Sari la conținut

Carlita parlita

Postări Recomandate

Vizitator carladristor
Reputație: 0

Sange am cu cine merita bai omule ! omu ala nu mi-a gresit cu nimic :D 

Cand tu meriti sa ma lsobozesc pe tine o fac cu drag :$ hai cius 

Se aPtine
Altfel pana acum isi arata smacheria aia de boarfa de 2 lei si varia si pa tine si pa familie
=))
Nu mai are sanji in chizda

• Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Oriunde

Sange am cu cine merita bai omule ! omu ala nu mi-a gresit cu nimic :D 

Cand tu meriti sa ma lsobozesc pe tine o fac cu drag :$ hai cius

Iti recomand sa pui mana pa carte

Stiu ca tie foame rau

Dar sa ajungi sa mananci din litere chiar tie fomica rău

=))

• Like 2
Link spre comentariu

Zic sa-i dam una bucata porc in sanje de tigan =))

mi-a povestit cineva pe wtp experienta cu sandramaua asta =))

si la un moment dat scria asa: 

"Si din senin aud ooohhhhh. Un “oooohhhh” de-ala scheunat de ziceai ca-i pe moarte si mai multe nu. Subtire si stins, asa. Mi-a fost si frica s-o intreb ce are, dar cred ca de foame guita in halul ala de ziceai ca-si da duhul"

• Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator jack k

"Si din senin aud ooohhhhh. Un “oooohhhh” de-ala scheunat de ziceai ca-i pe moarte si mai multe nu. Subtire si stins, asa. Mi-a fost si frica s-o intreb ce are, dar cred ca de foame guita in halul ala de ziceai ca-si da duhul"

terminase de mult? :D
  • Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

=))
  • Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator carladristor

uite cum sta fani si discuta despre mine , bagami-as pula in gura voastra viata reala nu aveti ? Mars la gunoi cu voi nemancatilor :) 

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator carladristor

Valabil pentru tine in viiitor nu am peste :) Te fac pe tine daca vrei :) ma doare fix in pula ma retrag in putin timp numa' ca pana atunci imi bat joc de fraieri astia :d 

Va veni o zi când fata despre care este vorba în acest topic o să mănânce din gunoaie și va regreta toate înjurăturile adresate membrilor forumului.

PS: Valabil și pentru peștele ei !

cat despre bani :) AM DESTUI INTRU-CAT SA DUC O VIATA NORMALA :D

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator carladristor

CAT ESTI DE PROST :d PROBABIL MA-TA DA FACE ASA , NICI MACAR NU FAC ASA SCLAVU MEU :d

CACAS-AR TACTU CAPETE DE PULA PESTE MORMANTU' TAU

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Pa aci

CAT ESTI DE PROST :d PROBABIL MA-TA DA FACE ASA , NICI MACAR NU FAC ASA SCLAVU MEU :d

CACAS-AR TACTU CAPETE DE PULA PESTE MORMANTU' TAU

Fa imputito care te-a cacat ma-ta și a mancat tactu nu poti fa slobozi-m-as pa rasa ta de tiganca borata sa vb frumos? Fa jegoaso toti știm sa injuram spala-m-ai la cur cand ma cac si pe mormantul lui ăla care te-a lasat bortoasa sa ma slobozesc pe el și tie sa-ti cant veșnica pomenire la capatai

Jumatate de site stie dece te retragi du-te pula mea de wc public

Cum vorbesti asa iti voi raspunde si io de azi înainte

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator carladristor

Ma da bagami-ai botu in pizda de sclav amputant , te-ai smecherit online futem-as pe natia ta de avort esuat , futem-as pe tine pai  te-ai bagat cu mine in seama si vrei sa iti vorbesc frumos cacam-as pe tine si pe ce o sa mananci de infect , ba dupa ce ca esti prost semnalizezi ? futete-ai pe crucea ta de nemancat stai toata ziua pe aici si scri bagami-as pula in cine te-a cacat ! 

ma retrag ca am bani multi fraiere si o duc bine . ma retrag sa imi fac o familie pisam-as pe tine si pe scoala din tine de sclav , m-am saturat de tine si de tot ce comentezi pe aici vin-o in rasa ta daca te tine pula la mn la usa sa discutam fata in fata daca online esti tare in pula vino si real sa vedem ce poti face bosorog infect 

Fa imputito care te-a cacat ma-ta și a mancat tactu nu poti fa slobozi-m-as pa rasa ta de tiganca borata sa vb frumos? Fa jegoaso toti știm sa injuram spala-m-ai la cur cand ma cac si pe mormantul lui ăla care te-a lasat bortoasa sa ma slobozesc pe el și tie sa-ti cant veșnica pomenire la capatai

Link spre comentariu

las-o, a cedat nervos, foamea, chiria, lumina......

n-a inteles nimik baragladina mutanta din tot circul asta, nu te pune la mintea ei, eu unul nici muie virtual nu i-as da

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator carladristor

sclavi ca voi sunt peste tot online . De azi inainte cand vreti sa va aratati smardoiala veniti la mine bagami-as pula in ce mancati voi ! sa va invat smecherie :$

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Cioara-i cioara si-n ziua de Paste

Asta-i educatia data de ma-sa si tacsu

Vocabular infect

Si copii cat mai multi ca traim din ajutorul social

Ca de munca nu suntem buni doar prostitutie, proxenetism furat si cersit

Ai de plm

• Like 4
  • Minus 1
Link spre comentariu

Ma da bagami-ai botu in pizda de sclav amputant , te-ai smecherit online futem-as pe natia ta de avort esuat , futem-as pe tine pai te-ai bagat cu mine in seama si vrei sa iti vorbesc frumos cacam-as pe tine si pe ce o sa mananci de infect , ba dupa ce ca esti prost semnalizezi ? futete-ai pe crucea ta de nemancat stai toata ziua pe aici si scri bagami-as pula in cine te-a cacat !

ma retrag ca am bani multi fraiere si o duc bine . ma retrag sa imi fac o familie pisam-as pe tine si pe scoala din tine de sclav , m-am saturat de tine si de tot ce comentezi pe aici vin-o in rasa ta daca te tine pula la mn la usa sa discutam fata in fata daca online esti tare in pula vino si real sa vedem ce poti face bosorog infect

Tocmai m-am basit in cinstea copilului tau

S-aveti pofta

=))

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...