blonda_sexy28 Reputație: 1250 Postat Decembrie 12, 2020 Postat Decembrie 12, 2020 Bună dragilor azi sunt disponibilă până la ora 21:00 vă aștept cu drag 😘💋😘💋 2 2
adi432 Reputație: 1058 Postat Decembrie 12, 2020 Oras:Ardeal Sibiu Oras:Ardeal Sibiu Postat Decembrie 12, 2020 Conform cu originalul 😆
adi432 Reputație: 1058 Postat Decembrie 31, 2020 Oras:Ardeal Sibiu Oras:Ardeal Sibiu Postat Decembrie 31, 2020 An nou fericit Gabi cu bucurii si împliniri cu multe satisfacții 🍾🥂🙊💋💋 1
-jonny- Reputație: 2963 Postat Ianuarie 4, 2021 Oras:Omniprezent Oras:Omniprezent Postat Ianuarie 4, 2021 @blonda_sexy28 , oare ai postat tu din greseala si pe topicul Rebecai? S-au s-a incurcat ea? Initial crezusem ca ai venit doar tu :)) ca ieri ea n-a postat nimic.
blonda_sexy28 Reputație: 1250 Postat Ianuarie 4, 2021 Postat Ianuarie 4, 2021 Din pacate Rebeca nu mai are acces la contul ei și a postat de pe contul meu disponibilitatea ei 😞💋 1
alexandru976 Reputație: 349 Postat Ianuarie 30, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Ianuarie 30, 2021 Azi se poate o vizita? 1
blonda_sexy28 Reputație: 1250 Postat Februarie 7, 2021 Postat Februarie 7, 2021 Bună dragilor azi sunt disponibilă până la ora 22:00😘 1
Mitica79 Reputație: -6 Postat Februarie 26, 2021 Oras:Deva Oras:Deva Postat Februarie 26, 2021 Am fost la ea pe Deva eu unul nu am rămas mi so părut ca ai prea grasa și are tatele lăsate Acuma depinde de gustul fiecăruia. Bafta 1
blonda_sexy28 Reputație: 1250 Postat Februarie 26, 2021 Postat Februarie 26, 2021 Acum 54 minute, Mitica79 a spus: Am fost la ea pe Deva eu unul nu am rămas mi so părut ca ai prea grasa și are tatele lăsate Acuma depinde de gustul fiecăruia. Bafta Dovedește dragule că ai fost la mine. Scrii peste tot pe unde mă duc , dar când ți-am scris la deva ca poate m-ai confundat ai spus că am dreptate. Cum vine asta? Dacă tot ai spui ca ai fost lasa o recenzie cum trebuie, adica locație, servicii. Tot. Ca de la mine la deva nu a plecat niciun domn. Foarte multă credibilitate ai cu contul tau facut acum 2 luni , sunt domni care ma cunosc destul de bine. Și plus de asta tu habar nu ai ce înseamnă femeie grasă. Femeile grase au peste 100 de kg. Și chiar dacă eram ,tu care nici măcar nu ai fost ce drept ai sa imi scrii mie pe toate orașele? Mai întâi vino cu niște argumente concrete și după aceea scrie o recenzie. Zi frumoasă! 1 1
Mitica79 Reputație: -6 Postat Februarie 26, 2021 Oras:Deva Oras:Deva Postat Februarie 26, 2021 Acum 14 minute, blonda_sexy28 a spus: Dovedește dragule că ai fost la mine. Scrii peste tot pe unde mă duc , dar când ți-am scris la deva ca poate m-ai confundat ai spus că am dreptate. Cum vine asta? Dacă tot ai spui ca ai fost lasa o recenzie cum trebuie, adica locație, servicii. Tot. Ca de la mine la deva nu a plecat niciun domn. Foarte multă credibilitate ai cu contul tau facut acum 2 luni , sunt domni care ma cunosc destul de bine. Și plus de asta tu habar nu ai ce înseamnă femeie grasă. Femeile grase au peste 100 de kg. Și chiar dacă eram ,tu care nici măcar nu ai fost ce drept ai sa imi scrii mie pe toate orașele? Mai întâi vino cu niște argumente concrete și după aceea scrie o recenzie. Zi frumoasă! Când ai spus tu la Deva ca team confundat nu team confundat stai linistita ai stai într-un bloc de unde la strada principala erap o biserica la Etajul 3 și era și un Mercedes de constanta în fata scări nu știu dacă era cu tine sau poate era peștișorul Puțin important pentru mine asta miai deschis ușa și erai în costumul alb din poze . Ce dovezi vrei mai mult de atata nu am intrat cind team văzut și tu ai începu sa zâmbești, ca pe tine nu te-o refuzat nimeni de zici ca cine știe ce fotomodel erai și aveai o pereche de papuci negri cu toc sa pari mai înaltă. Nu ești pe gust meu pentru mine ești grasa. Bafta Este un sait unde fiecare poate sa ași spuna părerea ce te-o deranjat asa tare . 1
Vizitator fantasydream Reputație: 0 Postat Februarie 26, 2021 Postat Februarie 26, 2021 O aveai alternativă pe colega ei, pe Rebeca. De obicei sunt împreună peste tot. AMBELE AU SERVICII DE CALITATE, mai ales ca de anul trecut au mai adăugat și fk, cât despre oral îl fac On și bine, iar poziții cât poți duce (ele duc cu brio), plus ca am văzut implicare din partea lor. Rebeca e mai hard pe oral, Gaby e ceva mai soft, plus atenție împrejur. Omul dacă vrea rămâne, dacă nu, nu. Asta i viața. O seara deosebita și cu femei de care va plac.
adi432 Reputație: 1058 Postat Februarie 27, 2021 Oras:Ardeal Sibiu Oras:Ardeal Sibiu Postat Februarie 27, 2021 Acum 12 ore, fantasydream a spus: O aveai alternativă pe colega ei, pe Rebeca. De obicei sunt împreună peste tot. AMBELE AU SERVICII DE CALITATE, mai ales ca de anul trecut au mai adăugat și fk, cât despre oral îl fac On și bine, iar poziții cât poți duce (ele duc cu brio), plus ca am văzut implicare din partea lor. Rebeca e mai hard pe oral, Gaby e ceva mai soft, plus atenție împrejur. Omul dacă vrea rămâne, dacă nu, nu. Asta i viața. O seara deosebita și cu femei de care va plac. Sunt de aceas părere și ai perfecta dreptate,
blonda_sexy28 Reputație: 1250 Postat Februarie 28, 2021 Postat Februarie 28, 2021 Bună dragilor azi sunt disponibilă până la ora 21:00 va aștept cu drag 1 1
azisaumaine1 Reputație: 11 Postat Martie 1, 2021 Oras:Arad Oras:Arad Postat Martie 1, 2021 La 27.02.2021 la 10:20, blonda_sexy28 a spus: Pe la Vl mai apari ? Ai tinuta noua ! La multi ani 💐
iuliuscezare Reputație: 275 Postat Martie 1, 2021 Postat Martie 1, 2021 Am văzut că e prezenta și la Deva și Sibiu.
blonda_sexy28 Reputație: 1250 Postat Martie 19, 2021 Postat Martie 19, 2021 Bună dragilor, de astăzi începând cu ora 14:00 voi fii disponibilă în orașul vostru pentru câteva zile! 😋 Programările se pot face pe whatsapp sau telefonic! 💛 1 1
Mitica79 Reputație: -6 Postat Martie 19, 2021 Oras:Deva Oras:Deva Postat Martie 19, 2021 La 01.03.2021 la 22:28, iuliuscezare a spus: Am văzut că e prezenta și la Deva și Sibiu. Se plimba peste tot și ai pe repede inainte genul primul venit primul servit de aia nu prea sta mult prin orașe eu am vizitat-o la Deva nu am rămas mi so părut prea grasa nu are nici o forma. Mam dus mai mult ca un prieten de a meu și-o făcut programare și cind o ajuns la bloc nu i-o mai răspuns Mie unul nu mio placut acum depinde de gustul fiecăruia Bafta 3
azisaumaine1 Reputație: 11 Postat Martie 20, 2021 Oras:Arad Oras:Arad Postat Martie 20, 2021 Buna . Ia-ti colega si hai iar prin Vl !!! Cum suna ???? Pup 1
urban07 Reputație: 367 Postat Martie 20, 2021 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Martie 20, 2021 Acum 10 minute, azisaumaine1 a spus: Buna . Ia-ti colega si hai iar prin Vl !!! Cum suna ???? Pup Penibil suna!
azisaumaine1 Reputație: 11 Postat Martie 20, 2021 Oras:Arad Oras:Arad Postat Martie 20, 2021 Acum 11 ore, urban07 a spus: Penibil suna! Treci la matura urbana 1
adi432 Reputație: 1058 Postat Martie 21, 2021 Oras:Ardeal Sibiu Oras:Ardeal Sibiu Postat Martie 21, 2021 La 19.03.2021 la 23:13, Mitica79 a spus: Se plimba peste tot și ai pe repede inainte genul primul venit primul servit de aia nu prea sta mult prin orașe eu am vizitat-o la Deva nu am rămas mi so părut prea grasa nu are nici o forma. Mam dus mai mult ca un prieten de a meu și-o făcut programare și cind o ajuns la bloc nu i-o mai răspuns Mie unul nu mio placut acum depinde de gustul fiecăruia Bafta Fra Mitica deja devi penibil,am înțeles că nu îți place fata dar se pare că iești obsedat și ai scris pe Deva,pe Oradea pe Cluj pe Sibiu deja chiar sună nașpa. Mai lasă și pe alții să mai scrie. Ok să ai baftă la fete 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum