aristidemsc Reputație: -56 Postat Martie 27, 2019 Oras:Văscăuți Oras:Văscăuți Postat Martie 27, 2019 eu cred ca pozele mele sunt cat se poate de convingatoarecateodata ma amuzati maxim ce puteti sa scrieti pe aici Foarte convingătoare. Da' aștept să le și confirme altcineva. ;) 1 10
fxlx Reputație: 1515 Postat Martie 27, 2019 Oras:In your mouth with my dick Oras:In your mouth with my dick Postat Martie 27, 2019 dupa cum spuneam sper sa ne gasim la un masajDoar despre masaj este vorba? Ce servicii ai ?
eggo2005 Reputație: 74 Postat Martie 27, 2019 Oras:Tot acolo Oras:Tot acolo Postat Martie 27, 2019 Si tu ne amuzi maxim cu pozele pe care deja le stim, de ce te-ai mai chinui?:))) Cred ca duci lipsa....de clienti...bineînțeles, desi tu zici contrariul, si nu dovedești nimic!:)))
tropical17 Reputație: 1305 Postat Martie 27, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 27, 2019 dupa cum spuneam sper sa ne gasim la un masajia parcurge si tu un pic topicul unor fete, de la testate, top, care au etalate poze profesionale cu ele in toata splendoarea, nu zice nimeni sa treci din prima la acest nivel, dar daca tot ceri un tarif de 200 lei pentru o ora de masaj (poate ca si o laba ) arata faptul ca te respecti cat si ca respecti pe cei care pot sa ti devina clienti.Postezi aceleasi poze, care nici pe departe nu sunt convingatoare , iar majoritatea de aici de pe site nu merg pe ""mana"" ta care afirmi ca esti bomba si ca te futi in draci, dar nu ai oferit niciun element sustenabil in ceea ce spui. Crezi ca ai fi prima care posteaza niste poze imprumutate, in ideea ca cine si face programare si ajunge intr un final la tine infruntand trafic, limitati de timp, te accepta si in conditiile in care esti semibomba . De exemplu daca tot ai whatsapp si porti acolo corespondenta, in momentul in care cineva iti solicita video cu fata blurata cu ce vrei tu, cu niciun mijloc care te ar putea compromite, de ce nu oferi?
kostass Reputație: 31 Postat Martie 27, 2019 Oras:All over Oras:All over Postat Martie 27, 2019 asta cu pozele nu pot sa inteleg ..vrei sa faci bani din chestia asta , vrei sa atragi clienti pt masaj erotic , dar pui poze imbracata ..care e ideea ? ori nu esti ok cu corpul tau .. ori esti pudica ??daca crezi ca ai ceva ce nu iti convine sau te dezavantajeaza la corpul tau atunci e o problema , ai inceput cu stangul
eggo2005 Reputație: 74 Postat Martie 27, 2019 Oras:Tot acolo Oras:Tot acolo Postat Martie 27, 2019 Fata e bomba, cu ceas, deja a explodat...:)))
rhodjan Reputație: 6 Postat Martie 28, 2019 Postat Martie 28, 2019 Salut prieteni . Pot spune ca am vizitat-o acum ceva luni la un salon de masaj..era ridicata in slavi si am.zis hai,de ce nu. Fata este cea din poze si e frumusica foc. Nu vreau sa dau numele salonului..dar era atractiv. Fata e draguta,raraita si vorbeste destul de mult Dar nu Incat sa te enerveze. Masajul a fost..okish se putea si mai bine. La fel,am incercat mai mult Dar nu s-a putut pe motiv ca eram la salon si etc. Faptul ca acum si-a deschis salon propriu acasa si tot nu vrea sa faca sex..nu stiu ce sa zic. In fine. Voiam doar sa confirm ca ea este fata din poze .o zi buna 1
bman Reputație: 258 Postat Martie 28, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 28, 2019 Salut prieteni . Pot spune ca am vizitat-o acum ceva luni la un salon de masaj..era ridicata in slavi si am.zis hai,de ce nu. Fata este cea din poze si e frumusica foc. Nu vreau sa dau numele salonului..dar era atractiv. Fata e draguta,raraita si vorbeste destul de mult Dar nu Incat sa te enerveze. Masajul a fost..okish se putea si mai bine. La fel,am incercat mai mult Dar nu s-a putut pe motiv ca eram la salon si etc. Faptul ca acum si-a deschis salon propriu acasa si tot nu vrea sa faca sex..nu stiu ce sa zic. In fine. Voiam doar sa confirm ca ea este fata din poze .o zi buna Sa moara tatiana daca minti vin peste tine si iti tai pula... esti nebun!
tropical17 Reputație: 1305 Postat Martie 28, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 28, 2019 Pot spune faptul ca si eu am vizitat niste saloane de masaj erotic atractive, unde am intalnit nu una, ci trei fete care seamana perfect cu bomba noastra.....deci pot spune ca una dintre ele este cea din poze. Ma lasi?
andreib24 Reputație: 322 Postat Martie 28, 2019 Postat Martie 28, 2019 draga Jessica, ti-as oferi cateva sfaturi care te pot ajuta in a avea succes in a castiga decent din golirea scrotului contracost- nu confunda barbatii cu femeile, barbatii nu sunt la fel de curiosi, nativ vorbind, prin urmare nu vei reusi sa ii faci curiosi daca nu le dai mura'n gura sa stie ce vor primi, cum arati, etc totul- considerentul tau principal pentru care ti-ai setat nivelul de pret este faptul ca, in opinia ta, arati foarte foarte bine, mai bine decat 99,99% dintre femeile accesibile noua. Dar in poze nu arati nimic, nu ne putem da seama daca arati sau nu atat de bine pe cat spui- calitatea pozelor este foarte foarte slaba, zici ca le-ai facut cu vreun motorla de 1,3 mpixeli de acum 15 ani. Recomand sa rogi pe cineva sa iti faca 5-6 poze cu lumina aprinsa, cu un telefon decent din zilele noastre, una din picioare cu fata, una din picioare cu spatele, preferabil goala, fara haine, ca sa iti putem observa formele, si restul in pozitii provocaoare, eventual cu costumatii sexy.- poti detalia serviciile pe care le oferi si altfel decat "daca ai mai fost pe la saloane sigur stii despre ce e vorba". Asta inseama lipsa e respect la adresa potentialilor tai clienti- poti specifica metodele prin care poate avea loc finalizarea si unde. Daca doar prin laba, sau alte tehnici cum ar fi cea cu clavicula, daca se poate finaliza inclusiv pe sani, sau doar in servetel, etc Si nu in ultimul rand si cel mai imporan, majoritatea potentialilor clienti si consumatori de astfel de servicii urasc practicantele care au figuri in cap, care sun arogante, obraznice, si asa mai departe. Asta fiind unul din motivele pentru care apeleaza la genul asta de servicii pe bani. Pentru ca nu au timp, chef si rabdare sa ii suporte ifosele vreunei printzse la vreo 2-3 iesiri in oras doar ca sa ajunga sa o futa de 2-3-5000 de ori. Vor ceva simplu, direct, asumat, discret, reciproc avantajos.In general trebuie sa intelegi ca parerea ta despre cine esti tu, despre cum arati, despre cum te futi, despre cum iti setezi pretul, nu conteaza in nici un fel pentru noi. Tot ce conteaza este ce ne poti oferi si in ce conditii. Sper sa intelegi ce ti-am spus si sa le consideri niste sfaturi utile, daca vrei sa ai vreo sansa in a avea succes in treaba asta. Si ti-o spune un om care are vreo 20 de ani de futaiuri in spate, pe vreo 4 continente, care a vazut si cunoscut multe ;) 7
andreidinho Reputație: 25 Postat Martie 29, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 29, 2019 oameni buni asta e prajita rau sau are probleme la mansarda nimfomane miroase a sex si peste de pe google si tipa asta vine cu poze facute cu smartphone de acum 4-5 ani :))))) si cere 200 pe laba . clar aste de posteaza tarife de 200 -250 pt laba/ sex au luat-o razna
Vizitator alex_xx Reputație: 0 Postat Martie 29, 2019 Postat Martie 29, 2019 Voi chiar ati pus botul? Va credeam mai destupati, v-ati dat cu firma in cap
andreib24 Reputație: 322 Postat Martie 30, 2019 Postat Martie 30, 2019 Voi chiar ati pus botul? Va credeam mai destupati, v-ati dat cu firma in capaproape ca tind sa iti dau dreptate :) si nu glumesc
the last of us Reputație: 228 Postat Martie 30, 2019 Postat Martie 30, 2019 doar masaj ? la asa corp de fotomodel ? pacat :(
magiun Reputație: 455 Postat Martie 30, 2019 Oras:🖕 Oras:🖕 Postat Martie 30, 2019 Roagă un user de pe forum care se pricepe la poze sa ti faca..2 emoji alea sunt fany .dar nu aici
jessica1995 Reputație: 87 Postat Martie 31, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 31, 2019 Disponibila va astept la un masaj de astazi cum am spus mai sus doar 150 lei sedinta masaj relaxare si masaj erotic sunt libera
hanzohanzo Reputație: 644 Postat Martie 31, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 31, 2019 Care sunt pozele tale pana la urma?Asta ultima e colega sau tu?
jessica1995 Reputație: 87 Postat Martie 31, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 31, 2019 Eu sunt in poze colega nu are poze dar este si ea o dulce
Vizitator just another john Reputație: 0 Postat Martie 31, 2019 Postat Martie 31, 2019 Salutare! Am fost eu.Pozele sunt reale, corp frumos, piele fina, sani moi, draguta la chip.Din pacate, experianta per total a fost una mediocra. Locatie ok, aproape de Calea Victoriei, discret pozitionata, curata, si cam frig in camera.Colega sa pare a fi un fel de "asistenta". Cu ea am vorbit la telefon, tot ea m-a primit cand am ajuns, m-a condus in sufragerie unde am intalnit-o pe Jessica, m-a condus apoi in camera de masaj, mi-a oferit ceva de baut si tot ea mi-a deschis usa cand trebuia sa plec. Masajul a fost decent, cu multa atentie acordata zonei interfesiere si coapselor interioare (asta a fost partea cea mai buna). A fost permisiva cu atingerile, inclusiv in zona intima.Muzica pusa pe telefon nu a fost foarte inspirata. Ar merge ceva mai senzual si mai lent, sa fie in ton cu masajul.Jessica are si abilitati de multitasking, reusind sa vorbeasca la telefon si sa faca masaj in acelasi timp. Foarte frumos! :)) Ceea ce lasa de dorit este atitudinea rece si oarecum indiferenta a fetelor care nu au incercat sa fie seducatoare in nici un fel. Pot spune ca am fost primit cu mai mult entuziasm de unele vanzatoare la aprozar. In alte locuri fetele mai mimeaza ceva, un interes fata de prezenta mea acolo, un "te mai astept pe la mine" inainte sa plec, ceva sa ma faca sa ma simt binevenit. Aici, nimic, nici macar un zambet, si contactul vizual a fost in general evitat. Am ramas cu impresia ca nu aveau chef de mine :cry2 Dupa "happy end"-ul de la sfarsitul masajului, am fost asteptat sa fac un dus, sa ma imbrac si sa plec. De aici am tras concluzia ca sedinta de masaj dureaza doar jumatate de ora.Timpul petrecut a fost in jur de 35 de minute DTD. Halat 150 RON.O recomand celor interesati de cum arata (chiar arata bine) si pentru masajul placut (are ceva talent).Eu nu cred ca mai revin.
gelugun Reputație: -199 Postat Aprilie 1, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 1, 2019 Doar 35 minute ?Sunt dezamagit... 3 3
jessica1995 Reputație: 87 Postat Aprilie 4, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 4, 2019 hey sunt disponibila va astept la masaj
jessica1995 Reputație: 87 Postat Aprilie 4, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 4, 2019 Doar 35 minute ?Sunt dezamagit...am masaj la 35-45 min si am si optiune la o ora full imi spui cand vii va astept la masaj sunt disponibila
gelugun Reputație: -199 Postat Aprilie 4, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 4, 2019 looking good ? besosMiammm , oauuu, iti vine sa sari in poza!☺ 3 3
tropical17 Reputație: 1305 Postat Aprilie 4, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 4, 2019 am masaj la 35-45 min si am si optiune la o ora full imi spui cand vii va astept la masaj sunt disponibila care este costul pentru sesiune masaj 35 min? dar a celei de 45min?are ceva in minus ca si servicii fata de cel de 60 min?cum este distribuit relaxare, erotic si finalizare pe decursul sedintei?ai uleiuri parfumate?(le prefer)
tropical17 Reputație: 1305 Postat Aprilie 5, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 5, 2019 ATENTIE, o programare , CHIAR SI confirmata de domnisoara, NU ESTE GARANTATA, am stabilit ora, cand am ajuns la locatie ,am sunat si ea a exclamat ...ooo, fuck,! , a iesit pe balcon, ne am salutat, dupa care am vazut pe cineva care suna la interfon, am inteles despre ce era vorba, un alt client programat la aceeasi ora, l am salutat cordial si i am cedat locul. Domnisoara imi spunea sa nu plec, ca mai are o colega....tare caracter!! dupa ce am pierdut ceva timp in trafic...norocul nesimtitelor astea este ca doritori , sunt garla, 4 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum