pizdicutz Reputație: 1461 Postat Martie 27, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 27, 2019 A cazut in multe orase, cica s-au taiat niste magistrale de fibra optica in mai multe zone ale tarii. Politia si SRI fac cercetari (cica)...Ma luasera nervii pe moment. ;) :hug1 pana maine :)))cand vrei sa vezi ce a mai scris haterul de olly Ce treaba am eu cu Oly sau oricare? Trezirea, azi sunt, maine... N-ai cum,ești dependenta de site,aici este toată lumea ta. :pope Te-a invitat cineva? Aaaa, vrei contul banat, masochistule, mai baga, te anunt eu cand esti sters, cand nu mai poti intra. ;)
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Martie 27, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Martie 27, 2019 Iartă-i, Preamilostivule, că nu știe gura lor ce spune.Graiul lor e bântuit de Cel Rău!! Iarta te rog și gura fanatică ce-o îndrazni să guvițeze ceva despre Allahu Akbar pe la summitul ce vine...Cei preacucernici care-s antrenați în domeniu psy și le vorbesc și limba, știu să-i mântuiască de păcatele lor, înainte să le săvârșească. Doamne Ajută ! Nu mai încerca sa afli motivul pentru care ai fost banat,in mintea Motanului n-ai cum sa pătrunzi,n-ai cum sa-l înțelegi,Pe site-ul asta sunt mii de membrii ținuti pe forum de recenziile,informațiile,caterinca.......a maxim 30-40 de membrii. Fara ei se duce pulii de suflet tot site-ul,pentru ca pur si simplu n-ai mai avea ce sa citești cu excepția delirului unor babe demente (Vistantric,Amada,Siana,Anonna.....) si a unor sclavi sexuali care isi lasă balele pe toate topicele prostituatelor.Cum sa-l banezi pe Ragno care are 100 de recenzii si cunoștea aproape toate curvele de pe site?Cum sa-l banezi pe Crocozaur care avea o mulțime de recenzii,unic prin stil si umorul fin?Cum sa gonești veteranii forumului Trole,Marean...........BIZAREu mi-am asumat banarile,am dat in stoarfe ca in sacul de box, :laugh2
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Martie 27, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Martie 27, 2019 Te-a invitat cineva? Aaaa, vrei contul banat, masochistule, mai baga, te anunt eu cand esti sters, cand nu mai poti intra. ;)Mamaie,cauta-ti un job,Motanul isi bate joc de tine făcându-te sa speri sa fii Moderator.
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Martie 27, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 27, 2019 Nu mai încerca sa afli motivul pentru care ai fost banat,in mintea Motanului n-ai cum sa pătrunzi,n-ai cum sa-l înțelegi,Pe site-ul asta sunt mii de membrii ținuti pe forum de recenziile,informațiile,caterinca.......a maxim 30-40 de membrii. Fara ei se duce pulii de suflet tot site-ul,pentru ca pur si simplu n-ai mai avea ce sa citești cu excepția delirului unor babe demente (Vistantric,Amada,Siana,Anonna.....) si a unor sclavi sexuali care isi lasă balele pe toate topicele prostituatelor.Cum sa-l banezi pe Ragno care are 100 de recenzii si cunoștea aproape toate curvele de pe site?Cum sa-l banezi pe Crocozaur care avea o mulțime de recenzii,unic prin stil si umorul fin?Cum sa gonești veteranii forumului Trole,Marean...........BIZAREu mi-am asumat banarile,am dat in stoarfe ca in sacul de box, :laugh2 Daca as vrea, erai sters acum, nu ma intereseaza dorinta lui Pisi, dar il respect, desi deseori nu merita.Esti un troll, viata ta este acest site, crapa cat mai poti, ca de sete nu duci lipsa.
xoxogolddigger Reputație: -76 Postat Martie 27, 2019 Postat Martie 27, 2019 sute ? baga-ti-ai pula in ma-ta da sclav prost care mai sus zici ca sunt 30-40 toti si tu vorbesti de sute ? fmm de mos prost lolbaaaaa cat da prost sa fii ma ?
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Martie 27, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 27, 2019 sute ? baga-ti-ai pula in ma-ta da sclav prost care mai sus zici ca sunt 30-40 toti si tu vorbesti de sute ? fmm de mos prost lolbaaaaa cat da prost sa fii ma ? Nu-ti mai incorda neuronul, faci doctorat! :laugh2 Mamaie,cauta-ti un job,Motanul isi bate joc de tine făcându-te sa speri sa fii Moderator. Am vazut poza postata cu tine, de tine... Vorbesti de mine? Te-ai uitat in oglinda, munte, in ultima vreme, ai curaj?!Nu vreau sa fiu moderator, stergeam jumatate de forum! Nu-mi pierd timpul cu ratati ca tine.Tu baga trafic si comenteaza mai putin. ;)
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Martie 27, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Martie 27, 2019 Daca as vrea, erai sters acum, nu ma intereseaza dorinta lui Pisi, dar il respect, desi deseori nu merita.Esti un troll, viata ta este acest site, crapa cat mai poti, ca de sete nu duci lipsa.Prostul ala de Miky ti-a pus o întrebare de bun simt pe care tu ai ocolit-o cu disperare.Ce vechime ai pe cartea de munca?Ai casa,ai familie,ai un job,ai vreun rost in viata asta?Adica mai faci ceva in afara de a delira pe site si a te crede atotstiutoare,mai nou Mama Omida care ghicește viitorul in anus?
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Martie 27, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 27, 2019 Prostul ala de Miky ti-a pus o întrebare de bun simt pe care tu ai ocolit-o cu disperare.Ce vechime ai pe cartea de munca?Ai casa,ai familie,ai un job,ai vreun rost in viata asta?Adica mai faci ceva in afara de a delira pe site si a te crede atotstiutoare,mai nou Mama Omida care ghicește viitorul in anus? Eu nu cred ca Dumnezeul tau scoate pe cineva de la moarte de cateva ori din distractie. ;)Latri unde nu trebuie, eu joc nu la categoria grea, cum vorbeai, ci la cea logica, daca mai pui si spirituala...Esti repetent la sah, la mahala in top! :)
condition Reputație: 7276 Postat Martie 28, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Martie 28, 2019 Babalaci bolnavi de nervi :X " Cat despre prostu ala de mikki micropenis77mm, miliardaru da maxi-taxi, bossss plm, explica-i la prost ca nu este vorba despre cont sp(sugator de pula) si bani, kestia e ca nu o sa devin sclav pe banii mei ca el si ca altii, de si-au pierdut toata viata aici cu plusuri si minusuri, ori sa stau nonstop la panda sa sterg si sa moderez in haznaua asta, ideea este/era, ca io daca iti dau tie vreum leu/euro si plm, pentru mizeria asta de site, tu sa devii sclavul meu, nu eu al tau, sa ajunga ca eu o sa-mi bifez o lista de muisti si muiste rosii, verzi albastre si plm chipurile pizde alea cateva sute(de pe conturile carora tot muistii scriu)" Recunosti descrierea SOBOLANE?! :laugh2 1
Vizitator jack k Reputație: 0 Postat Martie 28, 2019 Postat Martie 28, 2019 'ai de jumatatea mea....Șefule, fă-le ăstora subforum, sa se caute la coaie, can' vrea pula lor, că m-am săturat să-i văd, cancer peste tot, în pula mea.... 1
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Martie 29, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 29, 2019 pana maine :)))cand vrei sa vezi ce a mai scris haterul de olly Ce faci, draga, nu mai vorbesti cu nimeni? :)
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Martie 29, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 29, 2019 Nu te simti fara vlaga fara motiv...Trezirea, ti-am dat ceva juce. :)
justitiaru Reputație: 1361 Postat Martie 30, 2019 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Martie 30, 2019 cine castiga ? Amada sau Roz ?=)) 3
the last of us Reputație: 228 Postat Martie 30, 2019 Postat Martie 30, 2019 Roz e printre noi, e pe clone
justitiaru Reputație: 1361 Postat Martie 30, 2019 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Martie 30, 2019 Roz e printre noi, e pe cloneSe stie :))
ematapahclone Reputație: 0 Postat Martie 30, 2019 Postat Martie 30, 2019 Roz e printre noi, e pe cloneInca mai plangi limbistule ca dmx i-a dat dauna pa toping la cristina an cluj cu marelr karaoke de o persoana, in timp ce tu ai facut 50 da clone da caraoche pentrru topingul clarisei de la valcea?Mai plangi dupah contul da 2 meleoane da puncte?Chiar fimi-ar scarba da numele cacatului din titlu topingului, ati intrat peste el cu baietii acolo la tara? 1
theonlyjudge Reputație: 294 Postat Martie 30, 2019 Oras:Mega City One Oras:Mega City One Postat Martie 30, 2019 tot pe clone Dolores ? :slap2
the last of us Reputație: 228 Postat Martie 30, 2019 Postat Martie 30, 2019 Inca mai plangi limbistule ca dmx i-a dat dauna pa toping la cristina an cluj cu marelr karaoke de o persoana, in timp ce tu ai facut 50 da clone da caraoche pentrru topingul clarisei de la valcea?Mai plangi dupah contul da 2 meleoane da puncte?Chiar fimi-ar scarba da numele cacatului din titlu topingului, ati intrat peste el cu baietii acolo la tara? ce'ai baut fratello ?
the last of us Reputație: 228 Postat Martie 30, 2019 Postat Martie 30, 2019 tot pe clone Dolores ? :slap2tot lake ala care se chinuie sa ajunga la 50 kg? :))))
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum