picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 4, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 4, 2019 =))Editeaza repede proatule ca te faci de rasPrea mult beiImi bat pula de tine la orice ora cand vrea pula mea =))Sigur, plouatule! Îți bați zgârciul de chiuvetă, bulangiule! 5 1
justitiaru Reputație: 1361 Postat Aprilie 4, 2019 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Aprilie 4, 2019 s-o lingi - Analfabetule incontinuu -Analfabetule Cate clase ai nu te supara....in clasa I-a invata elevii sa scrie Ai trecut prin scoala cum trece pula mea prin gura ta .....fara obstacole Recunoaste sincer ai avut multe de suferit ca ai ramas un analfabet functional este? =)) Apropo ....ce mai fac fluturii din stomacul tau??? Se zbat acolo in stomac ca gandurile in capul tau Ai de pula mea :)))))Lasa-l ca e satul de branza de la cacarla Crapa de foame=))Vrea alt menu diversificatMuie cu cim=)) 4
Vizitator sleepingfox Reputație: 0 Postat Aprilie 4, 2019 Postat Aprilie 4, 2019 nup este printre noi uni din ei :) ai facut scoala cu femeia de serviciu 6
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 4, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 4, 2019 Lasa-l ca e satul de branza de la cacarlaCrapa de foame =))Vrea alt menu diversificatMuie cu cim =))Un oropsit al sorții, un condamnat la foame, sus. Adică, acolo unde i-o dăm noi. Nu se mai satură, fomistul! 4 1
justitiaru Reputație: 1361 Postat Aprilie 4, 2019 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Aprilie 4, 2019 ai facut scoala cu femeia de serviciuNici macarA facut in canale 3
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 4, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 4, 2019 Nici macarA facut in canaleCu Brusli de la gară, că d'aia are creierul prăjit! Mă rog, chestia aia netedă care-i ține loc de creier! :laugh2 5 1
Vizitator sleepingfox Reputație: 0 Postat Aprilie 4, 2019 Postat Aprilie 4, 2019 Nici nu va salut :hihat 6
justitiaru Reputație: 1361 Postat Aprilie 4, 2019 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Aprilie 4, 2019 Nici nu va salut :hihatSalut si bine ai venit printre noi 3
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 4, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 4, 2019 Nici nu va salut :hihatHai, să trăiești! :hihat 4 1
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Aprilie 4, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Aprilie 4, 2019 Nici nu va salut :hihatFii binecuvântat enoriașul meu :pope 2
copilulurozkendra Reputație: 2137 Postat Aprilie 4, 2019 Telefon: [email protected] Oras:sincity Telefon: [email protected] Oras:sincity Postat Aprilie 4, 2019 donez un palizer si niţică pânică,https://popesculadrian.files.wordpress.com/2009/02/salamul-pula.jpg?w=426 4
maidanezdebucuresti Reputație: 1141 Postat Aprilie 4, 2019 Oras:Pe maidan Oras:Pe maidan Postat Aprilie 4, 2019 tu ce rol ai avut ? a?? Tu nici macar nu te cunsoc si ai inceput sa jignesti scuza-ma esti in haita cu gunoaiele tale ! hai cius( Dor=Doare ) minusurile ?:)) 4
justitiaru Reputație: 1361 Postat Aprilie 4, 2019 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Aprilie 4, 2019 donez un palizer si niţică pânică,https://popesculadrian.files.wordpress.com/2009/02/salamul-pula.jpg?w=426Cred ca acum linge ecranu de foame=)) 4
copilulurozkendra Reputație: 2137 Postat Aprilie 4, 2019 Telefon: [email protected] Oras:sincity Telefon: [email protected] Oras:sincity Postat Aprilie 4, 2019 Carla draga crede-ma ca nu din rautate ti-o spun dar tu nu iti faci un “serviciu” intrand in polemica cu userii.Esti ca si fata aia de la bloc care se ia la injuraturi cu baietii.Orice ar face va iesi prost.Nici macar reclama buna nu iti faci cu asta .Nu poti tine (pentru ca nu ai cum )ritmul cu niste barbati care injura si isi bat joc de tine.Vei iesi prost din aceasta incercare te vei face doar de ras.Ca sa nu neglijez nici faptul ca tu esti aici sa castigi clienti.Cum sa-i castigi?Injurand ca un vizitiu cot la cot cu barbatii?Atunci cand deja postezi poze cu wc uri e semn ca nu esti unde trebuie sa fii.Stai pe topicul tau in liniste si modereaza-l daca vrei.Te va ajuta mult mai mult decat ceea ce faci aici esti prea insistent, a inteles, sunt convins =)) 4
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Aprilie 4, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Aprilie 4, 2019 a inteles, sunt convins =))Cine e Carla? 2
copilulurozkendra Reputație: 2137 Postat Aprilie 4, 2019 Telefon: [email protected] Oras:sincity Telefon: [email protected] Oras:sincity Postat Aprilie 4, 2019 Cine e Carla? Carlita, 23 ani =)) 3
maidanezdebucuresti Reputație: 1141 Postat Aprilie 4, 2019 Oras:Pe maidan Oras:Pe maidan Postat Aprilie 4, 2019 Cine e Carla?Persona non grata:)) 3
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Aprilie 4, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Aprilie 4, 2019 Carlita, 23 ani =))Sefa clanului Galbinasi 4
justitiaru Reputație: 1361 Postat Aprilie 4, 2019 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Aprilie 4, 2019 Carlita, 23 ani =))23 la ce ?Nr de limbi date pe minut de tuica ca atat poate=)) 2
Vizitator votka-tuicar Reputație: 0 Postat Aprilie 4, 2019 Postat Aprilie 4, 2019 Am strans toti fraierii si martalogii pe topic :laugh2 . Si un SP de rahat =)) . Asta inseamna sa ai valoare =)) Karla e Fortza ! 1 1
Vizitator romuzica Reputație: 0 Postat Aprilie 4, 2019 Postat Aprilie 4, 2019 Sefa clanului Galbinasi:) 1
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Aprilie 4, 2019 Postat Aprilie 4, 2019 Sa nu lesinati ! vai de steaua voastra va faceti conturi sa dati minusuri (hahahahah) muriti ca nu va mai bag in seama ! Pai valorile nu stau de vb cu oamenii redusi mintal!
justitiaru Reputație: 1361 Postat Aprilie 4, 2019 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Aprilie 4, 2019 Sa nu lesinati ! vai de steaua voastra va faceti conturi sa dati minusuri (hahahahah) muriti ca nu va mai bag in seama ! Pai valorile nu stau de vb cu oamenii redusi mintal!Ai de plm=))Valoare la ce ? La spalat wc-uri esti cu valoare=)) 5
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Aprilie 4, 2019 Postat Aprilie 4, 2019 Am strans toti fraierii si martalogii pe topic :laugh2 . Si un SP de rahat =)) . Asta inseamna sa ai valoare =)) Karla e Fortza !Iar tu analfabetul cu fluturi in stomac Ahahahahahaha :)))) Spune sincer ...macar iti da de mancare din wc urile alea? 5
maidanezdebucuresti Reputație: 1141 Postat Aprilie 4, 2019 Oras:Pe maidan Oras:Pe maidan Postat Aprilie 4, 2019 Am strans toti fraierii si martalogii pe topic :laugh2 . Si un SP de rahat =)) . Asta inseamna sa ai valoare =)) Karla e Fortza !Ma tu esti peria de la closet care o spala pe carla in pizda in lipsa de dus?Ai dreptate sunteti doi valorosi= un nimeni :)) 6
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum