justitiaru Reputație: 1361 Postat Martie 27, 2019 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Partajează Postat Martie 27, 2019 Pai sa nu se aptina AhahahahahahahaSe aPtineAltfel pana acum isi arata smacheria aia de boarfa de 2 lei si varia si pa tine si pa familie=))Nu mai are sanji in chizda 4 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Martie 27, 2019 Partajează Postat Martie 27, 2019 Se aPtineAltfel pana acum isi arata smacheria aia de boarfa de 2 lei si varia si pa tine si pa familie=))Nu mai are sanji in chizdaNu creeed.Carlita e o fata desteapta de treaba si toate astea cu de:)))) Link spre comentariu
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Martie 27, 2019 Partajează Postat Martie 27, 2019 Sange am cu cine merita bai omule ! omu ala nu mi-a gresit cu nimic :D Cand tu meriti sa ma lsobozesc pe tine o fac cu drag :$ hai cius Se aPtineAltfel pana acum isi arata smacheria aia de boarfa de 2 lei si varia si pa tine si pa familie =))Nu mai are sanji in chizda 1 Link spre comentariu
justitiaru Reputație: 1361 Postat Martie 27, 2019 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Partajează Postat Martie 27, 2019 Sange am cu cine merita bai omule ! omu ala nu mi-a gresit cu nimic :D Cand tu meriti sa ma lsobozesc pe tine o fac cu drag :$ hai cius Iti recomand sa pui mana pa carteStiu ca tie foame rauDar sa ajungi sa mananci din litere chiar tie fomica rău=)) 2 Link spre comentariu
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Martie 27, 2019 Partajează Postat Martie 27, 2019 scriu de pe telon idiotule :) 1 Link spre comentariu
justitiaru Reputație: 1361 Postat Martie 27, 2019 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Partajează Postat Martie 27, 2019 scriu de pe telon idiotule :) De pe TELON sa scrii =))Inculto 3 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Martie 27, 2019 Partajează Postat Martie 27, 2019 De pe TELON sa scrii =))Inculto:)))) 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Martie 27, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Martie 27, 2019 Carla e forță mondială. Am zis! 2 1 Link spre comentariu
necrutatorul terminator Reputație: 1403 Postat Martie 27, 2019 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Partajează Postat Martie 27, 2019 Va veni o zi când fata despre care este vorba în acest topic o să mănânce din gunoaie și va regreta toate înjurăturile adresate membrilor forumului. PS: Valabil și pentru peștele ei ! 4 1 Link spre comentariu
cristianf7 Reputație: 100 Postat Martie 27, 2019 Oras:Pa aci Oras:Pa aci Autor Partajează Postat Martie 27, 2019 Urata fosila esti Cacarlita cacatitaNici tiganu nu te mai suporta la ce hipopotam esti =)) 2 1 Link spre comentariu
copilulurozkendra Reputație: 2137 Postat Martie 27, 2019 Telefon: [email protected] Oras:sincity Telefon: [email protected] Oras:sincity Partajează Postat Martie 27, 2019 Se aPtineAltfel pana acum isi arata smacheria aia de boarfa de 2 lei si varia si pa tine si pa familie =))Nu mai are sanji in chizda s-a terminat palizeru =)) 3 1 Link spre comentariu
justitiaru Reputație: 1361 Postat Martie 27, 2019 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Partajează Postat Martie 27, 2019 s-a terminat palizeru =))Zic sa-i dam una bucata porc in sanje de tigan =)) 5 1 Link spre comentariu
copilulurozkendra Reputație: 2137 Postat Martie 27, 2019 Telefon: [email protected] Oras:sincity Telefon: [email protected] Oras:sincity Partajează Postat Martie 27, 2019 Zic sa-i dam una bucata porc in sanje de tigan =)) mi-a povestit cineva pe wtp experienta cu sandramaua asta =))si la un moment dat scria asa: "Si din senin aud ooohhhhh. Un “oooohhhh” de-ala scheunat de ziceai ca-i pe moarte si mai multe nu. Subtire si stins, asa. Mi-a fost si frica s-o intreb ce are, dar cred ca de foame guita in halul ala de ziceai ca-si da duhul" 3 1 Link spre comentariu
Vizitator jack k Reputație: 0 Postat Martie 27, 2019 Partajează Postat Martie 27, 2019 mi-a povestit cineva pe wtp experienta cu sandramaua asta =))si la un moment dat scria asa: "Si din senin aud ooohhhhh. Un “oooohhhh” de-ala scheunat de ziceai ca-i pe moarte si mai multe nu. Subtire si stins, asa. Mi-a fost si frica s-o intreb ce are, dar cred ca de foame guita in halul ala de ziceai ca-si da duhul"terminase de mult? :D 1 1 Link spre comentariu
justitiaru Reputație: 1361 Postat Martie 27, 2019 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Partajează Postat Martie 27, 2019 mi-a povestit cineva pe wtp experienta cu sandramaua asta =))si la un moment dat scria asa: "Si din senin aud ooohhhhh. Un “oooohhhh” de-ala scheunat de ziceai ca-i pe moarte si mai multe nu. Subtire si stins, asa. Mi-a fost si frica s-o intreb ce are, dar cred ca de foame guita in halul ala de ziceai ca-si da duhul"=)) 3 1 Link spre comentariu
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Martie 27, 2019 Partajează Postat Martie 27, 2019 uite cum sta fani si discuta despre mine , bagami-as pula in gura voastra viata reala nu aveti ? Mars la gunoi cu voi nemancatilor :) 1 1 Link spre comentariu
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Martie 27, 2019 Partajează Postat Martie 27, 2019 Valabil pentru tine in viiitor nu am peste :) Te fac pe tine daca vrei :) ma doare fix in pula ma retrag in putin timp numa' ca pana atunci imi bat joc de fraieri astia :d Va veni o zi când fata despre care este vorba în acest topic o să mănânce din gunoaie și va regreta toate înjurăturile adresate membrilor forumului.PS: Valabil și pentru peștele ei !cat despre bani :) AM DESTUI INTRU-CAT SA DUC O VIATA NORMALA :D 1 1 Link spre comentariu
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Martie 27, 2019 Partajează Postat Martie 27, 2019 CAT ESTI DE PROST :d PROBABIL MA-TA DA FACE ASA , NICI MACAR NU FAC ASA SCLAVU MEU :dCACAS-AR TACTU CAPETE DE PULA PESTE MORMANTU' TAUmi-a povestit cineva pe wtp experienta cu sandramaua asta =))si la un moment dat scria asa: "Si din senin aud ooohhhhh. Un “oooohhhh” de-ala scheunat de ziceai ca-i pe moarte si mai multe nu. Subtire si stins, asa. Mi-a fost si frica s-o intreb ce are, dar cred ca de foame guita in halul ala de ziceai ca-si da duhul" 1 1 Link spre comentariu
cristianf7 Reputație: 100 Postat Martie 27, 2019 Oras:Pa aci Oras:Pa aci Autor Partajează Postat Martie 27, 2019 CAT ESTI DE PROST :d PROBABIL MA-TA DA FACE ASA , NICI MACAR NU FAC ASA SCLAVU MEU :dCACAS-AR TACTU CAPETE DE PULA PESTE MORMANTU' TAUFa imputito care te-a cacat ma-ta și a mancat tactu nu poti fa slobozi-m-as pa rasa ta de tiganca borata sa vb frumos? Fa jegoaso toti știm sa injuram spala-m-ai la cur cand ma cac si pe mormantul lui ăla care te-a lasat bortoasa sa ma slobozesc pe el și tie sa-ti cant veșnica pomenire la capataiJumatate de site stie dece te retragi du-te pula mea de wc public Cum vorbesti asa iti voi raspunde si io de azi înainte 2 1 Link spre comentariu
copilulurozkendra Reputație: 2137 Postat Martie 27, 2019 Telefon: [email protected] Oras:sincity Telefon: [email protected] Oras:sincity Partajează Postat Martie 27, 2019 uite cum sta fani si discuta despre mine , bagami-as pula in gura voastra viata reala nu aveti ? Mars la gunoi cu voi nemancatilor :)https://www.youtube.com/watch?v=rY34kKqT6-E =)) =)) 1 1 Link spre comentariu
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Martie 27, 2019 Partajează Postat Martie 27, 2019 Ma da bagami-ai botu in pizda de sclav amputant , te-ai smecherit online futem-as pe natia ta de avort esuat , futem-as pe tine pai te-ai bagat cu mine in seama si vrei sa iti vorbesc frumos cacam-as pe tine si pe ce o sa mananci de infect , ba dupa ce ca esti prost semnalizezi ? futete-ai pe crucea ta de nemancat stai toata ziua pe aici si scri bagami-as pula in cine te-a cacat ! ma retrag ca am bani multi fraiere si o duc bine . ma retrag sa imi fac o familie pisam-as pe tine si pe scoala din tine de sclav , m-am saturat de tine si de tot ce comentezi pe aici vin-o in rasa ta daca te tine pula la mn la usa sa discutam fata in fata daca online esti tare in pula vino si real sa vedem ce poti face bosorog infect Fa imputito care te-a cacat ma-ta și a mancat tactu nu poti fa slobozi-m-as pa rasa ta de tiganca borata sa vb frumos? Fa jegoaso toti știm sa injuram spala-m-ai la cur cand ma cac si pe mormantul lui ăla care te-a lasat bortoasa sa ma slobozesc pe el și tie sa-ti cant veșnica pomenire la capataiJumatate de site stie dece te retragi du-te pula mea de wc publicCum vorbesti asa iti voi raspunde si io de azi înainte Link spre comentariu
copilulurozkendra Reputație: 2137 Postat Martie 27, 2019 Telefon: [email protected] Oras:sincity Telefon: [email protected] Oras:sincity Partajează Postat Martie 27, 2019 Fa imputito care te-a cacat ma-ta și a mancat tactu nu poti fa slobozi-m-as pa rasa ta de tiganca borata sa vb frumos? Fa jegoaso toti știm sa injuram spala-m-ai la cur cand ma cac si pe mormantul lui ăla care te-a lasat bortoasa sa ma slobozesc pe el și tie sa-ti cant veșnica pomenire la capataiJumatate de site stie dece te retragi du-te pula mea de wc publicCum vorbesti asa iti voi raspunde si io de azi înainte las-o, a cedat nervos, foamea, chiria, lumina......n-a inteles nimik baragladina mutanta din tot circul asta, nu te pune la mintea ei, eu unul nici muie virtual nu i-as da 1 1 Link spre comentariu
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Martie 27, 2019 Partajează Postat Martie 27, 2019 sclavi ca voi sunt peste tot online . De azi inainte cand vreti sa va aratati smardoiala veniti la mine bagami-as pula in ce mancati voi ! sa va invat smecherie :$ 1 1 Link spre comentariu
justitiaru Reputație: 1361 Postat Martie 27, 2019 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Partajează Postat Martie 27, 2019 Cioara-i cioara si-n ziua de PasteAsta-i educatia data de ma-sa si tacsuVocabular infectSi copii cat mai multi ca traim din ajutorul socialCa de munca nu suntem buni doar prostitutie, proxenetism furat si cersitAi de plm 4 1 Link spre comentariu
cristianf7 Reputație: 100 Postat Martie 27, 2019 Oras:Pa aci Oras:Pa aci Autor Partajează Postat Martie 27, 2019 Ma da bagami-ai botu in pizda de sclav amputant , te-ai smecherit online futem-as pe natia ta de avort esuat , futem-as pe tine pai te-ai bagat cu mine in seama si vrei sa iti vorbesc frumos cacam-as pe tine si pe ce o sa mananci de infect , ba dupa ce ca esti prost semnalizezi ? futete-ai pe crucea ta de nemancat stai toata ziua pe aici si scri bagami-as pula in cine te-a cacat ! ma retrag ca am bani multi fraiere si o duc bine . ma retrag sa imi fac o familie pisam-as pe tine si pe scoala din tine de sclav , m-am saturat de tine si de tot ce comentezi pe aici vin-o in rasa ta daca te tine pula la mn la usa sa discutam fata in fata daca online esti tare in pula vino si real sa vedem ce poti face bosorog infectTocmai m-am basit in cinstea copilului tau S-aveti pofta =)) 1 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate