xtreme89 Reputație: 14316 Postat Aprilie 8, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Aprilie 8, 2019 Cauta-i ceva mai bunNu iti bate joc de el in halul asta :))Ce dreaq sa mai cauti la ora asta ca nu gasesti nimic bun =))
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Aprilie 8, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Aprilie 8, 2019 Mona LisaFemeia cu barba parca imi face mai mult cu ochiu 1
Vizitator votka-tuicar Reputație: 0 Postat Aprilie 8, 2019 Postat Aprilie 8, 2019 Cumetre sunt doi.Votka-tuicar e al lui CarlitaVotka--tuicar e impotriva astora doiAide plm =)) Esti fraier si te crezi ciumete ten pulili noastre la amandoi =)) =))
maidanezdebucuresti Reputație: 1141 Postat Aprilie 8, 2019 Oras:Pe maidan Oras:Pe maidan Postat Aprilie 8, 2019 Esti fraier si te crezi ciumete ten pulili noastre la amandoi =)) =))Ti s-a facut dor de moastele babelor din Straulesti. Au aparut ceva noutati care abia asteapta sa le lingi zgarciu :)) 4
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Aprilie 8, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Aprilie 8, 2019 Femeia cu barba parca imi face mai mult cu ochiu poza aia e veche de 5 ani,acum este mult mai grasa si urata 4
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Aprilie 8, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Aprilie 8, 2019 poza aia e veche de 5 ani,acum este mult mai grasa si urata Si Siana era frumoasa in tinerete parinte daca pozele care le are acum sunt de pe vremuri :laugh2
Vizitator votka-tuicar Reputație: 0 Postat Aprilie 8, 2019 Postat Aprilie 8, 2019 Si Siana era frumoasa in tinerete parinte daca pozele care le are acum sunt de pe vremuri :laugh2 Bah tu esti prost de bubui te mai uiti mult la profilul tau sa vezi unde team taxat ??? =))
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Aprilie 8, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Aprilie 8, 2019 Bah tu esti prost de bubui =)) E o tara libera gandeste ce vrei dar asta nu inseamna ca si ai dreptate ;)
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Aprilie 8, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Aprilie 8, 2019 Si Siana era frumoasa in tinerete parinte daca pozele care le are acum sunt de pe vremuri :laugh2Sa stii ca Siana chiar a fost frumoasa acum 25 de ani.De carla si-a batut joc natura,1.50.100kg,plina de celulita si labila psihic.Dumnezeu cu mila :pope 3
Vizitator votka-tuicar Reputație: 0 Postat Aprilie 8, 2019 Postat Aprilie 8, 2019 E o tara libera gandeste ce vrei dar asta nu inseamna ca si ai dreptate ;) De ce pula mea miai modificat postarea ???
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Aprilie 8, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Aprilie 8, 2019 De ce pula mea miai modificat postarea ??? Ce ai ma nene? Care postare ca nu am umblat la nimicLasa reaqu taria ca te ia schizofrenia 2
Vizitator votka-tuicar Reputație: 0 Postat Aprilie 8, 2019 Postat Aprilie 8, 2019 Ti s-a facut dor de moastele babelor din Straulesti. Au aparut ceva noutati care abia asteapta sa le lingi zgarciu :)) da tu de unde stii ai trait experiente dastea ? daca da sa iti fie de bine =))
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Aprilie 8, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Aprilie 8, 2019 Sa stii ca Siana chiar a fost frumoasa acum 25 de ani.De carla si-a batut joc natura,1.50.100kg,plina de celulita si labila psihic.Dumnezeu cu mila :pope Pai aia spuneam daca pozele alea sunt ale ei de cand era tanara ;)
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 8, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 8, 2019 Bah tu esti prost de bubui te mai uiti mult la profilul tau sa vezi unde team taxat ??? =))De ce pula mea miai modificat postarea ??? Bah tu esti prost de bubui te mai uiti mult la profilul tau sa vezi unde team taxat ??? =))da tu de unde stii ai trait experiente dastea ? daca da sa iti fie de bine =))Marș la școală, loază! 4 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Aprilie 8, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Aprilie 8, 2019 Marș la școală, loază! Lasa-l batrane e si el in euforia momentului 1
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 8, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 8, 2019 Lasa-l batrane e si el in euforia momentuluiEi, tinere, nici tu nu ești departe 5 1
necrutatorul terminator Reputație: 1403 Postat Aprilie 8, 2019 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat Aprilie 8, 2019 Crezi ca as fi avut nevoie de clona ? eu ce am de zis spun de pe contul meu nu aveam nevoie de o prostie de clona :)Nu sunt atat de tampita ca voi sa imi fac cont peste cont , eu vi le spun in fata :) Ba faci si nu mai posta in nevinovata, ar trebui sa ti se deschida topic la pinned si ca lui panoramic ca si el le spune in fata :D 2
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Aprilie 8, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Aprilie 8, 2019 Ei, tinere, nici tu nu ești departe Eu intr.un fel am inteles ceva de cand te stiu ...esti o persoana f dificila cu niste standarde sociale mult peste medie uneori dar nah nu pot sa te condamn din pacate pentru noi atat poate oferi societatea la momentul asta .... :laugh2 Nici pe mine nu ma multumesc pe deplin multe lucruri dar nu ma obosesc prea mult sa le pun la locul lor atat timp cat nu ma afecteaza intr.un mod direct Sa ai o seara buna
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Aprilie 8, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Aprilie 8, 2019 Ba faci si nu mai posta in nevinovata, ar trebui sa ti se deschida topic la pinned si ca lui panoramic ca si el le spune in fata :D Ba pe mine ma convins ca are banii multi si ne da in _)_ ei daca si a luat cont SP =))
Vizitator votka-tuicar Reputație: 0 Postat Aprilie 8, 2019 Postat Aprilie 8, 2019 Marș la școală, loază! Plus cu minus fac un 0 ca tine "Don Ouixote" :bye. Te pupa Karlita pe portofel =))
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Aprilie 8, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Aprilie 8, 2019 Plus cu minus fac un 0 ca tine "Don Ouixote" :bye. Te pupa Karlita pe portofel =))
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Aprilie 8, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Aprilie 8, 2019 Frustratoooooooo 1
Vizitator votka-tuicar Reputație: 0 Postat Aprilie 8, 2019 Postat Aprilie 8, 2019 Frustratoooooooo :girly . sa ma pupi =))
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Aprilie 8, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Aprilie 8, 2019 :girly . sa ma pupi Sa te pupe SIDA =)) 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Aprilie 8, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Aprilie 8, 2019 Daca nu deja a facut-o demult =)) 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum