Sari la conținut

Curiozitate

Postări Recomandate

Postat

Daca Anonna va reusi sa vina in perioada 25-30 mai un apartament in regim hotelier nu este deloc greu de gasit si nici pretul unui astfel de apartament nu va fi unul mare. Problemele la cazare incep undeva pe la sfarsitul lunii iunie. Deci daca alte probleme nu o vor impiedica sa ajunga la Constanta, problema cazarii nu ar trebui sa fie un impediment in orasul nostru.

• Răspunsuri 120
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Reputație: 1930
Postat

Anonna,fata tatii.....e grele ce vrei tu.Majoriatatea pensiunilor/hotelurilor au un astfel de sistem de urmarire,spionare(pentru sigurantza....nu neaparat ptr. santaj)

A doua prb.ar fi discretia.Ma indoiesc ca daca te vei caza la un hotel sau o pensiune,nu se va observa  "afluxul" de persoane care se perinda in si din locatie.

Stiu.Imi vei spune ca nu vei avea de gand sa faci un "casting"....si ca totul se va rezuma la un nr.restrans de doritori,dar chiar si asa....crede-ma....lumea e tare curioasa....iar pentru asta,eu personal iti recomand un aparatament/garsoniera in regim hotelier,cel putin d.p.d.v. al discretiei,pentru tine,o astfel de locatie va fi mult mai ok

ps.Talibane, pupatz-ash norocul tau,te invidiez :stiletto

Multumesc :)

Nu trebuie sa-l invidiezi pe Taliban >:), cu siguranta isi va dori sa nu ma fii cunoscut :P:P:P:P:P:P

Reputație: -494
Postat

Anonna scumpo...imbini utilul cu placutul ? Dar dupa bronzul ala uniform si natural poate ne vizitezi si pe noi la poalele Fealeacului :kiss3  .Nu avem noi mare...dar avem lacuri , rauri , dealuri , munti si vai...si a mai fost odata URSUS .

Gabriel am voie sa ma joc aci...sau ti-am incalcat teritoriul ?

Postat

Oviii din punctul meu de vedere poti sa te joci orinde pe site daca nu folosesti un limbaj nepotrivit. Pentru ca nu imi aduc aminte de vreo alta postare pe topicele de Constanta iti urez bine ai venit la noi. Daca cumva am gresit, atunci bine ai revenit si imi cer scuze anticipat de eroare.

Postat

Anonna scumpo...imbini utilul cu placutul ? Dar dupa bronzul ala uniform si natural poate ne vizitezi si pe noi la poalele Fealeacului :kiss3  .Nu avem noi mare...dar avem lacuri , rauri , dealuri , munti si vai...si a mai fost odata URSUS .

Gabriel am voie sa ma joc aci...sau ti-am incalcat teritoriul ?

Oviii (cu 3 i), in toteauna daca vrei sa te simti bine trebuie sa imbini utilul cu placutul :) ... ma voi gandi si la propunerea ta :)

Postat

@anonna, iti recomand cu incredere programul "Litoralul pentru toti".  :P

Ca sa-ti faci o idee despre tarife si sa nu te simti pacalita, gasesti oferte aici sau aici.

Sejur placut! :rockettes-1

Postat

@anonna, iti recomand cu incredere programul "Litoralul pentru toti".  :P

Ca sa-ti faci o idee despre tarife si sa nu te simti pacalita, gasesti oferte aici sau aici.

Sejur placut! :rockettes-1

Merci , cunosc programul bine.. dar eu vreau sa plec pe cont propriu si avand in vedere ca nu cunosc zona decat ca turist ocazional, imi este extrem de greu sa ma orientez aici :( .

Ma gandeam ca cei din Constanta au o cat de mica idee despre zona si poate ca le vine mai usor sa se orienteze dupa locurile stiute de ei decat daca m-as duce eu unde cred de cuvinta

Voi studia si acest lucru.

Multumesc

Reputație: 3230
  • Oras:Intre vecini
Postat

Mai dar toti vreti pusilica dar nici unu nu prea vrea sa o ajute serios pe domnisoara Anonna ma asteptam sa o invadati cu topicurile cu locuri de cazare etc ... nimic, eu daca stiam ceva o ajutam cu cea mai mare placere, si pt ca sunt "cel mai mare fan" deoarece abia astept sa gust din fructul bucurestenilor :FIREdevil , eu ce stiam am informat-o mai mult de atat ce pot sa fac , asa ca haideti sa punem capul la contributie sa ii gasim un loc'shor de joaca si sa  facem vreo 10-15 recenzii bune de fiecare deoarece e un pacat ca domnisoara sa nu fie in Top, sincer.

• Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Anonna, as avea pe cineva care inchiriaza o garsoniera, inca nu stiu nici un detaliu dr cat ai fi dispusa sa platesti pentru cele 5-6 zile de stat in ct?

Este o persoana de incredere si este genul careia nu ii pasa ce se intampla in acea casa, tot ce conteaza sunt doar banii...

Dupa ce imi spui o suma care esti dispusa sa o platesti daca persoana respectiva e de acord va pun in legatura :)

Stiu ca in mod normal cel care inchiriaza sare cu pretul dar persoana de care discut a inchiriat doar pe termen lung si nu apreciaza correct un pret pt cateva zile. Daca vii cu propunerea (aici sau in PM) vedem ce putem rezolva :)

• Telefon: sofisticatu73
  • Oras:insulele virgine
  • Telefon: sofisticatu73
  • Oras:insulele virgine
Postat

Annono...iti dau io rulota mea :laugh2 si te `plantezi` unde vrea pasarica lu` matale..........pe plaja,dupa plaja...in centru,la periferie............

Postat

Annono...iti dau io rulota mea :laugh2 si te `plantezi` unde vrea pasarica lu` matale..........pe plaja,dupa plaja...in centru,la periferie............

hmmmm suna very interesting =)) iti dai seama... ma plimb unde e solicitarea mai mare =)) Multam Sofisticheala, abia astept !!!

Postat

.. ma plimb unde e solicitarea mai mare =)) ...

Poti sa dai si anunt in presa locala: La mine (in rulota de lux),  la tine (in fata blocului) ofer..... :laugh2

Postat

Poti sa dai si anunt in presa locala: La mine (in rulota de lux),  la tine (in fata blocului) ofer..... :laugh2

www.hotelclass.ro, am lucrat acolo, nimeni nu te intreaba nimic, este in centrul constantei, fara camere, micut dar discret

Reputație: -455
Postat

o varianta ar fi casutele dn mamaia...unde se stie ca au mai stat si alte fete...e ok..nu te intreaba nimeni de sanatate..daca vrei iti pot recomanda..

Postat

:iagree M-i se pare ca am mai zis si eu sau alt coleg de existenta acelor casute la un momentdat pe acest topic. Dar sper ca nu au urcat preturile, avand in vedere ca vine sezonul. Trebuie incercata si varianta asta pentru ca si zona e ok si pentru noi, vizitatorii e ok :) parerea mea

Postat

Unde unde?  :laugh2  :laugh2 daca nu poti aici, macar in privat  :laugh2 sau detaliile se discuta la telefon? :pope

Postat

Baby, show me the way to get to heaven  :bow  :laugh2  :laugh2

Postat

:bow traiasca  :pope

Reputație: 3230
Postat

TACI TALIBANE TAAAAAAAAAAACI IT'S ALL MINE, MINE I SAID ! <3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...