienti fideli. asa se numesc specimenele ca tine? de ce ma injuri ma ca esti in spatele unui desktop? de ce sa mi-o iau ca iti dau replicti tie si a multor ca tine...veziti de treba ta frustatule ca nu imi e frica de dastia ca si tine. Un barbat adevarat nu injura in halul asta si nu se cobora la acest nivel...

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Clienti fideli. asa se numesc specimenele ca tine? de ce ma injuri ma ca esti in spatele unui desktop? de ce sa mi-o iau ca iti dau replicti tie si a multor ca tine...veziti de treba ta frustatule ca nu imi e frica de dastia ca si tine. Un barbat adevarat nu injura in halul asta si nu se cobora la acest nivel...

ps. ma prostovane daca cineva imi cere sa ajung ex Mangalia i pot cere acelas pret ca si in Constanta pt Outcall!? dar vezi ca vb aiurea...nu ai ce face stai sa ma intarati pe mine. nu iti place de fata mea, de serviciile mele...lasama si evita-ma ca nu te-am deranjat cu nimic. 

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator j0hnny_legend
Reputație: 0
Postat

zici ca e taxi,in functie de distanta

Dar vezi ca nu sunt orice taran,unul d-ala cu vaci,cu garaj,am vila cu piscina...

Termina dom-le! Fata a zis clar ca nu vrea s-o recunoască părinții :)
  • Like 4
  • Minus 1
Vizitator haloowen
Postat

Tu ai inceput cu atacul la persoana cu acel "mata"!

• Like 2
  • Minus 1
Vizitator haloowen
Postat

ps. ma prostovane daca cineva imi cere sa ajung ex Mangalia i pot cere acelas pret ca si in Constanta pt Outcall!? dar vezi ca vb aiurea...nu ai ce face stai sa ma intarati pe mine. nu iti place de fata mea, de serviciile mele...lasama si evita-ma ca nu te-am deranjat cu nimic.

Daca tot te autocitezi nu mai zice ma prostovane ci fa prostovanco, sa stim si noi despre ce vorbesti :))))))))

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:ROMANIA
  • Oras:ROMANIA
Postat

din ce citesc pe aici cred ca titlul trebuia sa fie Tata Nicole ....ca e mai certareata ca o tata de la Ciorogarla sau Clontul din deal.

bai fratele meu eu nu m-as duce la asta nici mort ....mai bine ii fac o vizita soacra-mi ca si ea era tot asa de clontoasa (pana i-a astupat dumnezeu gura)

cred ca la ce certareata e in loc sa-l ia pe "mosulica" la un oral finut e in stare sa-l ia la palme ...daca nu asculta de ea.

pacat ca nu exista o rubrica ASA NU ca ar tine prima pagina mult timp.chiar ar merita sa facem cum a spus  JOHNNYBRAVO112

sa o ignoram in totalitate si sa o boicotam ....fara recenzii ,fara vizite.  

• Like 2
Postat

De ce sa o boicota noi?

Ca o face singura😀😉

cum era aia ,de ce sa ma deplasez eu,daca nimeni nu ma viziteaza😂😂😂
  • Like 2
Postat

eu am sa merg la ea daca baga poze reale.

daca asta pune poze reale,promit ca numai intru pe forum😂😂😂

Da de unde atata realitate,cand totul e vrajeala?

• Like 1
Vizitator cenzurat
Postat

Vip vine cumva de la very important parachute??

• Like 1
Postat

Nicoleto ce faci? Mai traiesti?

Pune si tu o poza.

Cat iei pt o deplasare la Navoadari?

Ziceai ca daca iti iei masina mai scazi la tarif.

Dap, sunt on pt deplasari! te pup

• Minus 1

Postat

:) . 

Nu prea ai raspuns la intrebarile mele

O sa raman un mister gen Carlas Dreams. Astazi m-am accesorizat cu pirce :) o sa pun poze cu my pussy ! va pup

Asta o fi sora cu Jasmine?

• Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.