miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 26, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Mai 26, 2019 Eu n-am probleme , de genul , cine cu cine voteaza sau daca voteaza Cum nu am nici mustrari de constiinta , care e mai prost decat celalalt , dar pe sclavii/ortacii neamuzanti de Nimfomane ii stiu care sunt Deci.... Apropo , ce stiti , au votat toti popandaii ? Sa fie intr-un ceas bun....ihiiii
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Mai 26, 2019 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Postat Mai 26, 2019 Saracie, copii au votat ( cu USR, ca toti tinerii, din ce stiu de la ei- nu stiu care este motivul), nevasta-mea s-a luat dupa ei. Eu am fost cu ei, pana in fata sectiei de votare, dar nu am intrat, nu mai vreau sa -mi iau aceeasi muie pe care mi-am luat-o de la Constantinescu, de la Basescu, sau de la Iohannis. Probabil ca timpul iti va arata si tie, sau voua, ca astia ( de politicieni spun) isi bat joc de voi, si ca toti, dar toti, nu vor decat sa le mearga lor bine, nu noua . Asa ca, votati ca oile, si faceti-le pula mare, lor, si voi stati ca sclavii prin toata lumea, imprastiati, cu gandul ca cel putin v-ati facut datoria de roman. Aide :laugh2 mea. acu clona mai esti tu ™£¢∞∞§??? 5 4
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Mai 26, 2019 Postat Mai 26, 2019 Esti beat?!Ce, pula mea, de nationalista ma vezu tu pe mine?! Nu sunt!Din tara ies cu buletinul romanesc pe care nu-mi vine sa-l scot din buzunar, iar cand o fac spun ca nu m-am nascut in Romania!Ce crezi, sunt vazuta altfel.Eu mai exist in tara asta 2 ani, stai fara grija.Iesi de pe topicul asta. Aici nu conteaza parerea ta
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Mai 26, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 26, 2019 Sconcsule, diferenta dintre tine si Miki, vis-a-vis glumele mele, este ca el nu isi da seama, cand ma pis pe el, in schimb pe tine te anunt, cand ma pis pe tine. Asa ca nu stiu, care din voi doi e mai rasarit. Stai parcat si lasa abureala si manipularile astea de Vacanta Mare.Nici eu nu stiu care este diferența intre un țăran bășit si afumat care halește ciuperci din pădure dar se da milionar si un alt țăran bășit si afumat care halește rame si se da milionar da Bangkok 2 11
zelea69 Reputație: 95 Postat Mai 26, 2019 Oras:puscarie Oras:puscarie Postat Mai 26, 2019 o fi oare curve la jilava?
Vizitator jack k Reputație: 0 Postat Mai 26, 2019 Postat Mai 26, 2019 Deci am intuit bine. Țoapa va fi aruncată pentru prezidențiale, cearta lor a fost doar o diversiune. Slab.
mamelucu Reputație: 6 Postat Mai 26, 2019 Postat Mai 26, 2019 'ai de pl mamelucilor schimonositi de cat cara =)))
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Mai 26, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 26, 2019 Eu n-am probleme , de genul , cine cu cine voteaza sau daca voteaza Cum nu am nici mustrari de constiinta , care e mai prost decat celalalt , dar pe sclavii/ortacii neamuzanti de Nimfomane ii stiu care sunt Sconcsule, diferenta dintre tine si Miki, vis-a-vis glumele mele, este ca el nu isi da seama, cand ma pis pe el, Miky ai cuvantul 2 11
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 26, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 26, 2019 Iesi de pe topicul asta. Aici nu conteaza parerea ta Ti-ai luat forum si nu stiu eu?Fa intr-un fel sa nu conteze parerea mea pentru tine oricand. Nu te-am invitat te bagi in seama, nici pe Muiskin sau Pisulica. Se pare ca este foarte important pentru tara cine o sa stea sa stearga praful de pe scaun pe 6 mii si ceva de euro/luna, cand majoritatea celor care merg la vot nici nu au vazut banii astia. Nu mai vorbim de cata spaga se face.Nu aveti decat.
sexologulexpert Reputație: 8 Postat Mai 26, 2019 Postat Mai 26, 2019 Asa ca, votati ca oile, si faceti-le pula mare, lor, si voi stati ca sclavii prin toata lumea, imprastiati, cu gandul ca cel putin v-ati facut datoria de roman. Aide :laugh2 mea.Prin absenta ta, tocmai le-ai facut pula mare/sau pizda mare la cativa PSD-isti. Intelege ca asta e democratia.Esti parte din comunitate si decizi viitorul , indiferent ca participi sau nu la vot. Cam aia e ,dar trebuie sa alegi intre un cacat si un pisat! Chiar prin absenta, favorizezi castigatorul. Unul din ei tot va avea salariu mare. Trebuie sa-i acorzi functia si salariul mare celui care il consideri cel mai vrednic sau raului celui mai mic. Daca ti s-a luat de democratie, du-te in Coreea de Nord/China sa experimentezi dictatura, sau in Arabia Saudita unde e monarhie absolutista, unde ce cred muritorii de rand nu conteaza.
sexologulexpert Reputație: 8 Postat Mai 26, 2019 Postat Mai 26, 2019 Deci am intuit bine. Țoapa va fi aruncată pentru prezidențiale, cearta lor a fost doar o diversiune. Slab.E o diversiune totala! PSD n-a vrut niciodata Cotroceniul de cand au lansat candidati de tip Geoana si Ponta. Au realizat ca miezu' e guvernarea, parlamentul si primariile! Presedintia e o formalitate pentru ei. Din pacate, chiar daca anul asta e al PNL-ului, pentru ca voteaza si diaspora, anul 2020 va fi al PSD-ului unde voteaza doar taranoii din tara. PSD o sa rupa anul viitor,cu atat mai bine daca scapa de Dragnea si o numeste pe Firea la conducere. Sau pe oricine altcineva mai putin antipatic care sa remodeleze imaginea PSD dupa model vest-european.
nobel_a Reputație: 731 Postat Mai 26, 2019 Postat Mai 26, 2019 PSD iese pe primul loc detasat ,iar motivul principal cred eu este ca toti angajatii in fuctii publice sau cei care lucreaza in aparatura de stat se caca pe ei sa nu li se reduca salariile imense pe care le au.Imense fata de restu oamenilor bineinteles.Nu vb de medici sau politisti care au acum salarii de 120-130 mil pe luna (stiu de medici sigur)ca ei chiar merita sau pompierii ori cei din sistemul juridic ci si simplii functionari publici au salarii imense fata de cat au avut.Sau fata de salarul mediu din romanica unde in fctie de judet e tot undeva pe la 500 euro (desi sunt orase cu salarii medii chiar mult sub aceasta suma.Insa muncitorii la stat castiga mai mult.PSD nu e prost a stiut unde sa dea sa ramana la conducere.Si a avut si grija ca functionarii publici sa stie ca daca nu ies ei salariile astea se vor duce pa pa.La fel ajutoarele sociale nici nu are sens sa le lungimAsta pe langa bagarea catorva litri de ulei galeti si kg de zahar care s au dat peste tot ....din nouLuptam cu morile de vant .Cine apuca sa plece sa plece
xoxosefulafemei Reputație: 48 Postat Mai 26, 2019 Postat Mai 26, 2019 cine a castigat ma ? sau ce s-a votat azi ?sa faca si mie cineva un rezumat sa-mi zica daca e de bine sau nu
morakygr Reputație: 165 Postat Mai 27, 2019 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Mai 27, 2019 Realizeaza cineva cat de smecher poa' sa fie daddy Dragnea asta?! Io zoc ca asta o a fir inncartile de istorie, oeste 10-20 ani, CLAR!Dragnea ce ordona aia se executa... Ce mafie, ce interlopi, ce mahări etx... Dragnea asta le are pe toate frate... N ai ce zice.. Prea smecher omu... Nu ca tin cu el, dar atâta influență si dominare ca a lui, n am mai vazut... Dpdv asta de vedere, trebuie apreciat ca a ajuns atat de influent peste mii, zeci de mii de oameni... Plm..
tomson Reputație: 5778 Postat Mai 27, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Mai 27, 2019 Realizeaza cineva cat de smecher poa' sa fie daddy Dragnea asta?! Io zoc ca asta o a fir inncartile de istorie, oeste 10-20 ani, CLAR!Dragnea ce ordona aia se executa... Ce mafie, ce interlopi, ce mahări etx... Dragnea asta le are pe toate frate... N ai ce zice.. Prea smecher omu... Nu ca tin cu el, dar atâta influență si dominare ca a lui, n am mai vazut... Dpdv asta de vedere, trebuie apreciat ca a ajuns atat de influent peste mii, zeci de mii de oameni... Plm..e in puscarie deja
morakygr Reputație: 165 Postat Mai 27, 2019 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Mai 27, 2019 e in puscarie dejaStai liniștit ca nu o sa l vedem in pușcărie nici peste 20 de ani.. Iliescu de ce din ianuarie 1990, nici pana in Mai 2019, nu este in închisoare?! Sa nu mai comparam si puterea ce era arunci ci ce e axum si mai ales cu N posibilitatile pe care le are Daddy D. acum.. Eu asa vad.. El la un moment dat, poate s oc retrage si tot din umbra o sa conduca cum vrea pl lui..Dragnea e un foarte bun păpușar si ii are pe toti in genunchi in fața lui.. Probabil..Este evident și imposibil de ignorat faptul că se dă legitimitatea cuvenită Parlamentului, dar cum zicea cimeva mai sus, parlamentul este controlat tot de el si Tăriceanu, iar ei nu vor topul, adica cotroceniul.. Si eu daca aa fi in locul lui, nu m ar interesa cotrocdniul.. E mukt mai important parlamentul si guvernul.. De aici schițezi cum vrei si dai cu pensula im stanga si n dreapta dupa bunul plac personal...
vistantric Reputație: -3413 Postat Mai 27, 2019 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Mai 27, 2019 Auzi la el..."dragnea bun păpușar"!E prea mult... 😅Eu înțeleg că-s mulți infractori pe-acolo, la ei, în politică...dar nenea ăsta, dragnea, face parte din mediocritate.Imi pare că o țară se înfioară la vederea acestui specimen mărunt și începem să îi semănăm...ușor, ușor chiar o să normalizam prostia prin asemenea exemple expuse cu exagerare și da, printr-o eroare pus sa ne conducă acest individ prea șters și neinteresant.Nu cred că de la el a început chinul românilor... 1
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Mai 27, 2019 Postat Mai 27, 2019 PSD iese pe primul loc detasat ,iar motivul principal cred eu este ca toti angajatii in fuctii publice sau cei care lucreaza in aparatura de stat se caca pe ei sa nu li se reduca salariile imense pe care le au.Imense fata de restu oamenilor bineinteles.Nu vb de medici sau politisti care au acum salarii de 120-130 mil pe luna (stiu de medici sigur)ca ei chiar merita sau pompierii ori cei din sistemul juridic ci si simplii functionari publici au salarii imense fata de cat au avut.Sau fata de salarul mediu din romanica unde in fctie de judet e tot undeva pe la 500 euro (desi sunt orase cu salarii medii chiar mult sub aceasta suma.Insa muncitorii la stat castiga mai mult.PSD nu e prost a stiut unde sa dea sa ramana la conducere.Si a avut si grija ca functionarii publici sa stie ca daca nu ies ei salariile astea se vor duce pa pa.La fel ajutoarele sociale nici nu are sens sa le lungimAsta pe langa bagarea catorva litri de ulei galeti si kg de zahar care s au dat peste tot ....din nouLuptam cu morile de vant .Cine apuca sa plece sa pleceExagerezi mult salariile, eventual cei din conducere au banii astia in mana. Esti fatalist plus ca psd-ul si-a atins maximul incompetentei: citeste rapoartele BNR Daddy nu mai are cu cine ca toti s-au saturat de teleormanizarea tarii. 1
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Mai 27, 2019 Postat Mai 27, 2019 Ti-ai luat forum si nu stiu eu?Fa intr-un fel sa nu conteze parerea mea pentru tine oricand. Nu te-am invitat te bagi in seama, nici pe Muiskin sau Pisulica. Se pare ca este foarte important pentru tara cine o sa stea sa stearga praful de pe scaun pe 6 mii si ceva de euro/luna, cand majoritatea celor care merg la vot nici nu au vazut banii astia. Nu mai vorbim de cata spaga se face.Nu aveti decat.Amada, tu nu ai pareri. Tu folosesti diferite expresii ca sa ne povestesti cum urasti orice in toate opiniile tale. Las-o dreaq de treaba, viata nu e atat de hada.Aici discutam despre perspective. Tu nu ai asa ceva, din pacate.
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Mai 27, 2019 Postat Mai 27, 2019 Realizeaza cineva cat de smecher poa' sa fie daddy Dragnea asta?! Io zoc ca asta o a fir inncartile de istorie, oeste 10-20 ani, CLAR!Dragnea ce ordona aia se executa... Ce mafie, ce interlopi, ce mahări etx... Dragnea asta le are pe toate frate... N ai ce zice.. Prea smecher omu... Nu ca tin cu el, dar atâta influență si dominare ca a lui, n am mai vazut... Dpdv asta de vedere, trebuie apreciat ca a ajuns atat de influent peste mii, zeci de mii de oameni... Plm..Bah, smecher a fost Iliescu. A controlat tara asta peste 10 ani pentru ca a fost cel mai bun politician al vremii, din pacate pentru noi. Asta e un dezastru care a aruncat tara in deriva printr-un smen ordinar cu salariile. A facut o gaura in buget de ne va lua ani sa ne revenim. Au crescut toti indicii financiari care arata ca economia functioneaza prost: robor, inflatie, euro. Sa nu mai zic de abuz in putere.
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 27, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 27, 2019 Amada, tu nu ai pareri. Tu folosesti diferite expresii ca sa ne povestesti cum urasti orice in toate opiniile tale. Las-o dreaq de treaba, viata nu e atat de hada.Aici discutam despre perspective. Tu nu ai asa ceva, din pacate. Deci am opinii si nu pareri?Cand esti prost, stai acasa si inchide internetul sau macar nu te mai preface ca nu esti.Ai toate actele sa vezi cata gaura s-a facut dupa Iliescu? :laugh2Apropos, presedintele nu poate lua de unul singur decizii fara cei din spatele lui...Ptiu, sa nu te deochii, de baiat destept! :)
el cule miskin Reputație: -59 Postat Mai 27, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Mai 27, 2019 Ba, vai de :) mea, asta, la cat e de proasta si deluded, e in stare sa explice implicarea Rusiei in politica austriaca. Unor analisti austrieci.
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 27, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 27, 2019 Stai ca a venit si atotstiutorul care nu stie nimic! :laugh2Pisulica, unde umbli ca lipsesti de la sedinta haitei?!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum