denisa98 Reputație: 30 Postat Septembrie 10, 2019 Oras:Bacau Oras:Bacau Partajează Postat Septembrie 10, 2019 Bună.Bine ai revenit frumoaso, am fost la tine cand aveai locația pe George Bacovia,as vrea sa te revăd dar nu pot până joi după amiază,te voi mai gasi joi?Este posibil sa ma gasesti. Nu stiu exact cat mai stau 😊💖 Link spre comentariu
clashroyale Reputație: 175 Postat Septembrie 11, 2019 Oras:Bacau Oras:Bacau Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2019 Salutare! Am revizitat-o pe Denisa si am avut senzatia ca m-am reintanlit cu o fosta iubita! Super lipicioasa si amabila, a slabit cateva kg bune si ii sta bine. Am o chimie foarte faina cu tipa asta dar din pacate ne paraseste curand!Notarea am facut-o intr-un post anterior dar e de vizitat negresit! ☀ Link spre comentariu
denisa98 Reputație: 30 Postat Septembrie 11, 2019 Oras:Bacau Oras:Bacau Partajează Postat Septembrie 11, 2019 Salutare! Am revizitat-o pe Denisa si am avut senzatia ca m-am reintanlit cu o fosta iubita! Super lipicioasa si amabila, a slabit cateva kg bune si ii sta bine. Am o chimie foarte faina cu tipa asta dar din pacate ne paraseste curand!Notarea am facut-o intr-un post anterior dar e de vizitat negresit! ☀Multumesc! Te pup 💖 Link spre comentariu
gigi de la scularie Reputație: 489 Postat Septembrie 14, 2019 Oras:Focsani Oras:Focsani Partajează Postat Septembrie 14, 2019 Hai si pe la Focșani! Cred că ar fi doritori! 😘 Link spre comentariu
ciprian 81 Reputație: 17 Postat Septembrie 16, 2019 Oras:City Oras:City Partajează Postat Septembrie 16, 2019 O FATĂ DE NOTA 10 , trecut din nou pe la ea, păsărica curată, o piele fină cu un miros frumos, alte detali nu își au rostul, încercați si nu o sa va pară rău daca va comportati frumos , am sa revin ori de câte ori am ocazia sa trec prin Bacau Link spre comentariu
clashroyale Reputație: 175 Postat Septembrie 16, 2019 Oras:Bacau Oras:Bacau Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2019 Denisa daca nu ai plecat iti fac maine o vizita! Link spre comentariu
denisa98 Reputație: 30 Postat Septembrie 17, 2019 Oras:Bacau Oras:Bacau Partajează Postat Septembrie 17, 2019 Denisa daca nu ai plecat iti fac maine o vizita!Sunt si astazi in oras 💞 Link spre comentariu
gigi-palton Reputație: 24 Postat Septembrie 17, 2019 Partajează Postat Septembrie 17, 2019 Am fost la domnisoara.Locatia la blocurile noi din spate de la E-On.Foarte frumusica si dragalasa domnisoara. E ingrijita, parfumata si lipicioasa. Am optat pentru un numar, ON urmat de LOT unde am finalizat. Fata stie meserie, raport calitate-pret excelent, este peste ceea ce ofera Bacaul in momentul actual.Cand mai am trecere prin Bacau am sa mai revin pe la ea. ON 9Aspect 9GFE 9DTD 25 min. Link spre comentariu
denisa98 Reputație: 30 Postat Septembrie 17, 2019 Oras:Bacau Oras:Bacau Partajează Postat Septembrie 17, 2019 Am fost la domnisoara.Locatia la blocurile noi din spate de la E-On.Foarte frumusica si dragalasa domnisoara. E ingrijita, parfumata si lipicioasa. Am optat pentru un numar, ON urmat de LOT unde am finalizat. Fata stie meserie, raport calitate-pret excelent, este peste ceea ce ofera Bacaul in momentul actual.Cand mai am trecere prin Bacau am sa mai revin pe la ea. ON 9Aspect 9GFE 9DTD 25 min.Multumesc frumos pentru recenzie! Te mai astept 💞💖 Link spre comentariu
legalize Reputație: 0 Postat Septembrie 17, 2019 Partajează Postat Septembrie 17, 2019 Buna Denisa! Finalizare orală accepți? Link spre comentariu
denisa98 Reputație: 30 Postat Septembrie 18, 2019 Oras:Bacau Oras:Bacau Partajează Postat Septembrie 18, 2019 Buna Denisa! Finalizare orală accepți?Buna, poti suna pentru detalii. Serviciile mele sunt atasate in comentariile anterioare. Link spre comentariu
corcodelgigel Reputație: 445 Postat Octombrie 10, 2019 Oras:Bacau Oras:Bacau Partajează Postat Octombrie 10, 2019 In weekend am vizitat-o pe Denisa, am optat pentru oral ne- si normal prot, o fin 100 lei.Fata este brunetica si frumoasa la fata, cu sani mari si corp atragator, are un zambet foarte frumos dar de care nu prea am avut parte pentru ca avusese o noapte alba din cauza unei masele care a durut-o. Accepta cam toate pozitiile, acceptaFK, sau cel putin la mine a acceptat, curata, lipicioasa. Accepta si CIM contra 50 lei, nu face anal.Garsoniera curata, fara miros fum de tigari, cu semi-intuneric, dar eu am vrut mai multa lumina pentru ca fata e frumoasa si am vrut sa o vad. Pasarica este foarte discreta acolo intre picioruse, cu labiile mici micute, epilata recent, fara mirosuri. Per total 8,5 pentru oralul fara deep si CIM-ul cu plata suplimentara, pentru lipsa anal din oferta (nu ca as fi fost amator, dar are un fund atragator).Pozele de pe Publi o dezavantajeaza, sunt prost facute, in realitate arata mai bine. Recomand pentru vizitat, sper sa revin, dupa ce in prealabil am sa o sun sa vad daca a mai durut-o maseaua. Sa auzim numai de bine. Link spre comentariu
clashroyale Reputație: 175 Postat Octombrie 10, 2019 Oras:Bacau Oras:Bacau Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2019 Eu mai mereu o gasesc indisponibila ,desi nu prea primeste recenzii...Denisa e de top lejer! Link spre comentariu
moro70 Reputație: 2 Postat Octombrie 10, 2019 Oras:România Oras:România Partajează Postat Octombrie 10, 2019 Sunat azi, telefon inchis... Link spre comentariu
denisa98 Reputație: 30 Postat Octombrie 10, 2019 Oras:Bacau Oras:Bacau Partajează Postat Octombrie 10, 2019 Buna dragilor! Zilele astea nu m-am simtit prea bine din cauza unei masele si nu am avut un program stabil. Revin pe maine dimineata. Va pup si o seara faina. Link spre comentariu
kevin001 Reputație: 99 Postat Octombrie 13, 2019 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Octombrie 13, 2019 Super frumoasa fata si chiar faci o dragoste nebuna cu ea am incercat cu ea 7 pozitii kamasutra i am propus daca vine si la resedinta mea si'a zis ca vb Link spre comentariu
alexinho21 Reputație: 1046 Postat Octombrie 27, 2019 Partajează Postat Octombrie 27, 2019 Cu scuzele de rigoare, nu pot face o recenzie ca la carte. Am vizitat azi d’soara, nota overall: 9; de revenit: da! Si-a schimbat locatia, in spate la Eon, la blocurile noi. Succes la ciocanit 😂 Link spre comentariu
clashroyale Reputație: 175 Postat Octombrie 30, 2019 Oras:Bacau Oras:Bacau Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2019 Astazi de la ce ora esti disponibila? Link spre comentariu
felixvio Reputație: 8 Postat Noiembrie 3, 2019 Oras:oriunde Oras:oriunde Partajează Postat Noiembrie 3, 2019 Sunat aseara ! nu raspunde nimeni ! revin maine pt ...discutii ! Link spre comentariu
zeulxxx Reputație: 0 Postat Noiembrie 12, 2019 Partajează Postat Noiembrie 12, 2019 Vino si pe la Tg Jiu Link spre comentariu
petrupetru69 Reputație: 0 Postat Noiembrie 30, 2019 Oras:bacau Oras:bacau Partajează Postat Noiembrie 30, 2019 Buna pe unde te gasesc ? Link spre comentariu
bogdan842 Reputație: 5 Postat Decembrie 28, 2019 Partajează Postat Decembrie 28, 2019 Unde ai plecat fetito! Te mai găsim prin Bacău! Link spre comentariu
maryuzzi Reputație: 2 Postat Februarie 15, 2020 Oras:Paris Oras:Paris Partajează Postat Februarie 15, 2020 E la londra ,da nu stiu daca presteaza ca as cautao si as merge si acolo dupa ea Link spre comentariu
Vizitator titlover Reputație: 0 Postat Martie 30, 2020 Partajează Postat Martie 30, 2020 Dacă te întorci în țară ar fi frumos să faci o vizită și la Timișoara, eu m-aș abona direct :)))) Link spre comentariu
clashroyale Reputație: 175 Postat Aprilie 16, 2020 Oras:Bacau Oras:Bacau Autor Partajează Postat Aprilie 16, 2020 Buna Denisa ! Abia astept sa te intorci si sa se termine pandemia asta, chiar imi lipsesti😘 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum