Sari la conținut

Gabriela blonda 0754549698 / 0793554024

Vizitator yoyo14

Postări Recomandate

• Oras:Ardeal Sibiu
Postat

An nou fericit Gabi cu bucurii si împliniri cu multe satisfacții 🍾🥂🙊💋💋

• Like 1
  • Oras:Omniprezent
  • Oras:Omniprezent
Postat

@blonda_sexy28 , oare ai postat tu din greseala si pe topicul Rebecai? S-au s-a incurcat ea? Initial crezusem ca ai venit doar tu :)) ca ieri ea n-a postat nimic.

• Oras:Deva
Postat

Am fost la ea pe Deva eu unul nu am rămas mi so părut ca ai prea grasa și are tatele lăsate 

Acuma depinde de gustul fiecăruia. 

Bafta 

• Minus 1
Postat
Acum 54 minute, Mitica79 a spus:

Am fost la ea pe Deva eu unul nu am rămas mi so părut ca ai prea grasa și are tatele lăsate 

Acuma depinde de gustul fiecăruia. 

Bafta 

Dovedește dragule că ai fost la mine. 
Scrii peste tot pe unde mă duc , dar când ți-am scris la deva ca poate m-ai 
confundat ai spus că am dreptate. 
Cum vine asta? Dacă tot ai spui ca ai fost lasa o recenzie cum trebuie,  adica locație,  servicii. Tot.
Ca de la mine la deva nu a plecat niciun domn. 
Foarte multă credibilitate ai cu contul tau facut acum 2 luni , sunt domni care ma cunosc destul de bine. Și plus de asta tu habar nu ai ce înseamnă femeie grasă.  Femeile grase au peste 100 de kg.  Și chiar dacă eram ,tu care nici măcar nu ai fost ce drept ai sa imi scrii mie pe toate orașele?
Mai întâi vino cu niște argumente concrete și după aceea scrie o recenzie.  Zi frumoasă!

• Like 1
  • Haha 1
Postat
Acum 14 minute, blonda_sexy28 a spus:

Dovedește dragule că ai fost la mine. 
Scrii peste tot pe unde mă duc , dar când ți-am scris la deva ca poate m-ai 
confundat ai spus că am dreptate. 
Cum vine asta? Dacă tot ai spui ca ai fost lasa o recenzie cum trebuie,  adica locație,  servicii. Tot.
Ca de la mine la deva nu a plecat niciun domn. 
Foarte multă credibilitate ai cu contul tau facut acum 2 luni , sunt domni care ma cunosc destul de bine. Și plus de asta tu habar nu ai ce înseamnă femeie grasă.  Femeile grase au peste 100 de kg.  Și chiar dacă eram ,tu care nici măcar nu ai fost ce drept ai sa imi scrii mie pe toate orașele?
Mai întâi vino cu niște argumente concrete și după aceea scrie o recenzie.  Zi frumoasă!

Când ai spus tu la Deva ca team confundat nu team confundat stai  linistita  ai stai într-un bloc de unde la strada principala erap o biserica la Etajul 3 și era și un Mercedes de constanta în fata scări nu știu dacă era cu tine sau poate era peștișorul  

Puțin important pentru mine asta miai deschis ușa și erai în costumul alb din poze .

Ce dovezi vrei mai mult de atata nu am intrat cind team văzut și tu ai începu sa zâmbești, ca pe tine nu te-o refuzat nimeni de zici ca cine știe ce fotomodel erai și aveai o pereche de papuci negri cu toc sa pari mai înaltă. 

Nu ești pe gust meu pentru mine ești grasa.

Bafta 

Este un sait unde fiecare poate sa ași spuna părerea ce te-o deranjat asa tare .

• Minus 1
Vizitator fantasydream
Reputație: 0
Postat

O aveai alternativă pe colega ei, pe Rebeca. De obicei sunt împreună peste tot. 

AMBELE AU SERVICII DE CALITATE, mai ales ca de anul trecut au mai adăugat și fk, cât despre oral îl fac On și bine, iar poziții cât poți duce (ele duc cu brio), plus ca am văzut implicare din partea lor. Rebeca e mai hard pe oral, Gaby e ceva mai soft, plus atenție împrejur. 

Omul dacă vrea rămâne, dacă nu, nu. Asta i viața. 

O seara deosebita și cu femei de care va plac. 

Postat
Acum 12 ore, fantasydream a spus:

O aveai alternativă pe colega ei, pe Rebeca. De obicei sunt împreună peste tot. 

AMBELE AU SERVICII DE CALITATE, mai ales ca de anul trecut au mai adăugat și fk, cât despre oral îl fac On și bine, iar poziții cât poți duce (ele duc cu brio), plus ca am văzut implicare din partea lor. Rebeca e mai hard pe oral, Gaby e ceva mai soft, plus atenție împrejur. 

Omul dacă vrea rămâne, dacă nu, nu. Asta i viața. 

O seara deosebita și cu femei de care va plac. 

Sunt de aceas părere și ai perfecta dreptate,

Postat

Bună dragilor, de astăzi începând cu ora 14:00  voi fii disponibilă în orașul vostru pentru câteva zile! 😋
Programările se pot face pe whatsapp sau telefonic! 💛

• Like 1
  • Inimioara 1
Postat
La 01.03.2021 la 22:28, iuliuscezare a spus:

Am văzut că e prezenta și la Deva și Sibiu.

Se plimba peste tot și ai pe repede inainte genul primul venit primul servit de aia nu prea sta mult prin orașe eu am vizitat-o la Deva nu am rămas mi so părut prea grasa nu are nici o forma. 

Mam dus mai mult ca un prieten de a meu și-o făcut programare și cind o ajuns la bloc nu i-o mai răspuns 

Mie unul nu mio placut acum depinde de gustul fiecăruia 

Bafta 

• Minus 3
  • Oras:Sibiu
  • Oras:Sibiu
Postat
Acum 10 minute, azisaumaine1 a spus:

Buna . Ia-ti colega si hai iar prin Vl !!! Cum suna ???? Pup

Penibil suna! 

Postat
La 19.03.2021 la 23:13, Mitica79 a spus:

Se plimba peste tot și ai pe repede inainte genul primul venit primul servit de aia nu prea sta mult prin orașe eu am vizitat-o la Deva nu am rămas mi so părut prea grasa nu are nici o forma. 

Mam dus mai mult ca un prieten de a meu și-o făcut programare și cind o ajuns la bloc nu i-o mai răspuns 

Mie unul nu mio placut acum depinde de gustul fiecăruia 

Bafta 

Fra Mitica deja devi penibil,am înțeles că nu îți place fata dar se pare că iești obsedat și ai scris pe Deva,pe Oradea pe Cluj pe Sibiu deja chiar sună nașpa.

Mai lasă și pe alții să mai scrie.

Ok să ai baftă la fete

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...