Sari la conținut

Timisoreni....cine vine azi la citro?

Postări Recomandate

• Oras:In tara tuturor posibilitatilor
Postat

@blondy, daca bat palma (laba) cu catelul, putem incerca patul?

• Răspunsuri 231
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
  • Oras:....
Postat

DA... :laugh2  numai cum devotamentul lui e nemarginit...nu stiu daca sa dau mai multe sanse decat cu stapana! :laugh2  Dar daca voi reusiti...din partea mea drumul e liber :iagree

Postat

Numai sa-mi spui ce rasa e catelul (daca nu poti aici, atunci in privat) si daca e mascul sau femela. Ii cumpar o pereche de-ti baleste toata casa. Si-i lasam sa faca si ei, ce facem noi. Adica bem un pahar cu apa :laugh2, mancam o clatita (prijitura cu mere), etc. Stii cum e vorba aia: daca mere, mere, daca nu mere nu mere.

Postat

Sa facem sa fie bine, sa nu fie rau.

Apropos @Afriq, poate stii tu ce caine are blondy. Mie mi-a zis o data, dar, batran cum sunt, am uitat.

Postat

@gaby, nu fii naspa. Ajuta si tu un om amarat sa incerce un pat pufos.

Postat

Hai, ca esti mult prea subtil pentru mine. Desi ca sa nu sufere blondy, eu zic ca totusi varianta cu perechea e mai buna. Numai sa gasesc rasa potrivita. Ca daca are caucazian si eu ii iau un pudel, iti dai seama ce iese.

• Oras:A Clockwork Orange
Postat

Desi m-a cam enervat "G2BR13L" cu atitudinea de "super...." "da note k nu-i buna recenzia" shi eram hotarat sa nu mai postez nika , m-ati facut sa ma razgandesc cu topicul asta (poate nu pt. prea mult timp...daca se supara ARHANGHELUL) Si sper din toata inima sa nu primeasca Nelu actele de paternitate

So : acu ceva vreme,pe alte meleaguri ale bitzilor (alt forum) un proprietar de "masaj" incerca sa ne adune la un  jacuzzi si un mic in curtea "sediului firmei" :D ,Dana ...stie :) , din cate stiu eu s-au inscris 9 dar nu s-a aratat niciunul , totzi avem tupeu doar in spatele monitorului...

Asa...si acum ceva nelamuriri (nelegate de regulamentul forumului)

"blondynekiss" - cum naiba dormi (k sex se poate face daca ai imaginatie) in patul agatzat pe perete?

-

Postat

Desi m-a cam enervat "G2BR13L" cu atitudinea de "super...." "da note k nu-i buna recenzia" shi eram hotarat sa nu mai postez nika , m-ati facut sa ma razgandesc cu topicul asta (poate nu pt. prea mult timp...daca se supara ARHANGHELUL) Si sper din toata inima sa nu primeasca Nelu actele de paternitate

So : acu ceva vreme,pe alte meleaguri ale bitzilor (alt forum) un proprietar de "masaj" incerca sa ne adune la un  jacuzzi si un mic in curtea "sediului firmei" :D ,Dana ...stie :) , din cate stiu eu s-au inscris 9 dar nu s-a aratat niciunul , totzi avem tupeu doar in spatele monitorului...

Asa...si acum ceva nelamuriri (nelegate de regulamentul forumului)

"blondynekiss" - cum naiba dormi (k sex se poate face daca ai imaginatie) in patul agatzat pe perete?

SORRY DE MULTIPOST  A DRAQ ANDROID....daca am incalcat regulament merit BAN! (daca sunt greu de sters celelalte 2)

Postat

Valeu...dar mare e nedumerirea de ai postat de 3 ori...cine a zis ca-i agatat? Nu zic ca nu as fi preferat un baldachin...din contra imi vin multe, multe idei.

Iar in ceea ce priveste intalnirea sunt convinsa ca nu toti se ascund...daca nu ma ascund nici eu ,ei de ce ar face asta?Am mai avut intalniri cu membrii curajosi si una a fost mai frumoasa ca alta si mai interesanta.Deci participi sau nu? :girly

Postat

HE! eu nu ma ascund

Am clikait de 3 ori pe butonu lu' android (sensibil a draq ecranu,mizda pasii)

As veni (dar cre k ma tzapa afara de pe forum Arhanghelul,acu are motiv :))

Ideea era  : "blondynekiss" = ce naiba cautzi TU , femeie cu ALTITUDINE pe un forum de ,,,,(nu zik ca nu-i voie :))

A! si-mi plac catzeii!

Postat

@Rider, "as veni" la mine inseamna vin! :D

Ce caut aici? Raspunsul e simplu...sa zicem ca am pasiunile mele ... :blushing2  , de restul te vei lamuri cand ma vei cunoaste ;)

Deci keep in touch sa te anuntam curand cand si unde! :hug1

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Ufffff, cate discutii a creat o simpla limonada...cu menta. Dar e bine, macar v-ati dezlegat limbile si cel mai important lucru este ca nu s-a injurat nimeni. Deci, Timisoara cu ai ei minunati oameni ar putea fi un exemplu...bun.

Va pup.

Prima limonada a oferit-o "bietul" @mazarin, pentru urmatoarea se ofera cineva ???

ps. @blondy, amenintai lumea cu o recenzie...........

Postat

@multumesc blondy pentru informatie! Maine o sa ai si o fetitza din rasa respectiva. Deci, fa patul, ca vin. Te pup. @Rider, bine ai revenit printre noi. Si sper sa nu mai pleci de aici decat peste 50 de ani. In ceea ce o priveste pe blondy, pot sa-ti spun ca e o fata super de treaba. Frumusica, plina de viata, dezinhibata, cu alte cuvinte, o prezenta placuta. O sa te convingi de toate acestea cand o vei intalni. P.S. @blondy, sa stii ca te-am laudat nu pentru a te cuceri(desi sper sa o fac intr-un final), ci pentru ca asa mi-ai parut mie. Inca o data te tzuc. Pregateste si cele trebuincioase pentru clatite.

Postat

Dragul meu Rider nu trebuie sa iti faci nici o problema din partea mea. Eu nu iti spun ca nu sint bune recenziile tale. Iti spun doar ca regulamentul ne cere sa dai si note. Doar atat. Tu te-ai suparat si nu ai mai intrat. Sa nu crezi ca iti cer acele note numai tie. Din punctul meu de vedere iti spun bine ai revenit pe site!! Sper sa ramai aici atat de mult cat iti doresti. Astept urmatoarea cu nerabdare urmatoarea recenzie sa iti cer sa pui si notele. :laugh2 :laugh2 :laugh2

P.S Imi pare rau dar Nellu a semnat deja actele de adoptie :laugh2 :laugh2 :laugh2

Postat

My dear ...Archangel (sper sa nu te zgarie adresarea mea,dar imi tot sta gandul la filmul DOGMA) nu imi fac probleme dar am facut si eu pe moderatorul si cred ca esentza posturilor e importanta Nu respectarea ad-literam a regulamentului , in fine forumul vostru atitudinea voastra.

Logica mea e simpla: - daca primesc informatii ma stradui sa dau si eu , la randul meu altora.

O sa pun shi note dar o sa specific de fiecare data ca sunt o impresie personala.

Daca te "ia" Nelu si vi in Tm esti bine-primit la orice ora , doar sa nu-mi ceri sa merg cu tine la vre-o " fata " (nu-mi place sa vad curul unui mascul in timpul ....si sunt egoist - "nu dau nimic" :D

La un "cico" sau "birfcor" (iara o sa intrebe careva ce-i ala?) merg cu oricine , fara nici o retinere.

Postat

LoL - scobarlesc in podul casei , poate dau de o sticla nedesfacuta !

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...