Sari la conținut

Timisoreni....cine vine azi la citro?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 231
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

suparat sunt doamne...suparattttttt.....

ca blondyna nu a stat la ...agatattttt....

a fugit cat a putut de tareeeeeee.....

pan'si-a rupt sandaua din picioare....

Pai tu ne-ai amagit vreo 4 luni de zile :laugh2 :laugh2  Se compara cu cele 2 minute ale mele ? :laugh2 :laugh2

2 minuuuuteeeeee....???  poate cu tot cu dushhhh :))))

Postat

Cum ar spune colegii nostrii de pe site. Dush am facut acasa inainte de a o amagi. :laugh2 :laugh2

• Telefon: sofisticatu73
  • Oras:insulele virgine
Postat

vin si eu......

P.S   nelule,daca te duci astept o recenzie in privat....la citronada bineinteles :bow

• Oras:In tara tuturor posibilitatilor
Postat

Inainte de toate, felicitari @sofisticatule pentru promovare! Bagai o recenzie, dar in cu totul alta parte. Nu am putut sa merg la suc cu fetele (desi mi-as fi dorit), pentru ca sotia umbla prin oras cu prietenele. Si cum Timisoara e mica, poate dadeam nas in nas cu ea. Si bas ca nu aveam ce sa-i spun ca sa fiu si credibil. Asa i-am spus ca am treaba la lucru. Dar sper sa am ocazia sa beau un citro cu cele doua gratzii. Si promit ca iti fac o recenzie. Numai tie.

Postat

Inainte de toate, felicitari @sofisticatule pentru promovare! Bagai o recenzie, dar in cu totul alta parte. Nu am putut sa merg la suc cu fetele (desi mi-as fi dorit), pentru ca sotia umbla prin oras cu prietenele. Si cum Timisoara e mica, poate dadeam nas in nas cu ea. Si bas ca nu aveam ce sa-i spun ca sa fiu si credibil. Asa i-am spus ca am treaba la lucru. Dar sper sa am ocazia sa beau un citro cu cele doua gratzii. Si promit ca iti fac o recenzie. Numai tie.

Sar`na lu` matale! :bow ....si astept recenzia cu nerabdarea nerabdatorului :laugh2

Postat

Vezi sa nu imbatranesti asteptand... :blushing2

Nelu...asa faci...bine , bine...

sunt batran deja....incercarea moarte n-are :laugh2 si vezi ca l-am rugat sa-mi recenzeze citronada...nicidecum intalnirea in sine :laugh2

Postat

@blondy, promit ca ma revansez cu proxima ocazie. Si mergem nu numai la un citro ci si la o prajitura (pe care o plateste gaby, evident).

@gaby, tie bag de seama ca ti-e ciuda ca nu prea ai cum sa gusti din prajiturica domnisoarei.

@sofisticatule, vezi ca insinuezi cam multe :laugh2. Te citez "vezi ca l-am rugat sa-mi recenzeze citronada...nicidecum intalnirea in sine :laugh2". Eu cand vorbesc de intalnire ma refer la cu totul altceva. Bautul unui citro pentru mine inseamna " o iesita", nu o intalnire. Asa ca ai grija la exprimare :laugh2.

Postat

. Bautul unui citro pentru mine inseamna " o iesita", nu o intalnire. Asa ca ai grija la exprimare :laugh2.

Bine bre,asa sa fie...dar bag sama ca dupa spusele lu` mata`,`neintalnindu-va`,stati la mese diferite si comunicati prin sms sau prin WhatsApp...sau cum??? :laugh2

bre la mine o intalnire e o intalnire.....fara nici un fel de insinuare :laugh2

P.S   blondo...vezi ca nelu-i hotz si-ti mananca dulceatza :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...