xoxogolddigger Reputație: -76 Postat Aprilie 4, 2019 Autor Postat Aprilie 4, 2019 trezeste te ca o iei pa urmele lu ines si la 22 de ani deja o sa fii o drogata care crede ca are forme perfecte lol 1
xoxogolddigger Reputație: -76 Postat Aprilie 4, 2019 Autor Postat Aprilie 4, 2019 baietel subnutrit de la spate =))
tanya tanya Reputație: 1863 Postat Aprilie 4, 2019 Oras:București Oras:București Postat Aprilie 4, 2019 Sunt buna , poate pentru tine sunt cea mai nașpa și cea mai urâta femeie , n-am ce să-ți zic pentru ca gusturile nu se discuta , dar pentru alte sute de bărbați sunt buna , o spun recenziile și nu numai , știu câți își rup gatu pe strada :) dacă ai impresia ca ma faci să-mi pierd încrederea in mine scriind chestii de genul de 1 an , sa știi ca nu o sa se întâmple , nici mie nu imi place de toată lumea . In rest , ce ai tu de comentat despre cum imi practic eu meseria este 0 barat .Nu o fac ca o curva cu 20 de ani de meserie in spate , o fac cu pasiune , nu ma rup pentru câțiva lei , nu lucrez constant , doar atât cât ma simt bine , imi pot încheia programul și la 17:00 și la 20:00 pentru ca sunt propriul meu șef . 2
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Aprilie 4, 2019 Postat Aprilie 4, 2019 Sunt buna , poate pentru tine sunt cea mai nașpa și cea mai urâta femeie , n-am ce să-ți zic pentru ca gusturile nu se discuta , dar pentru alte sute de bărbați sunt buna , o spun recenziile și nu numai , știu câți își rup gatu pe strada :) dacă ai impresia ca ma faci să-mi pierd încrederea in mine scriind chestii de genul de 1 an , sa știi ca nu o sa se întâmple , nici mie nu imi place de toată lumea .In rest , ce ai tu de comentat despre cum imi practic eu meseria este 0 barat .Nu o fac ca o curva cu 20 de ani de meserie in spate , o fac cu pasiune , nu ma rup pentru câțiva lei , nu lucrez constant , doar atât cât ma simt bine , imi pot încheia programul și la 17:00 și la 20:00 pentru ca sunt propriul meu șef . :laugh2 :laugh2 :laugh2
xoxogolddigger Reputație: -76 Postat Aprilie 4, 2019 Autor Postat Aprilie 4, 2019 Sunt buna , poate pentru tine sunt cea mai nașpa și cea mai urâta femeie , n-am ce să-ți zic pentru ca gusturile nu se discuta , dar pentru alte sute de bărbați sunt buna , o spun recenziile și nu numai , știu câți își rup gatu pe strada :) dacă ai impresia ca ma faci să-mi pierd încrederea in mine scriind chestii de genul de 1 an , sa știi ca nu o sa se întâmple , nici mie nu imi place de toată lumea .In rest , ce ai tu de comentat despre cum imi practic eu meseria este 0 barat .Nu o fac ca o curva cu 20 de ani de meserie in spate , o fac cu pasiune , nu ma rup pentru câțiva lei , nu lucrez constant , doar atât cât ma simt bine , imi pot încheia programul și la 17:00 și la 20:00 pentru ca sunt propriul meu șef . faaa cine vede ce scrii aici si nu te cunoaste chiar te credeesti ultima spita de la roata da la bicicleta te draq da drogata ca esti vai mortii tei
xoxogolddigger Reputație: -76 Postat Aprilie 4, 2019 Autor Postat Aprilie 4, 2019 te futi cu pasiune de la 14 ani ? esti masochista de ai intrat pe topingu asta ca sa-mi bat pula de tine ??
tanya tanya Reputație: 1863 Postat Aprilie 4, 2019 Oras:București Oras:București Postat Aprilie 4, 2019 Imi chem clienții ? Aia care vin sa futa nu sa plătească SP-URI sa fie troli . Scuza-ma , tu te lăudai ca te coxezi și ca esti un drogat nu eu =)) Cu pasiune ma fut de când vreau eu , ca n-ai fost tu cu lumânarea să vezi de când o fac. Și chiar dacă ai fi fost la mine , la ce caracter jegos ai , sa zici mersi ca nu te-am aruncat de la etaju 13 ;) 1
tanya tanya Reputație: 1863 Postat Aprilie 4, 2019 Oras:București Oras:București Postat Aprilie 4, 2019 In afara de sa înjuri și sa rada lumea de tine și sa ne miram toți cât de prost poți fi , altceva știi sa faci? Te rog nu veni ca răspuns cu dume de pe Ferentari 2
xoxogolddigger Reputație: -76 Postat Aprilie 4, 2019 Autor Postat Aprilie 4, 2019 Imi chem clienții ? Aia care vin sa futa nu sa plătească SP-URI sa fie troli .Scuza-ma , tu te lăudai ca te coxezi și ca esti un drogat nu eu =))Cu pasiune ma fut de când vreau eu , ca n-ai fost tu cu lumânarea să vezi de când o fac.Și chiar dacă ai fi fost la mine , la ce caracter jegos ai , sa zici mersi ca nu te-am aruncat de la etaju 13 ;) ce clienti chemi fa ? si ce e ala coxat ? astea-s termene da drogatieu trag pa nas cocaina nu ma coxez ca altele .. stii ce zic ? luami-ai pasiunea in gura da baietel subnutrit
xoxogolddigger Reputație: -76 Postat Aprilie 4, 2019 Autor Postat Aprilie 4, 2019 In afara de sa înjuri și sa rada lumea de tine și sa ne miram toți cât de prost poți fi , altceva știi sa faci? Te rog nu veni ca răspuns cu dume de pe Ferentari antreaba-l pa nicu ce stiu sa fac si pa bibanu
xoxogolddigger Reputație: -76 Postat Aprilie 4, 2019 Autor Postat Aprilie 4, 2019 astia care fute baietei sa se aptina
xoxogolddigger Reputație: -76 Postat Aprilie 4, 2019 Autor Postat Aprilie 4, 2019 n-am platit 300 de euro moderare degeaba
themadking Reputație: -136 Postat Aprilie 4, 2019 Oras:Iron Throne Oras:Iron Throne Postat Aprilie 4, 2019 nuAolo ! Chiar nu ÅŸtii, sau faci la miÅŸto ? Atunci eÅŸti...pilaf😂 Nea George, păi dacă pe acest bob de orez, cineva a reuÅŸit să scrie biblia în ideograme, restul, referitor la ce ai zis de mebru' lu' xoxo..te-ai prins ?🤣
evaforyou Reputație: 22138 Postat Aprilie 4, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Postat Aprilie 4, 2019 ma gandeam sa-mi fac un tatoaj.. si vreau sa va cer parerea vreau sa-mi fac un palmier pe burta ca atunci cand catelu daniel imi suge pula sa stea si el la umbra.. ce ziceti ? e de ajuns un palmier sau trebuie mai multi ? va multumesc Fa-ti un tatuaj cu un neuron, asa ai avea macar doi!😀😀 1
xoxogolddigger Reputație: -76 Postat Aprilie 4, 2019 Autor Postat Aprilie 4, 2019 Fa-ti un tatuaj cu un neuron, asa ai avea macar doi! crezi ca pula mea o sa aiba alt gust cu 2 neuroni? 1
xoxogolddigger Reputație: -76 Postat Aprilie 4, 2019 Autor Postat Aprilie 4, 2019 https://youtu.be/Jaa_erZOaRk
morakygr Reputație: 165 Postat Aprilie 4, 2019 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Aprilie 4, 2019 , imi pot încheia programul și la 17:00 și la 20:00 pentru ca sunt propriul meu șef .Nici Bill Gates sau Zuckerberg nu mai sunt ce au fost odata.. Vai si amar de mentalitatea unora 🙈😱😱🤣🤣
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Aprilie 4, 2019 Postat Aprilie 4, 2019 Tanya la cluj asa s-a enervat ca mi-a promis ca ma baneaza...... Ahahahahahahaha Gata sunt banat ..... =))
brhuehuehue Reputație: 0 Postat Aprilie 6, 2019 Postat Aprilie 6, 2019 Pe pielea mea fina și pe corpul meu frumos nu este niciun nume de bărbat :)Buna asta, sa si-o tatueze xoxo pa pula aia da 14 https://i.imgur.com/MvAypga.jpg
xoxogolddigger Reputație: -76 Postat Aprilie 6, 2019 Autor Postat Aprilie 6, 2019 da 14 inchi ca se intelege gresit si nu vrem sa moara catelu daniel da ciuda
tanya tanya Reputație: 1863 Postat Aprilie 7, 2019 Oras:București Oras:București Postat Aprilie 7, 2019 Ce nume de bărbat e ma ? =)) 1
xoxogolddigger Reputație: -76 Postat Aprilie 7, 2019 Autor Postat Aprilie 7, 2019 Ce nume de bărbat e ma ? =)) nicu
xoxogolddigger Reputație: -76 Postat Aprilie 7, 2019 Autor Postat Aprilie 7, 2019 sa-mi bag pula in gura mea ca prea prost sunt si incerc sa par altfel =))
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Aprilie 7, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Aprilie 7, 2019 14 cm poate
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum