Sari la conținut

negresa constanta ?

Postări Recomandate

• Oras:cluj
  • Oras:cluj
Postat

la fel si la Cluj...dar vorba aia...''tot ce e frumos trece mult prea repede'' :hihat

• Oras:constanta
Postat

HMMMM....POATE VARA ASTA GASIM CEVA PRIN CTA...CA MOR DE POFTA!

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Daca tot vorbim de diferite nationalitati, ce este nashpa la noi in Cta nu exista varietate, de exemplu si o asiatica get-beget nu ar strica ( una ca in filme... )

Postat

ceva piele de culoare prin cta?stii cineva daca a mai aparut ?

Postat

alex, eu unul iti garantez ca in momentul in care isi va face aparitia pe la noi o originara a continentului african, primul loc in care vei citi despre ea este nimfomane.com! tu doar urmareste de aproape tot ce se posteaza aici si vei lua la cunostinta in cel mai util timp o astfel de aparitie. intre noi fie vorba insa, recent am inceput discutii cu o tanara domnisoara din nigeria, care este studenta in constanta, dar care inca nu a descoperit si nu a gandit deajuns latura motivatiei financiare. cu ea, in momentul de fata, duc tratative ptr o tavaleala prin pat inspirat din modelul animalelor de pe dicovery prin savanele africane. daca insa am sa ajung la concluzia ca varianta cu "vrajeala" nu functioneste, am sa apelez evident la alti factori determinanti, ca doar banii nu au miros, cum bine spunea un coleg de forum! daca convertirea la "profesionista" se va indeplini, atunci devine un bun national, iar ca atare il voi impartii cu voi. bine, unii dintre voi!!!

;)

• Like 1
Reputație: 3230
  • Oras:Intre vecini
Postat

Aveti cunostiinta sa mai activeze vreo negresa in Cta ?

A se face distinctia intre negresa si neagra de etnie  :)

Avem la Universitatea Maritima Constanta ( UMC ) 450 de negriciosi dintre care 200+ sunt fete daca am vazut bine pe lista. Deci ai de unde alege :D

• Oras:bangkok
  • Oras:bangkok
Postat

Avem la Universitatea Maritima Constanta ( UMC ) 450 de negriciosi dintre care 200+ sunt fete daca am vazut bine pe lista. Deci ai de unde alege :D

te-ar tine curu,sorinache?

post-58400-0-42183300-1400776234_thumb.jpg

Reputație: 3230
Postat

Ce plm sa ma tina aia cred ca are pula mai mare ca a mea.. nu vezi cum arata !

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.