Vizitator valtoggle Reputație: 0 Postat Iunie 29, 2020 Postat Iunie 29, 2020 aspect 7. sunt, din punctul meu de vedere, doua probleme și jumatate. despre una dintre ele am discutat recent cu ea. despre alta am discutat când ne-am văzut prin 2019.... O fi avand si fata carma putin iesita din poza , si tu i-ai scazut 3 puncte. Sa nu iti noteze ea penisul... sa ai vreo 5 minus (la cm)
dan1984 Reputație: 93 Postat Iunie 29, 2020 Postat Iunie 29, 2020 1 cm, doar un cm, in total. dacă tot vrei sa speculezi du-te și te vezi cu domnita.... the night in young=seara este tânăra hârjoana asta pe forum e amuzanta. am sa ma opresc aici. nu-ți mai raspund 1
adinaalice Reputație: 355 Postat Iulie 1, 2020 Oras:Oradea- Iasi Oras:Oradea- Iasi Autor Postat Iulie 1, 2020 Bună dimineața dragii mei⤠Pierdem vremea căutând partenerul perfect,în loc să încercăm să facem dragoste perfect. ðŸ˜â¤ 3
fuckenshtein Reputație: 23 Postat Iulie 2, 2020 Postat Iulie 2, 2020 Lasa tolomacii in pace...Dan, e unii care se dau interesanti.Fata e faina....am fost la ea. Merita macar o data iubita . I pup you baby 1 cm, doar un cm, in total. dacă tot vrei sa speculezi du-te și te vezi cu domnita.... the night in young=seara este tânăra hârjoana asta pe forum e amuzanta. am sa ma opresc aici. nu-ți mai raspund 1
fuckenshtein Reputație: 23 Postat Iulie 2, 2020 Postat Iulie 2, 2020 Lasa tolomacii in pace...Dan, e unii care se dau interesanti.Fata e faina....am fost la ea. Merita macar o data iubita . I pup you baby 1 cm, doar un cm, in total. dacă tot vrei sa speculezi du-te și te vezi cu domnita.... the night in young=seara este tânăra hârjoana asta pe forum e amuzanta. am sa ma opresc aici. nu-ți mai raspund
adinaalice Reputație: 355 Postat Iulie 3, 2020 Oras:Oradea- Iasi Oras:Oradea- Iasi Autor Postat Iulie 3, 2020 Sexul este o conversatie dusă la bun sfârșit prin alte mijloace. 👀😠3
adinaalice Reputație: 355 Postat Iulie 4, 2020 Oras:Oradea- Iasi Oras:Oradea- Iasi Autor Postat Iulie 4, 2020 Bună ziua dragilor,țin să vă anunț că este ultima săptămână la voi in Iași 🤩Vă pup si abia astept să ne vedem â¤ðŸ¤©ðŸ¥°ðŸ˜ 2
casperfp1 Reputație: 2 Postat Iulie 4, 2020 Postat Iulie 4, 2020 Va salut, dragi colegi! Fiind prima mea postare, sper sa ma descurc si sa nu fiu prea "judecat. Venit doar pentru 2 zile in iasi, am aflat de acest site de la un prieten care mi-a spus că e mult mai sigur și nu sunt asa de multe tepe pe aici. Am urmarit putin acest forum, iar atentia mi-a atras o titulara acestui topic(alice). Legatura a fost făcută telefonic, destul de rapid. Ceea ce m a atras si mai mult a fost vocea ei, parca are ceva anume, din cate am citit mai sunt colegi de aceeași părere cu mine.M a programat si cand am ajuns in locație, mi a rămas aceeași părere bună despre domnișoară. Totusi prefer să nu precizez ce s a intamplat dupa, dar va pot spune ca am plecat super relaxat. Acum ca sa nu mai lungesc si sa respect regulamentul sa trecem la note:Locație:10 in zona Palas, un apartament îngrijit, mi a oferit prosop curat, gel de dus la baie, tot ce trebuie. Fizic:9, pentru gusturile mele a fost super ok, acum gusturile nu se discuta. Este inalta, tinerica in jur de 22 de ani, sâni medii, fundul exact pe placul meu destul de bombat.Oral:9 umed cu tente de deep, neprotejat pentru norocosul de mine, dar din cate am inteles acesta este in functie de igiena fiecaruia.Normal:9, domnișoară se misca destul de bine, am incercat diferite poziții, fiind receptiva la ceea ce mi am dorit. GFE: 10, fără FK din pacateTimp petrecut:o ora, fără a ma grăbi in vreun fel.Achitat la sfarsit 300 de leiFelicitări dragă noastră Alice, tine o tot asa si sper ca o sa mai am ocazia sa ti trec pragul. Te pup si iti doresc o zi minunată ca tinePentru voi dragi colegi va urez vizite cât mai plăcute si ciocane tari. 3
adinaalice Reputație: 355 Postat Iulie 4, 2020 Oras:Oradea- Iasi Oras:Oradea- Iasi Autor Postat Iulie 4, 2020 Va salut, dragi colegi! Fiind prima mea postare, sper sa ma descurc si sa nu fiu prea "judecat. Venit doar pentru 2 zile in iasi, am aflat de acest site de la un prieten care mi-a spus că e mult mai sigur și nu sunt asa de multe tepe pe aici. Am urmarit putin acest forum, iar atentia mi-a atras o titulara acestui topic(alice). Legatura a fost făcută telefonic, destul de rapid. Ceea ce m a atras si mai mult a fost vocea ei, parca are ceva anume, din cate am citit mai sunt colegi de aceeași părere cu mine.M a programat si cand am ajuns in locație, mi a rămas aceeași părere bună despre domnișoară. Totusi prefer să nu precizez ce s a intamplat dupa, dar va pot spune ca am plecat super relaxat. Acum ca sa nu mai lungesc si sa respect regulamentul sa trecem la note:Locație:10 in zona Palas, un apartament îngrijit, mi a oferit prosop curat, gel de dus la baie, tot ce trebuie. Fizic:9, pentru gusturile mele a fost super ok, acum gusturile nu se discuta. Este inalta, tinerica in jur de 22 de ani, sâni medii, fundul exact pe placul meu destul de bombat.Oral:9 umed cu tente de deep, neprotejat pentru norocosul de mine, dar din cate am inteles acesta este in functie de igiena fiecaruia.Normal:9, domnișoară se misca destul de bine, am incercat diferite poziții, fiind receptiva la ceea ce mi am dorit. GFE: 10, fără FK din pacateTimp petrecut:o ora, fără a ma grăbi in vreun fel.Achitat la sfarsit 300 de leiFelicitări dragă noastră Alice, tine o tot asa si sper ca o sa mai am ocazia sa ti trec pragul. Te pup si iti doresc o zi minunată ca tinePentru voi dragi colegi va urez vizite cât mai plăcute si ciocane tari.Multumesc frumos pentru vizita mi-a facut placere sa te cunosc te mai astept si cu alta ocazia te pup o zi bună 🤩🤩🤩â¤
adinaalice Reputație: 355 Postat Iulie 5, 2020 Oras:Oradea- Iasi Oras:Oradea- Iasi Autor Postat Iulie 5, 2020 ðŸ˜â¤ðŸ˜â¤ðŸ˜â¤ 3
adinaalice Reputație: 355 Postat Iulie 5, 2020 Oras:Oradea- Iasi Oras:Oradea- Iasi Autor Postat Iulie 5, 2020 20200705_173810.jpgMulțumesc frumos pentru ajutor 😘😘😘 2
adinaalice Reputație: 355 Postat Iulie 6, 2020 Oras:Oradea- Iasi Oras:Oradea- Iasi Autor Postat Iulie 6, 2020 Bună dimineața frumoșii mei ultimele 4 zile la voi în oraș 🥰🤩🤗 4
adinaalice Reputație: 355 Postat Iulie 6, 2020 Oras:Oradea- Iasi Oras:Oradea- Iasi Autor Postat Iulie 6, 2020 Hello dragilor de mâine nu o sa mai fiu in Iasi.O sa va tin la curent cu revenirea mea va pup 2
adinaalice Reputație: 355 Postat Iulie 23, 2020 Oras:Oradea- Iasi Oras:Oradea- Iasi Autor Postat Iulie 23, 2020 Bună dimineața dragilor de mâine voi reveni în Iași va pup😠2
adinaalice Reputație: 355 Postat Iulie 24, 2020 Oras:Oradea- Iasi Oras:Oradea- Iasi Autor Postat Iulie 24, 2020 Am ajuns in locație vă aștept pupici ❤
adinaalice Reputație: 355 Postat Iulie 25, 2020 Oras:Oradea- Iasi Oras:Oradea- Iasi Autor Postat Iulie 25, 2020 Știu că vrei dar nu prea poți… Cum vrei tu, așa vor toți. 2
adinaalice Reputație: 355 Postat Iulie 26, 2020 Oras:Oradea- Iasi Oras:Oradea- Iasi Autor Postat Iulie 26, 2020 Bună dimineața dragii mei ðŸ˜ðŸ¥° 2
mskkk1 Reputație: 7 Postat Iulie 26, 2020 Postat Iulie 26, 2020 Buna Alice,joi 30.07 vei mai fi tot in iasi?Bună dimineața dragii mei 1
adinaalice Reputație: 355 Postat Iulie 26, 2020 Oras:Oradea- Iasi Oras:Oradea- Iasi Autor Postat Iulie 26, 2020 Buna Alice,joi 30.07 vei mai fi tot in iasi?Da ma găsești intre 10:00-21:00
mskkk1 Reputație: 7 Postat Iulie 26, 2020 Postat Iulie 26, 2020 Da ma găsești intre 10:00-21:00Perfect, ne auzim la un telefon miercuri seara sau joi dimineata. 1
adinaalice Reputație: 355 Postat Iulie 26, 2020 Oras:Oradea- Iasi Oras:Oradea- Iasi Autor Postat Iulie 26, 2020 Perfect, ne auzim la un telefon miercuri seara sau joi dimineata. Ok te pup și făină iti doresc 😚
adinaalice Reputație: 355 Postat Iulie 26, 2020 Oras:Oradea- Iasi Oras:Oradea- Iasi Autor Postat Iulie 26, 2020 Perfect, ne auzim la un telefon miercuri seara sau joi dimineata. Zi faina îți doresc pupici
adinaalice Reputație: 355 Postat Iulie 26, 2020 Oras:Oradea- Iasi Oras:Oradea- Iasi Autor Postat Iulie 26, 2020 Perfect, ne auzim la un telefon miercuri seara sau joi dimineata. Zi faina îți doresc pupici
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum