Sari la conținut

Bruneta supla - la promotie - Alba Iulia - 0734695118

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

O bruneta supla , cu un fizic de clasa ne anunta ca are oferta promotionala.

200 Lei.

Piata Alba Iulia , conditii lux , selectiva.

Numai azi 😋😋😋

Poze de profesionist...tipa nu pare autohtona...nu am putut verifica pozele...

post-285749-0-86763000-1554549958_thumb.jpg

post-285749-0-52767800-1554549970_thumb.jpg

post-285749-0-35924300-1554549982_thumb.jpg

post-285749-0-60339900-1554549993_thumb.jpg

post-285749-0-39591300-1554550004_thumb.jpg

post-285749-0-80345800-1554550016_thumb.jpg

post-285749-0-36440000-1554550028_thumb.jpg

• Like 3
  • Minus 3
Postat

Am sunat mai devreme și mi-a răspuns cea mai sictirită femeie ever, avea așa o silă de parcă venisem să-i iau cheful de viață... Dar seara de-abia începea: are un tarif de 200/300, o voce dogită și un accent de vânzătoare de flori, și când să-i mai spun ceva zice hai ! sună-mă când ajungi la Alba Iulia... scumpi. Nu stiu dacă promoția continuă, dar cu siguranță șmecheria s-a terminat.

• Like 6
  • Oras:🖕
  • Oras:🖕
Postat

Am sunat mai devreme și mi-a răspuns cea mai sictirită femeie ever, avea așa o silă de parcă venisem să-i iau cheful de viață... Dar seara de-abia începea: are un tarif de 200/300, o voce dogită și un accent de vânzătoare de flori, și când să-i mai spun ceva zice hai ! sună-mă când ajungi la Alba Iulia... scumpi. Nu stiu dacă promoția continuă, dar cu siguranță șmecheria s-a terminat.

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://www.listal.com/eva-padlock/pictures/3&ved=2ahUKEwiB4-XGjb3hAhXNo4sKHSBGC6gQFjAAegQIBhAB&usg=AOvVaw1e4KRqzyKaZwASMbMdf3uD
Postat

Alta din categoria “nu sunt eu in poze dar seman”.

Anunturile similare din strainatate sunt complete , cu poze neconditionat reale.

Inclusiv se precizeaza daca dama este epilata inghinal ☺

Ce diferenta , mai ales pe www.publi24.ro cam 30-40 % sunt anunturi la deruta , cu poze imprumutate...

• Like 2
  • Minus 4
Postat

Cred ca aia cu vocea dogita era pestoaica pentru ca tot ea a raspuns la telefon cand am sunat sa intreb de o pustoaica de 20 de ani din aceiasi locatie. De evitat pentru ca are 4 anunturi cu numere diferite si poze diferite dar cu pretul de 300 ora si toate in zona Alba Iulia

• Like 4
  • Minus 6
Postat

Sa astepte “mielu”....

Eu zic ca trebuie trecuta la  de evitat.Am sunat si cand am ajuns in Rond mi-a spus ca s-a ocupat(probabil o colega a raspuns in locul ei) si sa revin in 15 minute,deci este pusa pe fast fuck daca o finalizare o face in 15 minute.Eu am ajuns la ea in 5 minute pentru ca eram in zona si-i spusesem cand am vorbit cu ea ca ajung in 5 minute

• Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Postat

O zdreanta cu pielea inchisa la culoare .Am fost si cand mi-a deschis usa am vrut sa ma intorc sa plec si mi-a spus sa-i dau 50 de roni deranjul daca nu vreau sa raman.Clar este de trecut la De Evitat

• Like 4
  • Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti
Postat

Confirm,o putoare grasa si nebuna. Pozele nu au nicio legatura cu realitatea.Cere 200 finalizarea,totul protejat. De evitat!

• Like 2
Reputație: 1515
  • Oras:In your mouth with my dick
  • Oras:In your mouth with my dick
Postat

O zdreanta cu pielea inchisa la culoare .Am fost si cand mi-a deschis usa am vrut sa ma intorc sa plec si mi-a spus sa-i dau 50 de roni deranjul daca nu vreau sa raman.Clar este de trecut la De Evitat

Ce a zic ca nu ia-i înmânat cei 50 lei ?

Vizitator caproshu
Reputație: 0
Postat

si nu i ai dat 50 de gr de sloboz...in loc de lei ??

Postat

Direct la arhiva.

• Oras:București.
  • Oras:București.
Postat

Am fost eu. Poze false,nici o treaba cu realitatea.

Fizic:mica de statura,155 cm aprox.

60-70 kg.

Grasă si neatragatoare.

Vrea 200 ron sex oral protejat si 300 ron sex oral si normal,totul protejat.

Nu am rămas,mirosea si urat in apartament.

De evitat.

• Like 2
Postat

Am fost eu. Poze false,nici o treaba cu realitatea.

Fizic:mica de statura,155 cm aprox.

60-70 kg.

Grasă si neatragatoare.

Vrea 200 ron sex oral protejat si 300 ron sex oral si normal,totul protejat.

Nu am rămas,mirosea si urat in apartament.

De evitat.

Eu am spus ca este vai mama ei

• Like 1

Postat

200 lei 300 lei e asa la ordinul zilei....muistele astea au pierdut notiunea banului.

Aseara era una intre muncii si baba novac, o pistoaica de 20 de ani cioara, slabuta cu pant scurti gen boxeri roz.....la client acasa/hotel/masina 200fin cu anal daca nu e mareee !!!!!! :))))

Toate au numai sute de lei in sange!

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...