Sari la conținut

Cine este AMELIA?

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:Constanta
Postat

mi-e mila da voi

O un adevarat campion...mai dai si bani pentru recenzii negative?  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Eu vreau sa stiu doar ce user avea inainte...

Tot ce incepe cu ...xoxo...cu diferite derivate dupa :)

• Telefon: 0768601405
  • Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :)
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Mor aci, departe de casă, nebunilor! Bah,ce mi-e dor de toate astea! Amorezii Ameliei sunt o specie aparte, inca neexplorata suficient,imposibil de catalogat inca si care va continua sa ne surprinda mult timp de acum incolo.

Iar 'Cine e Amelia?'ameninta sa?detroneze orice vechi lait-motiv al sectiunii Constanta.

• Like 1
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
Postat

Cine este AMELIA? este mā-ta,tatāl tau ,mātusa,unchi..ceea ce nu ai avut care sa te indrume in 'ale vietii"

:giggle:  :giggle:  :giggle:  :giggle:

• Like 6
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Cine este AMELIA? este mā-ta,tatāl tau ,mātusa,unchi..ceea ce nu ai avut care sa te indrume in 'ale vietii"

:giggle:  :giggle:  :giggle:  :giggle:

Acum ai vorbit din propria experienta?
Postat

Acum ai vorbit din propria experienta?

ti-am mai zis  TE INTERESEAZA SAU VREI SA STI?. nu mai cauta discutie cu mine,ca nu mā fascineaza/intereseaza ceea ce zici tu,ai vazut ca nu comentez postarile tale.nu ma intereseaza ceea ce postezi tu,implicit pārerile tale.

• Like 2
Postat

Atunci nu mai umple forumul de cacat. Postezi doar ca sa te afli in treaba si te iei de alti ca posteaza aiurea si ca nu fac recenzii. Cand ai facut tu ultima recenzie? Cand ai atins ceva cald in afara de propriul penis? Ai ajuns sa postezi "..." pe topice probabil din lipsa de activitate. Nu vezi ca nu te baga aproape nimeni in seama la cat aberezi? De multe ori dai dovada ca nici macar nu stii sa citesti...daca esti prost, macar incearca sa nu mai semnalizezi ;)

• Like 1
Postat

Atunci nu mai umple forumul de cacat. Postezi doar ca sa te afli in treaba si te iei de alti ca posteaza aiurea si ca nu fac recenzii. Cand ai facut tu ultima recenzie? Cand ai atins ceva cald in afara de propriul penis? Ai ajuns sa postezi "..." pe topice probabil din lipsa de activitate. Nu vezi ca nu te baga aproape nimeni in seama la cat aberezi? De multe ori dai dovada ca nici macar nu stii sa citesti...daca esti prost, macar incearca sa nu mai semnalizezi ;)

Nu am sa te numesc hodorog,dobitoc,a tot stiutor, dinozaur si nu am sa iti explic DE CE POSTEZ,CE POSTEZ.Tu esti prea depasit de situatie,care suferi de bagare inseama(adica sa te intrebe lume,dc?cum si ce fel de?).Nu te stiu,nici prin  neuronul tau nu banuiesti cine sunt eu,dar tu in prostia ta jignesti un "user", adica esti ca si un cātel,taur  câruia nu ii place ceva incepe sa latre/muge aiurea ca nu intelege..

Ps . Vezi una ,alta te-am facut "mai sarac" fara sa iti dai seama babulanule!!

• Like 2
Postat

Grea Limba Romana :)) important e ca nu ai inteles nimic :)) ca de obicei ;)

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Nu vezi ca nu te baga aproape nimeni in seama la cat aberezi?

Gresit! Stiu eu 2 care il sustin :) :) :)

• Like 1
Postat

Unul din ei te sustine si pe tine :))))))

• Like 1
Vizitator haloowen
Postat

Gresit! Stiu eu 2 care il sustin :) :) :)

si eu ii stiu! 

dar doar unu scrie STI (la persoana a 2-a) :))

eu inteleg ca pula nu stie carte, dar posesorii de pula ar trebui sa stie. bine,asta daca nu sunt si ei tot o pula 

Postat

Wow,abia astept domnule Brett,ma simt onorata...ca...ve-ti descaleca la Cta!cu incalecatul,...va fi...mai dificil, dc ajungeti la mine... :)

Abia astept sa cunosc un domn special ca dvs!mi-ati ramas imprimat in memorie...mai ales fiecare interventie a dvs pe topicul meu...cred ca stiu,fiecare nr de pagina...

Sper ca si dvs,va amintiti ca...trebuie sa va faceti programare prin sms,cu ceva timp inainte...si pt ca va plac,va vand un pont :) dc imi spuneti,userul de pe forum,aveti sanse foarte mari,ca intalnirea sa se concretizeze,desi sunt o femeie foarte ocupata... :)

Stiti...chiar dc nu toata lumea va intelege,eu sunt convinsa ca o sa pot...cei neintelesi,mai speciali,prezinta un grad foarte ridicat de atractivitate pt mine....(am facut ceva psihologie si abia astept,sa va studiez amanuntit)! :)

Va doresc toate cele bune si vizita placuta la Constanta! :)

intalnirea se va concretiza, stiu eu cum, nu e prima data

Postat

Am inteles că iți plac femeiile dar ori ești curvă perversă ori pește .Pina aici am inteles dar mai departe cînd scrii că ai vizitat fete de top mi se pare că ori te crezi interlop ori un pește care caută să protejeze fete după care să aibe un profit.

Vizitator freeway1
Postat

Am inteles că iți plac femeiile dar ori ești curvă perversă ori pește .Pina aici am inteles dar mai departe cînd scrii că ai vizitat fete de top mi se pare că ori te crezi interlop ori un pește care caută să protejeze fete după care să aibe un profit.

Ai spus doar două variante. Atât te duce mintea!? Te asigur ca mai sunt câteva pentru care nu cred ca te tine stomacul.

• Like 4
Postat

Corect.Detaliaza.

corecte,gândeste!! 

• Like 6
  • Minus 5
Postat

Pînă una alta...ești femeie sau gay..

Pina una alta...lumia asta...ie plina di mistere...si di prosti !!! :)

• Like 2
Postat

Mah analfabetule...tu iejti prea prost...muuult pria prost casa traji propri concluziii...cu 3 de "i" !!! Tii trebe sa ti se deseneze casa prisepi...sau poati chear moi grav...sa te impunga adivaru in amigdale !!!

Mah dobitocule...hai sa iti iegsplic incet...usurel...ca pentru prosti...

IO ÎS CURVĂ...SI DISTUL DI PERVERSA ASI ADAUGA...SI PI MINI MA ŞTU MAI TĂTI FETILI...NU DOAR ALIA DILA TOP. IO TREC PILA CAFELE CU TATI GAGICELE DIN CONSTANTA MOI DIVREME SAU MOI TIRZIU, CA MA MANINCA LINDICU !!! NUMA UN PROST CA TINI SI CA PLEIMEICARU PULIII...POATI SA AJUNGA LA O UNICA CONCLUZII...DI RITARDAT...CA DOAR DEH...NU TI AJUTA NUCA SA AJUNJI LA ALTA !!!

Ca atare...tu nai inteles nica ! Si nisi nu vei intelege vrodata !!! Asa se ântimpla cind iejti un prost...tată lumia ie un mister di neinteles !!!

:))))))))))

• Like 2
Postat

Buna dimi drajiii miei...:)

Cie diminiață glorioasa ! Soarili incalzeste...pasarili ciripeste...si Aloalo ie un prost.

:)))))))))

Alo...aloooo...hai sa fasim o recapitulare pi topingu asta. Di dragu statistici...si casa si punctam niscai idei...cai bini sa fasim asa...sa punim lucrurili la locu lor !!!

Un prost...adica tu...dischidi un toping nou dispri cini ie Amelia. Cari ofi fost scopu tau...habar nam...ca doar un prost nu realizeaza ca ie prost ! Dar oi facut asta. Probabil casa adusi in discutiie si sa inpresionezi cititori di Nimfomani Constanta cu maaaarea ta dilema.

Cititoriii (cu 3 di "i") or citit...si or punctat. Sior dat "like'urili" lor !!!

Hai sa videm scoru...ca ie concludent zic io !!! ;)

Aloalo...oi primit una (1) bucata bulinuta di verde ! Si aia dila Mount28 cari tio dato la mijto...ca iera fix atunsea cind oi spus tu ca revi cu alta intrebare, Adica iti traduc io cie inseamna asta: "revino cu alta intrebare...ca aste ie prea de prosti" !!!

Io..Amelia...cari meam batut joc di tini intrun maaari hal acilea...ce sa mai ni cacam pi noi...tiam facut di tat rahatu...intro caterinca daia crunta...di varsau cititoriii cafelili pi iei cind ceteau...am primit nisi moi mult nisi moi putin di patruzecisiopt (48) di bulinute di verde !!! Mah...nu una...48 !!!

Dieci...scoru ie 1 la 48 ! Opinia publica a vorbit !!! :)

Acuma...dupe tine...la mintea ta di prost...analfabet si agramat...tiai atins obiectivu ? Scopu ? Țelu ? Oi facut lumina in maaarea ta dilema "cini ie Amelia" ?? Oi aflat civa ???

:)

Oricum...io iti multumiesc ! Mam distrat pi cinsti cu tini...si creca oi reusit din plin si iai amuzat si pi restu cu cit di multa prostiie poa sa zaca intrun singur prost !!!

Amelia ti pupa !!!

• Like 2

Postat

Hai să te lămuresc.

1/scop. Să te enervez.Tare mi-ar place să te văd cum te inrosesti și ți se umflă venele.

2/distracție. Dacă tu te-ai distrat,eu am fost in ecstaz cînd am văzut cum te aprinzi.

3/scorurile nu mă interesează, dacă pe tine te interesează te ajut să-ți crești punctajul.

4/Mi-ar fi plăcut să te cunosc,dar poate in altă viața. O seară liniștită iți doresc.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...