Sari la conținut

Traseiste din jurul Targovistei

Postări Recomandate

Postat

Am futut-o eu azi, 50/60 100 combinat. Protejat si la oral. Arata bine si dezbracata desi are 2 nasteri la activ, chiar n-ai zice ca a facut copii. Vorbeste frumos, e simpatica per total.

Vizitator costy0980
Reputație: 0
Postat

Ai un număr de telefon și ai fost cu ea la hotel sau in .asina?

• Oras:Muntenia
  • Oras:Muntenia
Postat

La Priseaca nu era nimic ieri.

In schimb, dupa Viisoara era ieri una micuta care, de la distanta parea chiar O.K. Cana a deschis gura am vazut ca avea cei patru dinti din fata lipsa, probabil ca avea peste si am plecat. Cerea 80 de lei combinat.

Apoi, in apropiere de Suta Seca erau alte 2 fetite, dintre care una cu ochelari, dar in zona era parcat un Golf si nu stiam ce suprize sunt in el

Postat

De cand a dat caldura la padure Priseaca e o pustoaica. Deschisa la ten dar din mers mi se pare **spam editat**. Stie careva ceva de ea?

Postat

Sunt fete la Suta. Una sau doua la lac si uneori inca una  imediat ce ai urcat dealul dinspre Tgv, la intrarea in padurice.

• Oras:Targoviste
Postat

Bruneta de langa Valahia o cheama Amira, am futut-o si eu azi, vorbeste frumos

Postat

Luni am văzut-o și eu pe tipa mai slăbuță de la sensul giratoriu și când am putut sa opresc nu mai era. Știe careva numărul sau alte detalii daca a fost?

zic de tipa mai slăbuță care se îmbracă ceva mai bine, că am văzut cam 2 fete pe la sens pe acolo

• Oras:targoviste
  • Oras:targoviste
Postat

A fost cineva cu tipa care sta seara in fata la turnul chindia???,

Postat

Ma intereseaza si pe mine de tipa care sta fix in fata pensiunii CHINDIA ... era acum doua seri acolo... stie cineva care este ora exacta cand e ea acolo? Cat sta pe acolo? As vrea sa o incerc.

Postat

Ma intereseaza si pe mine de tipa care sta fix in fata pensiunii CHINDIA ... era acum doua seri acolo... stie cineva care este ora exacta cand e ea acolo? Cat sta pe acolo? As vrea sa o incerc.

Vrei sa iti potrivesti ceasul? Glumesc. Pe la 20:00 am vazut acum cateva zile.

Postat

La prima intrare la dreapta pe colt acolo, cand vii dinspre economic :-? Fix la intersectie acolo, unde faci stanga inspre brd si dreapta spre stadion

• Oras:Cetatea Domneasca Targoviste
  • Oras:Cetatea Domneasca Targoviste

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...