Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Brașov
Postat

Mai lasa-ne cu “dragule”

nu pot vorbi altfel este limbajul pe care îl folosesc zi de zi și care tine de bunul simt și cei 7 ani de acasa
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat

nu pot vorbi altfel este limbajul pe care îl folosesc zi de zi și care tine de bunul simt și cei 7 ani de acasa

Lui iuby cum ii spui?
  • Oras:p'aci deocamdata
Postat

Cred ca ala care ti-a facut tatuajul pe pulpe era beat sau pe prafuri. Sau a sarit clasa in care se facea si caligrafie. Fara suparare!

Postat

Și cum a fost DRAGULE??

Cum a fost? Nu stiu daca cunosti tu sentimentul de super plăcere, fantezie, sau cred ca cel mai bun cuvânt este zeița sexului

Postat

Cum a fost? Nu stiu daca cunosti tu sentimentul de super plăcere, fantezie, sau cred ca cel mai bun cuvânt este zeița sexului

Asa te consideri?

Postat

Cred ca ala care ti-a facut tatuajul pe pulpe era beat sau pe prafuri. Sau a sarit clasa in care se facea si caligrafie. Fara suparare!

Probabil ca da :))) orice e posibil dar singurul lucru care contează este ca îmi plac mie

Postat

Asa te consideri?

Am zis zeița sexului nu zeul sexului învață să citești una la mâna, și doi este strict părerea mea despre domnisoara, chiar am fost super multumit de ea!

Postat

Am zis zeița sexului nu zeul sexului învață să citești una la mâna, și doi este strict părerea mea despre domnisoara, chiar am fost super multumit de ea!

Si unde ai vizitat-o? La Brasov sau Bucuresti? SI nu ii faci si tu o recenzie frumoasa de promovare?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare