Vizitator votka-tuicar Reputație: 0 Postat Aprilie 2, 2019 Postat Aprilie 2, 2019 O să vină și Karlita să vă facă un uro împrăștiat pe voi, scato extra doar pentru cei mai activi de pe aici =)) =)) =))
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Aprilie 2, 2019 Postat Aprilie 2, 2019 O să vină și Karlita să vă facă un uro împrăștiat pe voi, scato extra doar pentru cei mai activi de pe aici =)) =)) =))Tu esti ca si ala micu de statea in fata blocului si plangea mancandu-si mucii......"Vine frate-meu si va bate pe toti....ihi ihi" Ahahahaha :)))))) 7
justitiaru Reputație: 1361 Postat Aprilie 2, 2019 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Aprilie 2, 2019 Tu esti ca si ala micu de statea in fata blocului si plangea mancandu-si mucii......"Vine frate-meu si va bate pe toti....ihi ihi" Ahahahaha :))))))=)) 2
condition Reputație: 7276 Postat Aprilie 2, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Aprilie 2, 2019 O să vină și Karlita să vă facă un uro împrăștiat pe voi, scato extra doar pentru cei mai activi de pe aici =)) =)) =))S-a slobozit deja pe fata ta ....mirosi a pizda nespalata! :laugh2 3
Vizitator votka-tuicar Reputație: 0 Postat Aprilie 2, 2019 Postat Aprilie 2, 2019 Tu esti ca si ala micu de statea in fata blocului si plangea mancandu-si mucii......"Vine frate-meu si va bate pe toti....ihi ihi" Ahahahaha :)))))) Mai ai fluturi in stomac de la andreea rebeka printesa ta ? :madamy lol :wub: =)) =)) =)) 3
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Aprilie 2, 2019 Postat Aprilie 2, 2019 Mai ai fluturi in stomac de la andreea rebeka printesa ta ? :madamy lol :wub: =)) =)) =))Tu crezi ca toti suntem pizde ca tine cu fluturi in stomac ? Dzeule ce pizda ai fost cu textu asta..... Mai zi texte de astea de pizda,cu fluturi in stomac .....Ahahahahahahaha:)))) 5
Vizitator samkara Reputație: 0 Postat Aprilie 2, 2019 Postat Aprilie 2, 2019 Sa vina Carla ca e trist fara ea PS scufita rosie =)) Sc®ofitza cu roshia (si painica - neaparat) 2
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Aprilie 2, 2019 Postat Aprilie 2, 2019 Fluturi in stomac ....nu ma pot opri din ras..... =)) 4
Vizitator votka-tuicar Reputație: 0 Postat Aprilie 2, 2019 Postat Aprilie 2, 2019 Sc®ofitza cu roshia (si painica - neaparat) Ce mai face copilu rozetta ? E cam zbanghiu pe aici :laugh2 :laugh2 :laugh2 3
maidanezdebucuresti Reputație: 1141 Postat Aprilie 2, 2019 Oras:Pe maidan Oras:Pe maidan Postat Aprilie 2, 2019 Ai de plm :))La astia doi ( panica cu rosi ) si ( votka-tuicar betiv )Le place sa primeasca muie incontinuu.Sunt nehaliti rau =)) 3
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Aprilie 2, 2019 Postat Aprilie 2, 2019 Clona sokeres? Ai de plm :))La astia doi ( panica cu rosi ) si ( votka-tuicar betiv )Le place sa primeasca muie incontinuu.Sunt nehaliti rau =)) 3
Vizitator votka-tuicar Reputație: 0 Postat Aprilie 2, 2019 Postat Aprilie 2, 2019 Ai de plm :))La astia doi ( panica cu rosi ) si ( votka-tuicar betiv )Le place sa primeasca muie incontinuu.Sunt nehaliti rau =)) Tu ma tot musti de pula si pe Karlita de pizda, da te prind eu si iti pun botnita :puppykiss nu vreau asaaaa ci asaaaa in doggy sa ti-o tragem :doggystyle =)) =)) =)) 3
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Aprilie 2, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Aprilie 2, 2019 Ceo face monstrul din balcani? 2
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Aprilie 2, 2019 Postat Aprilie 2, 2019 Astazi nu imi bat pizda de voi sclavi mei ! 3
condition Reputație: 7276 Postat Aprilie 2, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Aprilie 2, 2019 Clona sokeres? Tiganca sadea, te da de gol muianul!
condition Reputație: 7276 Postat Aprilie 2, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Aprilie 2, 2019 Astazi nu imi bat pizda de voi sclavi mei !Ai grija sa te speli, esti branzita rau de tot jegoaso! :laugh2 2
machucambo Reputație: -974 Postat Aprilie 2, 2019 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Aprilie 2, 2019 Taci, bă, că și asta are sclavi. Morman de căcat cu muci 6
maidanezdebucuresti Reputație: 1141 Postat Aprilie 2, 2019 Oras:Pe maidan Oras:Pe maidan Postat Aprilie 2, 2019 Clona sokeres? Stai relaxata ca daca musc din tine nu mai apuci sa faci antirabicul Pune mana in plm si fa curatenie in apartament ca esti infecta :))Ps: mai vrei o țigare de la mine ca nu ai bani nici de tigari? :))Pss: tine-ti clona in frau ca va ard pe amandoi 5
condition Reputație: 7276 Postat Aprilie 2, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Aprilie 2, 2019 Ceo face monstrul din balcani?Nu se hotareste sa isi spele pizda deloc, pute a cerhana! :laugh2 1
condition Reputație: 7276 Postat Aprilie 2, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Aprilie 2, 2019 Tu ma tot musti de pula si pe Karlita de pizda, da te prind eu si iti pun botnita :puppykiss nu vreau asaaaa ci asaaaa in doggy sa ti-o tragem :doggystyle =)) =)) =))Tu nu ai pula bai eunucule, besi in pula calului de tigan borat! :laugh2 4
maidanezdebucuresti Reputație: 1141 Postat Aprilie 2, 2019 Oras:Pe maidan Oras:Pe maidan Postat Aprilie 2, 2019 Tu ma tot musti de pula si pe Karlita de pizda, da te prind eu si iti pun botnita :puppykiss nu vreau asaaaa ci asaaaa in doggy sa ti-o tragem :doggystyle =)) =)) =))Tu ti-ai luat destula muie aziMai lasa si de maine :)) 6
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Aprilie 2, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Aprilie 2, 2019 Nu se hotareste sa isi spele pizda deloc, pute a cerhana! :laugh2A rămas cu obiceiul de când se prostitua pe centura,iar asta n-o spun eu,ci fosta ei colega care o cunoștea foarte bine.Mi-e lene sa caut postarea aia,dar colega ei a spus foarte clar ca a fost centurista. 1
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Aprilie 2, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Aprilie 2, 2019 Stai relaxata ca daca musc din tine nu mai apuci sa faci antirabiculPune mana in plm si fa curatenie in apartament ca esti infecta :))Ps: mai vrei o țigare de la mine ca nu ai bani nici de tigari? :))Pss: tine-ti clona in frau ca va ard pe amandoiIsi cumpără tigari la bucata de la magazinul din coltul străzii.Nu e caterinca,au fazut-o băieții mei 2
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Aprilie 2, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Aprilie 2, 2019 Taci, bă, că și asta are sclavi. Morman de căcat cu muciCăcatul asta cu muci este prietena foarte buna cu Marean.Asa ne-a povestit si eu o cred. :laugh2
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 3, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 3, 2019 Tu ma tot musti de pula si pe Karlita de pizda, da te prind eu si iti pun botnita :puppykiss nu vreau asaaaa ci asaaaa in doggy sa ti-o tragem :doggystyle =)) =)) =))Malone, ești bine, mă? 4 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum