blondynekiss Reputație: -472 Postat Mai 19, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Mai 19, 2013 Hai! Esti in Tm?
Afriq Reputație: 1265 Postat Mai 19, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Mai 19, 2013 pe mine ma cearta... si tie ... asa o fi si pe lumea aialalta???
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 19, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 19, 2013 sint suparat ca este Oly suparat
blondynekiss Reputație: -472 Postat Mai 19, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Mai 19, 2013 Pfff...cu voi nu o scoatem la capat ...nici nu sunteti in Tm si ne mai si amagiti...seriosi oameni??!!
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 19, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 19, 2013 Pai tu ne-ai amagit vreo 4 luni de zile :laugh2 Se compara cu cele 2 minute ale mele ? :laugh2
oly123 Reputație: 178 Postat Mai 19, 2013 Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Postat Mai 19, 2013 suparat sunt doamne...suparattttttt.....ca blondyna nu a stat la ...agatattttt....a fugit cat a putut de tareeeeeee.....pan'si-a rupt sandaua din picioare.... Pai tu ne-ai amagit vreo 4 luni de zile :laugh2 Se compara cu cele 2 minute ale mele ? :laugh2 2 minuuuuteeeeee....??? poate cu tot cu dushhhh )))
blondynekiss Reputație: -472 Postat Mai 19, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Mai 19, 2013 Ete na...
oly123 Reputație: 178 Postat Mai 19, 2013 Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Postat Mai 19, 2013 pai daca timisoreni nu sunt....hai sa bem citro ala...virtual...) Eu imi pun un pepsi
blondynekiss Reputație: -472 Postat Mai 19, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Mai 19, 2013 Eu m-am imbracat si plec spre locul cu pricina...
oly123 Reputație: 178 Postat Mai 19, 2013 Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Postat Mai 19, 2013 daca spuneai.." Eu m-am dezbracat si plec spre locul cu pricina" ...se umplea...
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 19, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 19, 2013 suparat sunt doamne...suparattttttt.....ca blondyna nu a stat la ...agatattttt....a fugit cat a putut de tareeeeeee.....pan'si-a rupt sandaua din picioare.... 2 minuuuuteeeeee....??? poate cu tot cu dushhhh ))) Cum ar spune colegii nostrii de pe site. Dush am facut acasa inainte de a o amagi. :laugh2
SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Mai 19, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Postat Mai 19, 2013 suparat sunt doamne...suparattttttt.....ca blondyna nu a stat la ...agatattttt....a fugit cat a putut de tareeeeeee.....pan'si-a rupt sandaua din picioare.... 2 minuuuuteeeeee....??? poate cu tot cu dushhhh ))) vin si eu...... P.S nelule,daca te duci astept o recenzie in privat....la citronada bineinteles
Administrator pisicuts Reputație: 114527 Postat Mai 19, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Mai 19, 2013 https://www.facebook.com/pages/ONE-Million-CLUB/220147558000417
nellu76 Reputație: 533 Postat Mai 19, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Postat Mai 19, 2013 Inainte de toate, felicitari @sofisticatule pentru promovare! Bagai o recenzie, dar in cu totul alta parte. Nu am putut sa merg la suc cu fetele (desi mi-as fi dorit), pentru ca sotia umbla prin oras cu prietenele. Si cum Timisoara e mica, poate dadeam nas in nas cu ea. Si bas ca nu aveam ce sa-i spun ca sa fiu si credibil. Asa i-am spus ca am treaba la lucru. Dar sper sa am ocazia sa beau un citro cu cele doua gratzii. Si promit ca iti fac o recenzie. Numai tie.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 19, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 19, 2013 Al dracului de gurmand mai esti tu mai Nellule. Ai dat tu bunatate de citronada pe o dulceatza? :laugh2 ( Explosiva si nebunica cu dulceata in pasarica! ) :laugh2 Ce fetishuri mai au cate unii :laugh2
blondynekiss Reputație: -472 Postat Mai 19, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Mai 19, 2013 Back home... Pisicule numai tu nu ai avut curajul sa iesi cu mine la pizza...si nici nu zgariam rau
SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Mai 19, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Postat Mai 19, 2013 Inainte de toate, felicitari @sofisticatule pentru promovare! Bagai o recenzie, dar in cu totul alta parte. Nu am putut sa merg la suc cu fetele (desi mi-as fi dorit), pentru ca sotia umbla prin oras cu prietenele. Si cum Timisoara e mica, poate dadeam nas in nas cu ea. Si bas ca nu aveam ce sa-i spun ca sa fiu si credibil. Asa i-am spus ca am treaba la lucru. Dar sper sa am ocazia sa beau un citro cu cele doua gratzii. Si promit ca iti fac o recenzie. Numai tie.Sar`na lu` matale! ....si astept recenzia cu nerabdarea nerabdatorului
blondynekiss Reputație: -472 Postat Mai 19, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Mai 19, 2013 Vezi sa nu imbatranesti asteptand... Nelu...asa faci...bine , bine...
SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Mai 19, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Postat Mai 19, 2013 Vezi sa nu imbatranesti asteptand... Nelu...asa faci...bine , bine...sunt batran deja....incercarea moarte n-are si vezi ca l-am rugat sa-mi recenzeze citronada...nicidecum intalnirea in sine
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 19, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 19, 2013 Poi de blonduto daca nu l-ai invitat la shaworma. :laugh2 Daca puneai si tu invitatia de genul " explozive tinerele cu shaworma-n pasarele " era prezent instant. :laugh2 lasa naibii dulceatza si venea dupa ceva mai consistent. :laugh2
blondynekiss Reputație: -472 Postat Mai 19, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Mai 19, 2013 si eu prefer dulceata
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 19, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 19, 2013 Atunci iti dau si sursa http://nimfomane.com/forum/topic/13126-sexy-si-apetisanta-0762658286/?view=getlastpost Aici gasesti cea mai buna dulceatza din Timisoara :laugh2
nellu76 Reputație: 533 Postat Mai 19, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Postat Mai 19, 2013 @blondy, promit ca ma revansez cu proxima ocazie. Si mergem nu numai la un citro ci si la o prajitura (pe care o plateste gaby, evident).@gaby, tie bag de seama ca ti-e ciuda ca nu prea ai cum sa gusti din prajiturica domnisoarei.@sofisticatule, vezi ca insinuezi cam multe . Te citez "vezi ca l-am rugat sa-mi recenzeze citronada...nicidecum intalnirea in sine :laugh2". Eu cand vorbesc de intalnire ma refer la cu totul altceva. Bautul unui citro pentru mine inseamna " o iesita", nu o intalnire. Asa ca ai grija la exprimare .
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 19, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 19, 2013 De la prajituri sigur ma abtin. Dar o dulcetica servita direct din sursaaaa :laugh2 Recunosc cu mana pe inima ca la C-ta asa servicii nu se gasesc. :laugh2 Sint ofticos asta e :laugh2
SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Mai 19, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Postat Mai 19, 2013 . Bautul unui citro pentru mine inseamna " o iesita", nu o intalnire. Asa ca ai grija la exprimare .Bine bre,asa sa fie...dar bag sama ca dupa spusele lu` mata`,`neintalnindu-va`,stati la mese diferite si comunicati prin sms sau prin WhatsApp...sau cum??? bre la mine o intalnire e o intalnire.....fara nici un fel de insinuare P.S blondo...vezi ca nelu-i hotz si-ti mananca dulceatza
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum