Sari la conținut

Doamna Titan - 0767168279

Postări Recomandate

Postat

Amabila la telefon însă când am întrebat de durata finalizării m-a luat că unii termina in 5 ,10 sau uneori 15 minute

Vizitator damiancont
Reputație: 0
Postat

Oricât ai suna nu răspunde

• Oras:bucharest
Postat
On 6/25/2021 at 5:40 PM, unuloarecare2 said:

Off... 

A trecut ceva timp, chiar am să o fac, dar am fost prins cu altele și totodată e bine că a trecut timp de atunci, pentru că această trecere a timpului sper să îmi reducă din subiectivitate. 

Decât atâta gargara "offff" mai, bine dădeai recenzia aia pana la urma. Nu te obliga nimeni dar nici nu putem sa acceptam vrăjeala ta " offfff " 

• Oras:Bucuresti
Postat

Bun. 

Am vizitat-o în toamna lui 2021. Pe atunci avea prețul afișat în anunț, la 60 ron. 

Blocul este în spate la Mega Image-ul de la Liviu Rebreanu, mai exact, in soare la Titan, vizavi oarecum, de stația de metrou. O garsonieră, nu mobilată cine știe ce, dar curată, la fel și baia, îngustă, inghesuită cu o mașină de spălat, însă curată. 

Am intrat  Doamna este de etnie. Nu e drăguță la față, pentru pretențioși care vor să și-o tragă cu una care arată și bine. Mai degrabă ar putea fi confundată cu una care vinde merdenele prin vreun geam termopan la parterul unui bloc sau cu vreuna îmbrăcată în uniformă de paznic. 

Ea știe că nu arată wow și încearcă să compenseze prin comportament. Se poartă drăguț. Am cerut prosop, mi-a dat dintr-un șifonier antic și nu prea arătos. M-am dus la baie, am făcut duș, iar apoi m-a rugat să mă întind pe pat. 

M-a întrebat cum prefer oralul și i-am spus că protejat (ținând cont de preț și din alte considerente, nu am dorit să mă trezesc cu surprize). La oral se pricepe foarte bine, având grijă și de zonele adiacente. Chiar m-a excitat foarte tare și prin prezervativ.

Apoi am trecut la sex. Am pus-o în poziția misionar dar cum au mai spus unii pe aici, era foarte largă și dădeam ca într-o găleată. Practic nu simțeam nici-o strânsură ca și când aș fi dat în gol. Atunci am rugat-o să se pună pe burtă. Ea s-a conformat, cu fața spre o oglindă prinsă pe un perete lateral al patului (oglindă pe care mi-a spus că i-a adus-o un moș, client și i-a montat-o acolo, fiindcă îi place să se uite în ea, când e în acțiune), s-a pus pe burtă și eu peste ea. A strâns picioarele și atunci am început să simt și eu strânsoarea. Cred că am mai dat așa in ea vreo 2-3 minute și apoi mi-am dat drumul. 

Ca și note

Locația - 7 fiindcă este curată 

OP - 8 - a fost destul de bun, cu atenție și pentru zonele adiacente

NP - 3 - inutil de largă 

Aspect - 4

Aspect corp - 6

Doamna lucrează doar ziua, să nu deranjeze vecinii, aproximativ până pe la ora 19. Știu că nu lucrează în fiecare zi. Cam o săptămână da, alta nu. Probabil mai are și un job normal, ca să îi meargă vechimea la stat. 

Ca și clientelă, cred că este foarte variată. Moși pensionari, tineri dornici să încerce ceva, dubioși de tot felul și probabil și alții. 

• Like 2
  • Inimioara 1
Postat
Acum 12 ore, olimpianul a spus:

Decât atâta gargara "offff" mai, bine dădeai recenzia aia pana la urma. Nu te obliga nimeni dar nici nu putem sa acceptam vrăjeala ta " offfff " 

Acum ai "primit" ceea ce ai așteptat îndelung (probabil). 

Aroganța mi se pare inutilă. 

Postat
13 hours ago, unuloarecare2 said:

Acum ai "primit" ceea ce ai așteptat îndelung (probabil). 

Aroganța mi se pare inutilă. 

Merci. Respect 

• Like 1
Postat
La 28.11.2020 la 20:57, matriuska a spus:

Va salut.Am vizitat-o in urma cu vreo 2 saptamani.Nu stiu ce mi-a venit.Nu este genul meu.O gospodina de etnie,cu tate mari,lasate,grasa,cam la 1,60.In schimb foarte docila.Am fost tot timpul in semierectie,nu m-a impresionat prin nimic.In casa,intuneric bezna.Nu mi s-a parut nespalata.Pizda mare si larga.Am regulat--o vreo cinci minute in gura ,eu in picioare,ea in fund pe marginea patului.Par lung,prins in coada,fata cabalina .Anost.Nu recomand.

Are mai mult de 1,60 m. Are în jur de 1,70 și ceva. Doar că da, nu are corp de sală. E mai spre grăsuță și are sânii lăsați. 

• Like 1
  • Membru Premium
  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova
Postat

Vreo vizită mai recentă?

Văd că are anunț dar nu răspunde deloc!

Postat

Habar nu am. Eu nu am fost decât odată. Dar uneori o mai vedeam când pleca seara de la "locul de muncă" și aștepta 330 sau 311, la Titan în stație, vizavi de fostul magazin Titan. 

Postat

Încearcă atunci când vezi anunțul. Dacă are client, nu răspunde, adică dacă este în mijlocul acțiunii... Cu mine cel puțin așa a procedat. 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...