justitiaru Reputație: 1361 Postat Aprilie 9, 2019 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Aprilie 9, 2019 pana ce ma ? iar aduci inventi ?Inventii Si nu sunt inventii . E crudul adevarSi da tie nici sa ma speli cu limba la cur nu te-as lasa. Esti nasoala rău=))
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Aprilie 9, 2019 Postat Aprilie 9, 2019 Ba tu esti prost ? inca spui de Maria ? Pai Maria e cu mine in casa acum idiotu pamantuluiRepet huiduma proasta,Maria fosta ta prietena a spus ca ai proxenet.Este normal ca aia sa stie ca doar vedea cine incaseaza banul seara.Lasa diversiunile ca nu tine 1
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Aprilie 9, 2019 Postat Aprilie 9, 2019 cine ma crezi ? printesa ta care a aceeptat ca 'barbatisu' sa se iubeasca si cu ea si cu alta de pe forum ani la rand si in ziua de azi ?? sa mai spun ? :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2InventiiSi nu sunt inventii . E crudul adevarSi da tie nici sa ma speli cu limba la cur nu te-as lasa. Esti nasoala rău =)) 1
justitiaru Reputație: 1361 Postat Aprilie 9, 2019 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Aprilie 9, 2019 Repet huiduma proasta,Maria fosta ta prietena a spus ca ai proxenet.Este normal ca aia sa stie ca doar vedea cine incaseaza banul seara.Lasa diversiunile ca nu tineE tovarasul cu care va avea un copil. nu mai e proxenet
justitiaru Reputație: 1361 Postat Aprilie 9, 2019 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Aprilie 9, 2019 cine ma crezi ? printesa ta care a aceeptat ca 'barbatisu' sa se iubeasca si cu ea si cu alta de pe forum ani la rand si in ziua de azi ?? sa mai spun ? :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2Continua ca imi plac inventiile tale =))
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Aprilie 9, 2019 Postat Aprilie 9, 2019 inventiile mele intodeauna sunt adevarate :) ! pseu: Iar o plimba prostu si o tine ca pe un gunoi in camera de hotel si el se distreaza langa ea cu cealalta ?Continua ca imi plac inventiile tale =)) 1
justitiaru Reputație: 1361 Postat Aprilie 9, 2019 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Aprilie 9, 2019 inventiile mele intodeauna sunt adevarate :) ! pseu: Iar o plimba prostu si o tine ca pe un gunoi in camera de hotel si el se distreaza langa ea cu cealalta ?=))Mor de rasAi de plmCred ca nu stii ce vorbeștiFoamea face ravagii 2
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Aprilie 9, 2019 Postat Aprilie 9, 2019 da ma da =)))) cand ajungi sa fi prost ramai prost ! azi mai plictisit vino cu ceva nou, online toti sunteti oameni mari dar in realitate sunteti gainii:) =))Mor de rasAi de plmCred ca nu stii ce vorbeștiFoamea face ravagii 1
justitiaru Reputație: 1361 Postat Aprilie 9, 2019 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Aprilie 9, 2019 da ma da =)))) cand ajungi sa fi prost ramai prost ! azi mai plictisit vino cu ceva nou, online toti sunteti oameni mari dar in realitate sunteti gainii:) Vino tu cu ceva nou=))
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Aprilie 9, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Aprilie 9, 2019 da ma da =)))) cand ajungi sa fi prost ramai prost ! azi mai plictisit vino cu ceva nou, online toti sunteti oameni mari dar in realitate sunteti gainii:) Hai ma Carlitzo nu mai fi asa acra :(Ia d aici sa te mai imbunezi https://www.youtube.com/watch?v=7K0l6aQeMZM
justitiaru Reputație: 1361 Postat Aprilie 9, 2019 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Aprilie 9, 2019 Postarea pozelor private se pedepseste cu BAN.Sa vedem ce are Motanul de spus :laugh2Da e și proasta =))Nici macar nu stie cine sunt Da sunt tare daca ma plimb la hotel cand la una cand la alta=))
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Aprilie 9, 2019 Postat Aprilie 9, 2019 da ma da asa cum ai spus tu de mine anumite chesti private ?Postarea pozelor private se pedepseste cu BAN.Sa vedem ce are Motanul de spus :laugh2 1
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Aprilie 9, 2019 Postat Aprilie 9, 2019 Da e și proasta =))Nici macar nu stie cine suntDa sunt tare daca ma plimb la hotel cand la una cand la alta =))pai nu tu prostule , proasta aia cu care tot ti :) si iti da informati gresite 1
justitiaru Reputație: 1361 Postat Aprilie 9, 2019 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Aprilie 9, 2019 pai nu tu prostule , proasta aia cu care tot ti :) si iti da informati gresite =))Aide plmDa ia uimeste-ma care proasta=))
maidanezdebucuresti Reputație: 1141 Postat Aprilie 9, 2019 Oras:Pe maidan Oras:Pe maidan Postat Aprilie 9, 2019 :thinking Hmm. Carla oare când vei invata sa nu mai arunci cu venin in nimeni si sa iti vezi de treaba ta cat mai stai pana te vei retrage? O perioada se stie :dodgy:Oare daca cineva te-ar injura de morti de familie si de copii ti-ar place?Oare asa iti vei educa si copilul? :@ :-/ Ia mai reflecta asupra comportamentului si a caracterului tau si pune-ti întrebarea dece ne contram cu tine. Unde ai gresit.Stiu ca vb aiurea acum ca tot nu vei intelege ce vreau sa spun 1
justitiaru Reputație: 1361 Postat Aprilie 9, 2019 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Aprilie 9, 2019 :thinking Hmm. Carla oare când vei invata sa nu mai arunci cu venin in nimeni si sa iti vezi de treaba ta cat mai stai pana te vei retrage? O perioada se stie :dodgy:Oare daca cineva te-ar injura de morti de familie si de copii ti-ar place?Oare asa iti vei educa si copilul? :@ :-/ Ia mai reflecta asupra comportamentului si a caracterului tau si pune-ti întrebarea dece ne contram cu tine. Unde ai gresit.Stiu ca vb aiurea acum ca tot nu vei intelege ce vreau sa spunLas-o. Se va potoli cand isi va lua banAtunci isi va da seama=))
maidanezdebucuresti Reputație: 1141 Postat Aprilie 9, 2019 Oras:Pe maidan Oras:Pe maidan Postat Aprilie 9, 2019 daca tu vi si spui ca asta e femeie buna atunci spunzura-te si cu asta spui exact cum esti tu :)Si-a dat baiatul asta acordul sa ii pui poza cu fata?
maidanezdebucuresti Reputație: 1141 Postat Aprilie 9, 2019 Oras:Pe maidan Oras:Pe maidan Postat Aprilie 9, 2019 prea prosti sunteti =))Fata asta si-a dat acordul?
tudor07 Reputație: 900 Postat Aprilie 9, 2019 Oras:13 Septwmbrie Oras:13 Septwmbrie Postat Aprilie 9, 2019 Las-o.Se va potoli cand isi va lua banAtunci isi va da seama =))Pana atunci o fut putin in gura virtual ca face to face nu se scoala pula
machucambo Reputație: -974 Postat Aprilie 9, 2019 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Aprilie 9, 2019 E în curs de desfășurare un fel de Urzeala Trollurilor p-acilea, observ 3
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 9, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 9, 2019 Mai are tara asta asa ceva? :laugh2 Omule vremurile lui Creanga Eminescu s.a.m.d s-au dus demult Habar nu ai ce scrii, doar te joci cu vorbele! Apropo, Creangă nu a fost o valoare, Eminescu a fost un geniu. Nu toți sunt agramați, crede-mă, plus că știu niște tineri absolut fenomenali. Depinde și prin ce sfere te învârti!Ce face văcuța milka,a rumegat ceva azi?Ce Milka, bre? Joiana, vrei să zici 3 1
Vizitator votka-tuicar Reputație: 0 Postat Aprilie 9, 2019 Postat Aprilie 9, 2019 Habar nu ai ce scrii, doar te joci cu vorbele! Apropo, Creangă nu a fost o valoare, Eminescu a fost un geniu. Nu toți sunt agramați, crede-mă, plus că știu niște tineri absolut fenomenali. Depinde și prin ce sfere te învârti!Ce Milka, bre? Joiana, vrei să zici Joian e mata =)) Ești dobitoc este ? =))
condition Reputație: 7276 Postat Aprilie 9, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Aprilie 9, 2019 Joian e mata =)) Ești dobitoc este ? =))fara suparare, iar ai luat muie! :laugh2 2
justitiaru Reputație: 1361 Postat Aprilie 9, 2019 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Aprilie 9, 2019 fara suparare, iar ai luat muie! :laugh2Astuia ii place muia zilnica=)) 1
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Aprilie 9, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Aprilie 9, 2019 te-ai epilat la pula asta urata ?bag seama ca te gandesti la pula mea =))))))))))))))
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum