nellu76 Reputație: 533 Postat Mai 21, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Postat Mai 21, 2013 @blondy, daca bat palma (laba) cu catelul, putem incerca patul?
blondynekiss Reputație: -472 Postat Mai 21, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Mai 21, 2013 DA... numai cum devotamentul lui e nemarginit...nu stiu daca sa dau mai multe sanse decat cu stapana! Dar daca voi reusiti...din partea mea drumul e liber
nellu76 Reputație: 533 Postat Mai 21, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Postat Mai 21, 2013 Numai sa-mi spui ce rasa e catelul (daca nu poti aici, atunci in privat) si daca e mascul sau femela. Ii cumpar o pereche de-ti baleste toata casa. Si-i lasam sa faca si ei, ce facem noi. Adica bem un pahar cu apa , mancam o clatita (prijitura cu mere), etc. Stii cum e vorba aia: daca mere, mere, daca nu mere nu mere.
Afriq Reputație: 1265 Postat Mai 21, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Mai 21, 2013 Daca nu mere... pere!
nellu76 Reputație: 533 Postat Mai 21, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Postat Mai 21, 2013 Sa facem sa fie bine, sa nu fie rau.Apropos @Afriq, poate stii tu ce caine are blondy. Mie mi-a zis o data, dar, batran cum sunt, am uitat.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 21, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 21, 2013 Sa dau din casa sa nu dau.... :350x . :laugh2
nellu76 Reputație: 533 Postat Mai 21, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Postat Mai 21, 2013 @gaby, nu fii naspa. Ajuta si tu un om amarat sa incerce un pat pufos.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 21, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 21, 2013 Nellu tocmai ca pe tine te ajutam . Eu ma gandeam daca sau dau, sau sa nu dau, cainele afara din casa :laugh2
nellu76 Reputație: 533 Postat Mai 21, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Postat Mai 21, 2013 Hai, ca esti mult prea subtil pentru mine. Desi ca sa nu sufere blondy, eu zic ca totusi varianta cu perechea e mai buna. Numai sa gasesc rasa potrivita. Ca daca are caucazian si eu ii iau un pudel, iti dai seama ce iese.
blondynekiss Reputație: -472 Postat Mai 21, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Mai 21, 2013 Yorkshire terrier...e baietel
rider Reputație: 373 Postat Mai 21, 2013 Oras:A Clockwork Orange Oras:A Clockwork Orange Postat Mai 21, 2013 Desi m-a cam enervat "G2BR13L" cu atitudinea de "super...." "da note k nu-i buna recenzia" shi eram hotarat sa nu mai postez nika , m-ati facut sa ma razgandesc cu topicul asta (poate nu pt. prea mult timp...daca se supara ARHANGHELUL) Si sper din toata inima sa nu primeasca Nelu actele de paternitate So : acu ceva vreme,pe alte meleaguri ale bitzilor (alt forum) un proprietar de "masaj" incerca sa ne adune la un jacuzzi si un mic in curtea "sediului firmei" ,Dana ...stie , din cate stiu eu s-au inscris 9 dar nu s-a aratat niciunul , totzi avem tupeu doar in spatele monitorului... Asa...si acum ceva nelamuriri (nelegate de regulamentul forumului) "blondynekiss" - cum naiba dormi (k sex se poate face daca ai imaginatie) in patul agatzat pe perete?-
rider Reputație: 373 Postat Mai 21, 2013 Oras:A Clockwork Orange Oras:A Clockwork Orange Postat Mai 21, 2013 Desi m-a cam enervat "G2BR13L" cu atitudinea de "super...." "da note k nu-i buna recenzia" shi eram hotarat sa nu mai postez nika , m-ati facut sa ma razgandesc cu topicul asta (poate nu pt. prea mult timp...daca se supara ARHANGHELUL) Si sper din toata inima sa nu primeasca Nelu actele de paternitate So : acu ceva vreme,pe alte meleaguri ale bitzilor (alt forum) un proprietar de "masaj" incerca sa ne adune la un jacuzzi si un mic in curtea "sediului firmei" ,Dana ...stie , din cate stiu eu s-au inscris 9 dar nu s-a aratat niciunul , totzi avem tupeu doar in spatele monitorului... Asa...si acum ceva nelamuriri (nelegate de regulamentul forumului) "blondynekiss" - cum naiba dormi (k sex se poate face daca ai imaginatie) in patul agatzat pe perete? SORRY DE MULTIPOST A DRAQ ANDROID....daca am incalcat regulament merit BAN! (daca sunt greu de sters celelalte 2)
blondynekiss Reputație: -472 Postat Mai 21, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Mai 21, 2013 Valeu...dar mare e nedumerirea de ai postat de 3 ori...cine a zis ca-i agatat? Nu zic ca nu as fi preferat un baldachin...din contra imi vin multe, multe idei. Iar in ceea ce priveste intalnirea sunt convinsa ca nu toti se ascund...daca nu ma ascund nici eu ,ei de ce ar face asta?Am mai avut intalniri cu membrii curajosi si una a fost mai frumoasa ca alta si mai interesanta.Deci participi sau nu?
rider Reputație: 373 Postat Mai 21, 2013 Oras:A Clockwork Orange Oras:A Clockwork Orange Postat Mai 21, 2013 HE! eu nu ma ascundAm clikait de 3 ori pe butonu lu' android (sensibil a draq ecranu,mizda pasii)As veni (dar cre k ma tzapa afara de pe forum Arhanghelul,acu are motiv ) Ideea era : "blondynekiss" = ce naiba cautzi TU , femeie cu ALTITUDINE pe un forum de ,,,,(nu zik ca nu-i voie ) A! si-mi plac catzeii!
blondynekiss Reputație: -472 Postat Mai 21, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Mai 21, 2013 @Rider, "as veni" la mine inseamna vin! Ce caut aici? Raspunsul e simplu...sa zicem ca am pasiunile mele ... , de restul te vei lamuri cand ma vei cunoaste Deci keep in touch sa te anuntam curand cand si unde!
Afriq Reputație: 1265 Postat Mai 21, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Mai 21, 2013
rider Reputație: 373 Postat Mai 21, 2013 Oras:A Clockwork Orange Oras:A Clockwork Orange Postat Mai 21, 2013 mecy! "Negrule" Evolutzia in viziunea "lor" : http://files.coloribus.com/files/adsarchive/part_787/7872105/file/retail-stores-evolution-small-19601.jpg
danutza tm Reputație: 70 Postat Mai 21, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Mai 21, 2013 Ufffff, cate discutii a creat o simpla limonada...cu menta. Dar e bine, macar v-ati dezlegat limbile si cel mai important lucru este ca nu s-a injurat nimeni. Deci, Timisoara cu ai ei minunati oameni ar putea fi un exemplu...bun.Va pup.Prima limonada a oferit-o "bietul" @mazarin, pentru urmatoarea se ofera cineva ??? ps. @blondy, amenintai lumea cu o recenzie...........
Administrator pisicuts Reputație: 114527 Postat Mai 21, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Mai 21, 2013
nellu76 Reputație: 533 Postat Mai 21, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Postat Mai 21, 2013 @multumesc blondy pentru informatie! Maine o sa ai si o fetitza din rasa respectiva. Deci, fa patul, ca vin. Te pup. @Rider, bine ai revenit printre noi. Si sper sa nu mai pleci de aici decat peste 50 de ani. In ceea ce o priveste pe blondy, pot sa-ti spun ca e o fata super de treaba. Frumusica, plina de viata, dezinhibata, cu alte cuvinte, o prezenta placuta. O sa te convingi de toate acestea cand o vei intalni. P.S. @blondy, sa stii ca te-am laudat nu pentru a te cuceri(desi sper sa o fac intr-un final), ci pentru ca asa mi-ai parut mie. Inca o data te tzuc. Pregateste si cele trebuincioase pentru clatite.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 21, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 21, 2013 Dragul meu Rider nu trebuie sa iti faci nici o problema din partea mea. Eu nu iti spun ca nu sint bune recenziile tale. Iti spun doar ca regulamentul ne cere sa dai si note. Doar atat. Tu te-ai suparat si nu ai mai intrat. Sa nu crezi ca iti cer acele note numai tie. Din punctul meu de vedere iti spun bine ai revenit pe site!! Sper sa ramai aici atat de mult cat iti doresti. Astept urmatoarea cu nerabdare urmatoarea recenzie sa iti cer sa pui si notele. :laugh2 P.S Imi pare rau dar Nellu a semnat deja actele de adoptie :laugh2
rider Reputație: 373 Postat Mai 21, 2013 Oras:A Clockwork Orange Oras:A Clockwork Orange Postat Mai 21, 2013 My dear ...Archangel (sper sa nu te zgarie adresarea mea,dar imi tot sta gandul la filmul DOGMA) nu imi fac probleme dar am facut si eu pe moderatorul si cred ca esentza posturilor e importanta Nu respectarea ad-literam a regulamentului , in fine forumul vostru atitudinea voastra.Logica mea e simpla: - daca primesc informatii ma stradui sa dau si eu , la randul meu altora.O sa pun shi note dar o sa specific de fiecare data ca sunt o impresie personala. Daca te "ia" Nelu si vi in Tm esti bine-primit la orice ora , doar sa nu-mi ceri sa merg cu tine la vre-o " fata " (nu-mi place sa vad curul unui mascul in timpul ....si sunt egoist - "nu dau nimic" La un "cico" sau "birfcor" (iara o sa intrebe careva ce-i ala?) merg cu oricine , fara nici o retinere.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 21, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 21, 2013 Nu ma deranjeaza deloc sa faci acea specificatie la note. Daca ai mai gasi pe undeva "cico " sau " brifcor " zau ca as grabi venirea la Timisoara
rider Reputație: 373 Postat Mai 21, 2013 Oras:A Clockwork Orange Oras:A Clockwork Orange Postat Mai 21, 2013 LoL - scobarlesc in podul casei , poate dau de o sticla nedesfacuta !
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 21, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 21, 2013 :D Asta imi da expiraciuni sa scape de arhanghel :D
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum