justitiaru Reputație: 1361 Postat Aprilie 4, 2019 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Aprilie 4, 2019 Râzi ca proasta la pula chiorete, vezi că una dintre ele tocmai ți-a dat laic și ea și martalogu **spam editat** QED =))N-ai haz da-te dreq 3
Vizitator votka-tuicar Reputație: 0 Postat Aprilie 4, 2019 Postat Aprilie 4, 2019 N-ai haz da-te dreq Haz tu nu aveai nici pe contul vechi coclitule 3
justitiaru Reputație: 1361 Postat Aprilie 4, 2019 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Aprilie 4, 2019 Haz tu nu aveai nici pe contul vechi coclituleCe-mi place cand vad ca va plusati unu pe altuAi de plmNici clonele nu mai sunt ce erau odata=))Carlo te mai plusezi singura pe clona?=)) 3
Vizitator votka-tuicar Reputație: 0 Postat Aprilie 4, 2019 Postat Aprilie 4, 2019 Ce-mi place cand vad ca va plusati unu pe altuAi de plmNici clonele nu mai sunt ce erau odata=))Zorro te mai plusezi singura pe clona?=)) =)) Ai de pizda ta =)) 3
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Aprilie 4, 2019 Postat Aprilie 4, 2019 =)) Ai de pizda ta =))Ai sosit sa iei muie fluturasule Pizda cuminte ce esti tu Ai de pula mea :))))))) 5
justitiaru Reputație: 1361 Postat Aprilie 4, 2019 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Aprilie 4, 2019 Ai sosit sa iei muie fluturasule Pizda cuminte ce esti tu Ai de pula mea :)))))))Ii e foame si Cacarla nu a produs nimic ca sa isi potoleasca foamea E dornic de muie=)) 2
gelugun Reputație: -199 Postat Aprilie 4, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 4, 2019 =)) Ai de pizda ta =))Esti semet si dur ca un fachir pe ace.Clona cui esti ?Ai curaj sa spui ?Ies repede , ca prea sunt multe poze cu kaka pe aici. 6 3
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Aprilie 4, 2019 Postat Aprilie 4, 2019 Ii e foame si Cacarla nu a produs nimic ca sa isi potoleasca foamea E dornic de muie=))Asta dispare repede ca maximus din cluj muistul nepereche,gladiatorul tembel 3
justitiaru Reputație: 1361 Postat Aprilie 4, 2019 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Aprilie 4, 2019 Asta dispare repede ca maximus din cluj muistul nepereche,gladiatorul tembelIs lasi=)) 2
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 4, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 4, 2019 Până la urmă, ce pulile noastre vrea debilul ăsta de drojdier? 3 1
vasiledobre3 Reputație: 64 Postat Aprilie 4, 2019 Postat Aprilie 4, 2019 Până la urmă, ce pulile noastre vrea debilul ăsta de drojdier?poate-i drojdiera? 2
Vizitator votka-tuicar Reputație: 0 Postat Aprilie 4, 2019 Postat Aprilie 4, 2019 poate-i drojdiera? Mars in pula mea de clona =)) 2
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 4, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 4, 2019 poate-i drojdiera?Poate... 4 1
condition Reputație: 7276 Postat Aprilie 4, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Aprilie 4, 2019 Mars in pula mea de clona =))Tu vorbesti de clone SOBOLANE? Esti campion jegosule, pacat pentru tine ca prostia de da de gol! :laugh2 :laugh2 :laugh2 4
vasiledobre3 Reputație: 64 Postat Aprilie 4, 2019 Postat Aprilie 4, 2019 Tu vorbesti de clone SOBOLANE? Esti campion jegosule, pacat pentru tine ca prostia de da de gol! :laugh2 :laugh2 :laugh2Nu este o noutate pentru nimeni ca-i sta creierul lejer :laugh2 3
justitiaru Reputație: 1361 Postat Aprilie 4, 2019 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Aprilie 4, 2019 Până la urmă, ce pulile noastre vrea debilul ăsta de drojdier?Sa ne-o suga. Ie moarta de foame =)) 1
Vizitator votka-tuicar Reputație: 0 Postat Aprilie 4, 2019 Postat Aprilie 4, 2019 Mi-ați dovedit că vă doare minusurile și pe voi și pe alea care suferă în tăcere. Dativa'n pula mea =)) =)) =)) 2
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 4, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 4, 2019 Nu este o noutate pentru nimeni ca-i sta creierul lejer :laugh2După ce că are și capul mic. 2 1
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 4, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 4, 2019 Mi-ați dovedit că vă doare minusurile și pe voi și pe alea care suferă în tăcere. Dativa'n pula mea =)) =)) =))Ți-am dovedit că ești prost, prostule care ești tu proat! * dați-vă-n ... analfabetul pulii! 3 1
Vizitator votka-tuicar Reputație: 0 Postat Aprilie 4, 2019 Postat Aprilie 4, 2019 Ți-am dovedit că ești prost, prostule care ești tu proat! * dați-vă-n ... analfabetul pulii! =))Editeaza repede proatule ca te faci de rasPrea mult beiImi bat pula de tine la orice ora cand vrea pula mea=)) 2
maidanezdebucuresti Reputație: 1141 Postat Aprilie 4, 2019 Oras:Pe maidan Oras:Pe maidan Postat Aprilie 4, 2019 Mi-ați dovedit că vă doare minusurile și pe voi și pe alea care suferă în tăcere. Dativa'n pula mea =)) =)) =))Ai de plm :)) Suferi de tine dar in realitate esti un scuipat pe asfalt calcat de toti :)) 5
Vizitator votka-tuicar Reputație: 0 Postat Aprilie 4, 2019 Postat Aprilie 4, 2019 Ai sosit sa iei muie fluturasule Pizda cuminte ce esti tu Ai de pula mea :)))))))Musca pe cacat ai vrut so lingi in pizda pe Tania dar tea refuzat si acum ragai ca porcu incontinu aiciNici la pizda lui carlita maxima nu ajungi so lingi si vei rage ca un vitel=)) 3
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Aprilie 4, 2019 Postat Aprilie 4, 2019 Musca pe cacat ai vrut so lingi in pizda pe Tania dar tea refuzat si acum ragai ca porcu incontinu aiciNici la pizda lui carlita maxima nu ajungi so lingi si vei rage ca un vitel =))s-o lingi - Analfabetule incontinuu -Analfabetule Cate clase ai nu te supara....in clasa I-a invata elevii sa scrie Ai trecut prin scoala cum trece pula mea prin gura ta .....fara obstacole Recunoaste sincer ai avut multe de suferit ca ai ramas un analfabet functional este? =)) Apropo ....ce mai fac fluturii din stomacul tau??? Se zbat acolo in stomac ca gandurile in capul tau Ai de pula mea :))))) 5
condition Reputație: 7276 Postat Aprilie 4, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Aprilie 4, 2019 Musca pe cacat ai vrut so lingi in pizda pe Tania dar tea refuzat si acum ragai ca porcu incontinu aiciNici la pizda lui carlita maxima nu ajungi so lingi si vei rage ca un vitel =))Pe cacarlita o lingi tu de branza SOBOLANE! :laugh2 4
condition Reputație: 7276 Postat Aprilie 4, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Aprilie 4, 2019 =))Editeaza repede proatule ca te faci de rasPrea mult beiImi bat pula de tine la orice ora cand vrea pula mea =))Nu ai tu pula eunucule! :laugh2 :laugh2 :laugh2 Vai steaua ta SOBOLANE! 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum