the godfather Reputație: -1028 Postat Mai 21, 2013 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Mai 21, 2013 interesant Ma adresez persoanelor +40 daca au auzit de acest joc? Astazi am stat la barfa cu niste persoane mai in varsta pe la 55-60 de ani si mi-au povestit ca pe vremea lor cand se purtau pantalonii aceia evazati probabil in anii 75-80 se juca un joc intre cupluri ....jocul consta in faptul ca femeile isi puneau toate chilotii la gramada intr-o urna su ceva de genul , barbatii trageau perechile de chiloti si apoi fiecare se combina(futea) cu posesoarea chilotilor respectivi. Acum nu stiu sigur daca se futeau toti la un loc sau fiecare intr-o camera separata asta nu mi-au mai spus ..) 1.este adevarat acest joc ??? sau au facut mosii misto de noi astia mai tineri ...) 2.cum vi se pare ? 3.s-ar putea aplica si in zilele noastre ? 4.daca da care va bagati ???
iobagul Reputație: 374 Postat Mai 21, 2013 Oras:Plantatie Oras:Plantatie Postat Mai 21, 2013 Moaaa, gata il aplic in real life
maseuza_ramona Reputație: 155 Postat Mai 21, 2013 Telefon: [email protected] Oras:de negasit Telefon: [email protected] Oras:de negasit Postat Mai 21, 2013 Swing in older times (maybe)
ela Reputație: 32 Postat Mai 21, 2013 Telefon: [email protected] Oras:galati Telefon: [email protected] Oras:galati Postat Mai 21, 2013 Interesant......
danutza tm Reputație: 70 Postat Mai 21, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Mai 21, 2013 Woaaaauuuuu!!!!!!!!!!!!!!! Cat de incitant. Cu siguranta as participa.
quasim Reputație: 2451 Postat Mai 21, 2013 Oras:N.Dame Oras:N.Dame Postat Mai 21, 2013 Am auzit de acest joc, nu l-am experimentat insa. Varianta despre care am auzit era putin diferita de ceea ce a descris Nasu`.Barbatii cica faceau un cerc, fata intra la mijloc si pe ritmul muzicii isi scotea chilotii, ceea ce incingea si mai mult atmosfera. La un moment dat, se stingea lumina brusc, fata isi arunca lenjeria in sus, iar cel care o prindea trecea in alta camera cu posesorea chilotilor.
iobagul Reputație: 374 Postat Mai 21, 2013 Oras:Plantatie Oras:Plantatie Postat Mai 21, 2013 Si eu vreau cu Danutza toti chilotii ei sa vina la mine, vreau si eu un chilot si nu gasesc, vreau si eu un chilot si nu gasesc
danutza tm Reputație: 70 Postat Mai 21, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Mai 21, 2013 Eu nu prea port dar cumpar cativa special pentru "chilotata"
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 21, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 21, 2013 Jocul este adevarat in varianta lui The Goodfather. Am participat la doua jocuri de genul asta pe vremuri in Eforie-sud.
dinozauru Reputație: 835 Postat Mai 21, 2013 Oras:Satul cu ministri Oras:Satul cu ministri Postat Mai 21, 2013 Prin anii '70 am participat si eu la jocul asta, dar eram impreuna cu prietena mea (de atunci), nu cu nevasta , (m-am casatorit in '83) mai exact prin '77, si ne futeam la gramada in aceeasi camera, fiecare pe unde apucam, ce vremuri frumoase. Va rog puneti in titlu cu diacritice CHILOŢATA !
the godfather Reputație: -1028 Postat Mai 21, 2013 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Autor Postat Mai 21, 2013 sincer sa fiu astfel de raspunsuri asteptam,de la voi veteranii ...il astept si pe maestru Afriq ... )si pe Picon...
the godfather Reputație: -1028 Postat Mai 21, 2013 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Autor Postat Mai 21, 2013 acum daca am eliminat primele doua intrebari,la care ne-au raspuns colegii nascuti mai devreme:))...raman celelalte doua !!!sa vedem cine se baga ???
coolandhotman Reputație: 1198 Postat Mai 21, 2013 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 21, 2013 WoW! Mi-aduc aminte aminte de o astfel de "chilotata" (varianta godfather), petrecuta prin anul patru de facultate, iarna la Predeal, cazati intr-o camera de 5 pe 5 metri patrati, in care ne-am inghesuit vreo zece insi, baieti si fete! Fun! Fun! Fun! O tempora!
Clontosul Reputație: 535 Postat Mai 21, 2013 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Mai 21, 2013 interesant Ma adresez persoanelor +40 ..in anii 75-80 se juca un joc intre cupluri .... The Goodfather, cum stai cu aritmetica? O persoana care are acum 40 de ani, prin anii 75-80 ori renunta la babetica ori incepea sa traga liniute pe un caiet cu foaie velina... ... Am participat la doua jocuri de genul asta pe vremuri in Eforie-sud. G2br13l, nu cumva esti pensionar cu vechime integrala si care are cativa ani buni de cand papi banii de la CAS de ai participat in 75-80 la asa ceva? sincer sa fiu astfel de raspunsuri asteptam,de la voi veteranii ...il astept si pe maestru Afriq ... )si pe Picon... Afriq, cat de precoc ai fost? Picon, daca postezi, spune adevarul te rog... http://www.youtube.com/watch?v=oKN9vUCzX4E
picon Reputație: 1046 Postat Mai 21, 2013 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 21, 2013 Nasule,confirm si eu existenta acestui joc de societate, mai interesant si mai dinamic decat scrabble ori whist. Se mai intampla cand ne scoteau aia toamna,cate o luna la "munca patriotica" ,gen cules porumb,struguri sau dude. De obicei,ne strangeam in jurul alora cu chitarile,cu berea ori vodca in mana si cateodata, cand ne mai "impuscam in aripa", se mai intampla si cate o nazbatie din asta. Problema era ca mai mereu eram in numar inegal de baieti si fete si mai ramanea cate cineva pe tusa,dar pana la urma,lucrurile se aranjau intr-un fel sau altul... Personal,am participat la doua asemenea activitati cultural-sportive, la ultima dintre ele, un coleg primind "cadou" de la o studenta la Filologie o frumusete de sculament. Evident, ca toti (inclusiv cei ce n-am avut treaba cu respectiva) ne-am facut analizele. Pe atunci,era ceva mai complicat,nu intru in detalii.Pentru rigurosi, astea le-am trait in studentie,in anii '80.
the godfather Reputație: -1028 Postat Mai 22, 2013 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Autor Postat Mai 22, 2013 The Goodfather, cum stai cu aritmetica? O persoana care are acum 40 de ani, prin anii 75-80 ori renunta la babetica ori incepea sa traga liniute pe un caiet cu foaie velina...cautatorule si tu ai o varsta respectabila asa ca daca ai avut parte de astfel de momente ne puteai povestii intamparea, nu sa te iei de oamenii care au raspuns.... in fine e problema voastra nu ma amestec...cand am spus +40 adica de la 40 in colo poate si pana la 100...la asta m-am referit si asta inseamna +40 altfel nu mai puneam + de rigoare.... @Picon si restul observ ca toti va aduceti aminte cu mare placere de acest joc, poate reusim si noi sub supravegherea voastra sa-l jucam vre-o data ... asa e si faza cu sculamentul cica si asta era ceva la moda ...) ca acum cum e cu facebook-ul '' daca nu-l ai nu existi''...)) care va bagati la o chilotzata ?????? @doixdoi ????? nimic ???
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 22, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 22, 2013 Nenea Cautatorule jocul asta a avut continuare si in anii 80-90 . Poate nu stii dar pe vremurile acelea pe la orele 22 se cam termina cu distractia in " locurile special amenajate de conducatori " . Insa petrecerile continuau la diferite locatii personale. Eu am participat in 88-89 in vara in statiunea Eforie sud. Intr-adevar jocul a fost initiat de niste persoane mai in varsta si mai experimentate in acest gen de distractie.
buratino Reputație: 13 Postat Mai 22, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 22, 2013 Gabitule si cati ani avea baba careia i-ai gasit chilotii?
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 22, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 22, 2013 Numai vreo 25-26 . Erau grupuri de studenti care nu agreau neaparat Costinestiul si mergeau in locuri mai retrase. Noi ca si localnici dispuneam si de locuri de joaca dupa ce se inchideau discotecile si restaurantele. Si asa ieseau distractii pana dimineata.
SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Mai 22, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Postat Mai 22, 2013 cautatorule si tu ai o varsta respectabila asa ca daca ai avut parte de astfel de momente ne puteai povestii intamparea, nu sa te iei de oamenii care au raspuns.... in fine e problema voastra nu ma amestec...Nea Cautatoruleeeeeee....bre,alta treaba n-ai ...in afara de aia pe care o stie toata lumea,adicatelea aia de-a cauta si de-a rastalmaci orice vorba a oricarui user??? Vezi acum,atentie sporita...gabriel e prea tanar,picon e prea batran...deci chilotata e pe undeva pe la mijloc,NU??? Nasule,mii de scuze frate...dar cat mi-am dorit,nu m-am putut abtine
Clontosul Reputație: 535 Postat Mai 22, 2013 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Mai 22, 2013 Nu caut si nu rastalmacesc dar mi se pare absurd sa intrebi pe cineva care avea 5 ani pe atunci, ce parere are.. poti intreba pe cineva care vaea peste 18 ani si ningurul forumist despre care stiu ca indeplineste regula este picon... acum nu stiu cum mai sta cu memoria...
SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Mai 22, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Postat Mai 22, 2013 si singurul forumist despre care stiu ca indeplineste regula este picon... acum nu stiu cum mai sta cu memoria... sta bine bre...in memorie P.S si vezi ca esti un pic dezinformat...cel mai in masura sa ne povesteasca despre ``chilotata`` este luca cel naiv...siguranta maxima
oly123 Reputație: 178 Postat Mai 23, 2013 Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Postat Mai 23, 2013 In 1989...luna mai...ziua 18....eram cu toata clasa sarbatoream banchetul la Mangalia.Hotelul nu il mai tin minte,dar daca ma uit pe poze sigur am facut in fata hotelului si se vede.( pt cine este interesat...scot pozele de la naftalina).Acolo,tin minte ca in dimineata zilei de 17 mai ( care culmea...coincidea cu ...cine stie cunoaste ) am iesit cam 20 de copii ( acum privind in urma, eram copii la 18 ani) si am facut baie in mare.Tin minte ca erau cam 15 grade afara,un frig de ne clantaneau dintii.Nu am rezistat mai mult de 10 minute in apa,mai ales ca incepuse si sa ploua,asa ca am intrat repede in hotel sa ne uscam.Multi dintre noi nu aveam chiloti de schimb,si destul de multe fete,asa ca a trebuit sa ii punem la uscat.O fata,tin minte ca era putin tigancusa,( era printre putinele fete care se futuse la varsta aia) ,ne-a luat chilotii asa uzi...i-a separat pe cei de baieti de cei de fete.Acum...legati la ochi,baietii au tras cate o pereche de chiloti de la fete...si care cum s-a nimerit au plecat "pe camera".Tin minte ca am nimerit chiar chiloti ei...ne-am retras in camera ...ne-am pupat...frecat...dar cand a fost sa mergem mai departe nu aveam prezervative...si am ramas nefututi.Precizez ca trebuie trecuta la " de evitat" pentru ca mi-a propus sa o fut fara prezervativ dar am refuzat.Mi-a fost frica.Asa ca...jocul exista.Daca noi...niste copii auzisem de el...sunt convins ca "cei mari" , il foloseau din plin.oly micPS- si pentru ca mi s-a deschis cutia cu amintiri,poate este cineva ,cine stie, care a fost in clasa cu mine,sigur isi va aduce aminte de acest cantec facut pe genunchi si cantat atat in autocar cat si la petrecerea de banchet: NOI SUNTEM A 12-a -B...dan la dirla dadaaaaPAUN...DIRIGINTE E ...dan la dirla da daaaaa continuarea este privata asa ca o tin pt noi...
the godfather Reputație: -1028 Postat Mai 23, 2013 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Autor Postat Mai 23, 2013 Nu caut si nu rastalmacesc dar mi se pare absurd sa intrebi pe cineva care avea 5 ani pe atunci, ce parere are.. poti intreba pe cineva care vaea peste 18 ani si ningurul forumist despre care stiu ca indeplineste regula este picon... acum nu stiu cum mai sta cu memoria... @catatorule eu nu i-am intrebat decat pe maestru Picon si pe Afriq, asa ca Picon avea peste 18 ani iar maistru Afrq avea pe undeva pe la 17 ani daca nu ma insel ....atunci unde este absurditatea ???? nu toti sunt virgini pana la 18 ani ( poate daca tu ai fost, nu este o regula valabila pentru toti) unii si-au rupt atza mai devreme ...) macar daca faci afirmatii fale fondate ...asa ca mai cauta in recycle bin poate dai de ele totusi...
alt_nume5465656 Reputație: 25 Postat Mai 23, 2013 Oras:Unde? Oras:Unde? Postat Mai 23, 2013 Cat de mult il apreciez eu pe cautatorul, dar uneori are momente de:
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum