Sari la conținut

Nicole !

Vizitator cenzurat

Postări Recomandate

• Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
Postat

care top?

post-255047-0-84789600-1555925908_thumb.png

• Like 1
Postat

Zdreanta

Pai PLM de ce sa le pun daca nu esti tu in ele!?  :laugh2

Zdreanta tot zdreanta ramane bai nene... 

Motaneeeeel fata ne confirma ca sunt poze false... putem sa mutam topicul domnisoarei la o sectiune speciala?

• Like 4
  • Minus 4
Postat

:bye

post-255047-0-01380000-1555926576_thumb.png

post-255047-0-78188700-1555926593_thumb.png

• Like 3
  • Minus 4
  • Oras:Constanta
Postat

:bye

bai omule. esti retardat mental? nu sunt eu aia din poze. ce dracu tot postezi aceelasi poze. vino sa ma vezi ca m-ai disperat. NU AM NICI CEEA MAI MICA LEGATURA CU POZELE RESPECTIVEI. 

• Like 1
  • Minus 1
Postat

https://i.imgur.com/ZOJc6zo.jpg

uitete putin la fizionomie fetii mele si a tipei respective. 

• Like 1
  • Minus 1
Postat

pt ea exista un sg top:al zdrentelor,iar ea e in frunte

da ma labagiule. 

• Like 1
Postat

bai omule. esti retardat mental? nu sunt eu aia din poze. ce dracu tot postezi aceelasi poze. vino sa ma vezi ca m-ai disperat. NU AM NICI CEEA MAI MICA LEGATURA CU POZELE RESPECTIVEI. 

hai ca esti de ,exact cum ti-au mai spus unii nu am sa incep si eu sa iti zic proasta, zdreanta,mahalagioaica târanca flausata etc,etc stii deja asta.Eu am sa adaug ca esti mai saraca cu duhul!.Dac erai tipa eleganta galanta raspundeai ce de genu : Opa,opa sa comis o eroare,o mica neintelegere ,nu sunt eu tipa din poza si ca mica dovada am sa pun o poza cu fizionomia mea partial.Sper ca am fost pe intelesul tuturor si va astept la o  "cafea"., Pup !! 

Dar tu fiind TU  ai inceput cu limbaj trivial, simplutzoo!!

• Like 4
  • Minus 4
Postat

mai bine labagiu decat ca tine zdrwanta.te-n mortii ma-tii

:laugh2 mā Ionicaaa nu merita deranjul!!

• Like 4
  • Minus 5
Postat

hai ca esti de ,exact cum ti-au mai spus unii nu am sa incep si eu sa iti zic proasta, zdreanta,mahalagioaica târanca flausata etc,etc stii deja asta.Eu am sa adaug ca esti mai saraca cu duhul!.Dac erai tipa eleganta galanta raspundeai ce de genu : Opa,opa sa comis o eroare,o mica neintelegere ,nu sunt eu tipa din poza si ca mica dovada am sa pun o poza cu fizionomia mea partial.Sper ca am fost pe intelesul tuturor si va astept la o  "cafea"., Pup !! 

Dar tu fiind TU  ai inceput cu limbaj trivial, simplutzoo!!

Bai prietene...eu de cand am aparut in "lumea asta" numai ai comentat. de atatea luni de zile... daca erai un barbat galant si parolist... veneai macar de curioztiate si imi aruncai in fata 150 de lei sa iti arati barbatia si curajul, recomandandu-te! dar tu in afara faptului ca ma injuri si ma faci in toate felurile ...pui diferite poze ce nu au nici ceea mai mica leg cu mine...ai prentetii sa iti vb frumos. dar cine esti tu pana la urma? hai te rog nu mai da curs discutiei...lasama sa ma desfasor in stilul meu si sa isi vada fiecare de treba lui.

• Minus 1
Postat

Bai prietene...eu de cand am aparut in "lumea asta" numai ai comentat. de atatea luni de zile... daca erai un barbat galant si parolist... veneai macar de curioztiate si imi aruncai in fata 150 de lei sa iti arati barbatia si curajul, recomandandu-te! dar tu in afara faptului ca ma injuri si ma faci in toate felurile ...pui diferite poze ce nu au nici ceea mai mica leg cu mine...ai prentetii sa iti vb frumos. dar cine esti tu pana la urma? hai te rog nu mai da curs discutiei...lasama sa ma desfasor in stilul meu si sa isi vada fiecare de treba lui.

Nu stiu de ce te complici cu toti imbecilii

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Nu stiu de ce te complici cu toti imbecilii

poi nu vz  ce urat vb. eu nu i inteleg...asteas' barbatii din ziua de azi?

• Like 1
  • Minus 1

Postat

Zdreanţă sau pește?

o combinatie !!

CLAR PESTE!!! atitudine de fomar. Eu acasa la mine nici la caine NU ARUNC ,eu pun in castron la caine(are si el atitudine ,nu manac ori ce am Pedigree , am bune maniere)

• Like 6
  • Minus 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...